Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:14:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bijelo dugme  (Pročitano 37130 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329

Prvo... ono sto sam ja rekao o Corbi si i ti sam rekao...
Prvo si rekao par godina, onda od koza nostre.. sto je ono o cemu ja pricam dakle 15 godina.

Nisam bas opterecen datumima, tako da ne znam tacno koje godine je izasla koza nostra, ali moguce je izasal tada. Posle toga su izdali tri alubma koji su losiji, a onda zadnja dva koji su dosta bolji. Znaci nije proslo 15 godina nego manje, ali zaista ne vidim kakve veze ima koliko godina je proslo, bitno je valjda sta su izdali.

Citat
Drugo si rekao da ima brdo dobih pesama.. nema.. ima 10 dobrih pesama koje ce se pamtiti, a ostalo sem mozda po nekom intrigantnom refrenu ili naslovu je odavno zaboravljeno.

Opet prica o tome ciji je tata jaci. Znaci ja zaista ne vidim neki people-metar koji ce izracunati ko koju pesmu pamti i koliko je takvih ljudi. Za mene kao fun-a riblje corbe i nekoga ko je odrastao uz nju, ona je sigurno hiljadu puta veci i znacajniji bend od dugmeta, za nekog drugog je situacija obrnuta, to je sve relativno. Rekao sam vec i to priznajem da dugme ima vise fun-ova, znatno vise, ali ako znac neke stvari kao sto su da je Bregovic pozdravljao socijalisticke radne narode direktno sa koncerta na sajmu i to u drugom dnevniku, sto je verovatno bilo prvi i poslednji put da je neko tako nesto zasluzio, a da je bora bio prodanjan i zabreanjivan gde god je pokusao da promoli nos, pa ako znas da je Bora bio nacionalista koji je pljuvao oduvek po Hrvatima, muslimanima i tako dalje, a ako znas da je bijelo dugme bilo sastavljeno upravo od hrvata i muslimana izmedju ostalih i da su bili slusani od vardara do triglava onda nije tesko zakljuciti zasto su imali veci broj poklonika. Takodje dugme je sviralo taj cobanski r'n'r, znaci neku vrstu narodnjackog r'n'r tako da je to bilo znatno blize i prihvatljivije sirokim narodnim masama, tako da je krajnje logicna posledica upravo to da je dugme bilo popularnije. I opet kazem, kakve veze ima kvalitet nekog benda sa brojem ljudi koji ga slusaju? Pa sam si rekao da Britney SPears slusa pola sveta, pa sta to znaci, jel to znaci da je ona dobra i da treba i ti da je slusas? Ili jel bi ti slusao Stoju koja moze bez ikakve reklame da skupi vise ljudi nego riblja corba i jos pet rok bendova zajedno?

Citat
Trece, koncert Lepe Brene na Tasmajdanu je bio poseceniji od Corbinog, al to i nije toliko bitno, cast za to sto su napravili, ali nakon toga su mnogo djubreta dali da bi im se to racunalo kao bog zna sta.

Rekao sam da je za mene krajnje nebitno koliko ljudi je bilo na koncertu, to sam rekao samo kao podataka da je riblja corba u svoje vreme skupljala veliki broj ljudi i ak oje bila medijski proganajna. To je bio koncert gde su snimili album u ime naroda. Posle toga izdali su jos 5-6 ekstra kvalitetnih albuma do koze nostre, tako da to nikako ne stoji da su posl eizdali gomilu djubreta.
Citat
To sto je par bendova sviralo.. pritom jako lose i pevalo neke pesme, ne znaci da je rok bio ziv. Rok je umro krajem 80tih i pocetkom devedesetih.

To isto nije tacno. Rok je 70ih i 80ih godina bio veoma ziv, sve do pocetka rata. Bilo je tada ekstremno kvalitetnih bendova. Eto samo jedan primer. Bend siluete recimo je svirao turneje sa stones-ima, a posto licno poznajem coveka, on mi je jedan od privh komsija koji je bio drugi gitarista silueta i povremeno svirao sa njima kada je prvi gitarista bio zauzet, znam da su recimo white snake zvali i molili tog gitaristu da svira kod njih kao glavni gitarista i da je on to odbio. Mozes verovati ili ne. Naravno ovakvih primera je bilo na pretek.

