Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66287 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Samo bez medjusobnog omalovazavanja i vredjanja. Tema polako krece u tom pravcu, a to nije dobro za zdravu i argumentovanu raspravu. Smile

Zivi bili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Шта каже "душа белог човека" на бомбардовање Србије?!

rasno svesni beli ljudi su osudili bombardovanje srbije - sve ,bukvalno sve rasne organizacije bilo da su nacional-socijalisti ,KKK , beli nacionalisti ,separitisti ... su to prepoznale kao chin ZOG (cionistichkih okupacionih vlada) .

"А колико дивизија има папа?!" Smile
Нешто ми је недоступан јутјуб, али потражићу ових дана како изгледа говор једног "расно свесног" појединца" у Америци. И некоме нормалном то би требало да буде узданица?!? Smile
Но, укуси су различити, нека се неко и ложи на то, али требало би да има у виду да то није државна политка тих земаља, нити ће у скоријој будућности то бити државна политика. Са друге стране, сећате ли се ко је једини гласао против санкција СРЈ?! То је био Зимбабве!
Србија сада има узданицу међу народима беле расе - Русију. И једино нам Русија стварно помаже од њих. Остали белци то не раде директно (подршком) или индиректно (смањењем утицаја Америке)... То што су неке европске земље рекле да су против неовисности "Kosova"-е ја ценим, али то није од реалног значаја.
Дакле, ко преостаје? Преостају Индија, Бразил и наравно Кина. И многе друге мање земље у којима не живе белци. Немам намеру да њих изостављам само зато што су друге боје коже. Осим тога, из низа разлога које превазилазе облик ове теме не мислим да је Русија довољна.

Citat
a zashto svako ima pravo da brani svoju rasu , samo belci nemaju ?

Тамо где су белци угрожени (само) зато што су белци, имају право на колективну самоодбрану као белци, ја то уопште не спорим.
Сећам се једне тачне, да не кажем паметне реченице Слободана Милошевића, изговрене још неке 1988. "Срби и Црногорци на Космету су се организовали јер су угрожени као Срби и Црногорци. Да су угрожени као Холанђани или продавци сира, организовали би се по том основу."
Намерно сам цитирао тако конторверзну личност као што је С.М. Зато да бих показао како и оно што је суштински тачно може пропасти ако се брани на погрешан начин. Али то је до белаца тамо где су угрожени (прогоњени, дискриминисани) зато што су белци. У Србији тога нема и није на видику.

Znas kako, ti si jedan od onih sa kojima ne mozes razgovarati. Fasista. Takvi ne prihvataju n ikakve argumente, vec forsiraju svoje i opet svoje u besvest.

А с тобом се може разговарати?! Ти привхаташ туђе аргументе... Smile
Сети се како си реаговао када су ти предочени разлози да неко мрзи америчку државу Smile

Citat
Zna se ko je najveci zlotvor u istoriji ljudske vrste=beli covek.

То је само делимично тачно.
Поједини народи беле расе су починили највеће злочине другим народима (Шпанци, Енглези, Американци, Немци)... Ја мислим да то није зато што су беле боје коже, односно да није генетски условљено. Постоје други разлози да се почине злочини, и узроци злочиначке природе.

Citat
Mozda Srbija nije imala instituciju ropstva, ali pogledaj kako danas postupamo sa manjinama. Sta se kaze Romu koji trazi posao

У Србији мањине имају бољи положај него у великој већини европских земаља. Узмимо на пример Француску у којој званично живе само Французи. Чак је било критика због тога, истина речених нашим функционерима приватно. Из пријатељске Словачке су нам рекли да великим мањинским правима не дајемо добар пример Европи.
Ром који тражи посао у Србији има много бољи третман него Ром у Чешкој, Словенији, Румунији или Италији.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2008, 08:48:25 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da prihvatam. Evo slazem se sa ovim sto si rekao:

Тамо где су белци угрожени (само) зато што су белци, имају право на колективну самоодбрану као белци, ја то уопште не спорим.

Ostalo je po obicaju komunisticka propaganda i ne pije vodu u stvarnosti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Sta se kaze Romu koji trazi posao (jeste da su retki, ali ih ima ... potpuno ih razumem, sta bi ti radio u zivotu, da, gde god da se pojavis, svi te gledaju popreko, ulazis u zadnji deo autobusa, jer "smrdis", kao "belci" mirisu na Armani?), dakle, kaze mu se "ko te jebe cigancino
bas tako. ali kada budes imao svoju firmu, ti ih slobodno zaposljavaj. njima je u krvi da kradu. vise puta sam to iskusio.
neznam zasto belce vezujes za gej parfem? ja licno vise volim CK i davidoff.
Citat
Ostalo je po obicaju komunisticka propaganda i ne pije vodu u stvarnosti.
kakav si ti to demonkrata kada pljujes po svojima? vi ste naslednici komunizma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Са друге стране, сећате ли се ко је једини гласао против санкција СРЈ?! То је био Зимбабве!

nisu jedini ,ali dobro - i ja sam protiv sankcija zimbabveu  Smile .

