Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66280 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Ajd' zeznite vise, jel' to spada u bioloske razlike ??   Smile

3 posta obrisana.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 19:50:03 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung s3
A kako mi (Srbi) mozemo da budemo cista rasa, kad nam Turci je*ali babe (i dede  Smile) 500 godina. Pa manji period smo bez Turaka (zvanicno od 1903-4), nego sto smo bili pod njima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
zato sto imamo dobar DNK potencijal. zao mi je tvog dede.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
albanci mrze srbe - zato shto nisu albanci

Сад си открио рупу на саксији Smile
Какве то везе има са расом? Па добар број њих су асимиловани Срби, шта мислиш одакле чест наставак презимена -ићи?! Значи да то нема везе са генетиком, као ни сукоб са Хрватима, за које ваљда нећеш рећи да нису белци Smile

Citat
sve kulturne i druge razlike izmedju nas i albanaca su bioloshke prirode

Малисори и нека црногорска племена имају веома сличне обичаје... И то је ваљда биолошки Smile

Citat
danas je vecina belaca zaglupljena jevrejskom propagandom

Заболе ме!
Разлог више да се уздам у Кинезе и Индусе... најзад ни та јудео-масонерија не мора бити увек лоша
"И да на нас упере све европске пушке, одговорићемо им кинеским и јапанским"
Дакле, нека што пре пропадну арогантни колонизатори, и примет преузму цивилизација које опстају хиљадама година, углавном не угрожавајући друге.

Citat
da li to znachi da treba da mrzim veci deo srpskog naroda ?

То значи да треба да будеш реалан. Чак ни мајка не воли безусловно своје дете... Остало читати између редова (да ти помогнем, сети се кога је Хитлер кривио за пораз, и шта је тада мислио о немачком народу).

Citat
nije mi drazi nijedan belac -rasni izdajnik

Ех, шта је издаја...
Чедисти су рецимо оптуживали Тадића да је "издао Зорана"...
То ми делује као понашање увређене шипарице - називати сваког непријатеља издајником.
Солана се понаша у складу са интересима своје олигархије, њих није издао сигурно. И оно што је битније: већина оних које Солана заступа немају ништа против њега, односно не буне се...
Једини начин да се арогантни Европљани освесте је да осете проблеме на својој кожи. Па да се врате у своје границе, а нас "индијанце" мало оставе на миру.
Стварно немам намеру да будем солидаран са арогантним старцем на самрти - Европом. Smile

Citat
shto se tiche indusa - voleo bih da vidim tvoju hipotezu o njihovom poreklu 

Мешавина Аријеваца (белаца) и Дравида (црнаца). Нема ту жуте расе, како си рекао.
А по теби, испада да су Индуси исто што и Јевреји, за које си рекао да су мешавина црнаца и белаца Smile

Citat
propaganda rasnog meshanja u srbiji je sve jacha . naravno da niko nije nateran pushkom ,ali ako se stalno sugerishe omladini da su "rasisti ako nece da spavaju sa crncima ,romima i.t.d. " onda se i javljaju takvi sluchajevi kao onomad u poljskoj gde je crnac zarazio desetine (a mozda i stotine) ljudi AIDS-om , zato shto su svi bili ljubazni i liberalni

Једино што би можда мирисало на пропаганду је филм "Гуча", о љубави Рома и Српкиње. И тај филм је поприлично необавезујуа комедија, уосталом, није нешто ни претерано познат. Занимљиво је да чак и америчке серије кад се гледају скоро да нема мешаниох парова. Ја не знам ни један такав ситком. Постоје или белачка породице где се црнци узгред појављују, или обрнуто црначке породице. Увек је ту неки геј, то јесте пропаганда, има чак и геј-стрејт платонских парова, али још не видеш породицу црнкиње и белца или обрнуто. Дакле, таква пропаганда не постоји. Друго је што су црнцима најзад дата нека права па W.A.S.P. то не могу да прежале.
Онај црнац што је заразио није последица никакве пропаганде, већ неутољених сексуалних апетита белих жена (Ђирјаковић писао текст о томе у НИН-у), и непросвећености по питању заштите (а ту је баш пропаганда да се користи кондом). Једино расно у томе је предрасуда да су црнцима већи, што неке жене привлачи. Да је белац тако ширио сиду, а било је таквих случајева, ти не би имао ништа против. Овако ти је то доказ нечега Smile