Citat
I ako ce ga Corba i Bajaga vracati bolje da krenemo da slusamo narodnjake, bar cemo znati na cemu smo.

Stvar ukusa. Bajaga po meni nema veze sa ribljom corbom u muzickom smislu. Bajaga je uvek svirao neke limunadice, bio dobar momak i tako dalje i sve je to lepo, ali od neke njegove muzicke tezine nema nista.

Citat
Ceca je velicina poslednjih 15 godina. Svidjala se ona meni ili ne.

Ceca nije velicina, ona je neprikosnovena pevaljka na ovim prostorima tako da to ne treba ni spominjati. Opet ja je nikada nisam slusao niti cu je slusati, jer se nikada nisam vodio za vecinom, to me nikada nije zanimalo.

Citat
To je apsolutno realno, ako se izuzme par pesama, totalni trash. Pogledaj poslednjih 15 godina rada, o pocecima necu da pricam, tada jesu bili dobri, ali ne gledaju se samo poceci.

Kao sto rekoh, ako imas prilike raspitaj se o muzickim kvalitetima Vicka Milatovica, Vidoja Dzindzer Bozinovica.

Citat
Tacno.. oni su legende.. i to ni jedan muzicar iz Riblje Corbe nece nikad postati

Ako ti tako kazes. Ja ne mislim tako.

Citat
Takve pesme su vise od pola onoga sto je on radio.

Nisam ih brojao pa ne bih mogao da ti kazem nista o tome. IMa ih dosta, ali meni su i one drage na svoj nacin, tako da nemam nista ni protiv njih.

Citat
U poslednjih 15 godina izdali su zvanicno 15ak CDova (nisu svi bili albumi, mnogi su bili kolekcije razne).. ne pratim koji je koji album, ono sto sam imao prilike da cujem nije valjalo. Nista od toga sto nije iz osamdesetih i samog pocetka devedesetih.

Vec sam rekao tacno sta su izdali posle koze nostre i to je tacno 5 albuma od koji su 3 losa i 2 dobra.

Citat
Kako mozes lupiti glupost da se borio protiv tita?
Ja mogu da shvatim neke stvari, ali corba je skoro slavila 25 godina a tito je umro pre 25 godina, dakle on je eventualno mogao da pljuje po mrtvom coveku.

RIBLJA CORBA    je zvanicno nastala u Sumatovcu 15.08.1978.

Znaci dve godine pre njegove smrti. Medjutim kada kazem tito, mislim na taj period, komunizam, socijalizam, slobu i sve ostalo, posto je sve to u sustini jedno te isto samo u razlicitim oblicima.

Citat
Sto se slobe i doslednosti tice, konkretno on je clan stranke koja revitalizuje sve ono sto je sloba radio.

Dobro, ne bih bas bio tako ekstreman i ako i ja ponekada tako nesto kazem, ali da mu zameram, sto sam vec i rekao, njegov trenutni politicki angazman i to sto ljubi dupe Kostunici, zameram mu i te kako.

Citat
Balasevic je pevao kako je Tri puta video tita i to je cast. Za svakog normalnog.

Ok, ako je tako. Ja bi se ubio kada bi to bilo nesto cime bih se ponosio, ali dobro to sam ja. A kome je pevao racunajte na nas? A kome opet devedesete? Jel ti se ne cini da je to blaga promena stava?

Citat
Bajaga je bio clan Riblje corbe a pisao je mnogo hitova za narodnjake, verovatno i Bora samo se to ne zna... a i ako nije, on je bajagu stvorio a njegov pulen je radio takve stvari Smiley

Iskreno, Bajagu ne pratim previse, tako da ne znam kome je i sta pisao, a i ne zanima me preterano. Bora je pomagao oko stvaranja grupe legende i bio je kum grupe i pomagao i pisao neke tesktove za njih, ali oni nemaju nikakve veze sa narodnjacima i cak i ja ako bas moram mogu njih da slusam.

