Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 13:45:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blue Union Belgrade  (Pročitano 276184 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
ajd moderatori kada ste meni obrisali post sa argumentima i iz kojeg je nesto moglo da se nauci obrisite i ovog omladinca koji je bezobrazan i ne vidim sta trazi na temi posvecenoj navijacima OFK Beograda!!!
Zasto sam ja bezobrazan??? Ja ti lepo kaze misljenje velike vecine Beogradjana koji nisu sa Karaburme!!!
I imam prava da pisem na svakoj temi! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony xperia
Hajde vratite se na temu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Citat
I jos jedna stvar.Ti mora da nemas veze s mozgom chim kazes : Niko vam nije branio da postanete sila,i da budete jaci od zvezde i partizana.Ako poznajes imalo situaciju u nasem fudbalu poslednjih 20-ak godina,znaces o cemu pricham.

Nije tako,jer Vosa je bila prvak u bivsoj Jugi,vi?Postojali ste i tad,sad vam na pr. niko nebrani da postanete sila,sta vas sprecava,Zvezda i Partizan sigruno ne... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dobro eto da i ja kazem misljenje vecine Beogradjana i navijaca ostalih klubova sirom zemlje Srbije....vi cigani i grobari ste odvratne crvene,seljacke,partijske nakarade sa u grbovima punim petokraka i 6 buktinja i jos se ti klubovi predstavljaju kao olicenje srpstva...u nasem grbu je bela tvrdjava i ime naseg grada!!!
eto kada ti meni vredjas klub da onda uzvratim isom merom...ponavljam da ne osudjujem ljude koji navijaju za ta dva kluba jer je to ljudima nametnuto ali se nadam da ce doci neka druga vremena...
a ti drugi...nije problem sto smo mi osvojili "samo" 4 kupa tih godina vec je problem sto su nas ukinuli i favorizovali ta dva druga kluba...BSK je igrao na mestu gde sada igra popularni partizan!!!ta dva kluba su jednostavno bili drzavni projekat!!!.
a i ti komunjari koji su sedeli u nasoj upravi,u glavnom udbasi su takodje unazadili sve prave tekovine iz nase istorije...jebao vas Metalac...

-fudbal se igrao mnogo pre te famozne '45. godine a sramotno je da 90% ljudi od tada racuna da se nasa liga igra
-ubedljivo najtrofejniji klub pre II svetskog rata i klub ciji su igraci cinili 80% reprezentacije je BSK
-prvi dom naseg kluba bio je na Tasmajdanu da bi se posle preselio na Topcider koji su posle rata komunjari oduzeli posto su ugasili BSK i tamo napravili stadion za novi drzavni projekat fk partrizan
-BSK je surovo kaznjen i njegova istorija je izbrisana a osnovan je tzv. fk Metalac...
-50-ih godina vraceno je predratno ime
-narod koji je pre rata navijao za BSK naravno ostao je uz njegovog naslednika i posle istog...no to je trajalo do nekih kasnih 70-ih da bi se u 80-im godinama posto je Ofka bio vecinom u drugoj ligi i bio van glavne pozornice a narastuci nacionalizam je izbacio neka desavanja u prvi plan i taj broj izgubio...

ja sam za da se nastavi sa desavanjima o klubu i grupi ali neka,i ovo je put da se cuje istina o svemu tome i istoriju ne smemo zaboraviti...strasno vazna stvar...
historia magistra vitae - est. MCMXI
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 12:13:37 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
dobro eto da i ja kazem misljenje vecine Beogradjana i navijaca ostalih klubova sirom zemlje Srbije....vi cigani i grobari ste odvratne crvene,seljacke,partijske nakarade sa u grbovima punim petokraka i 6 buktinja i jos se ti klubovi predstavljaju kao olicenje srpstva...u nasem grbu je bela tvrdjava i ime naseg grada!!!
eto kada ti meni vredjas klub da onda uzvratim isom merom...ponavljam da ne osudjujem ljude koji navijaju za ta dva kluba jer je to ljudima nametnuto ali se nadam da ce doci neka druga vremena...
a ti drugi...nije problem sto smo mi osvojili "samo" 4 kupa tih godina vec je problem sto su nas ukinuli i favorizovali ta dva druga kluba...BSK je igrao na mestu gde sada igra popularni partizan!!!ta dva kluba su jednostavno bili drzavni projekat!!!.
a i ti komunjari koji su sedeli u nasoj upravi,u glavnom udbasi su takodje unazadili sve prave tekovine iz nase istorije...jebao vas Metalac...