Citat
uostalom , vec se predvidja da ce srbi postati manjina u srbiji za par desetina godina

Не због мешања, већ зато што сестре Српкиње не желе да рађају.
А ти си против да доведемо Вијетнамке да рађају српчиће Smile

И још ми не рече који Србин са Косова каже да је угрожен зато што је белац.
А оно за Солану ти је смешно. Блер, Буш, Клинтон, Ширак, Берлускони, Меркел... све су ти то издајници Smile Smile
Какв онда генерални закључак можемо донети о белим народима, и раси уопште, кад масовно гласа за издајнике Smile
Да није и то у генима Smile
Ајде да те видим, генерализујеш друге расе и све сводиш на биологију, па какви су то белци биолошки, кад допуштају да им издајници владају?!?

A kako mi (Srbi) mozemo da budemo cista rasa, kad nam Turci je*ali babe (i dede Smile) 500 godina. Pa manji period smo bez Turaka (zvanicno od 1903-4), nego sto smo bili pod njima Smile

Не тртљај, синак...
Ти "Турци" су у ствари потурице, Срби прешли на ислам... Јесте, делује популарно та прича о Српкињама под Турцима, и сам сам веровао у тако нешто, али су ме паметни људи уверили да то углавном није тачно.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravo potrosih jos 5 sivih celija  Smile Neeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

Rekoh ne vise.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 16:37:04 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Па добар број њих су асимиловани Срби, шта мислиш одакле чест наставак презимена -ићи?! Значи да то нема везе са генетиком, као ни сукоб са Хрватима, за које ваљда нећеш рећи да нису белци Smile

gluposti  Smile dovoljno je samo pogledati slike albanaca (ako ima potrebe postavicu) ,pa videti da se radi o sasvim drugoj rasi. ja nisam rekao da su svi sukobi na svetu zasnovani na rasi ,ali ovaj (srpsko-albanski) jeste.

Citat

Малисори и нека црногорска племена имају веома сличне обичаје... И то је ваљда биолошки Smile

jedan deo crnogoraca nije chistog slovenskog porekla .to je dobro poznata stvar ,chak su je koristili u ovoj kampanji za otcepljenje.

Citat
Разлог више да се уздам у Кинезе и Индусе... најзад ни та јудео-масонерија не мора бити увек лоша
"И да на нас упере све европске пушке, одговорићемо им кинеским и јапанским"

jaka ti uzdanica .  Smile u induse se ne vredi uzdati - oni ni svoje probleme ne mogu da reshe - suvishe slab genetski potencijal.

shto se tiche kineza - oni svet uredjuju na svoj nachin - koji ne odgovara belom choveku ,pa ni srbima . lichno , nemam nishta protiv toga da se neko suprotstavi jevrejskoj dominaciji (bilo ko) ,ali samo mi mozemo da spasemo sebe

Citat
То значи да треба да будеш реалан. Чак ни мајка не воли безусловно своје дете... Остало читати између редова (да ти помогнем, сети се кога је Хитлер кривио за пораз, и шта је тада мислио о немачком народу).

drugim rechima , treba unishtiti pola srpskog naroda , zato shto se tebi ne svidja njihovo mishljenje ....  Smile Smile

Citat

То ми делује као понашање увређене шипарице - називати сваког непријатеља издајником.

izdajnik je onaj ko sluzi neprijatelju svog naroda i svoje rase , i koji aktivno radi na tome da se narod i rasa unishte.

Citat
Једини начин да се арогантни Европљани освесте је да осете проблеме на својој кожи. Па да се врате у своје границе, а нас "индијанце" мало оставе на миру.

