Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:50:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biti uz nekoga...  (Pročitano 10779 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Neka svako radi kako misli da je najbolje. Na nama ostalima je da odjebemo i gledamo svoja posla, sređujemo svoje dvorište. Ne može biti jednostavnije.
Da to si u pravu, ali sada sa spekta komentarisanja.. kakav je to brak gdje se supruznici vide 12-24.puta godisnje u zivo, 12-24 puta se hajmo reci rukuju kada se vide godisnje..i upitno je toliko puta.. pa kako onda sex?..sto se tice gledanja..onako se mogu i preko skype-a gledati! Znaci srz je dodir.
Otkud ti znaš kakav je njihov brak? Si im držala sveću, spavala u njihovom krevetu?

Možda se vole, ali moraju da budu razdvojeni... Možda sve to teško podnose i jedva čekaju da se vide... skajpuju, viberišu, fejsuju, tvituju?

Misliš da je preduslov srećnog braka to da nužno moraju biti zajedno svaki dan? Šta je onda sa onima koji su zajedno svaki dan, pa se ne seksaju, nema nežnosti među njima, nema iskrene i otvorene komunikacije? Da ne pričam o onima što se varaju, tuku, vucaraju se reda ili nekog drugog razloga radi.

E, u tome je poenta. Što ti, ja, bilo ko - može samo da pretpostavlja kako je nekome u braku (a vrlo je poznato da je pretpostavka majka svih zajeba). Ti možeš da znaš kako je tebi u tvom braku, pa čak i onda da budeš pristrasna i subjektivna. Koliko god nekoga da misliš da poznaješ, ne možeš znati kako je njima kad ostanu sami u svoja 4 zida.

Ako ti se ne sviđa razdvojenost, a ti se onda nemoj razdvajati. Kako rade drugi, da li im to odgovara ili ne - to je njihova stvar. Možeš ti da imaš mišljenje, svi ga imamo, ali to mišljenje ne znači ništa nikome osim tebi. Ti se upravljaj njime, kako će drugi ljudi i da l' im to odgovara ili ne - to je njihova stvar.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
o jbte ... ako cete vec da razmisljate o necijim razlozima ili motivima bar malcice otvorite um i ne gledajte sve iz svoje perspektive ... ono sto je vama logicno, normalno i prirodno, neophodno... drugima ne mora biti... sve sto je vama nerazumljivo nekome nije ...

tamo negde neko skakavca u ulju smatra delikatesom, a lepo pripremljenu govedju kitu afrodizijakom...

Dodir jeste osnova... al zar je tesko zamisliti da nekome ... iz milion mogucih razloga, sticaja okolnosti, il cega vec...  nije primaran? Ima i cudnijih stvari na ovom svetu...

Za jednu devojku s kojom sam jedno vreme bio blizak, znam da je godinu i po dana, ako ne i jace, bila u 'vezi' s nekim likom koji je na drugom kontinentu... i koji za sve to vreme mislim nijednom nije dosao ovamo ... skajp i kamerica ... pa onda kaze 'uz malo maste, sliku i glas svasta se moze' ... da li je to njena glupost, ona glupa ljudska osobina da se nada do besmisla ili sta vec ... nebitno...

neke stvari su jbga isuvise netipicne i licne stvari nekih pojedinaca da jednostavno nisu za shvatanje ili razumevanje ostalih... a i jbte da se sve da razumeti i znati ovaj svet bi bio dosadno mesto Smile

Dodir nije neophodan za bliskost u braku, slazem se.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Дужно са пажњом и разумевањем сам прочито све што сте рекли.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 111111
Po meni ali po meni.Brak od pre 30tak godina se mnooogoo razlikuje od braka u poslednjih 30 godina  Smile
Danas je brak po sistemu budemo dokle nam je lepo.Posle toga kud koji uz princip ostanimo prijatelji i izvedimo kako tako decu na put.
Danasnji princip zivota je sebican.Jer mu cela karijera dodje pod foru takmicenja.U kome trebas da se takmicis i sa onima koje ne smatras nekim protivnicima.

I nije mi jasno sto se konstantno uplice ljubav i strast pod brak.To sve prodje,ja ne kapiram da to ljudi ne shvataju.Ja nesto ne verujem da cu od trenutka kad se ozenim,da budem konstantno napaljen samo na svoju zenu  Smile

Drugo uvek se podvlaci to ..svako nadje nekog  Smile Koja glupost.Univerzum nije napravio taj algoritam.Neko ne nadje neko nadje.
I to je to.Pravi je uspeh da nadjes nekog ko ti odgovara i na koga mozes da se oslonis.
I to je prednost u odnosu na samacki zivot.
Imaces nekog da ti pomogne kad si bolestan,da te izdrzava ako postanes invalid,da popije s tobom kafu kad ustanes ujtru.Da se pozalis nekom kad ti je tesko.Da te posavetuje kad si u dilemi.
Koliko kod zvuci pateticno,to uopste nije naivno.