Citat
Србија сада има узданицу међу народима беле расе - Русију.

rusija je danas velika (najveca) uzdanica za sve bele narode.

Citat

npr u j.africi , u svim meshanim kvartovima u evropi i americi , na kosovu ....

Citat
У Србији тога нема и није на видику.

u srbiji su srbi itekako ugrozeni  Smile . od diskriminacije u shkoli i na poslu (romi i drugi "ugrozeni" ) imaju prednost ,preko soc.pomoci koju uvek pokupe "manjine" , do toga da se stalno propagira rasno meshanje i podstiche natalitet ne-belih naroda - dok se srpski namerno suzbija ekonomskom politikom  Smile

Citat
Ром који тражи посао у Србији има много бољи третман него Ром у Чешкој, Словенији, Румунији или Италији.

romi vrlo retko traze posao - oni od drzave ochekuju da ih hrani ,oblachi i da im omoguci da kradu ,a u poslednje vreme da ubijaju ,siluju i pljachkaju  Smile.

--------------------------------------------------------
postavljam ovde slike lubanja predstavnika 3 razlichite rase . obratite paznju kako je lobanja belca morala biti umanjena zbog politichke koreknosti  Smile Smile , da se crnci ne bi osetili ugrozenim :

obratite paznju na oblik vilice i prednjih zuba , jedan od sigurnijih nachina da se dokaze rasna pripadnost.

inache sajt je : http://www.theoryofuniverse.com/man/races/races-skulls.htm ,nije neki "neo-nacistichki" ,ako to mislite

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
na kosovu ....

Пре свега, ово треба разјаснити. Приватно су за мене Шиптари гамад, која и не спада у људску врсту. То је моје лично мишљење.
Али има ли њихове озбиљне категоризације? Они су поприлично бледолики, мада мало црвенкасти док не посиве Smile
Они нису црнци, нису ни жути... То је уопште проблем са расизмом - нема прецизне дефиниције ко је где, па онда свако ставља оне друге на листу како му одговара да мрзи. За Американца је хиспанос (расно?) свако ко у његовој земљи прича шпански, осим можда ако није богати мафијаш који шурује са ултраконзервативцима да би рушио власт на Куби.
Шта су Јевреји? Шта су Индуси?
Што се тиче Јевреја, а богами и сличних Арапа, својевремено сам читао неку "историју беле расе", и све што је писало је "semitic speaking peoples". Тако су описани. Не пише које су расе. А читао сам Сингера где се описују Јевреји по Европи и има их много плавих чак и риђих.
Да закључим:
Не треба ми раса да бих мрзео Шиптаре. Најзад, њих подржавају бели народи и њихове владе - Енглези, Американци, Немци, Италијани, Турци...
И наравно, Срби од њих нису угрожени као белци, већ због нације. Буш је такође белац па су били ван себе кад их је посетио... Или је можда крађа сата угрожавање?! Smile

Citat
npr u j.africi , u svim meshanim kvartovima u evropi i americi

У Јужној Африци јесу угрожени од криминала, и то је њихов проблем. Имају право да се бране, има рецимо и Грузија Smile а шта ће постићи  тој одбрани ме не оптерећује много.
У Америци се потомци робова понекад свете. Најзад, председник те државе и већина сенатора су и даље белци. Белци су такође већина... Па шта ћу им ја Smile
У Европи је више проблем на верској основи. Скрећем пажњу на глупост да се сви муслимани проглашавају за неку другу расу... Нити су сви друге расе, нити су угрожени белци (јер и међу муслиманима има белаца).
Не, угрожени су бивши хришћани, да будем прецизан секуларни европејциј. Такође њихов проблем. Где су они били када су хришћани угрожавани у Босни и на Космету?!

Наравно, то што неко има право на самоодбрану, не значи да навијам за њега.
Једина земља где држава стварно угрожава белце је поменути Зимбабве. Па ипак, мени више одговара Зимбабве у кинеској интересној и финансијској сфери, него да га користе англоамеричке компаније.

