Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biće rasprave o Kosovu! Vučić: Borićemo se  (Pročitano 7162 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
Nokia 33-10
A ja mislio da će one starlete MIPu biti od neke koristi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
LG G3
Čemu onda služe diplomate za ukras?

Diplomate rade sve sto je u njihovoj moci i sto je ljudski moguce.

Od rakije do diplomatije ocas posla, sve se zna najbolje.  Smile

Naravno da se zna  Smile možemo da proverimo znanja za čas  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2015, 15:41:25 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Mene su iznenadili Cesi...

Prijatno ili neprijatno...?
Ne znam koliko ćemo se još ložiti na temu Kosova,ali da nam ide od ruke,to da.
Zašto stalno imamo tu iluziju da smo mnogo bitni i jaki?
Jeste,u pravu smo.I šta sad?Ko će to da spreči?Rusija?Kuba?Kina?...Bog?Bojim se da ćemo se načekati,a verovatnije je da nećemo ni doživeti,kao nacija.
Ako uspemo,bićemo presedan,definitivno.
Mene ne zanimaju ljudske i tople izjave vlastodržaca tipa "borićemo se", "teško je,ali..." na "Pinku",RTS,STB...emitovane u svim udarnim terminima,jer se to podrazumeva,to im je u opisu radnog mesta,nego manipulacija javnosti i priprema terena da se obelodani ono što je odavno uradjeno i potpisano,samo narod to ne zna i neće da vidi.
Sećam se Vladike-dijaka Grigorija,prijatelja Tadićevog koji je kod Olje B.(Tadićeve prijateljice) u UTN rekao: "...a ovi ljudi u Briselu,a ja mislim da su to jako pametni ljudi-rekli Tadiću-ti se sada pomeri u stranu,a ovo će potpisati OVI što se busaju u grudi da nikada neće.Da si ti to uradio,visio bi na Terazijama." Imate na YTB.Plašim se da je to to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Ne znam koliko ćemo se još ložiti na temu Kosova

Da te vidim sta bi radio da tebe neko istera iz tvog toplog stana(kuce)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Mislim da sam,ja lično,uradio mnogo više da se to ne desi,ni meni,a ni drugima,od većine koji teoretišu o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Popović: Rusija vodi žestoku borbu protiv prijema Kosova u Unesko

Rusija vodi "žestoku diplomatsku bitku" u nastojanju da spreči prijem Kosova u Unesko, tvrdi lider Srpskog narodnog pokreta Nenad Popović, komentarišući glasanje u Izvršnom savetu Uneska povodom predloga Albanije i grupe država za prijem Kosova u ovu organizaciju.

Povodom stava Rusije i drugih zemalja koje su u Parizu na Izvršnom savetu Uneska glasale protiv predloga Albanije i grupe država za prijem Kosova u ovu organizaciju, Popović je za rusku agenciju Tas s rekao da se pravim prijateljima mogu nazvati samo zemlje koje nam, kako je kazao, nude istinsku podršku u odbrani vitalnih srpskih nacionalnih i državnih interesa.

Popović je za Tas s kazao da je Rusija bila uz Srbiju u najtežim periodima u istoriji, kao što su Prvi i Drugi svetski rat, ratovi u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina prošlog veka, a, takodje, je stavila veto na nedavni britanski predlog rezolucije o Srebrenici.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Žak Ogar: Preklinjem Unesko da ne primi Kosovo

Svojevremeno je Žak Ogar u uniformi francuskog pukovnika Kfora na Kosovu rekao: „Kada sam video kako se ruše srpski manastiri - ja to nisam mogao da istrpim“.

Žak Ogar

Danas on za “Blic” kaže: “Imam poruku za Unesko - nemojte da ustuknete pod pritiskom jer isti koji su rušili i spaljivali, danas žele u Unesko. Kosovu tamo nije mesto”.

Ovo je molba francuskog pukovnika Žaka Ogara, oficira i plemića, koji je 1999. spasao manastir Devič kod Srbice i sestrinstvo u njemu, iako to nije bio primarni zadatak specijalne francuske jedinice kojom je komandovao. Za ovaj nesebičan i hrabar čin Ogar, inače dvanaesta generacija vojnika u svojoj porodici, odlikovan je Ordenom Svetog Save.

