Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66505 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja tebi postavio toliko pitanja, koja su ostala bez odgovora. Smile Pa zna se ko je spaljivao knjige i krao umetnicka dela neprocenjive vrednosti (Hica i ekipa, dakle tvoji idoli  Smile ), a sad ja "neobrazovani judeo liberal"  Smile
Na osnovu cega ti tvrdis da si u pravu? Zato sto si okacio slicice tri razlicite lobanje  Smile nekakve grafike, funkcije ... Istina je ta da covek treba da prevcazilazi medjusobne razlike, a ne da ih produbljuje. AKo to ne kapiras (a ne kapiras) dzaba sve moj bf_195_uy-p*_u5_78
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
  Zato sto si okacio slicice tri razlicite lobanje  Smile nekakve grafike, funkcije ...

jbg , ja se trudim da sve bude shto jednostavnije ,ali izgleda da bi zbog tebe trebalo da postavim neki strip da bi nekako skapirao ...  Smile Smile Smile

i kako to mislish da smanjujesh razlike , da se ozenish nekom romkinjom pa da zivish u nekoj drvenoj stracari ,a osnovni izvor prihoda da ti bude prosjachenje tvoje dece ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije mi jasno sta zelis da kazes sa te tri lobanje? Neki voodoo? Sta? Smile Kakvu ulogu ima oblik lobanje? Kakvu ulogu imaju krive noge i normalne noge, kakvu ulogu ima oblik noktiju kod ljudi? Da li je to merilo necije "inteligencije" Aha mozda se ti sluzis onom logikom "cija je glava veca, taj je pametniji"  Smile Mudro, mudro ...
citaj pazljivo. Nisam rekao "smanjivati", vec "prevazilzaiti". Ljudi zive jedni pored drugih i jedni sa drugima. Sasvim je prirodno da se ljudi mesaju, jer da je drugacije, ne bi mogli da imaju potomstvo. Druga je stvar sto ti to shvatas na svoj nacin, pa potenciras da neko podstice "rasno mesanje". Ja to nigde nisam ni video, ni cuo da to bilo ko radi. Mozda ti zivis u nekoj drzavi gde se ljudi primoravaju da se rasno mesaju, zaista ne znam.

P.S. procitaj o0naj moj post, gde sam ti postavio toliko pitanja, ali ti to ne hebes. Zasto? Zar je toliko tesko?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nije mi jasno sta zelis da kazes sa te tri lobanje? Neki voodoo? Sta? Smile Kakvu ulogu ima oblik lobanje?

poshto ochigledno imash problem sa vidom  Smile . kod zute rase ,a narochito kod crnaca , izrazeni su prednji zubi i vilica ,jer su kasnije nego belci pocheli termichki da obradjuju hranu . zbog toga im je aparat za zvakanje jachi ,ali im ostaje manje mesta za razvoj mozga ,narochito velikog mozga - koji je zaduzen za razmishljanje  Smile .

Citat
. Mozda ti zivis u nekoj drzavi gde se ljudi primoravaju da se rasno mesaju, zaista ne znam.

pa i zivim . ta drzava se zove srbija . Smile

Citat
P.S. procitaj o0naj moj post, gde sam ti postavio toliko pitanja, ali ti to ne hebes. Zasto? Zar je toliko tesko?  Smile

postavljao si pitanja o fiziologiji , ja pokushavam da odgovorim ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E ovo ubija sive celije. Dosta je za danas razgovora sa tobom. Aj cao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Ha, ha, ha, Raznosac upoznao Bf-a.  Smile

Citat
kod zute rase ,a narochito kod crnaca , izrazeni su prednji zubi i vilica ,jer su kasnije nego belci pocheli termichki da obradjuju hranu . zbog toga im je aparat za zvakanje jachi ,ali im ostaje manje mesta za razvoj mozga ,narochito velikog mozga - koji je zaduzen za razmishljanje
Pa valjda se misici vilice ne razvijaju unutra, skupljajuci kosti, nego spolja. A i podosta su udaljeni od dela lobanje gde se nalazi prostor za mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...

И мени делује да су Албанци нека мешана раса, постоји и на Кавказу Албанија. Али то још не значи да су Срби угрожени као белци. Ко од представника Срба са КиМ каже да је угрожен зато што је белац?! То још до сада нисам чуо.
Са друге стране, да ли си 100% сигуран да већина твојих истомишљеника у Немачкој, рецимо, мисли да су Шипоси расна мешавина, а то не мисли за Србе...

Чак и то не решава кључни проблем:
Расисти су толико малобојни да нема разлога да мењам мишљење о Европљанима и Американцима. Са друге стране, велика већина не-европских земаља није учинила ништа лоше Србима, и нису признали "Kosova". Зашто онда да непријатеље сматрам за пријатеље, и обрнуто?!?
Још нисам добио одговор да ли треба да ми буде ближи (духовно, политички, рационално, емотивно) Хавијер Солана од Ева Моралеса. Хвала!

