Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:34:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blue Union Belgrade  (Pročitano 280902 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
ti goranac nista nisi skapirao iz svega ovoga i ako nemas sta pametno da napises to nemoj ni raditi...pa pogledaj koliko je topika ovde,zasto bas ovde moras da nas odusevljavas zvojim postovima...

Moram.
Mnogo mi smesana,ujedno i zanimljiva tvoja teoriija o velikm klubu BSK.. Smile
Ja mislim da se Hitler redovno kladio na vas.. Smile Smile

Jednostavno,pricas gluposti,i razvijas neku teoriju,slozeniju od "komunizma".. Smile

E aj ti cuti.Vidim da ides od topica do topica i samo prozivas i bacas hejt.Budzi post-ove na nekoj drugoj temi.Ako nemas sta pametno da kazes,ovde nemoj da zalazis.Samo lupas gluposti bez ikakvih argumenata.Iznesi bar neko misljenje o svemu ovome i ja cu to da postujem.Samo nemoj da lupetas kao u ovom poslednjem post-u.Vidi se da ocigledno pojma nemas koja je velicina bio taj BSK o kome pricas.
Ladno prozivas ljude zato sto navijaju za Zvezdu i partizan zato sto oni kao nisu Srpski klubovi a koristis rec "hejt"!!!
Znaci koji si h8er!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 21:32:44 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ti goranac nista nisi skapirao iz svega ovoga i ako nemas sta pametno da napises to nemoj ni raditi...pa pogledaj koliko je topika ovde,zasto bas ovde moras da nas odusevljavas zvojim postovima...

Moram.
Mnogo mi smesana,ujedno i zanimljiva tvoja teoriija o velikm klubu BSK.. Smile
Ja mislim da se Hitler redovno kladio na vas.. Smile Smile

Jednostavno,pricas gluposti,i razvijas neku teoriju,slozeniju od "komunizma".. Smile

E aj ti cuti.Vidim da ides od topica do topica i samo prozivas i bacas hejt.Budzi post-ove na nekoj drugoj temi.Ako nemas sta pametno da kazes,ovde nemoj da zalazis.Samo lupas gluposti bez ikakvih argumenata.Iznesi bar neko misljenje o svemu ovome i ja cu to da postujem.Samo nemoj da lupetas kao u ovom poslednjem post-u.Vidi se da ocigledno pojma nemas koja je velicina bio taj BSK o kome pricas.
Ladno prozivas ljude zato sto navijaju za Zvezdu i partizan zato sto oni kao nisu Srpski klubovi a koristis rec "hejt"!!!
Znaci koji si h8er!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ja ne prozivam.Ja iznosim svoje misljenje na koje imam pravo.Znas brate,forum je za raspravljanje.Ja sam izneo barem neke argumente zasto tako razmisljam a neki od vas su se ovde nalupali gluposti i ostali zivi.
Ti prvi koji kazes da je OFK lokalni klub Karaburme si lupio takvu glupost da to nije zdravo.
Evo Vexen je barem post-ovao nesto zbog cega misli da ja nisam u pravu i to je ok.A pogledaj unazad sta si ti napisao.Znaci tacno se vidi da se ne razumes a usao si u raspravu i pokusavas da se vadis glupavim post-ovima.Sta je tvoj sledeci korak.Krenuces da mi lovis gramaticke greske i da me prozivas zbog toga?

Znaci sa tobom vise stvarno nemam sta da raspravljam jer vidim da veze nemas.Ako hoces raspravu iznesi bar neke argumente.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 22:03:51 od Elsurion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung SGH-E590
Pa ti si prvi rekao da Zvezda i partizan nisu pravi beogradski timovi!!! Da im mozda na grbu ne pise "made in China" ???   
Ja samo pokusavam da ti objasnim da je Zvezda jedno 500000 puta pre Beogradski tim od OFK-a, a to mozemo videti po broju navijaca u Beogradu! A cinjenica da je OFK lokalni tim je to sto on ima navijace sa karaburme i jos par navijaca iz ostalih delova grada!
I da to da li je tim lokalan ili ne se odredjuje po navijacima!!! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
@Roki

Pa to ti je u modi.
Na pr. Ceci puna usta Srpstva(to sto je malo Arkan naucio) a djeca joj uce skolu na engleskom u privatnoj skoli... Smile

Decko,veruj mi,o istoriji fudbala i sl. moraces jos da ucis,pa da bi polemisao samnom,jednostavno,prica ti je bahata i "glupa",pricas o nekim stvarima,veoma smijessnim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

e ajde sada internet kezualci uklonite se u sirokom luku odavde...receno je dosta  i drago mi je zbog toga!!!
cula se jedna istina i nadam se da je dosta ljudi to procitalo...
u glavnom svaki navijac OFK Beograda u sebi nosi nesto sto navijaci popularnih klubova nikada nece moci da osecaju...

Bela tvrdjava je nasa,
sto na grbu stoji,
mi je volimo

plavo,plavo-bele boje,
u srcu nam stoje,
mi ih volimo

Beo,Beograde igraj,
igraj i pobedi,
mi ti pevamo

« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 11:39:29 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
OFK Beograd - Rad

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
OFK: Smenjen Miki Ivanović?

OFK Beograd ne igra dobro ovog proleća, u nekoliko navrata sačuvala ga je sreća, a drugi uzastopni poraz u Jelen Superligi Srbije, izgleda da je prozrokovao logičan potez uprave - otkaz treneru Mihajlu Mikiju Ivanoviću.

Uoči nedeljnog treninga, sportski direktor "romantičara" Mitar Mrkela saopštio je Mikiju Ivanoviću da više nije trener prvog tima, ali Ivanović ne želi da ode iz kluba dok ne dobije sve na šta se OFK Beograd obavezao ugovorom, javio je SOS Kanal.

Ivanović je potom ipak vodio trening, ali neizvesno je da li će i u ponedeljak biti na travnjaku na Karaburmi.

OFK Beograd je u sredu lagano poražen u Jagodini (0:2), a nezalaganje i apatija u igri fudbalera plavo-belih isprovocirala je Ivanovića da posle tog meča izjavi da se "stidi što trenira takav tim". Potom je u subotu OFK ponovo poražen istim rezultatom, ali na svojoj Karaburmi od Rada.

Posle serije loših rezultata, OFK je upao u probleme i sada je na devetom mestu sa 28 bodova, šest više od poslednjeg Banata i pet više od Čukaričkog koji je na pretposlednjem mestu.

Nije samo OFK Beograd na putu da smeni trenera. I dosadašnji šef struke Borca iz Čačka Ljubiša Dmitrović je, posle poraza od Napretka (1:2), ušao u svlačionicu i pozdravio se sa igračima, rekavši da je njegov posao završen.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
http://www.ofkbeograd.net/

neoficijalna stranica OFK Beograda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia e 71
Prezivesmo, jedva..... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Zali Boze da je ispao OFK pored onakvog stadiona i istorije, od ljigavog i govnjivog Banata... Cestitam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 23:34:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.