Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bluetooth handsfree  (Pročitano 16040 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
 ne bre, ozbiljno pitam!! Smile da li ima veze da li je logitech ili ovaj na a! ovaj na a je jeftiniji, ali oni u radnji kazhu da je logitech kvalitetniji(?)
da li su to bajke ili je stvaarno tako!?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Stvarno ti kažem uzmi bilo koji koji radi. Osim orig Nokia hends frija sve drugo je lutrija!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa ja mislio, kao , znash , logitech, poznata firma, pa joj dao prednost. doosta je jeftiniji ovaj drugi (ovaj na a)...ne znam shta da radim...
a ovaj logitech (onaj sa slike koju sam postavio) ima neku karakteristiku da ti eliminishe zvuke vetra i klime u kolima da ti ne smeta dok prichash, nna mikrofon, da te ovaj sa kim prichash bolje chuje...
znachi, moooolim  te StevieG, a i svi ostali, idem da kupim za 10 minuta, moooolim vas recite mi vash savet!! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo ja sam se vratio iz imtela. Ljudi si opravdali moja ocekivanja i vratili mi pare bez reci. Ja sam hteo da zamenim za drugi, ali nisu imali i dali su mi kes. Imtel. Isto kao i ti razmisljao sam da je logitech ipak ozbiljna firma pa rekoh ajde da uzmem od njih. E sada to sto je ovaj jedan bio neispravan ne mora da znaci da je to neko pravilo, jednostavno desilo se tako. Ja bih zamenio ovaj moj za drugi logitech, ali mi nisu mogli dati drugi posto ga nemaju. Sta ja znam sta da ti kazem. Ako je garancija validna, onda ti je najbolje da uzmes bilo koji koji ti radi i koje najeftiniji. Ako nije, onda ne znam sta da uzmes. To sto se tice vetra i ostalih stvari, to su po meni teske gluposti. Znaci to nemoj da gledas kao neku prednost.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Razmisljam da uzmem mozda ovaj u onoj radnji sto si mi ti preporucio

Sta mislis jel valja on nesto? Smile Kako deluje ta radnja? Jel deluje ozbiljno ili je neka rupa?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pazi , taj je meni super, chak je i malo lepshhi
a ona rednja: c.c.c radnja je maximalno ozbiljna, ALI mozhesh SAMO da naruchish robu pa da ti stigne za 2-3 dana, ne mozhesh da odesh tamo i da kupish... to je meni extra glupo... sad cju da vidim da li daju garanciju...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
sad sam zvao ovi radnju gde sam ja nashao logitech, i daju garanciju godinu dana, i pitao sam, ovaj drugi handsfree, taj APOX, koshta 3300 dinara, ali kazhu da ne mozhe na sve mobilne...
jel si ikada chuo za ti firmu? shta mislish o tome?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
eeeeeeeej bad habbit, ljudi, pomagajte>>!!!
p.s. al sam smorio  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Dobro je, smiri se, nije ovo chat.

I ja sam zvao ove sto imaju taj platronix ili kako vec i kazu da salju samo postom i da ne moze da se ode licno, a to postom stize za nedelju dana. Kazu kao da ima u home marketu po 60% cisoj ceni, da je platronix najveca svetska firma za bluetooth slusalice i da su mnogo kvalitetnije od logitecha-a. Sad su mi se svidele, ali ne bih da cekam toliko.

Taj apox je kao i sve ostalo osim logitech-a nesto za sta ja nikada nisam cuo, tako da stvarno ne znam sta da ti kazem. JA isto razbijam glavu da li i sta da uzmem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
ok, izvinjavam se malo sam preterao shto se tiche postova! ja se izvinjavam  Smile
a gde je home market??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.