Pukovnik Ogar, za koga kažu da je “hrišćanski oficir”, nakon 26 godina službe, po povratku sa Kosova odlučio je da uniformu okači o klin.

- Srpska kulturna baština, koja je i svetska, na Kosovu mora biti spasena. Albanci i njihova vlast imaju dve priče. Jednu za svet, po kojoj su dobri i brižni, a drugu na Kosovu, tamo gde je pravi život. A tamo oni ne štite crkve i manastire, već ih uništavaju - poručuje francuski pukovnik.

Nosilac Ordena Svetog Save nastavlja i kaže: “Dečani! To mesto je posebno! Ono što sam osetio tamo bilo je samo jednom i nikada više u mom životu”.

- Toliko vekova i istorije na jednom mestu. Kosovo nije samo ispunjeno srpskom baštinom, već je upravo zbog nje jedna od evropskih kolevki hrišćanstva - kaže Ogar.

Prilaz manastiru Devič 2012. godine

Naš sagovornik spasao je manastir Devič, sagrađen oko 1434, koji je u svojoj istoriji više puta paljen i pljačkan.

- To je kruna moje vojničke karijere. Da... Na Kosovu sam osetio i ponos. Ponosan sam na taj čin i na orden, to je jedna od najsvetlijih tačaka moje vojničke karijere - kaže pukovnik.

A sve je počelo krajem devedesetih. Ogar je mogao da bira da li će u Afriku ili na Kosovo.

- Otac mi je poručio: “Idi, moraš na Kosovo. Ako ne odeš, kajaćes se, jer ono što tamo možeš videti gotovo da se ne može videti nigde na svetu” - priča Žak Ogar.

Ivica Dačić, šef diplomatije Srbije
Nećemo Crnogorce više podržavati u svetu

- To je nešto što ćemo u odnosima s Podgoricom da postavimo kao pitanje. U svakom slučaju, kako se neko odnosi prema našim interesima, tako ćemo se i mi odnositi prema njihovim. Ne verujem, na primer, da ćemo mi glasati za njihove interese na međunarodnom planu.

Milo Đukanović, premijer Crne Gore
Vodimo odgovornu politiku

- Uveren sam da će Crna Gora i Srbija nastaviti da grade najbolje odnose, nevezano za neslaganja oko kosovskog pitanja. Crna Gora je u Unesku mogla i da ne glasa, ali ona vodi politiku jedne ozbiljne države, kao i Srbija. Kada se ponašate odgovorno, ne možete da kalkulišete.

Japan oko baštine neće da staje na bilo čiju stranu

Među zemljama koje nisu podržale prijem Kosova u Unesko bile su i četiri koje su već priznale kosovsku nezavisnost - Japan, Južna Koreja, Egipat i Papua Nova Gvineja.
- Japan razume želju Kosova da bude članica Uneska. Međutim, iako je podržao nezavisnost Kosova, Japan po ovom pitanju ne želi da staje na bilo čiju stranu. Smatramo da to moraju da razreše Srbija i Kosovo međusobno. Zato smo bili uzdržani. Ipak je to veoma osetljivo pitanje, pre svega zbog velikog kulturnog dobra. Pored toga, saradnja sa Srbijom nam je veoma važna, te želimo da imamo dobre odnose sa vašom zemljom - kaže za „Blic“ Akihito Kiruči, prvi sekretar Đuicija Takahare, japanskog ambasadora u Beogradu.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Ne u svetu...nego kuci..kuci...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Ne u svetu...nego kuci..kuci...
...? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Preklinjanje to neka nova dimplomatska metoda ?  Smile

Dakle pravno gledano stvar je jasna više niko ne spori državnost Kosova,dakle niko ne spori to što Kosovo(*) traži članstvo u UNESCO,dakle Kosovo je već međunardono priznato.Jer da nije njegovo članstvo bi se odbilo odmah po prijemu zahteva jer pokrajine nemaju pravo kanditature.

Umesto peticija idite jurite demokrate koje su propustile jedinu priliku da ospore nezavisnost Kosova kada su međunardoni sud pravde pitali "Da li je nezavisno Kosovo legitimno" oni odgovorli "Jeste" i kraj enma revizije izgubljne proces.A da je pitanje formusliano "Da li je Kosovo legitimno steklo nezavisnost" odgovor i proces bi bili znatno drugačij.Dakle naše diplomate i njihova žestoka "borba"  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.