Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blackberry - programi - teme - aplikacije - zanimljivosti  (Pročitano 214485 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Vazno: U ovoj temi nije pisano barem 6 meseci!.
Razmislite o pokretanju nove, osim ako ste potpuno sigurni da temu treba oživeti!

Aj valjda ne grešim što je oživljavam. Interesuje me ima li čega novog kod vas.

Ja zamenio 4 giga karticu novom od 8 giga. Takođe pronađoh par novih aplikacija pa rekoh da ih podelim sa vama. Mada od tog "vama" nema ništa, ovde samo nas nekoliko.

e-Mobile GPS -(Aplikacija radi ali ne i na mom telefonu jer mi nije uključen data plan, inače je OK)

Nixie-Clock-V15 -(Sat koji se aktivira kada priključite USB kabal, sve jedno da li pri konekciji sa kompom ili sa punjačem. I onda vam ekran svetli celu noć i pokazuje vam krupnim brojevima vreme)

Opera-Mini     -Nisam je lično proverio kako radi (jer mi nije uključen data plan) ali je instalirana u mom telefonu i aplikacija radi.

Iberry_black_whitelist  -  Blokira nepoželjne pozive, takođe ako je taj neko sakrio identitet ova aplikacija ima mogućnost da blokira i one pozive koji imaju sakriven broj. Ili možete da obrnete proces i da iz imenika selektujete 2 osobe a onda svi ostali budu blokirani. Ima nekoliko opcija, vi odaberete šta vam treba.
Ova aplikacija radiće samo 15 dana, nakon toga traže da im se plati $18

Zna li neko za ovakav program ali dzabe? Smile

Ostale aplikacije su besplatne i ne zahtevaju nikakvu registraciju. BB8310

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Skype.rar (336.94 KB)
*
e-Mobile GPS Compa... (1187.4 KB)
*
Nixie-Clock-V15.rar (566.25 KB)
*
Opera Mini.rar (105.48 KB)
*
iberry_black_white... (298.33 KB)
« Poslednja izmena: 27. Avg 2009, 02:30:22 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
kako se pokazao bold 9000? razmisljam da ga uzmem preko telenora, jer ne znam koliko je sigurno kupovati tel koji je skinut sa neke mreze, pa bi morao malo vise para da izdvojim. voleo bi da znam u sta se upustam. hocu da uzmem tel sa qwerty tastaturom, ali necu monotonu nokiju, ni samsung, a ovaj bold 9000 je prelepog izgleda, ali ne znam da li je funcionalan i stabilan, pa ako ima neko iskustva sa istim, nek podeli ovde.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ja mogu da ti kažem kako se pokazao moj BB. Pokazao se odlično. A vidim da "bold 9000" ima plus duplo brži procesor i Wi-Fi 802.11, što moj BB nema. Sigurno nećeš da pogrešiš ako kupiš BB ali imaj u vidu da ako ga kupiš bez DATA plana služiće ti kao i svaki drugi telefon. BlackBerry postaje Blackerry samo ako provajderu platiš BES ili BIS neznam kako je u Srbiji. Bez data plana BB je samo običan telefon, sa naravno veoma dobrim zvukom, ekranom, kamerom.
Što se tiče stabilnosti telefona, ako radi kao što radi moj BB onda radi veoma dobro. Plus što Bold ima duplo brži procesor tako da ne sumnjam da je i bolji od 8310.

BB je stavrno dobar telefon ali u suštini nije namenjen široj populaciji. Da li ti zaista treba BB ili možda možeš da razmisliš o Nokiji E63 ili E71

Ako kupuješ polovan telefon, jednostavn ubaci karticu u njega i ako radi kupi ga. Ako ne radi odnosno prijavi "invalid sim card" onda taj telefon treba da se otključa što u principu nije problem ovde u USA. Sve se može završiti i preko interneta.

Džabe programa za ovaj telefon i nema mnogo. Tako da... GPS mu neće raditi ako ne platiš "internet servis provajderu", nisam siguran da li će raditi čak i GPRS na telefonu (možda može neko ko zna da kaže).

BB je samo običan telefon bez DATA plana. Pritom nemaš ni nešto mnogo zanimlljivih aplikacija za njega. Međutim ako uplatiš DATA plan mts-u ili telekomu, telefon postaje ludilo. Onda malo fali pa da kažem da imaš lap-top u džepu.

