Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bluetooth handsfree  (Pročitano 16262 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa to! u paketu dobijash uputstvo (nepotrebno ali kad vecj ima...) , uredjaj, adapter za punjenje i josh jedno "jastuche" za slushalicu na uredjaju!
ja sam ga testirao u svakakvim uslovima:
vozhnja kola (oko 90 na sat, nije da se hvalim ali su bili otvoreni prozori pa vetar shiba) keva chuje sve
vozhnja kola (guzhva u knez miloshevoj, katastrofa,) i tu me ortak chuo
u gradu u knez mihajlovoj, , opet me ortak sve chuje
tako da , uredjaj je isproban...
inache, ja imam 3650 (mono zvuk) ali se mp3 pesme chuju super...
prezadovoljan sam!!
a ti  bad habbit , mogao bi malo i da posetish ovu temu!!
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
ne vredi... svi su otishli da knjavaju!! samo sam ja veran ovom delu foruma... dobro mozhda i josh neki ljudi, ali ova 2 lenjivca... c.c.c  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo me. Uzeo sam logitech ipak. Jutros sam bio u zescoj dilemi posto sam uspeo da nadjem i MSI, koje mi se vise svidjaju, na onoj lokaciji koju si mi ti predlozio. Procitao sam review u kome se kaze da se tim slusalicama navodi kao mana los kvalitet zvuka i sporo povezivanje na telefon. Opet i ako sam pretrazio sve sto sam znao i umeo nisam uspeo da vidim kako izgledaju slusalice sa druge strane, one koja ide prema uvetu, odnosno nisam znao da li imaju to sranje sto moras da guras u uvo ili su kao ove logitech sa sundjerom koji se samo prislanaj uz uvo. Posto nisam hteo da se opet zajebem, jer mi niko sigurno ne bi vratio pare sto je kvalitet zvuka jadan ili sto sporo pronalazi telefon, resio sam i ako i dalje tvrdim da su MSI lepse, da uzmem logitech. Ovi iz comtrade shop-a u Pozeskoj i ako su rekli da ce me zvati juce, nisu me zvali, pa sam ja zvao njih i oni su poceli da mi pricaju neku pricu kako nisu mogli da naruce jer su imali probleme sa ovim, pa onim i tako dalje. Onda sam im trazio telefone ostalih prodavnica po gradu, nasao u Gosfoltrijevoj kod Vukovog spomenika i otisao tamo i kupio za 3440 dinara. Evo sada sam ih probao i super su. Odlicno ja cujem, odlicno mene cuju, cak sam probao i poziv na glas koji preko onih zicnih sa buvljaka nije hteo nikada da mi funkcionise i cak i to preopoznaje i to iz prve, a saputao sam kada sam pricao. Znaci za sada sam izuzetno zadovoljan.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2005, 12:35:03 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
I jos me nesto zanima. Sada kada imam ove slusalice, mozda bih mogao da ih koristim i po kuci. Medjutim ja sam do sada uvek ukljucivao bluetooth samo kada mi je potreban i odmah ga iskljucivao. Ako bih zeleo da koristim ove slusalice onda bi morao stalno da mi bude ukljucen. Ne znam da li bluetooth kada je ukljucen ali ne i u funkciji, trosi bateriju i koliko? Takodje ne znam da li je neko nesto ustanovio oko zracenja? Ne bi to trebalo mnogo da zraci, jer to su ipak samo radio talasi, ali opet, ko to zna.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pazi ovako, shto se tiche bluetootha, meni je stalno ukljuchen, i ne troshi mnogo bateriju... i ja koristim po kucji totalno sam se napalio!!!  Smile
bravo shto si uzeo logitech, meni su one super!!
jel su iste kao moje!??? imash sliku na predhodnoj strani!!
a shto se tiche zrachenja , ne znam , ali ne verujem da mnogo zrachi (siiigurno manje od mobilnog telefona)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Cekaj, jesi ti poredio koliko ti traje baterija sa ukljucenim i bez ukljucenog bluetooth-a? Meni bez ukljucenog bluetooth-a, baterija drzi jedno 3-3.5 dana. Da, uzeo sam iste slusalice kao i ti.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2005, 18:41:03 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
pazi , meni drzhi 3 dana , a sa ukljuchenim bluetoothom izdrzhi 2 dana...
kako si zadovoljan sa slushkama ,??
jel si ih koristio????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
BT troši relativno malo struje
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@Paralelni Svet

Ma super sam ja zadovoljan sa slusalicama. Bio sam ja zadovoljan i sa prehodnim, jer sam bio skoro siguran da su jednostavno bile neispravne i znao sam da to nema veza sa slualicama kao takvim. Mada, nema tu mnogo sta da se bude zadovoljan ili ne. AKo su ispravne to je to, ako nisu onda  ne valjaju i to jet o. Ako mislis na kvalitet zvuka, to sam vec rekao. Znaci ja cujem odlicno, a mene kazu da cuju isto tako. Nisam probavao da pricam sa otvorenim prozorom, posto mi vremenske prilike bas ne idu na ruku, ali siguran sam da su i za to ok.

@biki

Hvala, to me je bas zanimalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Treba mi savet za sledecu misteriju. Smile

Razmisljajuci kako je najbolje da optimizujem telefon i automatizujem, odnosno olaksam prijavljivanje slusalica, setio sam se sledeceg. Posto koristim program eprofiles 2.06, setio sam se da pod advanced personalise postoji izmedju ostalog opcija turn on bluetooth. Napravio sam profil bluetooth, stavio to i mislio da sam resio problem. Medjutim kada aktiviram taj profil, bluetooth se ukljuci, medjutim kada pokusam da ukljucim slusalice, cuje se neki zvuk koji znaci da povezivanje njije moguce i nista, samo se prikaze ikonica na teleofnu kao da se neko ili nesto povezuje na njega i onda se cuje taj zvuk u telefonu i nista. Da napomenem da sam izvrsio pair devices, ukljucio set as authorised i da sve to funkcionise kada rucno ukljucim bluetooth. Da sve bude jos zanimljivije, kada pod istim tim profilom, jednostanvo iskljucim, pa ponovo ukljucim bluetooth, sve je ok. Smile  Moze li neko da mi da neki saveet sta je u pitanju, a da to ne bude recenica, "Pusti, to je psiloc"? Ili ako imate neku drugu ideju kako da se optimizuje povezivanje bluetooth slusalica, pri cemu zelim da mi bluetooth bude iskljuce  i  da ga ukljucujem samo kada mi je potreban za sluaslice ili nesto drugo, odnosno van kuce? Probao sam cak i da snimim novu verziju 2.24, medutim ista stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.