Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biće rasprave o Kosovu! Vučić: Borićemo se  (Pročitano 7159 puta)
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ne mogu da verujem da i dalje ima onih,koji misle da se posle Kumanova 1999.moglo nešto uraditi,osim da se operu neke pare,para-državni šverc i Kosovo-dežurno bure baruta,kada god vlasti to treba.
Mada mislim da je stvar bila izgubljena i mnogo pre.
Za one koji ne znaju,na Kosovu,90-tih,na svakoj raskrsnici je stajao policijski BTM,BRDM ili šta god,2-5 policajaca u panciru sa automatskim puškama i šlemovima.Zaustavljaju redom,Srbi prodju,a Šiptari plate,pa prodju.Znao sam čoveka,neću spominjati ime i lokaciju,Srbin,imao je benzinsku pumpu.Celo vreme sankcija imao je i točio gorivo,ali 5 DM/lit.Gorivo mu je stizalo od policije,vojske,iz Albanije.Kada je tikva pukla,pobegao je prvi,u svoje stanove i kuće po BG,Budvi,NS,Vrnjačkoj Banji...kada je iskeširao 280.000DM za razne rekete,dozvole i šta već,da bi izgradio hotel u CG,požalio mi se da mu je sva imovina na Kosovu oteta,da ništa nije uspeo da proda.Da je to uspeo-a imao je ponude do početka 1999.-sada/tada bi mnogo lakše "disao". Smile
Bilo je i drugih primera,sirotinja,borili se na kućnom pragu do zadnjeg trenutka,dočekali Ruske padobrance u Prištini sa suzama-od njih sam čuo da su bili mrtvi pijani i puni para,a onda se strpali u jedna kola,sa sve stvarima i zapalili.Od njih-komšije su mi-nikada nisam čuo "Kosovo je Srpsko,svetinja,bla,bla,bla..." Ćute ljudi.Ne bi ni oni verovali,kao mnogi od vas,da nisu videli i doživeli.
Na krraju,znajte da je Sloba-a mislim da njega trebate da jurite,gde god to bilo-imao odrešene ruke od Amerikanaca,do Rambujea,da stvar reši,kao unutrašnje pitanje Srbije i SRJ.Ali ne doživotno,nego na odredjeni vremenski rok! Rok nije ispoštovan,pa su došli drugi da nam to reše,jer mi nismo bili sposobni.
I tako dogurasmo do Uneska...ali ne mi,nego Šiptari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
HTC One
Čemu onda služe diplomate za ukras?

Diplomate rade sve sto je u njihovoj moci i sto je ljudski moguce.

Od rakije do diplomatije ocas posla, sve se zna najbolje.  Smile

Naravno da se zna  Smile možemo da proverimo znanja za čas  Smile

Mmmmm, daaaaaaaaa.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Danski vojnik iz NATO snaga: Albanci kradu srpske svetinje

Jepe Jakobsen, bivši pripadnik NATO snaga na Kosovu i Metohiji, sa žaljenjem je prokomentarisao odluku o glasanju za prijem Kosova u Unesko donesenu na sednici Izvršnog saveta te organizacije.

U uniformi NATO na Kosovu: Jepe Jakobsen iz 2004. godine

- Kosovo ne sme biti primljeno u Unesko. Kosovo nije suverena država, niti će to ikada biti, ono je deo Srbije koji je nasilno oduzet. Prijem Kosova u Unesko bila bi uvreda za Srbiju - rekao je Jakobsen.

Danac koji je danas član parlamenta svoje zemlje kaže da bi čelnici Unesko organizacije morali na umu da imaju da su ljudi koje žele da prime pod svoje okrilje bili ti koji su srpska kulturna dobra do juče rušili, skrnavili i spaljivali.

- Unesko se bavi kulturom, zar ne? Ako malo bolje pogledate, i imate iole osnovno znanje iz istorije, videćete da su sva kulturna obeležja na Kosovu srpska. Pećka patrijaršija, Dečani, crkve u Kosovu polju i ostatku pokrajine... sve bi one danas bile spaljene da su Albanci uspeli u svojoj nameri. Danas, odjednom, hoće da se ta bogatstva svetske i srpske kulture proglase njihovim. Kultura i istorija su na strani Srbije, i to niko ne može da obriše. Kosovo je deo vaše zemlje - rekao je Jakobsen.

Poslanik Narodne partije Danske istakao je još jedan razlog zbog kojeg Kosovo ne bi smelo da bude primljeno u Unesko.

Jakobsen: Kultura i istorija na strani Srbije

- Još jedan, podjednako bitan razlog zbog kojeg Kosovo ne bi smelo da bude primljeno u Unesko je što bi to faktički bio prvi korak ka priznavanju te pokrajine kao suverene države. Kosovo ne samo da ne ispunjava kriterijume za nezavisnu državu poput sopstvenog jezika i populacije (jer kosovski ne postoji, to su Albanci), već nema ni svoju kulturu. Pored toga, poslednjih godina Kosovo je dokazalo da kao nezavisna država ne može da postoji. Nemaju proizvodnju, nezaposlenost je vrsta „nacionalnog sporta”, migracija je ogromna, svi beže odatle. Sela ostaju prazna, a region propada. Jedino što cveta jeste kriminal. Takvoj tvorevini se ne sme dozvoliti da bude član jedne organizacije kao što je Unesko - završio je Jepe Jakobsen.

