Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizi se kraj velike ere CQ-a...  (Pročitano 34781 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Kao prvo za promenu dizajna kviza se jos ne zna.
A kao drugo, najbolji po oblastima su, po mom misljenju, sledeci:
Istorija - Serena, Maus, Set, Mladjenovic, i ja.
Geografija - Dubic, Mafia, i Oxymoron.
Sport - Galois031, lav_94, i Steel Hammer.
Knjizevnost - Gladiator91, Mayhem, Majkl J23 i ElMaestro034.
*Sto se nauke i muzike, filma i umetnosti tice ne bih izdvojio nijednog igraca, posto su to vrlo zeznute oblasti i jednostavno predstavljaju mac sa dve ostrice, nije lako rusiti sa njima, jedino kad dobijes sva pitanja koja znas, a da drugi igrac ne zna, omasi ili slicno.
I na kraju, zna se ko je rekorder kviza, sto sa budzenjem, sto bez budzenja  Smile
IP sačuvana
social share
Rekorder Conquiztador.rs-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung wave 525
Da odgovirm i ja na moj post...
Cisto da vas obavestim glasanje ce trajati do nove godine ako ne i malo duze(bitno je da okupimo sto vise ljudi)
sto se tice oblasti:
Istorija:SetDClay,Serena,Helmut,King Maus,Progresiv,Svarcmiler,Vogolis,Deja Ideja,Ica Ubica(ovde bih mogao dodati jos imena,trenutno ne mogu da se setim svih)
Knjizevnost:Mayhem,Gladiator91,Ljupce 95,Mekano,Shone Kesa Smile(jos jedan momak iz kraljeva ne mogu da se setim imena)
Muzika:Hernan,Timoti Lri,Q,Beyond time
Sport:Galios031,Disturbed 90,Mikelandjelo,David 91,Lav 94,Mr Torture,bez koske,Uki tehnicar,Mekano(sigurno sam nekog izostavio,izvinjavam se)
Nauka:Nisam upucen.
Geografija:mafia 90 (no. 1) ,dubaRA,oxymoron.
opste:jako tesko odrediti,ovde smatram jakima sve igrace koji imaju jak plav krst koji su stekli znanjem u takmicarskim.(a sta tek reci za one igrace koji poseduju i koji su posedovali ogromno znanje i pre nego sto su stigli na kviz).
Sto se tice generalno najbolji igraci od osnivanja kviza:Ne mogu da govorim o periodu od pre leta 2011 jer tada nisam bio prisutan,mislim da su najbolja tri igraca Legija Cema,mafia 90 i Djubre a ostala mesta je jako tesko odrediti.
Uvek cu pamtiti takmicarske sa mafiom jer su bile definitvno najzanimljivje sa puno obrta,i naravno finala turnira pogotovu ovaj novogodisnji i geografski.
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 17:22:16 od Haostebrex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Bravo Dubiću, fina tema. Smile

Ja bih samo da kažem da, kada sam ja prije 2 i po godine došla na kviz, ljudi su igrali srcem. Danas je malo takvih, a oni koji su tako igrali onda, slabo dolaze. Smile

Da ne izdvajam nikog, svi mi znamo ko je kakav i ko kako igra, tako da ja skidam kapu poštenim i onima koji su na kviz dolazili da bi se igrali opušteno, a ne da bi se dičili time jer imaju najveći PO na nekom kvizu. Smiley

Ako baš moram da izdvojim, ja sam geos naučila od Maxa, Rušitelja, Torrentea, Mayhema, Mafie, Dubića i Oxija, ako sam koga zaboravila, ne zamjerite. Smile

Na kraju krajeva, svi smo mi na ovom kvizu upoznali mnogo ljudi koji su nam postali dragi i s kojima smo dijelili ponešto. Oni koji su to meni, prepoznaće se kad ovo budu čitali, ima ih mnogo, da ne nabrajam. Smiley

P.S. Ipak jednog moram. (019 ♥)

I na kraju krajeva, ne zamjerite mi zbog banova, sve je to bilo za vaše dobro. Smile Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Realno stanje na kvizu sto se tice najboljih igraca po kategorijama je:

