Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 04:45:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biti uz nekoga...  (Pročitano 10770 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Citat
Svi imamo potajne zelje Marko,samo se bojimo reci naglas.Svi zelimo normala zivot i sta dobijemo...ono sto trazimo zar ne?
True, i zato je univerzum jedno fino mesto gde svako dobije ono sto zasluzuje. Zato ce u gro slucajeva ta sto zeli maco mena sa 500000E u dzepu dobiti sirovinu koja je ic ne ceni a ti sto zele kurvu i sveticu dobiti neku koja ce se praviti fina a varati ih na sve strane. Zato i nase zelje treba da budu neka normala pa da umemo da odaberemo neki balans gde ce nam biti fino sa tom osobom pa da je mozemo cekati i mesecima jer je vredna istog cekanja.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
 Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Citat
Ja prezirem likove iz Bangladesa jer nemaju veze o zivotu a ipak sve neke internet klubove drze,dimije u sred evrope nose,znaci drze do sebe i svoga i tu nema tri tackice.Da li sam rekao u lice istim kako ih mrzim,izgleda nisam jer zelim biti kulturan.Tebi kazem kako ih mrzim i to je krajnji kukavicluk,jer nemam ono izmedju nogica da njima kazem u lice kako ih mrzim.Znaci htjela ti to ili ne zelio ja to ili ne na kraju se zrtvujemo,jer zbog kulture a prije ce biti kukavicluka nikome ne smijemo reci u lice sta o njemu mislimo.
Da li to zelis reci kako ljudi sa "nizom" rasom (oni znaju sta je niza rasa) ulaze u vezu samo iz pobude koja se zove "ne zelim biti sam/a"? Da li to znaci kada potrosimo ono sto zelimo na kraju ostanu pikavci koje eto pokupimo samo iz razloga da ne budemo sami?Da li to zelis reci da ljudi su poput zvijeri samo otimaju,jedu,ubijaju kako bi zadovoljili nikoga drugog osim samog sebe?Da li to tvrdis kako se svaka ljudska veza svodi na korist?Da li to kazes kako on i ona su zajedno iskljucivo zbog seksa?
Ako sve ovo tvrdis kako vidim da tvrdis zelim te pitati nesto direktno,da li bi spavala sa mnom iskljucivo zbog potrebe? Znaci danas sam usamljen i danas mi treba zena,da li tebi smijem reci kako si mi potrebna kao zena u kojoj cu zadovoljiti svoju glad za tijelom,umiriti pozudu,ugasiti buru,isprazniti se u tebi? Da li ti smijem sve ovo reci i sta ces mi odgovoriti?
Tvrdis nesto Anea,eto to sto tvrdis sada je prosto sa direktnim pitanjima.Sve ijedno pitanje nisu nista vise od onoga iza cega stojis i sto vec podrzavas,prema tome niti odgovori nece biti teski...
Pa rekla sam da postoje dve komponente...

a) ljudska potreba da ne budes sam
b) ostale niske pobude koje uticu na izbor... bez obizra da li je to mazohisticka zelja da budes zrtva ili boja ociju...

ovo pod b) nam je moguce jer nas ima 7 milijardi, ali to opet znaci da sto je manje izbora, to su standardi nizi... tako da to a) postaje vidljivije... i sve sto je pod b)... postaje manje bitno...

Ali i a) i b) su krajnje licni i sebicni momenti... i uvek neko nadje nekoga...
Sto se, pak hipoteticke price tice - odgovor je, ne... jer gro stvari koje ti nudis ne mogu da zadovolje moju potrebu u klasi b)...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
I da...ovde se prica o zenama koje su kuci same i cekaju a sta sa muskarcima koji su otisli? Jel mislite da je jednom pravom pater familias lako da je odvojen od milih? Nije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
I da...ovde se prica o zenama koje su kuci same i cekaju a sta sa muskarcima koji su otisli? Jel mislite da je jednom pravom pater familias lako da je odvojen od milih? Nije.
Ali gle, moje misljenje je da iskreno da ti kazem nije mi u redu da muz zenu vidja godisnje 12 ili 24 puta, i da toliko imaju sekualnih odnosa.. ne znam.. po tome ja mislim da kako da se izrazim brakovim na "daljinu" bez prevara ne mogu uspijeti. Mozda ce zena biti ona koja ce cuvati cast vise nego muz, ali bez prevare nista.. Covjek se vjencaje da zivi skupa.. inace nisu se trebali ni vjencavati..
Kakav je to brak gdje neko moze da zivi bez sexa? I kaze jos ah znas sta volimo se mi bez toga.. gdje je ta privlacnost? Paznja, tepanje? Znaci mogu tako da zive jer sa strane "saraju"...ili eventualno jedno sara!
Daj molim te sada zamisli ti da neko vidja muza 12 ili 24 puta godisnje. Da li se to moze nazvati brakom? Moje misljenje je NE! Da li se raja otudji? Moje misljenje je itekako! Pitas dijete kako ti izgleda otac ne zna ga opisati dok ne vidi sliku! Sramota! Hiljadu rijesenja... ne znam za mene sto se tice braka nema sanse bez zajednickog zivota, a ne ona s djecom ili sama na balkanu on u Americi!
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 18:13:03 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Neka svako radi kako misli da je najbolje. Na nama ostalima je da odjebemo i gledamo svoja posla, sređujemo svoje dvorište. Ne može biti jednostavnije.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Neka svako radi kako misli da je najbolje. Na nama ostalima je da odjebemo i gledamo svoja posla, sređujemo svoje dvorište. Ne može biti jednostavnije.
Da to si u pravu, ali sada sa spekta komentarisanja.. kakav je to brak gdje se supruznici vide 12-24.puta godisnje u zivo, 12-24 puta se hajmo reci rukuju kada se vide godisnje..i upitno je toliko puta.. pa kako onda sex?..sto se tice gledanja..onako se mogu i preko skype-a gledati! Znaci srz je dodir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
o jbte ... ako cete vec da razmisljate o necijim razlozima ili motivima bar malcice otvorite um i ne gledajte sve iz svoje perspektive ... ono sto je vama logicno, normalno i prirodno, neophodno... drugima ne mora biti... sve sto je vama nerazumljivo nekome nije ...

