Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bilbord u Beogradu porucuje-Palite iz Zemlje  (Pročitano 36330 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne mogu reci da se slazem u potpunosti sa ''reklamom'', ali da je to realnost - jeste...I savrseno mi je jasno zasto ljudi sa bilo kog fakulteta pice preko ili zavrsavaju fakultete u drugim zemljama...Ja to ne bih mogla ali ne krivim one koji to rade, stavise... SVako hoce bolji zivot za sebe, sta je tu cudno, licemerno, pickasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Niko ne krivi ljude koji to rade, pa ni ja. Krivim državu koja na ovaj način dozvoljava da se to podstiče. To država ne sme da radi ljudi jeste li vi svesni... Pa nema te države koja bi to uradila... Zamisli Francuska u sred Pariza okači bilbord koji ljudima poručuje da zapale iz države?! Ja bi ovaj bilbord smesta skinuo... ne zanima me koliko je plaćen.

U Češkoj je većina cena je kao i u Srbiji ili nešto niža, a prosečna plata je tri do četiri puta veća.

Vidi, Češka je skupa zemlja..tj.Prag je odvratno skup.

Odluči se.  Smile

Tehniku gotovo svu kupujem u Nemačkoj jer je tamo jeftinija nego ovde, a od Srbije da ne pričam.
Telefon koji sam kupila je za 60 evra jeftiniji nego u Srbiji, lap top čak 200 evra.Cene hrane su dosta niže nego u Srbiji, a rasprodaje su stvarno rasprodaje.Batine cipele su bar 30% jeftinije, a Loydove za oko 20-30%.
Ono što je u Srbiji dosta jeftinije su usluge i to daje privid jeftinijeg života.
Ja sam u srbiji imala oko 1000 evra platu, pa nisam mogla ni izbliza da priuštim sebi sve što ovde mogu za 2,500.

Pa znaš kako, u Srbiji je Beograd taj koji je skup. Svuda je jeftinije. Ja odem u Kragujevac, popijemo nas četvoro piće, ja već spremam crvenu, a riba meni kaže 400 dinara.

Imaš laptopove i ovde za 200-300 evra, zavisi koji si uzela.

A tehnika poput telefona je naravno jeftinija jer si uzela verovatno tu gde se proizvodi. Takva roba se ne uvozi i normalno da je jeftinija. Naravno da ćeš simensov telefon ili neke druge kompanije koja ima fabriku u Nemačkoj da platiš mnogo jeftinije tu nego ovde.

A hrana je ovde do početka krize bila jeftinija sigurno i sada bi bila jeftinija da govna od trgovaca ne povećavaju cene kako evro skoči, a onda kad padne naprasno zaborave da smanje. No to se govnjivom motkom da rešiti...

Za obuću i odeću se slažem, tu Miško, pošto je on zvanični distributer većine ovih stranih brendova, dere na maržama jebe kevu.

A kolko je struja, komunalije, porezi kurcipalci?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Nisam se dobro izrazila..znam.Češka je skupa u odnosu na okolne zemlje EU.
Stan plaćam 850 evra (doduše, plaća mi firma), 80 kvadrata, u samom centru Praga (tipa Knez Mihailova), struju oko 2800 din mesečno, grejanje (gas) 12 000 din tokom cele godine fiksno, sa termostatom koji sama podešavam.Ostalo ne plaćam jer je uključeno u cenu stana.Internet (fiber) oko 3000 dinara.
Usluge su oder..obično šišanje je oko 3000 dinara, ne daj bože da ti se komp pokvari, ispod 100 evra nema šanse da prođeš.
Gradski prevoz je odličan..cena karte za četiri stanice bez presedanja je 78 dinara, a za 75 minuta sa presedanjem je 104 dinara..mesečna karta, pak za tramvaj,metro, autobus i voz košta oko 2000 dinara.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 17:20:08 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Fiksno grejanje 12 hiljada dinara? U samom centru Praga? Ne mogu da verujem... Jebote meni grejanje 5000 dinara bilo u januaru.

Pa evo sad došo mi burazer s posla, njegov ortak je u Bratislavi radi u našoj ambasadi tamo... i sad mu pričam ovo što si mi napisala i on se smeje, jer mu je ovaj pričao da je u Bratislavi sve skuplje i naročito se žalio na struju i grejanje. Sad jebote, Slovačka-Češka isti kurac  Smile

Evo on citira Dušana  "mislio sam da nas ovde deru... a onda dođoh u Bratislavu"  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 17:30:42 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Iskreno, iznenađena sam..Bratislava je kudikamo jeftinija od Praga..tamo praktično nemaš na šta da potrošiš novac.Selendra.

Inače, svesna sam ja da me malo deru ovde..ali jbg.odgovarala mi je lokacija.
Samo malo van centra i cene su dosta niže.
Kafa u kafiću kod mene u komšiluku je oko 400 din, a tri ulice dalje je oko 100 din.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 17:39:15 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung E251
Na Bratislavu kukaju i sami slovaci, koji ovde imaju preko 2000E platu. Vecina stvari se kupuje u Austriji, posto im je Bec na sat voznje kolima. Ovde sam tek mesec dana, na razmeni studenata, ali vec imam zelju da se vratim posle zavrsetka fakulteta. Pogotovo, jer su nam programi skolovanja (bar na ovom fakultetu) veoma slicni.Sasvim stoji ono sto je neko napisao: pametnom je dosta i Megatrend, naucice ono sto mu treba. A budali dzabe i diploma ETF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Doduše, meni je posle Praga sve jeftino.Elem, u Bratislavi je manja ponuda svega, pa odmah su i cene veće.Verovatno je to u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Na Bratislavu kukaju i sami slovaci, koji ovde imaju preko 2000E platu. Vecina stvari se kupuje u Austriji, posto im je Bec na sat voznje kolima. Ovde sam tek mesec dana, na razmeni studenata, ali vec imam zelju da se vratim posle zavrsetka fakulteta. Pogotovo, jer su nam programi skolovanja (bar na ovom fakultetu) veoma slicni.Sasvim stoji ono sto je neko napisao: pametnom je dosta i Megatrend, naucice ono sto mu treba. A budali dzabe i diploma ETF.

Evo čoveka koji nam treba... reci nam iz prve ruke, jel skupo ili nije u poređenju sa našim cenama? Ja ne znam kome da verujem, burazerovom ortaku ili Brani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Koliko je recimo obrok u McDonaldsu?
Ovde je onaj veliki obrok oko 400 dinara.

U Bratislavi sam bila poslovno na par dana i restorani su dosta jeftiniji od praških.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung E251
U Bratislavi ima posla, uvek je potrebna radna snaga, prosek plata je mnogo veci u odnosu na ostatak Slovacke. Da li je to razlog, ne znam, ali hrana mi je jeftinija nego u Srbiji. Ako ne racunam onaj sundjer od belog hleba u Srbiji, ostalo je isto ili jeftinije.

P.S. Mac zaobilazim u sirokom luku, bez obzira da li u Srbiji ili Slovackoj Smile Ali evo nekih cena: kratkotrajno mleko 50-100 din, hleb 50-300 din, meso govedje 500-1000 din. Sargarepa 70-100 din, krompir  Smile 50-250 din, virsle 80-300 din. Pivo Kozel (cesko) 50 din 0,5 l limenka. Po restoranima pice od 1E pa nagore, ima i jeftinijeg piva  Smile Vecera u restoranu 10-20E, ima i za 3-4E kompletan obrok, koji i ja jedva pojedem ( a otprilike sam malo manji nego Mrgec), a ima i mnogo skupljih.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2011, 17:48:03 od shlauf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.