1.  Nauka- Miss Who
2.  Geografija- stonerose91
3.  Istorija- -Dory-
4.  Muzika, film i umetnost- JA
5.  Sport- IvanaNis83
6.  Knjizevnost- pedja85
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Nauka:Teta Mileva, konfiskujem i Necastivi
Istorija:Maus i Serena iznad svih, mogu se dodati Deja i Zli jos
Geos:Dubara neprikosnoven
muzika: --Q-- bez konkurencije
sport:cuo sam da je Galois najbolji, ne pratim bas desavanja u toj oblasti
Knjizevnost: Gladiator ubjedljivo naj...
Opste:Deja_ideja najposteniji i najbolji igrac cq-a po meni i Zli koji ne zaostaje mnogo za Dejom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Sto se tice geos-a,najbolji su:s_rossa koje nema veoma dugo  Smile i umetnica naravno!  Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Brže, više, jače!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 
Posto sam vecinom sport igrao, napisacu samo najbolje iz te oblasti tj. one igrace s kojima mi je bilo najteze igrati: Galois031, Disturbed, Michelangelo, David 91, Gannicus i modest  mouse.
Sad je biti najbolji u nekoj oblasti vrlo diskutabilna stvar, posto su mnogi prestali da igraju, a konkurencija je verovatno slabija.
Pozdrav svima Smiley
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 18:37:40 od bato_94 »
IP sačuvana
social share
lav_94
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
posto u toj novoj verziji (ako je za divno cudo uopste i bude) nece biti chata kako sam cula, ja ne znam vredi li se zadrzavati vise ovde, hehehe Smile
ovim putem bih pozdravila najboljeg, mj :* stvarno se trudim da budem objektivna, al ne ide mi bas Smiley
i, da ne zaboravim, pozdravicic Lazarko, tvoja omiljena klinka Wink
IP sačuvana
social share
Dobitak mami, ali.. nikad nema tako velikog dobitka kao sto to gubitak moze biti Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Qtek 666
Djubre018
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Najpre,Nikola,sve cestitke na temi,konacno nesto da ima smisla,nadam se da dezurni trolleri i spameri je nece upropastiti,al dobro sad  :D Za ove nepune 4 god.    igranja imao sam cast da igram sa vrv .    svim velikim igracima conq-a ,sa nekima sam dobro,sa nekima lose prolazio,al kvizovi su moja velika ljubav vec 20 godina,tako da sam u startu bio u prednosti u odnosu na vecinu mladih ljudi ovde.   Ono u cemu nisam bio je to sto nisam mogao da budem redovan na kvizu iz raznoraznih ,sto objektivnih,sto subjektivnih razloga,tako da sam dosta kaskao u pocetku za najboljima,ali kasnije sam uspeo da se konsolidujem i usao sam medju 20-tak najboljih.   Ono po cemu sam medju retkima je to sto nikad nisam koristio ni google ni puskice,bas nista,osim sopstvene glave i dostupnih pomoci na kvizu,i na to sam ponosan,jer ama bas svaki covek na kvizu je imao jednaku sansu protiv mene,a sve ostalo je bilo u domenu nekih drugih okolnosti .   Evo najboljih igraca po nekom mom misljenju po oblastima.    Nauka:vrv.    najbolji ikada po meni sjajni Ojstra,ali tu su negde i nasi Konfiskujem i teta Mileva,i djavolica ,nechastivi.   Istorija :Serena i Maus,Helmut i Set,Blazhinho i Zlli ,Clippers,naravno tu sam i ja.   .   .   .   Geos:sta reci meni najmanje omiljena oblast od svih,a na moju veliku zalost prva ciljana najjachih ljudi ovde:Dubara i mafia_90,Djubre 018 i Cema naravno,od ljudi koje sam primetio da vole da je igraju i jako lepo im ide su veson i Ezi,i tako.   .   .   Muzika,film i umetnost:beyond i Q su neverovatni skroz,sve cestitke.   .   .   Sport:sjajni Galios 031,lav_94,Mr Torture,David_91.   .   .   Knjizevnost:najbolji po meni sjajni Gladiator i mayham,i nekad je Mekac harao,takodje,da,sjajni Kontemplation i tako ako sam neke zaboravio a vrv jesam,desava se  :D Sto se tice opsteg znanja ima dosta ljudi koji su univerzalni i jako dobro potkovani sa znanjem :sjajni Gladiator 91,Hernan,Zli,Maus,Ariljac,Zajecarac i toliko puno sjanih kvizomana,a tako mladih ljudi,tako da verujem da jos ima nade za ovu zemlju,i na kraju ja sam tu sa svima vama i medju vama,i hvala ovom lepom kvizu i svima sto rade na njemu ,jer sam ovde upoznao toliko mladih i dobrih ljudi.   I to je po meni najbolje,jer vrlina i znanje ne treba da idu jedno bez drugoga,najbolje idu zajedno.    Pozdrav za sve moje drage saigrace,i svako dobro vam zelim,vas deja_ideja :D                                                                                                                                      
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 00:39:29 od Bad Gays »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.