Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 00:56:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biti uz nekoga...  (Pročitano 10816 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I to
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Postade ovo ženski kutak, sa parolom "napad je najbolja odbrana". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Ii zato sto ce uskoro postati roditelj Smile

Smile

ил их пичне родитељски инстинкт и нагон за остављањем потомства ... ил једноставно сазнање да ''им је време'' ... одједаред чују куцање биолошког сата ... жеља за сигурношћу и стабилношћу ... стокураца ...

и опет питање ... зар је битно зашто? Кад се разлози разликују од човека до човека, о женама да не причам ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Covek se udaje/zeni da bi pobegao od roditelja. Seks i bliskost uopste nisu presudni.

е јбму миша ... ово било где, поготово у земљи Србији може се рећи само са лепом дозом сарказма ... па 3/4 парова остаје да живи с његовим ил са њеним родитељима...
Upravo tako- U potpunosti se slazem s tobom! Kruha ima i kod roditelja.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 11:52:57 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Da dam svojih 2 centa.

Deo onoga što Lapsus napisa je istina. Dakle, nije sve, dosta je izvučeno iz konteksta, ali veći deo.

Ono što vi pišete je takođe delimično istinito. Nije sve, dosta toga je subjektivan stav, ima je.

Dakle, nađite se na pola puta. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15

Smile

ил их пичне родитељски инстинкт и нагон за остављањем потомства ... ил једноставно сазнање да ''им је време'' ... одједаред чују куцање биолошког сата ... жеља за сигурношћу и стабилношћу ... стокураца ...

и опет питање ... зар је битно зашто? Кад се разлози разликују од човека до човека, о женама да не причам ...  Smile

Ma, nije bitno... Ja samo kazem da mene nervira to prenemaganje...

Jednorozi.. uzvisene ljubavi... savrseni zivoti... pa onda razocarenje ... svet je surov... svi ste vi kakica... i tako u krug... nova sirena ulazi u zivot... ljubav je divna... moja veza je fantasticna... ona je kurva kao sve ostale... idem da skocim sa mosta.. most je previse visok... vidi onog andjela sto ide ulicom preko mosta ka meni... opet sam ziv... i tako dalje...

Ja sam uvek za to da mi neko konkretno kaze sta hoce od mene... bez obzira da li to bio seks ili zajam od 10.000e (koje btw. nemam, tako da mi ne trazite... tenk ju veri mac)...

Opet kazem... mene ta igra iscrpljuje... cak i kada je posmatram... tako da ponekad imam poriv da opalim samarcinu kako bi prekinula to prenemaganje i dosla do sustine stvari...

Inace... izbori...

Najlakse je naci nekoga za brak... ili porodicu...
Zenama jos najlakse... Bolje izgledamo, generalno smo odlucnije, a imamo i ribicu.
Bar tri puta do sada sam mogla da se udam.... Bezbrojeno puta da zatrudnim... I svaka od tih veza je istovremeno bila i divna i govnjiva... zbog potonjeg su se i zavrsavale...
Ali opet... za tu govnjivost necu da krivim samo drugu stranu...sto je izgleda danas moderno...
Kriviti druge za svoje probleme.
Cak i ja koja sam egocentrik, smatra da je to jedna velika glupost.

Ti sam odlucujes da li ces da trpis ili neces da trpis... i koje ces svoje i samo svoje potrebe da zadovoljavas...

Sve ostalo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Skoro sam raskinuo sa devojkom i znate šta - ok sam. Ne kažem da treba da živim kao Vuk samotnjak, ali moja deviza na celu stvar je "Bolje biti kvalitetno sam, nego nekvalitetno sa nekim".
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Smile

Nije bitno....mislim....sta mene briga zasto se Kurta i Murta vencavaju, da li je neko trudan, ko je gej ili kakva je to trans zajednica..Boli me ova lepo oblikovana cvrsta guza  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57

Smile

Ma, nije bitno... Ja samo kazem da mene nervira to prenemaganje...

Jednorozi.. uzvisene ljubavi... savrseni zivoti... pa onda razocarenje ... svet je surov... svi ste vi kakica... i tako u krug... nova sirena ulazi u zivot... ljubav je divna... moja veza je fantasticna... ona je kurva kao sve ostale... idem da skocim sa mosta.. most je previse visok... vidi onog andjela sto ide ulicom preko mosta ka meni... opet sam ziv... i tako dalje...

Ja sam uvek za to da mi neko konkretno kaze sta hoce od mene... bez obzira da li to bio seks ili zajam od 10.000e (koje btw. nemam, tako da mi ne trazite... tenk ju veri mac)...

Opet kazem... mene ta igra iscrpljuje... cak i kada je posmatram... tako da ponekad imam poriv da opalim samarcinu kako bi prekinula to prenemaganje i dosla do sustine stvari...

Inace... izbori...

Najlakse je naci nekoga za brak... ili porodicu...
Zenama jos najlakse... Bolje izgledamo, generalno smo odlucnije, a imamo i ribicu.
Bar tri puta do sada sam mogla da se udam.... Bezbrojeno puta da zatrudnim... I svaka od tih veza je istovremeno bila i divna i govnjiva... zbog potonjeg su se i zavrsavale...
Ali opet... za tu govnjivost necu da krivim samo drugu stranu...sto je izgleda danas moderno...
Kriviti druge za svoje probleme.
Cak i ja koja sam egocentrik, smatra da je to jedna velika glupost.

Ti sam odlucujes da li ces da trpis ili neces da trpis... i koje ces svoje i samo svoje potrebe da zadovoljavas...

Sve ostalo...
Problem je sto danas imas ljudi koji se jednostavno odlucuju na zivot bez vezivanja...znaci vanbracni zivot ovo ono.. svak na svoju stranu..bez obzira kako ih drustvo okarakterise! Druga skupina ljudi je eto fol sacuvat ce cast i obraz..udat ce se ozeniti za nekoga (ili eventualno isti cilj je ali samo da ne budu SAMI) iako se prema doticnoj osobi ne osjeca nikakva sexualna privlacnost, nema nikakva komunikacija, ali eto udavati/zeniti cemo se da bi ispali sveti u drustvu! Ipak drugaciji je pogled ocima na nekog ko je bio u braku pa se razveo nego eto zivijeli su vanbracnim zivotom pa razisli!

Znaci pitam se vec ako neko zivi zivotom bez dodira u braku zasto se vjencavao/la? I najtragicnije je takve osobe koje podrzavaju taj princip i apeliraju ga kasnije im je svako kriv kada saznaju da im partner ima drugu/og, da ne govorim drugu zenu i djecu! Vjerujte ono sto nece pronaci kod vas, naci ce kod drugih!

A vrhunac je pogleda necijeg bracnog stanja gdje nema nikakve sexualne privlacnosti, nikakve komunikacije ili bilo sta gdje se moze spomenuti nase..nasa zajednicka interesovanja npr..itd.....osim predmeta!Nasa kuca, nase auto, nas pas, nas ormar itd.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 12:12:58 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Skoro sam raskinuo sa devojkom i znate šta - ok sam. Ne kažem da treba da živim kao Vuk samotnjak, ali moja deviza na celu stvar je "Bolje biti kvalitetno sam, nego nekvalitetno sa nekim".
pa to i jest problem sto su pojedinci u braku a zive kao Vuk samotnjak! Zive takvim zivotom jer se boje biti sami!
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 12:14:30 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 00:56:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.