I da dodam jedan zanimljiv program namenjen BB. To je konvertor video zapisa tako da bez problema ubacujete video u telefon (možete i dvx filmove da konvertujete). Program radi odlično i besplatan je.
-blackberry_video_installer_1202091.13 LINK
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 06:06:29 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Ja mogu da ti kažem kako se pokazao moj BB. Pokazao se odlično. A vidim da "bold 9000" ima plus duplo brži procesor i Wi-Fi 802.11, što moj BB nema. Sigurno nećeš da pogrešiš ako kupiš BB ali imaj u vidu da ako ga kupiš bez DATA plana služiće ti kao i svaki drugi telefon. BlackBerry postaje Blackerry samo ako provajderu platiš BES ili BIS neznam kako je u Srbiji. Bez data plana BB je samo običan telefon, sa naravno veoma dobrim zvukom, ekranom, kamerom.
Što se tiče stabilnosti telefona, ako radi kao što radi moj BB onda radi veoma dobro. Plus što Bold ima duplo brži procesor tako da ne sumnjam da je i bolji od 8310.

BB je stavrno dobar telefon ali u suštini nije namenjen široj populaciji. Da li ti zaista treba BB ili možda možeš da razmisliš o Nokiji E63 ili E71

Ako kupuješ polovan telefon, jednostavn ubaci karticu u njega i ako radi kupi ga. Ako ne radi odnosno prijavi "invalid sim card" onda taj telefon treba da se otključa što u principu nije problem ovde u USA. Sve se može završiti i preko interneta.

Džabe programa za ovaj telefon i nema mnogo. Tako da... GPS mu neće raditi ako ne platiš "internet servis provajderu", nisam siguran da li će raditi čak i GPRS na telefonu (možda može neko ko zna da kaže).

BB je samo običan telefon bez DATA plana. Pritom nemaš ni nešto mnogo zanimlljivih aplikacija za njega. Međutim ako uplatiš DATA plan mts-u ili telekomu, telefon postaje ludilo. Onda malo fali pa da kažem da imaš lap-top u džepu.

I da dodam jedan zanimljiv program namenjen BB. To je konvertor video zapisa tako da bez problema ubacujete video u telefon (možete i dvx filmove da konvertujete). Program radi odlično i besplatan je.
-blackberry_video_installer_1202091.13 LINK

e hvala ti na svemu sto si napisao. kod nas postoji taj poseban paket, ali je problem u tome sto je on skup, ali nista specijalno ti ne nudi. treba da doplatimo 1090 dinara i za to imamo samo 30mb protoka, mislim da je to bedno. a video sam ovde na forumu da gprs moze da se aktivira manuelnim unosenjem parametara, tako da moze net da radi i bez aktiviranja usluge. videcu jos malo, rapsitacu se kod nas u telenoru, pa mozda ga i uzmem.

hvala jos jednom.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@  gprs moze da se aktivira manuelnim unosenjem parametara

Pa to je odlično onda, imaćeš internet bez da im plaćaš DATA plan. 30Mb je bedno, slepci treba da ih sramota. Samo neka pravila i ograničenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95-2 & 5800
Mozda sam ja malo piglu, ali moze neko da mi objasni kako da namestim GPRS na BB 8700? Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Pa gledaj na netu koji su parametri pa manuelno unesi. Ako ne nadjes zovi operatera mreze pa se raspitaj o tome. Ne znam kako se podesava za Blackberry ali znam da sam tako nekom Alcatelu uspeo da namestim GPRS manuelnim unosenjem parametara. Tu ti google moze ponajvise pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w550
GPRS može da se konfiguriše bez problema na bilo kom BB, to nije problem.
Ne treba brkati GPRS i BIS uslugu (data plan). Uz BIS uslugu se dobije taj data plan koji se troši na mailove, ali prednost BB je u tome što neće tek tako olako da troši megabajte, već samo kada vi to zaželite. Znači imate konstantan pristup mailu ali to ipak nije provera i trošenje kilobajta na svaku sekundu. Već ako vam ne stiže pošta onda će na svakih 15-tak minuta da vam se proverava poštu. Koliko mi se čini da ide u rasponu od 1 sec do 15 min proveravanje.
Npr. kod vip-a je dobra stvar što uz veće pakete daju i megabajte, onih 15mb što dobijete potrošite i na sufrovanje, ali ako uzmete postpaid 350 dobijete i 350mb protoka koji se koristi i za BIS uslugu. Proverio sam u vip-u. A kompresija podataka ide i do 70%.
IP sačuvana
social share
Da je kupus dobar zec bi imao 100 kila.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N95-2 & 5800
googlao sam ali dzabe... moze neko da mi objasni postupak kako to na 8700?
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w550
googlao sam ali dzabe... moze neko da mi objasni postupak kako to na 8700?

Pozovi korisnički servis od svog operatera i reci im ako nemaju automatska podešavanja neka ti pošalju na mail kako ti sam da podesiš. Trebali bi da imaju makar za neki drugi model pa ti samo prilagodiš.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2009, 15:28:06 od srdjoraj »
IP sačuvana
social share
Da je kupus dobar zec bi imao 100 kila.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.