Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66319 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 300

ti ochekujesh da ti ja ovde javno na forumu napishem neki grandiozni plan  Smile . tako neshto ne postoji .postoji borba za dushu svakog belog choveka , da shvati da smo ugrozeni kao rasa i da se bori da je spase.

i "moralisanje" me ne zanima . shta vredi da li smo "moralni pobednici" ako izumremo - mi srbi to posebno znamo  Smile

lepo receno

Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Шта каже "душа белог човека" на бомбардовање Србије?! А не сећам се да су нас бомбардовали црни или жути људи... Сигурно нису доминирали међу онима који су доносили одлуке.
И још нисам добио одговор зашто да ми буде ближи Хавијер Солана од Ева Моралеса или Ху Ђингтаоа... Јер те идеје се на крају своде на то. Расизам је последње уточиште "европејаца"...
И кад им се дала прилика нису успели да докажу некакав примат биолошких разлика. Секс је оно што покреће човека, као и сваку врсту. А овде не видех никакав природни механизам који би спречио сједињавање особа супротног пола са различитих меридијана и различитих боја коже. Самим тим припадници различитих раса нису осуђени на непријатељство. То је оно што је биолошки.
Све остало је ствар идентитета и избора. Неко прави разлику у избору партнера, неко не. Некоме је битна боја коже, некоме религија, а некоме ко нас је бомбардовао, увео санкције, признао "Kosova"...
« Poslednja izmena: 14. Avg 2008, 08:21:59 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Шта каже "душа белог човека" на бомбардовање Србије?!

rasno svesni beli ljudi su osudili bombardovanje srbije - sve ,bukvalno sve rasne organizacije bilo da su nacional-socijalisti ,KKK , beli nacionalisti ,separitisti ... su to prepoznale kao chin ZOG (cionistichkih okupacionih vlada) .

Citat
Расизам је последње уточиште "европејаца"...

a zashto svako ima pravo da brani svoju rasu , samo belci nemaju ? marin luter king i malcom X su "heroji" ,a onaj ko brani svoju belu rasu i narod je zlochinac ?  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bf 109 ... Donekle si i u pravu. Belci i treba da imaju najmanje prava da brane svoju rasu, jer, upravo su belci ti koji su poceli svaki rat i svakojaka sranja nevidjenih razmera u istoriji. Belci su ti koji su skloni da tlache, da osvajaju i da prave robove od slobodnih ljudi. To se vraca kao bumerang. Ko je podigao Ameriku? Pa naravno robovi (crnci), koje su na silu dovozili iz Afrike.

Bioloske razlike medju ljudima ne postoje. Postoje razlike, koje se mogu i trebaju prevazilaziti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Bioloske razlike medju ljudima ne postoje.
postoje. vidis npr crnci nemaju hrskavicu u nosu.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Bioloske razlike medju ljudima ne postoje.
postoje. vidis npr crnci nemaju hrskavicu u nosu. Smile

Belac ne moze da zakuca sa slobodnog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
  Smile  Smile  Smile eto vidis da ipak postoje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Niko ne kaze da ne postoje. Svi se razlikujemo, ali ne toliko da bi pravili "vise" i "nize" rase i ostale gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Belci i treba da imaju najmanje prava da brane svoju rasu, jer, upravo su belci ti koji su poceli svaki rat i svakojaka sranja nevidjenih razmera u istoriji. Belci su ti koji su skloni da tlache, da osvajaju i da prave robove od slobodnih ljudi. To se vraca kao bumerang. Ko je podigao Ameriku? Pa naravno robovi (crnci), koje su na silu dovozili iz Afrike.

nemash ti pojam dechace (devojchice ,whatever  Smile ) .  crnci su sami imali instituciju ropstva - vecina robova je prodata arapskim i jevrejskim trgovcima robljem ,pa je tako stigla u ameriku .

a chak i kad bi se uzelo da su amerikanci krivi za ropstvo (pa zbog toga danas desetine hiljada belih zena bude silovano od crnaca svake godine i hiljade ljudi ubijeno) ,shta je sa ostalim belim narodima (npr nashim) koji nisu imali instituciju ropsta pa im se stalno natura neka "krivica"  Smile i forsira rasno meshanje.

P.S. jeste li se ikad pitali zashto najveci zagovornici rasnog meshanja nikad ne zive  u nekom kraju gde ima puno crnaca , arapa ,latinosa i drugih meshanaca nego uvek medju belcima  Smile . genetske razlike su nepremostive - cela fiziologija tela , ukljucujuci mozak je drugachija i ona uslovljava kulturne razlike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znas kako, ti si jedan od onih sa kojima ne mozes razgovarati. Fasista. Takvi ne prihvataju n ikakve argumente, vec forsiraju svoje i opet svoje u besvest. Totalno je nebitno sta ti mislis. Ti ne razmisljas mozgom, vec imas licnih problema sa ljudima druge boje koze, zato i ovolika mrznja. To je ocigledno. Ja ne znam razloge za tvoju mrznju prema drugim rasama, niti me zanima Smile
Ne bih bas rekao da su Jevreji i Arapi dovlacili robove u Ameriku, vec Englezi , Shpanci i ekipa.
Ja zivim u kraju koji je izrazito "mesan". Od muslimana, preko Roma, do Albanaca. Zato, postedi me te fasisticke gluposti, tipa "Jevreji su ubijali svoje u Ausvicu" itd itd ... Mozda Srbija nije imala instituciju ropstva, ali pogledaj kako danas postupamo sa manjinama. Sta se kaze Romu koji trazi posao (jeste da su retki, ali ih ima ... potpuno ih razumem, sta bi ti radio u zivotu, da, gde god da se pojavis, svi te gledaju popreko, ulazis u zadnji deo autobusa, jer "smrdis", kao "belci" mirisu na Armani?), dakle, kaze mu se "ko te jebe cigancino" (naravno na mnogo sofisticiraniji nacin ... ponekad i ne).
Sto se tice "razlika u mozgu"? Na sta konkretno mislis? Mozda na "nizi IQ"? Mozda je stormfront uveo neki novi termin Smile
Kakva je to fiziologija latinosa, crnca ili belca? Sta je to sto neki imaju, a neki ne? Bas me zanima. Zna se ko je najveci zlotvor u istoriji ljudske vrste=beli covek.
Jedno pitanje. Da li bi ti primio krv uzetu od crnca? Ili bi radije rikno?
Ja ne vidim ko tebe tera da se ti rasno mesas sa bilo kim!? Ne znam, mozda mi zivimo u drugim drzavama, zasita ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.