"indijanci" su odavno u granicama evrope - u svim evropskim zemljama , od irske do rusije , belci postaju manjina .

Citat
Мешавина Аријеваца (белаца) и Дравида (црнаца). Нема ту жуте расе, како си рекао.
А по теби, испада да су Индуси исто што и Јевреји, за које си рекао да су мешавина црнаца и белаца Smile

koliko je meni poznato greshish . a po tebi ispada da su indusi isto shto i jevreji , shto nije tachno . indusi su blizi latinosima nego jevrejima.

Citat
Једино што би можда мирисало на пропаганду је филм "Гуча", о љубави Рома и Српкиње. И тај филм је поприлично необавезујуа комедија, уосталом, није нешто ни претерано познат. Занимљиво је да чак и америчке серије кад се гледају скоро да нема мешаниох парова. Ја не знам ни један такав ситком. Постоје или белачка породице где се црнци узгред појављују, или обрнуто црначке породице. Увек је ту неки геј, то јесте пропаганда, има чак и геј-стрејт платонских парова, али још не видеш породицу црнкиње и белца или обрнуто. Дакле, таква пропаганда не постоји. Друго је што су црнцима најзад дата нека права па W.A.S.P. то не могу да прежале.

ochigledno ne gledash dovoljno TV  Smile Smile Smile . od MTV do J-92 , stalno se prikazuju "uspeshni" meshani parovi ,promovishe raznolikost i sl . o propagandi homosexualnosti ne treba troshiti rechi . kod nas je bilo josh filmova o meshanim parovima pored ljigave "guche" ,npr bela machka crni machor "umetnika" kusturice .

Citat
Онај црнац што је заразио није последица никакве пропаганде, већ неутољених сексуалних апетита белих жена (Ђирјаковић писао текст о томе у НИН-у), и непросвећености по питању заштите (а ту је баш пропаганда да се користи кондом). Једино расно у томе је предрасуда да су црнцима већи, што неке жене привлачи. Да је белац тако ширио сиду, а било је таквих случајева, ти не би имао ништа против. Овако ти је то доказ нечега Smile

te zene su sa crncem bile bash iz razloga judeo-liberalne propagande , po kojima svaka zena treba da "uziva" u zivotu . koiko sam ja primetio ,radilo se o vezama na jednu noc , zato se to posle proshirilo na vishe od 1000 osoba (od kojih su sve belci osim tog jednog crnca) . da su te zene imale dostojanstva , ne bi spavale sa crncem (za koje se zna da imaju vecu podloznost AIDS) i ne bi se vucarale sa bilo kim .
  uglavnom radi se o josh jednoj posledici judeo-liberalne propagande ,koja od bele zene pravi drolju ili kurvu.

Citat

Не због мешања, већ зато што сестре Српкиње не желе да рађају.
А ти си против да доведемо Вијетнамке да рађају српчиће Smile

ne zele , ili nemaju uslova ?  Smile ali se zato romima obezbedjuju svi uslovi ...  vijetnamke mogu da rode srpcice ,isto kao shto koza moze da rodi tele ...  Smile Smile Smile

Citat
И још ми не рече који Србин са Косова каже да је угрожен зато што је белац.

ima i rasno svesnih ljudi na kosovu , ne boj se ...  Smile . uostalom , ako sukob srba i albanaca nije rasni ,kakav je ?  Smile

Citat
Какв онда генерални закључак можемо донети о белим народима, и раси уопште, кад масовно гласа за издајнике Smile
Да није и то у генима Smile

naivnost i samilost bekle rase jeste u genima - tvoji predragi kinezi sigurno sebi ne bi dopustili takvu greshku  Smile.
Citat
Не тртљај, синак...
Ти "Турци" су у ствари потурице, Срби прешли на ислам... Јесте, делује популарно та прича о Српкињама под Турцима, и сам сам веровао у тако нешто, али су ме паметни људи уверили да то углавном није тачно.

sad si odjednom okrenuo curak naopako ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
drugim rechima , treba unishtiti pola srpskog naroda , zato shto se tebi ne svidja njihovo mishljenje .... 