tamo negde neko skakavca u ulju smatra delikatesom, a lepo pripremljenu govedju kitu afrodizijakom...

Dodir jeste osnova... al zar je tesko zamisliti da nekome ... iz milion mogucih razloga, sticaja okolnosti, il cega vec...  nije primaran? Ima i cudnijih stvari na ovom svetu...

Za jednu devojku s kojom sam jedno vreme bio blizak, znam da je godinu i po dana, ako ne i jace, bila u 'vezi' s nekim likom koji je na drugom kontinentu... i koji za sve to vreme mislim nijednom nije dosao ovamo ... skajp i kamerica ... pa onda kaze 'uz malo maste, sliku i glas svasta se moze' ... da li je to njena glupost, ona glupa ljudska osobina da se nada do besmisla ili sta vec ... nebitno...

neke stvari su jbga isuvise netipicne i licne stvari nekih pojedinaca da jednostavno nisu za shvatanje ili razumevanje ostalih... a i jbte da se sve da razumeti i znati ovaj svet bi bio dosadno mesto Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
o jbte ... ako cete vec da razmisljate o necijim razlozima ili motivima bar malcice otvorite um i ne gledajte sve iz svoje perspektive ... ono sto je vama logicno, normalno i prirodno, neophodno... drugima ne mora biti... sve sto je vama nerazumljivo nekome nije ...

tamo negde neko skakavca u ulju smatra delikatesom, a lepo pripremljenu govedju kitu afrodizijakom...

Dodir jeste osnova... al zar je tesko zamisliti da nekome ... iz milion mogucih razloga, sticaja okolnosti, il cega vec...  nije primaran? Ima i cudnijih stvari na ovom svetu...

Za jednu devojku s kojom sam jedno vreme bio blizak, znam da je godinu i po dana, ako ne i jace, bila u 'vezi' s nekim likom koji je na drugom kontinentu... i koji za sve to vreme mislim nijednom nije dosao ovamo ... skajp i kamerica ... pa onda kaze 'uz malo maste, sliku i glas svasta se moze' ... da li je to njena glupost, ona glupa ljudska osobina da se nada do besmisla ili sta vec ... nebitno...

neke stvari su jbga isuvise netipicne i licne stvari nekih pojedinaca da jednostavno nisu za shvatanje ili razumevanje ostalih... a i jbte da se sve da razumeti i znati ovaj svet bi bio dosadno mesto Smile
Bravo, to i ja kazem bez DODIRA tj.njeznosti ( sexa) nema sanse da brak funkcionise bez obzira sto pojedinci pokusali da to uljepsaju.. znaci samo covjek moze pomisliti d aje nj.brak trenutno u takvom stanju bez sexa.  Nije fazon veza, veza nije isto kao sto i brak.. sto da se za nekoga vjencajem ko nece biti sa mnom..kakav je brak osobam, nemogu da sebe zamislim u pozicjii da sam u braku s nekim vidjam ga najmanje 24.puta godisnje u zivo, i ko se nije sta ja znam u zadnjih 20.godina potrudio da budem s njim u drugoj drzavi na drugoj strani planete.. jos ja/ona na balkanu on tamo negdje u Americi
« Poslednja izmena: 11. Feb 2013, 18:59:45 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
prvi pasus citiranog posta kao da nisi ni procitala a kamo li shvatila napisano il ne daj Boze razmislila na tren ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 04:45:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.