Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: БизМисмен Чада  (Pročitano 1733 puta)
24. Okt 2013, 14:41:58
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
Browser
Chrome 30.0.1599.101
ČEDA ŠIRI BIZNIS: Kupio preduzeće najboljeg gazde u Srbiji!

Firma SHSF, čiji je suvlasnik lider LDP, prošle nedelje kupila fabriku „Kirka-Suri“, čiji je bivši vlasnik Slobodan Janjušević radnicima poklonio na desetine kuća, stanova, beskamatnih kredita...

BEOGRAD - Ima se, može se.
Lider LDP Čedomir Jovanović, uprkos krizi, širi svoju poslovnu imperiju pošto je firma SHSF, čiji je on suvlasnik, prošle nedelje kupila „Kirka-Suri“, fabriku kotlova i energetske opreme iz Krnjače. Jovanović je iskeširao novac i „uleteo“ u novi biznis, dok istovremeno pokušava da izvuče novac iz države za vraćanje dugova. Naime, firma „Agroposlovi“, čiji je on jedan od vlasnika, a supruga Jelena direktor, zatražila je od Fonda za razvoj 200 miliona dinara za refinansiranje postojećih kredita.

Zna šta kupuje

Iako su „Agroposlovi“ konkurisali za kreditnu podršku države u septembru, Jovanović preko druge firme SHSF u oktobru kupuje uspešnu fabriku, čijeg su bivšeg vlasnika Slobodana Janjuševića zaposleni proglasili za najboljeg gazdu u Srbiji pošto im je uz redovne i pristojne plate podelio na desetine kuća, stanova, automobila, beskamatnih kredita...
Prema dokumentaciji Agencije za privredne registre (APR), izmena vlasništva u „Kirki“ izvršena je 16. oktobra.
- Slobodan je preminuo septembra 2011. i vođenje fabrikom preuzela je njegova supruga Slavica Janjušević, koja je Jovanoviću prodala „Kirku“ - priča izvor Kurira.

Inače, Slobodan Janjušević uspeo je da napravi firmu u kojoj bi svaki metalski radnik ili inženjer poželeo da radi, ne samo zbog prilike da reši egzistencijalne probleme već i zbog međuljudskih odnosa u fabrici, koja je imala kvalitetnu proizvodnju, osvojeno tržište, 120 radnika i najmanje 150 kooperanata. Govorio je da nikad ne bi spiskao milione evra na jahtu a da prethodno nije rešio probleme svojih radnika - dao je 15 beskamatnih kredita na 100 godina, finansirao kupovinu placa i izgradnju 35 kuća, kupio više od 10 stanova...

- Moja firma je moja porodica. Zar bih mogao da zbrinjavam neke daleke, još nerođene potomke, da gomilam bogatstvo i nemilice ga razbacujem a da istovremeno gledam kako njihova deca gladuju? Pre bih se ubio kad bih, recimo, spiskao milione evra na neku luksuznu jahtu a nisam rešio njihove egzistencijalne probleme - rekao je pre tri godine u jednom intervjuu Janjušević. Firmu je otvorio početkom devedesetih i od početka se trudio da pomogne svim radnicima, od kojih je čak četvrtina vozila službena kola.
Gazda kakvog nema

- Niti su meni svrake popile mozak, niti imam para za razbacivanje. Jednostavno, važna mi je produktivnost, iskrenost i poverenje, jer bez toga nema rezultata. S druge strane, koliko god da su pare važne, meni nikad nisu bile na prvom mestu. Teško onome kome su pare jedina svrha života - kazao je Janjušević, koji je na razna sponzorstva i donacije dao više od 300.000 evra.

Radnici su ga cenili, dolazili nasmejani na posao i davali maksimum.
- Najlepši je osećaj kada znate da niste sami, da iza sebe imate veliku porodicu koja vas nikad neće ostaviti na cedilu - rekao je Dubravko Pašić, elektrozavarivač koji je u firmi „Kirka-Suri“ od osnivanja i među prvima dobio besplatni plac u Borči za izgradnju kuće i svu pomoć u njenoj izgradnji.
Uskoro možda slede promene...

извор: курир

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

сећам се приче о овом човеку и његовим задовољним радницима које је поштовао и који су срећни одлазили на посао...умро је и жена сигурно не жели да се бакће са тим и продала је фирму чеди
тако да... јебали сте јежа у леђа Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
You talk 'bout me motherf*ckers?!   Smile

« Poslednja izmena: 24. Okt 2013, 14:55:21 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ko i svako drugi na vlasti, glavno da se bizmis obrce  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
сећам се приче о овом човеку и његовим задовољним радницима које је поштовао и који су срећни одлазили на посао...умро је и жена сигурно не жели да се бакће са тим и продала је фирму чеди
тако да... јебали сте јежа у леђа Smile

Jaaao daa... Sećam se i ja sad.

Da,čovek je bio za uzor. Jedan u milion,pogotovu u biznisu.

Koja šteta jbt...  Smile

Citat
- Niti su meni svrake popile mozak, niti imam para za razbacivanje. Jednostavno, važna mi je produktivnost, iskrenost i poverenje, jer bez toga nema rezultata. S druge strane, koliko god da su pare važne, meni nikad nisu bile na prvom mestu. Teško onome kome su pare jedina svrha života - kazao je Janjušević, koji je na razna sponzorstva i donacije dao više od 300.000 evra.

Skidam kapu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Овај Чеда уместо да изађе из бизниса ако мисли да се бави политиком он купује још продузећа...

Нема шта, по најновијим принципима демократије и ЕУ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Овај Чеда уместо да изађе из бизниса ако мисли да се бави политиком он купује још продузећа...

Za Cedu me zabole, al eto sto on da bude neki izuzetak od ostalih politicara  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Za Cedu me zabole, al eto sto on da bude neki izuzetak od ostalih politicara  Smile

Па њему су највише пуна уста да се мења ''систем вредности''...

Ал' да и остали су смрадови, то се слажем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Па њему су највише пуна уста да се мења ''систем вредности''...

Kome nisu? Sve to "posteno" samo tako i svako ima lepu rec... Ceda isto nije izuzetak
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ja bi se zapitao kako je umro ovaj jadnik ....

Nekome ne odgovara da postoje takvi vlasnici firmi, kvari im prosek krvopija....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
Jednom davno sam upoznao ovog coveka...pre jedno 20 godina...nisam ni znao da je pokojni... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: yuwarey

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.