Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BIGZ - Nalog Pred Iseljenje  (Pročitano 4693 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
@Mrgec

Od tih bendova koje si pobrojao, osim Sarsa znam za Bolesnu stenad i Repetitor. Oba sam cuo uzivo. Stenad nisu nista posebno, par mozda interesantih pesmica i tekstova. A za ovaj Repetitor su mi pricali da je najperspektivniji rok bend u zemlji... a onda sam ih cuo... ja kuku, ja boze. Jedino sto basistkinja nije losa riba.

@tema

Ne mogu da verujem da se slazem s Aneom u necemu lol

Sto se ostalog tice, smatram da Hrvatsku treba razoriti.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2015, 18:41:31 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Pa nije zapostavljeno i ima svoju konacnu namenu - stamparija.

Kao sto rekoh, zgrada je namenski pravljena da bude stamparija, poslovna zgrada i ne vidim sta je problem sto ce ponovno biti privedena nameni... plus se nalazi u poslovnoj zoni jer je tu i BiP, stari mlin, Sajam...

Prosto mi dodje da te pitam - od kad si u Beogradu? Smiley

Ali necu... Smiley

Ne mogu da verujem - ti zaista misliš da je u redu:
  • kada poistovetiš upotrebnu namenu zgrade jednog zavoda i alavost kvazi-poslovnih ljudi, onih koji prisvajaju šta im se prohte;
  • ..a pravno i moralno opravdavaš "poslovni potez" kojim se zapostavljanjem do ignorisanja zdanje koje mnogima nešto znači - prodaje u bescenje?!

Prosto mi dođe da te pitam - od kad misliš da su gospoda austrijski hotelijeri u Beogradu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Ajoj jebote, koliko bre puta treba da se napiše da oni ništa ne prisvajaju, već Matić Petard ima svako pravo da sa zgradom radi šta hoće (sem da je ruši i menja izgled bez saglasnosti Zavoda za spomenike) i da je izdaje kome god hoće.
Ponavljam po dvadeset i jebeni put - svako od tih umetnika, kada su potpisivali ugovor o korišćenju tog prostora, u tom ugovoru je stajalo ''zakup''. Ne kupovina, nego zakup (ili kako se već kaže). Dakle, privremeni boravak. Iliti boravak dok im vlasnik dozvoljava. I tu je kraj svake priče.

I ne znam šta je u ovom slučaju toliko skandalozno u tim austrijskim hotelijerima, jer čak i da jesu tako užasni kako ih ti zamišljaš, opet će se prema toj zgradi odnositi bolje nego njeni sadašnji stanari, koji je koriste kao javni WC i poligon za iživljavanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Lik je priznao da cekica tamo. Sad vise nece moci pa mu krivo jebiga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Pa vidim i ja da je to u pitanju. A i moraju sebi da daju malo na važnosti.

Pun Beograd zatvorenih fabrika i zgrada u kojima se za smešne pare izdaju prostori... al ne, oni prosto moraju u BIGZ.

Bolela ih patka za tu zgradu 15 godina, urnisali su je koliko su mogli da je urnišu... i sad kao odjednom im stalo. Mda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
Ywat, odmori malo, pa se vrati rasterecen.

Bolela ih patka za tu zgradu 15 godina, urnisali su je koliko su mogli da je urnišu... i sad kao odjednom im stalo. Mda...

Kao i za sve ostalo cega se neko dovatio u zadnjih 10 godina, pocev od bulevara, preko mosta na adi, mosta zemun-borca, do beograda na vodi, soping mola stadion, soping mola na autokomandi, vojvode stepe i tako do plus beskonacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Ruku na srce, neke od tih stvari koje si nabrojao zaista zaslužuju kritiku. Na primer, ova rekonstrukcija Vojvode Stepe i izgradnja tržnog centra kod Autokomande jesu za kritiku. Jer prvo je odrađeno ofrlje do zla boga, mislim onim idiotima ne bih dao ni poljski WC da naprave. I nije samo ofrlje, nego su i prekršeni neki zakoni. A drugo nema veze s mozgom, jer posaditi tržni centar odmah uz najzakrčeniji deo Autokomande je debilizam, izdrkavanje i pokazatelj da nečiji hir (jer to nije ništa drugo sem hir jednog matorog bolesnika, koji bi da meri patku sa Arapima iz BnV) ovde ima više moći i težine nego cela gradska vlast.

Ali u ovom slučaju preuređenja i rekonstrukcije BIGZa, ne može se ništa zameriti vlasniku jer njegovo je pravo da radi sa svojom zgradom šta hoće (naravno dokle god je to u skladu sa zakonom o spomenicima kulture). Tako da sam u ovom slučaju takoreći na strani vlasnika. Jer šta god da uradi sa zgradom, sve će ispasti bolje nego da je ostavi ovako da trune, smrdi i propada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Treba cutati na otimacinu zemlje, protivustavne radnje, fuseraj poslove, nelegalnu gradnju i ostalo  Smile

Sto se teme tice - moglo se stati kod onog hkj-ovg komenta

http://forum.burek.com/bigz-nalog-pred-iseljenje-t639175.msg11918421.html#msg11918421

Svi aspekti, ukljucujuci kako se dolazi do zgrade na takvom mestu za samo 300e po m2, ukljuceni

sad kad je vec dva put izreceno, kako ono voli da se kaze "Moze lock"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Odmorio sam.
Dok se (vredni i pametni) ljudi ne vrate sa godišnjih odmora - nemam šta da dodam.

Lik je priznao da cekica tamo. Sad vise nece moci pa mu krivo jebiga...

Ovo je trol, a ja sam postavio temu, te sam zastupao polazište.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia krntija
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.