На теми о хејтовању Америке видео сам Мексиканце у САД како протествују против "белаца" са порукама "ово није ваш континент". Оно белци сам ставио под наводнике, јер ми и ти демонстранти делују поприлично бледо. Шпанци су ипак оставили доста трага у Јужној Америци, и добар број оних који амерички ксенофоби (расисти) мрзе су у ствари белци. Као што овде видесмо неко измишљање "мешанаца" у Аргентини (у атласу јасно пише - 90% бело становништво). Са друге стране, био је један мелез у Бразилу који је водио португалске трупе против Холандеза. Победио је "аријевце" и зато се данас у Бразилу говори португалски, а не холандски. Smile

Већина Јевреја нису ништа тамнији него већина Европљана. Они се сада пре разликују од Арапа, него од становника Европе. Количина "жутих гена" у Индуса је занемарљива, научи нешто о тематици која ти је толико битна Smile Smile
Могуће да си помешао са Бурманцима и Тајланђанима...

Но, то све није важно. Мене занима одговор на питање да ли ти је дражи Хавијер Солана од Ева Моралеса. А пошто разишљаш тоталитарно, вероватно ћеш своје емоције наметати свим, теби толко драгим, белцима...
Проблем ваше идеологије, због којег већина српских националиста неће моћи да је прихвати је следећи:
1. Наши највећи проблеми, и проблеми већег дела света, не потичу од неких других раса, већ од једне државе која се у све меша и хоће све да одређује.
2. Већина становника те државе су белци.

Зна се на коју државу мислим...
Али, видео сам да неке патриоте подлежу расним стереотипима, и за то је битно рашчистити - шта је то у биологији што тера људе различитих боја коже да се мрзе. До сада ниси објаснио такав механизам.
Друга ствар - многи "европејци" наравно имају расне стереотипе, што се види кад год Кинези нешто постигну, или када Арапи мало припрете њиховим господарима. Али не смеју отворено да подржавају расизам што се види на овој теми. Па шта се стидите, браните оне који су нас бомбардовали! Smile

п.с. Ко је натеран у Србији да има децу са особама друге расе!? Хоћу име и презиме Smile
Е стварно, трудим се да имам ниво расправе, али понекад претерано лупеташ. Па је л' знаш да сам ја мање од сто пута у животу уопште видео црнца, а колико се сећам можда два пута да сам разменио неколико реченица са неком црнкињом, и то у иностранству... Чист пример јуришања на ветрењаче код неких Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 09:41:46 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
  lightsoft ,evo :

Figure 10 strongly suggests that Europeans and the Ainus of Japan were the first people to transition to eating cooked food, which is confirmed by archeological evidence. [4] The question of the intensity of sexual selection across different populations cannot be answered within this post, but one can likely rule out the possibility than non-whites have less of a visual aesthetic bias toward gracile facial features.  Indeed, Negroids and Mongoloids passed off as attractive by Negroids and Mongoloids, respectively, are farther removed--in the direction of gracility--from the average of jaw and cheekbone structures in their respective populations than attractive whites are with respect to the average of these structures in Northern Europe.

Therefore, it appears that a major factor that explains the racial differences in some parts of the skull involved in chewing is that Europeans made an earlier transition to cooking food than non-Europeans did (except the Ainus, who have more Caucasoid facial features than the typical Japanese), likely because they along with the Ainus were the first people to produce humans intelligent enough to tame fire and put it to practical use.

ceo chlanak ovde , vrlo interesantan :

http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/racial_variation_in_some_parts_of_the_skull_involved_in_chewing/

sekiro  Smile :

albanci mrze srbe - zato shto nisu albanci . popznato je da nas nazivaju slovenska g... i slichno . sve kulturne i druge razlike izmedju nas i albanaca su bioloshke prirode . dakle , to je rasni sukob , bez obzira shto se tako ne dozivljava u javnosti .

danas je vecina belaca zaglupljena jevrejskom propagandom . to nije samo u EU , i kod nas na izborima pobedjuje tadic  Smile Smile . da li to znachi da treba da mrzim veci deo srpskog naroda ?

shto se tiche latinosa , naravno da svako od njih pokushava da se predstavi kao belac  Smile . podsvesno (pa i svesno) njima je jasno da shto vishe bele krvi imaju - vishe vrede .  Smile

nije mi drazi nijedan belac -rasni izdajnik od nekog obichnog crnca ,kineza , indusa koji me ne ugrozava . mislim da je glupo to i pominjati .

shto se tiche indusa - voleo bih da vidim tvoju hipotezu o njihovom poreklu  Smile.

propaganda rasnog meshanja u srbiji je sve jacha . naravno da niko nije nateran pushkom ,ali ako se stalno sugerishe omladini da su "rasisti ako nece da spavaju sa crncima ,romima i.t.d. " onda se i javljaju takvi sluchajevi kao onomad u poljskoj gde je crnac zarazio desetine (a mozda i stotine) ljudi AIDS-om , zato shto su svi bili ljubazni i liberalni  Smiley 1 .

uostalom , vec se predvidja da ce srbi postati manjina u srbiji za par desetina godina (slichno kao i belci  u omrazenim SAD ) zar to vec nije razog za uzbunu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
@Bf
Hvala za clanak.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Bf
Hvala za clanak. Smile Smile
Ali dobar je bf_ky_90*l8_198745. Trudi se, to cenim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.