Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 14:24:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blue Union Belgrade  (Pročitano 276115 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
sad je Karaburmski klub jer nemas ljude iz ostalih delova grada koji navijaju za OFK!!!
Smile Smile Smile
Mozda i ima! Ali oni su bili zivi pre 1945! Smile

Po tvojim post-ovima ja vidim da ti imas negde izmedju 10 i 12 godina.Ima OFK.Beograd navijace po celom Beogradu,okolini Beograda pa i sire.Ko sto kaze kolega Notingem:"Ne brini se ti za nas."
A to o crvenoj propagandi...komunjare su htele da uniste sve prave Srpske klubove jer im je smetalo sve sto je cisto Srpsko.To se zove unistavanje nacionalnog indentiteta.Tako su nam na primer rusili crkve,spomenike itd,samo da bi na rusevinama svega toga pravili neku njihovu istoriju.Partizan i zvezda i uopste nas fudbal posle 45-e godine je(su) deo te njihove istorije i navijaci istih to ne mogu promeniti.Po meni je skroz paradoxalno da neko misli za sebe da je pravi Srbin i patriota a onda ode i navija za zvezdu i partizan.Ali dobro....nastavite da lazete sebe i druge....valjda vam je tako lakse da navijate za te klubove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
sad je Karaburmski klub jer nemas ljude iz ostalih delova grada koji navijaju za OFK!!!
Smile Smile Smile

Po tvojim post-ovima ja vidim da ti imas negde izmedju 10 i 12 godina.Ima OFK.Beograd navijace po celom Beogradu,okolini Beograda pa i sire.Ko sto kaze kolega Notingem:"Ne brini se ti za nas."
A to o crvenoj propagandi...komunjare su htele da uniste sve prave Srpske klubove jer im je smetalo sve sto je cisto Srpsko.To se zove unistavanje nacionalnog indentiteta.Tako su nam na primer rusili crkve,spomenike itd,samo da bi na rusevinama svega toga pravili neku njihovu istoriju.Partizan i zvezda i uopste nas fudbal posle 45-e godine je(su) deo te njihove istorije i navijaci istih to ne mogu promeniti.Po meni je skroz paradoxalno da neko misli za sebe da je pravi Srbin i patriota a onda ode i navija za zvezdu i partizan.Ali dobro....nastavite da lazete sebe i druge....valjda vam je tako lakse da navijate za te klubove  Smile
Ne ja imam 19 godina, a po tvom mail-u bi zakljucio da si 4-5 godina mladji od mene i zato mogu i da razumem da verujes u ove bajke, ali i da ces kad porastes da prestanes da verujes u iste!  Smile
Ja navijam za Zvezdu, a Srbin i patriota sam i u tome ne vidim nikakav problem!
Po ovoj tvojoj logici OFK nikada nece biti veci Srpsko-Beogradski tim od Sindjelica i Obilica! Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 14:54:56 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Mitsubishi Pajero
Ne ja imam 19 godina, a po tvom mail-u bi zakljucio da si 4-5 godina mladji od mene i zato mogu i da razumem da verujes u ove bajke, ali i da ces kad porastes da prestanes da verujes u iste!  Smile

Година на његовом мејлу не представља годину кад је он рођен него годину које је настала Плава Унија...
О Боже... Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 15:15:01 od Mare!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590

Година на његовом мејлу не представља годину кад је он рођен него годину које је настала Плава Унија...
О Боже... Smile Smile Smile Smile Smile
Svejedno ne vidim zasto bi ja to morao da znam niti zasto bi mene interesovalo kada je nastala unija...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
A to o crvenoj propagandi...komunjare su htele da uniste sve prave Srpske klubove jer im je smetalo sve sto je cisto Srpsko.To se zove unistavanje nacionalnog indentiteta.Tako su nam na primer rusili crkve,spomenike itd,samo da bi na rusevinama svega toga pravili neku njihovu istoriju.
А ОФК је иначе био толико јак да нису могли да га сруше.
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
A to o crvenoj propagandi...komunjare su htele da uniste sve prave Srpske klubove jer im je smetalo sve sto je cisto Srpsko.To se zove unistavanje nacionalnog indentiteta.Tako su nam na primer rusili crkve,spomenike itd,samo da bi na rusevinama svega toga pravili neku njihovu istoriju.
А ОФК је иначе био толико јак да нису могли да га сруше.
Smile Smile Smile