Citat
A kada po nekome pljujes tom zestinom kojom ti to radis, to sa ne voljenjem nema neke narocite veze.. to je cista mrznja...

Ja jako malo ljudi mrzim, ostale koji mi nisu simpaticni prosto ne volim, a izmedju toga je velika razlika. U sustini i sam si rekao, bas briga Bregovica da li cu ja da ga volim ili ne, njega je briga i za svih tih 200 000 ljudi da li ce da ga vole, a treba da razmislja o meni.

Citat
Gunsi ne sviraju vec 13 godina, Metallica nije nista dobro izdala od black albuma iz 90', Rhcp je takodje odavno zaboravio sta je to Rock... Tako da... Tamo imas ljide tipa linkin park, green day i slicne koji dobijaju nagrade za album godine.. ono sto je vredelo tipa stonsa, acdc, iron maidena, mettalice, motorhada i sl se odavno povuklo u ilegalu.

Cinjenica je da u Americi ima svega i svacega. Takodje je cinjenica da se dobar rok svira samo jos kod njih i u UK, svi ostali nemaju veze sa rokom. Rok u izvornom obliku danas jos svira mozda Chuck Berry, Paul Anka i jos coveka koja su jos ziva. Ostali sviraju moderne oblike muzike koji su izasli iz roka, kao sto su hc, metal, pa i punk se ponovo vraca i tako dalje. Ja kada kazem rok mislim podjednako na paul anka-u kao i na iron maiden, sve je to ista muzika samo u sirem smislu.

Citat
U odnosu na to mi ipak imamo relativno dovoljno kvalitetnih bendova.. smak je izdao skoro unplluged, i odlican je, neverne bebe, alogija, ritam nereda... etc.

To jeste, ali opet to su sve samo entuzijasti, znaci ljudi koji sviraju iz ljubavi sto ja cenim, ali oni ne mogu dugo da se tako ponasaju jer dok na koncert nevernih beba koje veoma cenim bude dolazilo 20 ljudi, a na koncert stoje 10 000 niko nece hteti da svira nista osim narodnjaka.

Citat
Da ga je neko zaista hteo skinuti skinuo bi ga... to sto se pricalo pricalo se za jos 1000 ljudi .. ali da je to poteklo sa vrha i da je to stvarno bila necija zelja on bi to i uradio.

Ok rekao sam, mozes verovati ili ne, tvoja stvar.

Citat
To bas i nije normalan zivot... Bora od kako je prestao da pije izgleda kao da zivi na ulici.. jedno te isto odelo nosi svuda i kosu nije oprao... par godina... Ne vodi racuna o izgledu ni najmanje, ne mora da se puderise, ali on je ipak velika licnost, mora da pazi na sta lici. A i pre tog zivota kakav sad ima.. bio je alkos koj se teturao preko 27mog marta izmedju 2 kafanice a kasnije kladionice i kafanice... Mada je kao alkos napisao i najbolje stvari i nije u tome usamljen u istoriji, nije bas primer kako neko treba da izgleda...

Pa jeste on ofucan i to dosta. Ja mu to isto zameram, ali sta ces, takav je kakav je. U svakom slucaju vecina rokera imaju manje ili vise ofucan izgled, ne bas toliko ali dobro, to je nagova licna stvar i sta se tu moze.

Citat
Samo primer... Bregovic je stariji od njega, Bebek skoro 10 godina... pogledaj kako izgledaju ljudi....