Selaković: Ima šanse za Srbiju

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković ocenio je juče da šanse Srbije na Generalnoj konferenciji Uneska a po pitanju zahteva da Kosovo postane članica te organizacije nisu velike, ali ni nepostojeće. On navodi da je to važna bitka Srbije jer „gađa samu srž srpskog naroda“.

Odluka u novembru

Generalna konferencija Uneska razmatraće na zasedanju od 3. do 18. novembra preporuku svog Izvršnog saveta o prijemu Kosova u članstvo te organizacije UN. Odlučivaće predstavnici 195 zemalja, a za donošenje odluke potrebna je dvotrećinska većina.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung 111111
Jebo Slobu Milosevica kao da je on vlasnik Kosova i Metohije..Pa kao krivcu za eventualne njegove greske EU i Ameri uzimaju Kosovo od svog vlasnika a ne od Srbije  Smile

Ljudi su izgleda malo prolupali..malo malo, pa kod dogiranih liberala naidjem na neke opravdanja bombardovanja zbog lose politike Milosevica ili Srbi su sami krivi jer su proterani ili ubijani zbog politike Milosevica  Smile Kosovo treba da se uzme od Srbije zbog politike Milosevica  Smile
I da ne nabrajam dalje izjave degenerika.

Jel cela Evropa sama kriva jer imala losu politiku pa je Hitler morao da intervenise Smiley
Da li je politika Srbije sama kriva..pa su Hrvati sami morali da intervenisu Jasenovcem Smiley

A sve i da je to tacno..ne vidim razlog da se otudjuje bastina Srbije na Kosovu..posto Milosevic nije bio patrijarh ili zaduzbinar na Kosovu.Nije dizao manistire i crkve.Nije bi na celu SPC i nema nikakve veze sa istim.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2015, 15:36:23 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Citat
Znao sam čoveka,neću spominjati ime i lokaciju,Srbin,imao je benzinsku pumpu.Celo vreme sankcija imao je i točio gorivo,ali 5 DM/lit.Gorivo mu je stizalo od policije,vojske,iz Albanije.Kada je tikva pukla,pobegao je prvi,u svoje stanove i kuće po BG,Budvi,NS,Vrnjačkoj Banji...kada je iskeširao 280.000DM za razne rekete,dozvole i šta već,da bi izgradio hotel u CG,požalio mi se da mu je sva imovina na Kosovu oteta,da ništa nije uspeo da proda.Da je to uspeo-a imao je ponude do početka 1999.-sada/tada bi mnogo lakše "disao"

о томе и причамо  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.80
To nije moj vođa  Smile Smile  Ja imam svog vojvodu iz Haga i predsednika u Požarevcu (pokojnog), drugih vođa za mene nema i nikada neće biti. Jeste da sam bio Titin pionir, ali jedino sam Slobu cenio kao vođu pošto on jedini to i jeste bio.
ako prevedes rec vodja na nemacki dobijes firer

A sve i da je to tacno..ne vidim razlog da se otudjuje bastina Srbije na Kosovu..posto Milosevic nije bio patrijarh ili zaduzbinar na Kosovu.Nije dizao manistire i crkve.Nije bi na celu SPC i nema nikakve veze sa istim.
primanjem kosovau unesko nece biti oduzeti objekti u vlasnistvu spc
« Poslednja izmena: 25. Okt 2015, 18:57:25 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung 111111
Citat
primanjem kosovau unesko nece biti oduzeti objekti u vlasnistvu spc

Pa sta to mene boli kurac ?

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Pa sta to mene boli kurac ?

pa onda cuti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Jebo Slobu Milosevica kao da je on vlasnik Kosova i Metohije..Pa kao krivcu za eventualne njegove greske EU i Ameri uzimaju Kosovo od svog vlasnika a ne od Srbije  Smile

Ljudi su izgleda malo prolupali..malo malo, pa kod dogiranih liberala naidjem na neke opravdanja bombardovanja zbog lose politike Milosevica ili Srbi su sami krivi jer su proterani ili ubijani zbog politike Milosevica  Smile Kosovo treba da se uzme od Srbije zbog politike Milosevica  Smile
I da ne nabrajam dalje izjave degenerika.
Jel cela Evropa sama kriva jer imala losu politiku pa je Hitler morao da intervenise Smiley
Da li je politika Srbije sama kriva..pa su Hrvati sami morali da intervenisu Jasenovcem Smiley

Opet...
Sloba je igrao i izgubio,ali ne kao Sloba-bankar i muž i tata,nego reprezent zvanične državne politike po tom i drugim državnim pitanjima.Nije znao,nije smeo,nije hteo,preračunao se,nikom nije polagao račune za svoja dela i sam je donosio odluke.Sada plaćamo njegove potpisane račune,koji stižu na naplatu.
Ako te boli k.... za to,ne znam zašto si pokretao ovu temu.Da bi čuo samo ona mišljenja nalik tvojim?
To si trebao napomenuti,ja ne bih učestvovao na temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.