Хахаха...
Просто је невероватно како неко конструише. Smile
Но, делимично сам и сам крив, јер од пропасти "национално одговорних снага", познатијих као "патриЈоте" се нисам оглашавао по тм питању. А факат су прсли, па и не можемо више говорити да су ДСС или СРС национално одговорни.
Дакле(м) - чињеница је да су две пропаганде биле јасне, и шта се тражило од народа за шта да гласа. Каква ће бити државна политика видећемо, али сада је јасно за шта је у ствари народ гласао. Народ је гласао за то да не живи лошије, па чак ни исто као сада, зато да би Србија озбиљније бранила територијални интегритет. Дакле то је воља народа, а ја могу употребити и горе речи.
Ја имам озбиљне резерве према народу коме интегритет и суверенитет нису најважнија ствар, и то је то.
Наравно, како се риба чисти од главе, треба прво видети историјску одговорност пре свега ДСС-а, па онда и радикала. Они су једноставно пали на испиту.
Толик о томе, ово и није политичи форум.

Citat
naivnost i samilost bekle rase jeste u genima

"Српски народ не уме да мрзи" Smile
То ме на то подсећа.
Белци и кад имају мане, те мане су величанствене Smile
Вероватно је "Милосрдни анђео" потекао од самилости, а Енглези су сушта наивност Smile

Citat
te zene su sa crncem bile bash iz razloga judeo-liberalne propagande , po kojima svaka zena treba da "uziva" u zivotu

Ма увек се тражила добра ка..чина, а сад што мисле да је то код црнаца, не знам... Питај беле жене, оне које имају искуства, иду на егзотичне локације Smile
Хедонизам је састави део декаденције умирућих култура, нема то везе са јудео-
Никаква пропаганда није била када су били декадентни Римљани, а касније и Арапи и Турци као њихови наследници. Није проблем што се жели секс са припадником друге расе, јер то је биолошки исто као и са припадником исте расе. Проблем је што се не жели размножавање, секс гуви ту функцију. А онда се и сам секс све мање жели. Многима драже виртуално, шта га знам Smiley 1

Citat
a po tebi ispada da su indusi isto shto i jevreji

Па ти си рекао да су Јевреји комбинација белаца и црнаца.
Биће још речи о јеврејској "раси", па онда и о "аријевцима"...
Полако, треба разбијати стереотипе Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
   opshte je poznato da je u svakom narodu vecina pasivna (primetio josh a.hitler  Smile ). dakle ,vecina naroda se okrece tamo odakle vetar duva. vazno je da ona manjina  koja je najbolja u datom narodu izbije na chelo - i tada narod ide napred. postoji mogucnost medjutim i da najgori dodju na chelo (obichno uz pomoc neprijatelja) i tada se ide nadole. situacija i u srbiji i u evropi je upravo ova druga .

to da su belci mnogo saosecajniji nego kinezi je fakt . i operacija "milosrdni andjeo" je prodata upravo kao humanitarna . kinezima naravno to ne bi moglo tako da se predstavi - za vreme mao ce tunga oni su pobili desetine miliona sopstvenog naroda - pa nishta ...  Smile

hedonizam jeste sastavni deo umirucih kultura , kao i rasno meshanje ,homosexualizam ,pedofilija

- upravo potreba da se prekrshe prirodni zakoni je svedochanstvo da sa tim drushtvom neshto nije u redu . medjutim , propaganda moze da ubrza i podstakne propast ,isto kao shto moze i da ga suzbije i preokrene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Duh Sekire se upljuvao da mu "objasni", a bf_1298_ng5_ju samo "opste je poznata stvar ... bla bla bla"  Smile
A koja su rasa onda Albanci, posto se kaze da su oni "neka druga rasa"!? To me sad muchi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.