Bregovic je covek koji je takav narcis da verovatno nikada nece ni ostariti. Mogu samo da zamislim kakve on sebi priredjuje terapije i kozmeticke tretmane da bi se odrzao u formi, a da, tacno je da izgleda 100 puta mladje i ocuvanije od Bore.
Citat
« Poslednja izmena: 30. Jun 2005, 17:03:27 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja bih na kratko da se vratim na koncert i da mi neko kaze, ako zna, koja je pesma bila otpevana prva, s cime su poceli?
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nisam bas opterecen datumima, tako da ne znam tacno koje godine je izasla koza nostra, ali moguce je izasal tada. Posle toga su izdali tri alubma koji su losiji, a onda zadnja dva koji su dosta bolji. Znaci nije proslo 15 godina nego manje, ali zaista ne vidim kakve veze ima koliko godina je proslo, bitno je valjda sta su izdali.
Ne znam ni ja tacnu godinu al znam da je izmedju 89 i 92 , a to je prokleto mnogo vremena.
Da nisu svirali ostali bi zapamceni po dobrom a ne po gomili djubreta koju su posle napravili.
Da, ja se secam i dobrih stvari, ali svi oni koji danas treba da budu njihovi fanovi secaju se samo smeca.
Klinci koji su odrastali poslednjih 15 godina, a to su sve generacije rodjene u osamdesetim i devedesetim mogli su samo sa raritetnih snimaka cuti po neku staru pesmu koja nesto vredi

Citat
Opet prica o tome ciji je tata jaci. Znaci ja zaista ne vidim neki people-metar koji ce izracunati ko koju pesmu pamti i koliko je takvih ljudi. Za mene kao fun-a riblje corbe i nekoga ko je odrastao uz nju, ona je sigurno hiljadu puta veci i znacajniji bend od dugmeta, za nekog drugog je situacija obrnuta, to je sve relativno. Rekao sam vec i to priznajem da dugme ima vise fun-ova, znatno vise, ali ako znac neke stvari kao sto su da je Bregovic pozdravljao socijalisticke radne narode direktno sa koncerta na sajmu i to u drugom dnevniku, sto je verovatno bilo prvi i poslednji put da je neko tako nesto zasluzio, a da je bora bio prodanjan i zabreanjivan gde god je pokusao da promoli nos, pa ako znas da je Bora bio nacionalista koji je pljuvao oduvek po Hrvatima, muslimanima i tako dalje, a ako znas da je bijelo dugme bilo sastavljeno upravo od hrvata i muslimana izmedju ostalih i da su bili slusani od vardara do triglava onda nije tesko zakljuciti zasto su imali veci broj poklonika. Takodje dugme je sviralo taj cobanski r'n'r, znaci neku vrstu narodnjackog r'n'r tako da je to bilo znatno blize i prihvatljivije sirokim narodnim masama, tako da je krajnje logicna posledica upravo to da je dugme bilo popularnije. I opet kazem, kakve veze ima kvalitet nekog benda sa brojem ljudi koji ga slusaju? Pa sam si rekao da Britney SPears slusa pola sveta, pa sta to znaci, jel to znaci da je ona dobra i da treba i ti da je slusas? Ili jel bi ti slusao Stoju koja moze bez ikakve reklame da skupi vise ljudi nego riblja corba i jos pet rok bendova zajedno?
Britney Spears je proizvod upakovan u lep celofan koji ok zvuci , ok izgleda i maksimalno se gura... Da li ce to neko da slusa ili ne.. stvar izbora, meni smeta, znam za bolje ja necu. U svakom slucaju estetski je mnogo prihvatljivije od vecine drugih stvari.
Sto se tice Borinog nacionalizma, to sto je on radio samo je spustalo srbiju u tudjim ocima..  Jura Stublic napravi prelepu pesmu ovaj mu odgovori vredjanjem i psovanjem..
Normalnom coveku nacionalizam je pojam krajnje pozitivan, nacionalisti vole i uzdizu svoj narod.. ne pljuju po drugima.
Uopste nije cudno da je takvom coveku bilo zabranjeno da govori na drzavnoj televiziji svih naroda, naprotiv sasvim je opravdano.
Citat
Rekao sam da je za mene krajnje nebitno koliko ljudi je bilo na koncertu, to sam rekao samo kao podataka da je riblja corba u svoje vreme skupljala veliki broj ljudi i ak oje bila medijski proganajna. To je bio koncert gde su snimili album u ime naroda. Posle toga izdali su jos 5-6 ekstra kvalitetnih albuma do koze nostre, tako da to nikako ne stoji da su posl eizdali gomilu djubreta.
Koliko su to oni onda albuma izdali? Daj majke ti, mozes ti voleti nesto koliko hoces ali nauci biti realan. I ja volim Corbine rane radove i volim Bajagine rane radove, i volim Dugme, volim 1000 i jednu stvar pa necu od necega sto je govno (poslednje sto su radili Corba i Bajaga, deo stvari koje je izdalo Dugme, Cola..) praviti delikates.

