Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biće rasprave o Kosovu! Vučić: Borićemo se  (Pročitano 7140 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung 111111
Pa sta to mene boli kurac ?
pa onda cuti

Sto bih cutao o pljakanju Srbije na Kosovu ?  Smile

@Megadeki
Naprotiv, ja sam lik koji bi prvi stavio ruku u vatru za slobodu izrazavanja i misljenja. Naravno ako misljenje ima neko utemeljenje a nije oblikovano stavu koji zauzimas ili vezanosti za neku ideologiju.

Da pojasnim, ja imam stav da je Kosovo srpska teritorija..Ali da me pitas da li su Srbi cinili zlocine na Kosovu, odgovorio bih potvrdno.
Da me pitas jesam li nacionalista odgovorio bih potvrdno, ali isto tako ne bih bio iskljuciv da smo najsvetija nacija na svetu.
Bas iz tog razloga sam komentarisao Milosevica (citajuci tvoj post ali nisam te citirao pa nisam ni mislio na tvoj post) jer sam se nadovezao na tu pricu.

Sa jedne strane ja se slazem sa tobom da je on reprezentovao nas ali onda to znaci kad kazem da su SVI stanovnici na pr Francuske govna jer su nas bombardovali  Smile Jer po logici stvari oni su glasali za svoje predstavnike a ti predstavnici bacali bombe ovde ili na primer danas oduzimaju Kosovo od Srbije  Smile

Dakle, hocu da kazem..Da se mi stanovnici Srbije, ne pitamo mnogo sta ce neki nas predstavnik da uradi da bi svi mi kolektivno trebali da odgovaramo za njegove gluposti Smiley
Ja mozda nisam glasao za Milosevica..Ali bombe koje su padale ovde mogle su da ubiju i mene.
Ili mozda sam ga glasao..ali ja nisam imao na umu da ce on da uradi to sto je uradio.

Iz svega toga sledi da ti ne mozes da kaznis jedan narod ili jednu drzavu..zato sto je neki njen predstavnik vodio ovakvu ili onakvu politiku.
Nemacka ili Hrvatska bi onda posle drugog svetskog rata bili spaljenje a njeni stanovnici pobijeni do jednog u znak odmazde.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2015, 22:24:39 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
Iz svega toga sledi da ti ne mozes da kaznis jedan narod ili jednu drzavu..zato sto je neki njen predstavnik vodio ovakvu ili onakvu politiku.

A u stvari možes.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mladi ste vi bili 90ih...i previse ste dosirani i zutirani...godinama... Smile svidjalo se to vama ili ne...
ali kosovo nije izgubljeno dok je mlosevic bio na vlasti...niti je srpska vojska porazena u tom ratu....

a kosovo nije izgubljeno ni zbog poltiike slobodana milosevica....

nego je prodano zbog neke druge politike...tj zbog pohlepe za vlascu...u sto je bio uracunat i pad miloseica... Smile

sa kosovom bi sve bilo zavrseno... jos 2003/2004...
da su izdajice zemlje svoje ...uradile sta su trebale...a imali su i zeleno svjetlo....
to sto su trebali da urade...to  je veliki dio sveta ocekivao....
a to bi bla i neka kompenzacija za onu nato agresiju...
cak su se u jenom periodu i mirovnjaci bili povukli...
ali izdajice nista ucinile nisu...jebo ih otac...smrdljivi  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.80
aha, vidim da sam pogresno razumeo kontekst, izvinjavam se, ali ipak ti je odgovor sa psovkom prejak.

a sto se prave teme tice, mozda je resenje da pokusas da gledas stvari iz malo drugacije perspektive. cak i ako se moze reci da je donekle nepravedno da ti snosis posledice slobinih gluposti, oni koji su nas bombardovali verovatno nisu imali drugi nacin da ga nateraju da uradi ono sto su hteli. sam si rekao da je srbija cinila zlocine na kosovu. i albanci imaju prava na normalan zivot kao i mi. sta je pravedno iz njihove perspektive? oni sigurno nisu glasali za slobu
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
aha, vidim da sam pogresno razumeo kontekst, izvinjavam se, ali ipak ti je odgovor sa psovkom prejak.

a sto se prave teme tice, mozda je resenje da pokusas da gledas stvari iz malo drugacije perspektive. cak i ako se moze reci da je donekle nepravedno da ti snosis posledice slobinih gluposti, oni koji su nas bombardovali verovatno nisu imali drugi nacin da ga nateraju da uradi ono sto su hteli. sam si rekao da je srbija cinila zlocine na kosovu. i albanci imaju prava na normalan zivot kao i mi. sta je pravedno iz njihove perspektive? oni sigurno nisu glasali za slobu

Pa,problem je što jesu glasali za Slobu...i to uvek sa 100% za,sećaš se...?
A sada je djavo došao po svoje... Smile

@jasikasi: da,tako je,now we are talking... Smile
Jedina razlika-iz tvojih stavova cenim da sam stariji od tebe-je što sam ja pretpostavljao da Sloba nema potrebne kvalitete i kvantitete,da se u ovom(tom) vremenu izbori sa problemima Srbije...njegovi metodi i politika pripadaju hladnom ratu,sa osloncem na SSSR Zjuganova i ostalih pučista iz 1991,protiv Jeljcina(koji je klasičan idiot,ali je vladao Rusijom do 2000) i onda ti dodje Černomirdin,da ti reši stvar.Mislim da Sloba nije bio glup,ali je sam sebe doveo u izolaciju,ušuškan od svojih poltrona,tipično za tiranine.Nisu smeli da mu kažu da je izgubio na izborima,pa je bila piksla u ledja Gorici Gajević(da li je se neko,uopšte seća???) Smile
Savetujem ti da pogledaš neki intervju sa generalom Acom Dimitrijevićem,koji je bio svedok dešavanja stvari oko Kosova i mnogih drugih,ako te zanima.On,čak, brani Slobu,ali pogledaj kako.
Ja jesam nacionalista,a i monarhista sam,ako je to bitno.

