Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bluetooth handsfree  (Pročitano 16126 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
ma ja odo da kupim ovaj logitech, pa ako se pokvari, imam garaciju! kada ga kupim, javljam kakav je!
pozdrav i hvala na savetima
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
mob
Apple iPhone
Paralelni_Svet,javi kakav je!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ed o kurca. Ja vec zavrsio posao i nista od MSI. Bio sam na pra mesta pospto ovo sa pc berze se jos jednom pokazalo kao potpuno nepouzdano i nasao sam neke trust i logitech, a zamalo da vidim i sweex, mada su mi pokazali kako izgledaju u katalogu. Smile Znaci na kraju sam uzeo, odnsono narucio, verovali ili ne u comatrade shop-u. Prosao sam par prodavnica i na kraju je logitech ispao najeftiniji upravo kod njih. U drugoj prodavnici u kojoj sam nasao logitech kosta 4800 dinara, a taj trust 4400 dinara. Kod comtrade shop-a kosta logitech 4300, a svi dobro znamo ko je comtrade shop, odnosno bar ja imam najvise moguce misljenje o njima, tako da dileme nije bilo. Doduse nisu imali, ali su rekli da ce poruciti i da ce me zvati danas tokom dana da dodjem po njih. Prodavnica je na Banovom Brdu, pa ako nekog zanima telefon je 3549194, Pozeska 67a.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 14:21:56 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
e ovo je keeeeeva
majke mi, ovaj logitech je super, ne znam bad habbit, tebi su dali neki feler, ali moooolim te idi i kupi  logitech
vozim sa otvorenim prozorom, i ortak me sve razume   Smile
slusham mjuzu na njemu, chuje se keva!!! evo kako izgleda (slikano sa mog fona  Smile):
malo mi je mrak u sobi:::
odmah sam gomili ljudi dodelio glasovne komadne, mnooogo je cool, ooodushevljen sam! toplo preporuchujem

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image(98).jpg
(53.89 KB, 640x480)
Image(99).jpg
(53.77 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Lepo, lepo cestitam. Nisam ja rekao da ne valja, naprotiv mislim da je super, ali sta da radim kada su mi uvalili taj sto mu ne radi mikrofon? Ako si procitao moj prethodni post video si da ocekujem poziv od comtrade shop-a, koji i dalje cekam, a otovreni su do 20h, tako da sumnjam da ce me i zvati. Do sada sam i navijao da me ne zovu, zato sto sam u medjuvremenu odlucio da mi je taj MSI lepsi, medjutim sada ne znam ni ja sta da radim. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ajde pomozite da odlucim. Sta vam se vise svidja, ovo sto je Paralelni Svet kupio ili ovaj MSI

A ovo je taj trust sto sam video, koji mi se takodje svidja. Kod njega mi se ne svidja to sto imas onaj deo koji moras da guras u uvo, pa je to malo glupo. Ne znam da li je isto i sa MSI?

Takodje me zanima sta mislite o MSI kao kvalitetnoj ili ne kvalitetnoj kompaniji? Imao sam veoma dobro misljenje o njihovom kvalitetu, a danas sam saznao da oni navodno uopste nisu pojam nekog kvaliteta.

I jos me nesto zanima. Da li si ti uspeo taj tvoj lepo, udobno i stabilno da postavis na uvo? Ja juce doduse nisam se mnogo ni trudio nisam to uspeo. Nekako mi je stajao neprirodno i imao sam osecaj da ce svaki cas da padne. Ne znam da li je moje uvo nestandardno ili samo nisam znao da ga namestim lepo?
« Poslednja izmena: 07. Okt 2005, 19:39:25 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Gde si bre Paralelni Svete? Smile Stekao si novog drugara, pa te bas briga za nas? Smile AJde pomazi, sta da uzimam od ponudjenog. Meni se vizuelno najvise svidja MSI, ali izgleda da je najrealnije da cu kupiti taj tvoj. Ajde do ujutro saljite komentare, pa ujutro idem po slusalice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
evo me stigoh kucji! ma nisam nashao novog drugara, i drago mi je shto mi se neko osim kope-a obratio na ovom forumu!!!
chekaj malo da prostudiram ponude!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pazi , kod ovog mog nema dela koji se gura u uvo i to je cool.
drugo : onu gumu, koja ti ide oko uveta(uha ili kako god), mozhesh da malo rastegnesh (pishe u uputstvu) i da je zarotirash prema tvom uhu! nije da imam velike ushi ali zgodno je kada imash opcije pa da mozhesh da podesish prema sebi!!!
ovi suuper izgledaju, samo kod ovog trust-a  mi se ne svidja to shto kazhesh da se gura u uvo!!
e sad, meni su likovi u tehnomarketu rekli da je najbolje da se uzme orginal handsfree(koji mnoooogo koshta) ali da su od ovih univerzalnih vodecji  plantronics i logitech.
kolik koshtaju ovi gore????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
paralelac čestitam, a i ja bi uzeo isti jer se ništa ne trpa u uši, to je i odgovor Habbitu
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.