Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biznis lekcija: Pogled iz kutije iliti zasto ne vredite koliko mislite.  (Pročitano 30848 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ja sam tek ssada skontala o cemu Ivan pise na Twitteru, nisam ni znala da je ovakva bujica sarkazma (ili ne) prolivena u Kuriru jedinim ispravnim novinama koji od papinog , doduse lavnom, astronoma dobijaju smernice kuda da idu.

Zamislite jedan KURIR je imao za zameri zbog surove istine , naravno kad se istinom ne bavi.

Nista nije receno a da nije u 100% tacno i korektno.
Svaka cast SF Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75

Ukratko,poenta teme i ovog teksta je sledeća : radnici su robovi,a šefovi faraoni.  Smile
  Neverovatno je to sto ljudi hrane svoju sujetu i mozda ego, tako sto se trude da dokazu kako oni mogu da se snadju u duboko, duboko bolesnom drustvu. Naravno, svi mi zivimo u ovakvom sistemu, kakav je -takav je, snalazimo se ovako ili onako, ali ljudi koji se vode pod "uspesni" u ovakvom sistemu vrednosti su po meni duboko-sustinski poremecene osobe, ne deluju mi nista lepse i vece sa moje tacke gledista. Ali je cinjenica da vrlo verovatno njih to ni ne zanima. Takvi ljudi onda ne kapiraju ili ne zale da skapiraju sustinu, i put u kojem se sistem krece, ogranicavaju se samo na trenutak u kom su.
Zapravo, mi nagradjujemo i podrzavamo neciju bahatost, alavost i patolosku potrebu za "uspehom", ma sta to znacilo danas.

p.s.  Samo bih dodao, spominju se, naravno cesto i pojmovi, kao sto su "prirodna selekcija". Zapravo, to nema veze sa prirodom, vec je to pojam koji je smislio covek, velika riba jede malu i slicno. Tu frazu su smislili Social Darvinisti, pogresno tumaceci Darvina, odnosno pravdajuci svoja zlodela i spustanjem na nivo zivotinje i pukog prezivljavanja. Fasizam je imao dosta veze sa ovakvim stvarima.  Da covek ne dobija nista saradnjom, vec samo takmicenjem.....
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 17:12:22 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pa ne bih reko da su poremećene,i svakako ne bih rekao za sve.Daleko od toga.Ali ono što bih rekao jeste da većina njih zaista umišlja svašta.

Evo,da ponovim šta sam malopre rekao Kristalu u PPu :

Niti svakom preduzeču treba apsolutistička organizaciona kultura(kodeks) da bi bilo uspešno,niti je svako ko se ikad požali ili skrene pažnju na nešto,automatski neki tamo džabalebaroš koji ništa ne radi i ne zaslužuje platu.
A u tekstu teme se tvrdi upravo suprotno.Ne tvrdi se,ali se audira na to."Ja veliki šef,sveznajući i najbolji,ti mali lenjivac i džabalebaroš koji se stalno žali za sve."
Štaviše,češće su u Srbiji upravo šefovi ti koji lade jaja,a non-stop se žale zbog nečega.

Al,naravno,to je zabranjena tema,a i kad nije,svako ko tvrdi suprotno je automatski nepoželjan.Ko što ću i ja sad čuti sve i svašta samo zato što ne podržavam egomanijake koji će i trudnicu da otpuste ili uskrate posla zbog par pišljivih dinara više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Kada sam rekao "poremecini" mislio sam na to da podrzavaju poremecini sistem vrednosti, sto onda mora da se odrazi i na samog coveka, drustvo.
Moc kvari ljude, apsolutna moc apsolutno kvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ok,razumem.

I slažem se za moć.Uostalom,ko ne veruje,samo pogleda magnate(strane ili domaće) - imaju para i moći da žive ko carevi do kraja života,imaju čak često i porodice i lep život iza sebe,i opet oće još i još.

To sam baš uočio u filmu "Limitless",gde jedan magnat,koga glumi De Niro,a poseduje pola Amerike,oće da se uortači sa drugim da naprave kakav-takav energetski monopol na zapadnoj hemisferi.

I gledam i mislim se "i,dobro,šta će njima to koj ku*ac?Dvojci penzosa koji već imaju sve."I onda shvatim da je to u stvari navika,navika i žeđ za moći. Samo to.
Oni sebe više ne pitaju zašto žive i zašto još rade,oni samo znaju da "moraju" to da urade,da im treba još moći.E,sad,zašto... e,do toga još nisu stigli.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 17:33:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
Apple 15
Ko te sprecava da obrnes igru? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Secam se pricala mi sestra pre nekoliko godina u njenoj prvoj firmi nekoj knjigovodstvenoj, sest od dvanaest zena je u jednom momentu bilo na porodiljskom bolovanju ..  Smile gazda hteo da izvrsi hirikiri .. zamalo da je zatvorio firmu .. na kraju je u jednom momentu digao valjda hipoteku na svoj i babin stan da bi mogao da isplati od svojih para doprinose jer su htele da ga tuze sto je kasnio sa platama .. a mojoj sestri, tada neudatoj, je postavio ultimatum - da godinu dana ne ostaje u drugom stanju i dobijace 30% vecu platu, samo da moze da odradjuje poso koji se stalno nagomilavao.. i ona pristala.. nije imala ni decka  Smile

jbg ima svega.. svaka strana ima po neki validan argument ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
jbg ima svega.. svaka strana ima po neki validan argument ..

Napokon,još neko s razumom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Ko te sprecava da obrnes igru? Smiley

You’ve just lost The Game.

The Game is one of the simplest distortions of game logic ever invented; by which simply thinking about The Game causes one to lose.

Due to the futility and inevitable loss, The Game could be viewed as a statement of the human condition; that is to say, humankind’s struggle against fundamental laws of nature. THE GAME results in a double negative scenario where trying to not do something is the catalyst for said event.

1 Everyone in the world is playing The Game.

2 Whenever one thinks about The Game, one loses.

3 Losses must be announced to at least one person

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Jel može danas neka tema da bude pošteđena bajatih internet fora? Pitam samo,u ime nas "zatucanih",koji još pričamo na srpskom,a na forum dolazimo zbog diskusija(ne meme-a)...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.