@bobaK_bl: ako si mislio da smo mogli da re-okupiramo Kosovo 2003-2004,pošto nisam baš mlad,ja te pitam čime i kako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
nemam ja sta misliti....to je bilo legitimno pravo....koje tadasnji predjednik nije iskoristio....
tj koje je odbacio nakon razmatranja...
naravno kriv je i sam vrh generlstaba....jer su tada trebli da olosa predsjednika i vladu izdajnicku silom razrese duznosti...
sto bi se inace...desilo.... bilo gdje na svetu... Smile

a ta prica sa cim...to je prica za djecu...
vojska je imala  s cim da se brani od nato- a i da ratuje sa siptarima jos poprilicno dugo...bez ikakve pomoci rusije...
tako da je bilo kapaciteta i 2004...da se kosvo dovede u red... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.80

Pa,problem je što jesu glasali za Slobu...i to uvek sa 100% za,sećaš se...?
A sada je djavo došao po svoje... Smile

ah secam se. prvo su "glasali" za sps sa 100% a onda su ih isti ljudi trpali u hladnjace
divan opis lepih medjuetnickih odnosa

@bobaK_bl Zasto mislis da Srbija ne bi ponovo bila bombardovana? Zasto mislis da bi gradjani pristali da idu u taj rat? Vec je 91 bilo mnogo dezertera. do 2004 su se mnogi dozvali pameti.
Vojni puc je dobra stvar samo sa ciljem odrzanja mira u zemlji, a ne pocinjanja bilo kakvog rata ili promene vlasti
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Prvo hladnjače su glupost,ne bih sad da pričam o morbidnim stvarima,ali da je neko hteo da sakrije nešto postoji milion efikasnih načina da se to uradi,a da niko nikad ne sazna...

Što se tiče dezertera,to je problem kao što vidiš u Siriji gde ti 20% stanovništva pobegne,mi nikad ni izbliza nismo imali taj problem i naša vojska nijednog trenutka nije bila deo problema o čemu svedoči i činjenica da nisu mogli da nadju oficira koji će potpisati Kumanovo...

Problema je itekako bilo na raznim poljima,ali vojska nikad nije bila jedan od njih...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Prvo hladnjače su glupost,ne bih sad da pričam o morbidnim stvarima,ali da je neko hteo da sakrije nešto postoji milion efikasnih načina da se to uradi,a da niko nikad ne sazna...

zapravo ne postoji. narocito ne milion
da ne govorimo o grizi savesti kod pojedinih izvodjaca zlodela, nestale zrtve imaju prijatelje i rodjake koji imaju tendenciju da postavljaju pitanja

ono sto je izvodljivo je medijska manipulacija koja koristi svesnu ili nesvesnu samoobmanu, kao i potiskivanje informacija. pitaj Kineze za Tjenanmen. cesto se sve svodi na to kome biramo da verujemo. taj izbor je duboko licni i kao takav najcesce nije racionalan. sposobnost da se prihvati istina koja nam se ne svidja je mnogima potpuno nedostupna

dakle: nije bilo mnogo mrtvih (nekoliko hiljada) kao u Bosni (100.000) ali je Srbija pokusala etnicko ciscenje (stotine hiljada, mada se zavrsilo time sto je par stotina hiljada Srba napustilo Kosovo). to je radjeno i indirektnim metodama, npr rusenjem dzamija. Ja u to verujem jer se uklapa u moju sliku sveta. Ti verovatno verujes u nesto drugo na osnovu dokaza koje smatras relevantnim. Moje misljenje o ljudima koji su vladali Srbijom nije u konfliktu sa idejom o hladnjacama. Ideja o kamionima bele tehnike i sl koji napustaju Kosovo (i nesto ranije Bosnu) nisu u konfliktu sa mojim misljenjem o "izvodjacima radova". Nisam govorio o zlocinima koje su pocinili pripadnici albanskog naroda a kojih je naravno bilo.

naša vojska nijednog trenutka nije bila deo problema o čemu svedoči i činjenica da nisu mogli da nadju oficira koji će potpisati Kumanovo...
nasli su dva generala
ali to sto si naveo nije nista dobro. samo govori nasi oficiri nisu sposobni da preuzmu odgovornost. mozda zato sto se plase posledica svog potpisa na zivot u Srbiji, mozda zato sto nisu mogli da prihvate poraz kao muskarci. izbegavanje potpisivanja mi lici na poricanje realnosti a to nije dostojno oficira
« Poslednja izmena: 26. Okt 2015, 13:24:14 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Govorio sam konkretno o vojsci i o slučaju hladnjače,ne bih dalje elaborirao jer je morbidno...ovo ostalo su neki tvoji politički stavovi o kojim nisam govorio,tako da te ne bih ubedjivao u suprotno...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.