Citat
To isto nije tacno. Rok je 70ih i 80ih godina bio veoma ziv, sve do pocetka rata. Bilo je tada ekstremno kvalitetnih bendova. Eto samo jedan primer. Bend siluete recimo je svirao turneje sa stones-ima, a posto licno poznajem coveka, on mi je jedan od privh komsija koji je bio drugi gitarista silueta i povremeno svirao sa njima kada je prvi gitarista bio zauzet, znam da su recimo white snake zvali i molili tog gitaristu da svira kod njih kao glavni gitarista i da je on to odbio. Mozes verovati ili ne. Naravno ovakvih primera je bilo na pretek.
Dzaba im. Od devedesete na ovamo je sve zamrlo, od stare slave se ne zivi... sto prirodnom sto nasilnom smrcu sto raspadom zemlje sto raspadom benda. I dan danas ono sto vredi uglavnom je preko granice i tamo i dalje polako ali sigurno umire.

Citat
Ceca nije velicina, ona je neprikosnovena pevaljka na ovim prostorima tako da to ne treba ni spominjati. Opet ja je nikada nisam slusao niti cu je slusati, jer se nikada nisam vodio za vecinom, to me nikada nije zanimalo.
Ceca je naslednica onoga sto je pre nje bilo a sto je pocelo sa Lepom Brenom. Ne vidim sto je ne bi spominjali ako vec pricamo o svemu ovome.

Citat
Kao sto rekoh, ako imas prilike raspitaj se o muzickim kvalitetima Vicka Milatovica, Vidoja Dzindzer Bozinovica
Koliko je dobrih vozaca ostalo anonmno jer je vozilo za Minardi i slicne klubove? Toliko

Citat
Vec sam rekao tacno sta su izdali posle koze nostre i to je tacno 5 albuma od koji su 3 losa i 2 dobra.
Koliko sam imao prilike videti cifra je 6. Al kako ti kazes.
Ako su ti ta 2 dobra, ti zaista imas niske kriterijume.

Citat
Dobro, ne bih bas bio tako ekstreman i ako i ja ponekada tako nesto kazem, ali da mu zameram, sto sam vec i rekao, njegov trenutni politicki angazman i to sto ljubi dupe Kostunici, zameram mu i te kako.
Onda nemoj hvaliti ni ono sto je pre radio. Jer ako je to radio da bi danas ovo mogao, serem mu se po sred motiva.

Citat
Ok, ako je tako. Ja bi se ubio kada bi to bilo nesto cime bih se ponosio, ali dobro to sam ja. A kome je pevao racunajte na nas? A kome opet devedesete? Jel ti se ne cini da je to blaga promena stava?
Koja je njegova licna intimna himna? Samo da rata ne bude?
Koja je poenta devedesetih?
Ne, tu nema promene. On nije protiv neke ideologije pisao, on je pisao protiv ljudi
Kod tita je bio mir, kod tita je bilo za ove pojmove blagostanje. Kod slobe nije.
Djole je rekao da ga je sramota sto je i ovima pomogao da dodju na vlast jer su isti, ako ne i gori od "njega i nje"

Citat
Ja jako malo ljudi mrzim, ostale koji mi nisu simpaticni prosto ne volim, a izmedju toga je velika razlika. U sustini i sam si rekao, bas briga Bregovica da li cu ja da ga volim ili ne, njega je briga i za svih tih 200 000 ljudi da li ce da ga vole, a treba da razmislja o meni.
Njega nije briga ni za to, njega je briga za ono sto mu je coca cola dala u keshu, nista on od para za karte nije video niti ga je zanimalo.
Dugme nije samo bregovic.