Citat
od diskriminacije u shkoli i na poslu (romi i drugi "ugrozeni" ) imaju prednost ,preko soc.pomoci koju uvek pokupe "manjine"

Свих десет Рома који су завршили средњу уписаше се на факултет...
Угроженост у П.М. Smile
Не знам на које мањине мислиш?! Мађари, Хрвати и "Бошњаци" су белци Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2008, 19:02:30 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Пре свега, ово треба разјаснити. Приватно су за мене Шиптари гамад, која и не спада у људску врсту. То је моје лично мишљење.

boze ...  Smile albanci su rasni meshanci , sa jakim primesama maloazijskih gena . tu nema nikakvih misterija. postoje istrazivanja o njihovom poreklu i na netu.

Citat
То је уопште проблем са расизмом - нема прецизне дефиниције ко је где, па онда свако ставља оне друге на листу како му одговара да мрзи.

genetika i antropologija su precizne nauke .tu nema mesta voluntarizmu.

Citat
За Американца је хиспанос (расно?) свако ко у његовој земљи прича шпански, осим можда ако није богати мафијаш који шурује са ултраконзервативцима да би рушио власт на Куби.

latinosi su rasni meshanci belaca i indijanaca (i delom crnaca) . takodje nema velike misterije , samo postoje razlichiti odnosi nasledja.

Citat
Шта су Јевреји? Шта су Индуси?

vecina jevreja su rasni meshanci bele i crne rase ( otuda npr  kovrdzava kosa kao zashtitni znak jevreja). isti sluchaj i sa arapima.

indusi - meshanci zute i bele rase , sa primesama crnih gena .

Citat
У Јужној Африци јесу угрожени од криминала, и то је њихов проблем.

kad se belci u j.africi brane onda su rasisti .kad ih crnci ubijaju onda je to "pravedna borba"  Smile . a nikako da objasnih otkud tolika sklonost ka kriminalu kod crnaca (ne samo prema belcima ,nego i medjusobno )  Smile .

Citat

Скрећем пажњу на глупост да се сви муслимани проглашавају за неку другу расу...

osim bosanskih muslimana i par "prebega" ,jesu druge rase (rasni meshanci ).

Citat
Једина земља где држава стварно угрожава белце је поменути Зимбабве. Па ипак, мени више одговара Зимбабве у кинеској интересној и финансијској сфери, него да га користе англоамеричке компаније.

kinezi se u africi ponashaju isto kao i belci , shto je sasvim prirodno - od crnaca nemaju velike koristi  Smile .

Citat
Свих десет Рома који су завршили средњу уписаше се на факултет...
Угроженост у П.М. Smile

sve veci i veci broj roma se upisuje u shkole na rachun srba ( i novchano i tako shto im zauzimaju mesta) . takodje ,imaju prednost pri zaposhljavanju , socijalnoj pomoci i stimulishe se njihovo razmnozavanje - a istovremeno se namerno destimulishe radjanje srba - na 100 raznih nachina.

Citat
Не знам на које мањине мислиш?! Мађари, Хрвати и "Бошњаци" су белци Smile

ove manjine se koriste protiv srba ,ali ne predstavljaju pretnju u smislu da postanu vecina i time ugroze bioloshko postojanje srpskog naroda .

----------------------------

btw ,shto se tiche indusa :

Hindoo tooth size lies toward the higher end of white tooth size, but then Hindoos have Caucasian admixture and are physically smaller than whites, and Hindoos in southern India are smaller than Hindoos in Northern India; i.e., Hindoos have larger teeth--with respect to body size--than whites, on average.  Since a major contribution to the Hindoo gene pool is Australoasiatic and S.E. Asians and Australian aboriginals have larger teeth than Hindoos (except Negritos), the smaller teeth among Hindoos compared to their Asiatic neighbors appear to be a result of Caucasian admixture.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko se ovde moze gluposti procitati, nema potrebe replicirati na bilo ciji post. Ovaj bf_109_b6_y56_io=on*=pt nije sam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

replicirao bi ti da znas.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 raznosac pica je tipichan pripadnik "polu-obrazovanih" judeo-liberala ,koji je toliko naviknut na splachine iz judeo-liberalnih medija , da povraca kad mu se da zdrava hrana (istina)  Smile .

-----------------

wikipedia tvrdi da je zhuta rasa neshto inteligentnija nego belci (barem u americi) ,mada te podatke treba uzeti s rezervom - jer su mnogi americhki "belci" u stvari meshanci . ipak , vidi se razlika u odnosu na crnce i latinose.

evo grafika :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.