Po ovoj tvojoj logici OFK nikada nece biti veci Srpsko-Beogradski tim od Sindjelica i Obilica! Smile

Bajke a? Sad si ispao toliko pglu da ja ne mogu da ti opisem.
Smile Smile Smile

Super sto si Srbin i sto si patriota ali ne mozes da mi kazes : ...mogu i da razumem da verujes u ove bajke.
To nisu nikakve bajke to je istina.Ja lepo kazem da vi sami sebe lazete.
A ovo sto si napisao za Obilic i za Sindju nema veze sa zivotom.Ja uopste nisam hteo da kazem da smo mi veci Srpsko-Beogradski klub od ta dva samo sam rekao da je OFK.Beograd pravi Beogradski klub za razliku od petokrake i partizana.Aj sad izvrni nesto trece iz svega ovoga.

A ti Stefane77 si izgleda neki mnogo iskusan lisac pa znas kakav je Ofk.Beograd klub bio.Ajde pricaj nam malo o tome.

@ Vexen

Hvala ti sto si mi otvorio oci.Sve vreme sam bio u zabludi.Evo sutra kupujem zvezdin sal i dolazim na sever da vicem : mi smo cigani,najjaci smo najjaci iz sveg glasa. Smile

Ajde jedno pitanje za partizanovce.Zasto kao navijaci niste trazili da se skine petokraka sa vaseg grba kad ste tolke patriote.
Mogli ste petokraku da zamenite npr zlatnom zvezdom i da skinete one komunjarske buktinje sa vrha? Za zvezdu jos i mogu da razumem (ne kazem da mi ne smeta ali mogu da razumem) jer se klub zove Crvena Zvezda pa je logicno da ima taj simbol na grbu ali stvarno mi nije jasno zasto barem vi ne promenite grb.I ne samo to nego jos i trazite da se vrati stari naziv stadiona.Samo tako nastavite.Nagrade za najvece Jugo nostalgicare se dele na kraju ove godine.Drzim vam palceve  Smile Smile
Nosite obelezja jednog rezima koji je za vreme svoje vladavine hteo da Srbi jednostavno nestanu.Aj sad recite da je i to bajka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
@ Elsurion
Mozes ti da vredjas koliko hoces ali moras da se pomiris sa cinjenicom da su i Zvezda i Partizan pravi Beogradski klubovi! I da je OFK mali klub ciji je predhodnik BSK pre 100 godina bio najbolji klub, a sada je OFK rupa! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@ Elsurion
Mozes ti da vredjas koliko hoces ali moras da se pomiris sa cinjenicom da su i Zvezda i Partizan pravi Beogradski klubovi! I da je OFK mali klub ciji je predhodnik BSK pre 100 godina bio najbolji klub, a sada je OFK rupa! Smile

Smile Ja ne znam gde sam ja to tebe licno uvredio?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
ti goranac nista nisi skapirao iz svega ovoga i ako nemas sta pametno da napises to nemoj ni raditi...pa pogledaj koliko je topika ovde,zasto bas ovde moras da nas odusevljavas zvojim postovima...

Moram.
Mnogo mi smesana,ujedno i zanimljiva tvoja teoriija o velikm klubu BSK.. Smile
Ja mislim da se Hitler redovno kladio na vas.. Smile Smile

Jednostavno,pricas gluposti,i razvijas neku teoriju,slozeniju od "komunizma".. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ti goranac nista nisi skapirao iz svega ovoga i ako nemas sta pametno da napises to nemoj ni raditi...pa pogledaj koliko je topika ovde,zasto bas ovde moras da nas odusevljavas zvojim postovima...

Moram.
Mnogo mi smesana,ujedno i zanimljiva tvoja teoriija o velikm klubu BSK.. Smile
Ja mislim da se Hitler redovno kladio na vas.. Smile Smile

Jednostavno,pricas gluposti,i razvijas neku teoriju,slozeniju od "komunizma".. Smile

E aj ti cuti.Vidim da ides od topica do topica i samo prozivas i bacas hejt.Budzi post-ove na nekoj drugoj temi.Ako nemas sta pametno da kazes,ovde nemoj da zalazis.Samo lupas gluposti bez ikakvih argumenata.Iznesi bar neko misljenje o svemu ovome i ja cu to da postujem.Samo nemoj da lupetas kao u ovom poslednjem post-u.Vidi se da ocigledno pojma nemas koja je velicina bio taj BSK o kome pricas.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 20:01:07 od Elsurion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Feb 2026, 14:24:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.