Sto se tice teme.Ne znam nisam siguran.
I zene uopste nisu slabe i naivne  Smile pa ovo nije pecinsko doba  Smile
Bilo je perioda kad je moj otac bio pod ugovorom na pola godine i po sest meseci se ne vidimo.Pa moja keva nije isla da nadje drugog.
Zato kazem preduslov za brak je nekog postujes i sa njim imas bas oslonac.A ne samo strast koja nekad pre nekad kasnije ode.Posle kud koji mili moji  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Neka svako radi kako misli da je najbolje. Na nama ostalima je da odjebemo i gledamo svoja posla, sređujemo svoje dvorište. Ne može biti jednostavnije.
Da to si u pravu, ali sada sa spekta komentarisanja.. kakav je to brak gdje se supruznici vide 12-24.puta godisnje u zivo, 12-24 puta se hajmo reci rukuju kada se vide godisnje..i upitno je toliko puta.. pa kako onda sex?..sto se tice gledanja..onako se mogu i preko skype-a gledati! Znaci srz je dodir.
Otkud ti znaš kakav je njihov brak? Si im držala sveću, spavala u njihovom krevetu?

Možda se vole, ali moraju da budu razdvojeni... Možda sve to teško podnose i jedva čekaju da se vide... skajpuju, viberišu, fejsuju, tvituju?

Misliš da je preduslov srećnog braka to da nužno moraju biti zajedno svaki dan? Šta je onda sa onima koji su zajedno svaki dan, pa se ne seksaju, nema nežnosti među njima, nema iskrene i otvorene komunikacije? Da ne pričam o onima što se varaju, tuku, vucaraju se reda ili nekog drugog razloga radi.

E, u tome je poenta. Što ti, ja, bilo ko - može samo da pretpostavlja kako je nekome u braku (a vrlo je poznato da je pretpostavka majka svih zajeba). Ti možeš da znaš kako je tebi u tvom braku, pa čak i onda da budeš pristrasna i subjektivna. Koliko god nekoga da misliš da poznaješ, ne možeš znati kako je njima kad ostanu sami u svoja 4 zida.

Ako ti se ne sviđa razdvojenost, a ti se onda nemoj razdvajati. Kako rade drugi, da li im to odgovara ili ne - to je njihova stvar. Možeš ti da imaš mišljenje, svi ga imamo, ali to mišljenje ne znači ništa nikome osim tebi. Ti se upravljaj njime, kako će drugi ljudi i da l' im to odgovara ili ne - to je njihova stvar.
Pa ako cemo iskreno covjek se udaje/zeni radi sexa i dodira , kruha ima i kod roditelja!
Onda se takve osobe nisu ni trebale udavati/zeniti. Mislim ok je kada ona saceka 1.2.godine pa dok on nadje nesta pa pozove i nju da u drugoj drzavi zive skupa... ali 20.godina...hallo! Ne znam..ja licno nebih mogla zamisliti takav brak. Dobro bi se zapitala za vjernost.

o jbte ... ako cete vec da razmisljate o necijim razlozima ili motivima bar malcice otvorite um i ne gledajte sve iz svoje perspektive ... ono sto je vama logicno, normalno i prirodno, neophodno... drugima ne mora biti... sve sto je vama nerazumljivo nekome nije ...

tamo negde neko skakavca u ulju smatra delikatesom, a lepo pripremljenu govedju kitu afrodizijakom...

Dodir jeste osnova... al zar je tesko zamisliti da nekome ... iz milion mogucih razloga, sticaja okolnosti, il cega vec...  nije primaran? Ima i cudnijih stvari na ovom svetu...

Za jednu devojku s kojom sam jedno vreme bio blizak, znam da je godinu i po dana, ako ne i jace, bila u 'vezi' s nekim likom koji je na drugom kontinentu... i koji za sve to vreme mislim nijednom nije dosao ovamo ... skajp i kamerica ... pa onda kaze 'uz malo maste, sliku i glas svasta se moze' ... da li je to njena glupost, ona glupa ljudska osobina da se nada do besmisla ili sta vec ... nebitno...

neke stvari su jbga isuvise netipicne i licne stvari nekih pojedinaca da jednostavno nisu za shvatanje ili razumevanje ostalih... a i jbte da se sve da razumeti i znati ovaj svet bi bio dosadno mesto Smile

Dodir nije neophodan za bliskost u braku, slazem se.
Zasto se ne razvedu onda? Znas kako ja znam kada je zena usamljena u braku? Dodje ili sa pascetom ili sa mackom...pored muza..znaci najgore je kada dvoje nemaju vise komunikacije, dodira itd, i od braka prave nesta sto eto nije brak ali eto da nebi narod pricao ostat ce kao zajedno iako neimali nista skupa.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2013, 11:22:14 od Dexion »
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
Apple 15
Covek se udaje/zeni da bi pobegao od roditelja. Seks i bliskost uopste nisu presudni.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pas koji laje ne ujeda

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 127
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Covek se udaje/zeni da bi pobegao od roditelja. Seks i bliskost uopste nisu presudni.
Pa ako bjezi zasto onda u 21.vijeku zive u zajednicama?
IP sačuvana
social share
Ako ti se ne svidja moje misljenje - nije moj problem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12

е јбму миша ... ово било где, поготово у земљи Србији може се рећи само са лепом дозом сарказма ... па 3/4 парова остаје да живи с његовим ил са њеним родитељима...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
Apple 15
Ide se logikom... Ako se ozenim/udam niko vise nece moci da mi naredjuje. I njegovi/njeni ce pomoci.
Cinjenica je da u vecini slucajeva dobiju novog naredbodavca, a ne odsele se jer roditelji ne mogu/nece da pomognu, a oni nisu sposobni da zarade.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Ii zato sto ce uskoro postati roditelj Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:50:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.