-fudbal se igrao mnogo pre te famozne '45. godine a sramotno je da 90% ljudi od tada racuna da se nasa liga igra
-ubedljivo najtrofejniji klub pre II svetskog rata i klub ciji su igraci cinili 80% reprezentacije je BSK
-prvi dom naseg kluba bio je na Tasmajdanu da bi se posle preselio na Topcider koji su posle rata komunjari oduzeli posto su ugasili BSK i tamo napravili stadion za novi drzavni projekat fk partrizan
-BSK je surovo kaznjen i njegova istorija je izbrisana a osnovan je tzv. fk Metalac...
-50-ih godina vraceno je predratno ime
-narod koji je pre rata navijao za BSK naravno ostao je uz njegovog naslednika i posle istog...no to je trajalo do nekih kasnih 70-ih da bi se u 80-im godinama posto je Ofka bio vecinom u drugoj ligi i bio van glavne pozornice a narastuci nacionalizam je izbacio neka desavanja u prvi plan i taj broj izgubio...

ja sam za da se nastavi sa desavanjima o klubu i grupi ali neka,i ovo je put da se cuje istina o svemu tome i istoriju ne smemo zaboraviti...strasno vazna stvar...
historia magistra vitae - est. MCMXI
Ali ja ne vredjam, ti vredjas!!!!
OFK ili BSK (kako hoces) je mozda nekad i bio Beogradski klub, a sad je Karaburmski klub jer nemas ljude iz ostalih delova grada koji navijaju za OFK!!!
Sta ti mislis da trebaju Zvezda i partizan da promene ime u FK Kokarda i FK Cetnik zato sto vise nismo komunisticka zemlja???
Daj molim te mani se tih prica za malu decu, i da Zvezda je olicenje Srpstva jel su upravo Zvezdini navijaci bili ti koj su polozili svoj zivot za Srbiju!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Citat

Pa ti zivi u to doba,jebes ovo novo..Pa vidi ima li tamo neki forum... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ti bre vredjas kada govoris da je Ofka lokalni klub i otkuda ti znas da nemamo navijace po drugim delovima grada...ne brini za nas a tacno je da treba da ih bude mnogo vise!!!
na zalost 90% ljudi navija za zvezdu i partizan pa su ljudi i ginuli sa tim klubovima u srcima i rekao sam da ljudi koji navijaju za te klubove nisu krivi za to vec da im je to nametnuto...crvena propaganda...a znam ja da je velika vecina Srba tako naucena i da ovo sto ja pisem je neshvatljivo za njih i sve to ljude boli jer je nas strasno malo na zalost...ali svaki navijac OFK Beograda je svestan svoga kluba i ponosi se sa njime!!!tako mogu da se osecaju i navijaci Vojvodine,Radnickog iz Nisa,Backe iz Subotice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ti goranac nista nisi skapirao iz svega ovoga i ako nemas sta pametno da napises to nemoj ni raditi...pa pogledaj koliko je topika ovde,zasto bas ovde moras da nas odusevljavas zvojim postovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Mitsubishi Pajero
sad je Karaburmski klub jer nemas ljude iz ostalih delova grada koji navijaju za OFK!!!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
sad je Karaburmski klub jer nemas ljude iz ostalih delova grada koji navijaju za OFK!!!
Smile Smile Smile
Mozda i ima! Ali oni su bili zivi pre 1945! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Feb 2026, 13:45:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.