Citat
Cinjenica je da u Americi ima svega i svacega. Takodje je cinjenica da se dobar rok svira samo jos kod njih i u UK, svi ostali nemaju veze sa rokom. Rok u izvornom obliku danas jos svira mozda Chuck Berry, Paul Anka i jos coveka koja su jos ziva. Ostali sviraju moderne oblike muzike koji su izasli iz roka, kao sto su hc, metal, pa i punk se ponovo vraca i tako dalje. Ja kada kazem rok mislim podjednako na paul anka-u kao i na iron maiden, sve je to ista muzika samo u sirem smislu.
I niko od njih nije medijski zastupljen.

Citat
To jeste, ali opet to su sve samo entuzijasti, znaci ljudi koji sviraju iz ljubavi sto ja cenim, ali oni ne mogu dugo da se tako ponasaju jer dok na koncert nevernih beba koje veoma cenim bude dolazilo 20 ljudi, a na koncert stoje 10 000 niko nece hteti da svira nista osim narodnjaka.
Koncerti Beba su uvek puni da igla nema gde da padne.

Citat
Ok rekao sam, mozes verovati ili ne, tvoja stvar.
Nije to stvar verovanja ili ne verovanja. Da je neko ozbiljan to hteo on bi to i dobio, kako nije, kako je to verovatno bio samo hir nekog ko je popizdeo zbog neke izjave, nista od toga nije bilo.

Citat
Pa jeste on ofucan i to dosta. Ja mu to isto zameram, ali sta ces, takav je kakav je. U svakom slucaju vecina rokera imaju manje ili vise ofucan izgled, ne bas toliko ali dobro, to je nagova licna stvar i sta se tu moze.
Jedno je manje ili vise ofucan izgled i nosenje pocepanih farmerki a drugo je ne vodjenje racuna o elementarnoj higijeni i redu.. tebi nije malo muka kad ga onakvog vidis u nekoj emisiji u kojoj su svi ko sa piste?

Citat
Bregovic je covek koji je takav narcis da verovatno nikada nece ni ostariti. Mogu samo da zamislim kakve on sebi priredjuje terapije i kozmeticke tretmane da bi se odrzao u formi, a da, tacno je da izgleda 100 puta mladje i ocuvanije od Bore.
A koji je izgovor za Alena, Bebeka, Zdravka Colica i sve ostale pripadnike tih generacija...

Citat
ja bih na kratko da se vratim na koncert i da mi neko kaze, ako zna, koja je pesma bila otpevana prva, s cime su poceli?

Lažeš zlato, lažeš dušo
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ok, necu dalje da sirim temu. Svako ima pravo na sovj emisljenje. Samo da kazem da je corba imala tacno 16 albuma, poslednji je pisanje uz vetar.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Izvinjenje jer nisam ni vidio da postoji tema. Spavam. Nazalost nisam bio ali sam cuo da je ocajno ozvucenje bilo. Takodje me je bila smijesna stvar da su ljudima uzimali cepove s flasa da ne bi gadjali nekog. Mislim svarno pored pune flajke ja cu nekog da gadjam cepom  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
mob
Samsung Note 8
Sta god vi pricali za Bijelo Dugme kako su losi, ovamo onamo, nijedna grupa nece uspeti da skupi toliko ljudi.Bio sam na koncertu, bilo je super.Bio sam u prvom redu tako da je ozvucenje bilo dobro, ali posle sam cuo kako je druga polovina hipodroma imala lose ozvucenje. Pa, sta da im radim, sto nisu dosli 4 sata ranije, kao ja.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
 Smile Ako si im rekao pepi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Video snimak sa koncerta u asx formatu by Pljuga.com
Bijelo Dugme Uzivo u Beogradu 220 mb

SF sad ću da te ubijem. Skinuo sam fajl od 255 Mb i neće da pusti. Kaže error  Smile Jesi li i ti skinuo  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jbg.. u medjuvremenu postao deadlink Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Pa šta ima veze što je dead link kad sam ja skinuo 256 Mb? Može valjda da pusti koliko je skinuo!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:14:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.