Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jan 2025, 18:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 484298 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Hm, kazes Sputnik  Smile

Njemu najvise slici. Jel' nas to neko uci, ili je autor na slikovit nacin predstavio Isusa kako razgovara sa svojim ocem, drzeci se za antene nekog uredjaja ?? Slucajnost ?? Da li je slucajnost ?? Donji deo slike je odvojen oblacima. U donjem delu je ovozemaljsko, poznato. Iznad oblaka, "onozemaljsko". Autor je ocito dobro znao sta slika. Samo zasto je to onozemaljsko predstavljeno na taj nacin ??

Kada vec govorimo o Isusu, nesto mnogo slucajnosti je na freskama:

Slucajnost da pored jednog autora ( ova slika je vec nekoliko puta postavljana ) koja prikazuje Mojsija kako prima zapovesti,

nesto slicno nacrta i drugi autor ??

Nesto previse slucajnosti.

Cao ,

Proveri film "Knowing" slicna tema ,slicno vidjenje

Ali najlepse je kad izabranu decu ljudi Andjeoski Vanzemaljci ostave na novoj planeti da pocnu rasu ispocetka .

Pozdrav
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 13:32:55 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Nije vazno da li je Biblija istina ili Laz
Na kraju krajeva cim jedna religija tolerise drugu one tim ostavljaju mesta za nalazenje zajednickih dodirnih tacaka.
Sve je to samo Sex na nekom nivou i ova tema je samo prazno prepucavanje ,
Da li je covek produkt slucajnog hemijskog procesa i bioloske mutacije ili je planiran od vise "sile"ili boga nije vazno
na kraju krajeva mi smo smrtna bica i ljudi se dele na dobre i lose .
A Bog ili Multi-Univerzum ima svoju evoluciju i ti ucestvujes u njoj kako god da se okrene jer svi smo deo jedne celine koja tezi nekom savrsenstvu i pre ili kasnije to ce se desiti.
Nikakva sveta knjiga i religija ti nije potrebna da znas i da napravis razliku izmedju dobrog i loseg osim tvoje savesti.
To sto neki nemaju savesti jer su invalidni ili bolesni ili produkt lose okoline je samo hrana za religiozna drustva,

Sad sto religija pokusava da proda obecanje ili lepo zapakovani paket arazman"vecnog zivota"za dobro vodjeni zivot zbog svojih  sopstvenih benefita i sticanje materjalnih dobara je sramota.

Prodaja  religije i obecanja milosrdja i oprostaja se jednako vrsi nad siromasnim napacenim ljudima jer nemaju nista drugo na ovom svetu i da bi ih drzali u kontroli ali isto tako se taj paket je ponudjen i bogatima i kriminalcima koji niti su bili dobri niti milosrdni tokom svog zivota.

Da kad mu se priblizi kraj covek je spreman na sve u potrazi sa besmrtnoscu i vecnim zivotom.
Ako si ubio pa se kajes i ne mozes da oprostis sebi jer nije bilo iz opravdanih razloga "ti se moli pa ce ti cika Boga Oprostiti".

Na kraju jedina dobra strana religije je tradicija okupljanja ljudi i porodica sa nadom da ce zauvek biti zajedno
kad svi znamo da je to laz i da covek kao i ovo sunce kao i ovaj Univerzum nisu vecni i imaju kraj .
Eeee vecnog li zivota
U odbranu religije bih rekao samo da
To verovanje u odredjenu ideju jeste ulaganje energije u nesto ali od toga nista nismo dobro videli ni u svetu zivota ni u smrti.

Pozdrav

« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 12:38:41 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48421
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Nikakva sveta knjiga i religija ti nije potrebna da znas i da napravis razliku izmedju dobrog i loseg osim tvoje savesti.
To sto neki nemaju savesti jer su invalidni ili bolesni ili produkt lose okoline je samo hrana za religiozna drustva,

Мислим да ниси схватио праву сврху духовних учења, било да она имају религијски, или магијски извор, да долазе из радова екстрасензора или неког другог. Можемо правити разлику између добра у зла, али нам најнапреднија учења објашњавају чему зло, а чему добро, шта је права природа ова два поларитета и чему они служе... Истраживањима и сазнањима у поменутим областима дошло се до сазнања да је све дириговано од стране Бога, те рецимо ниткови или подлаци изнутра нису ништа "бољи" од културних и часних.... Али то је већ дужа прича... Суштина је да без религијске филозофије живота не можемо схватити праву природу свијета.. То јест можемо почети од нечег изванрелигијског али ће нас то сигурно вратити на Бибилију па ћемно сами себи доказати да је иста књига Истина. 

Na kraju jedina dobra strana religije je tradicija okupljanja ljudi i porodica sa nadom da ce zauvek biti zajedno
kad svi znamo da je to laz i da covek kao i ovo sunce kao i ovaj Univerzum nisu vecni i imaju kraj .

То тако ти мислиш. У филозофији је важно питање шта је то човјек. Груба материја јесте подложна деструкцији и изградњи, али је то вјероватно с разлогом да би се створиле напредније духовно структуре. Примјера ради, да би изградио вилу на мјесту куће  прво мораш срушити кућу па онда градити вилу. Не можеш вилу изградити на кући. Овим се објашњава узрочност хаоса и реда. Важно је схватити дуалност овог свијета. Да би нешто било уништено, прије тога мора бити створено и обратно... А све се то диригује из више Божанске стварности.. зарад напретка и оплемењивања нижих - грубљих материјалних и духовних структура.       
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Magic ti stvarno postaješ sve zanimljiviji sagovornik.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Мислим да ниси схватио праву сврху духовних учења, било да она имају религијски, или магијски извор, да долазе из радова екстрасензора или неког другог. Можемо правити разлику између добра у зла, али нам најнапреднија учења објашњавају чему зло, а чему добро, шта је права природа ова два поларитета и чему они служе... Истраживањима и сазнањима у поменутим областима дошло се до сазнања да је све дириговано од стране Бога, те рецимо ниткови или подлаци изнутра нису ништа "бољи" од културних и часних.... Али то је већ дужа прича... Суштина је да без религијске филозофије живота не можемо схватити праву природу свијета.. То јест можемо почети од нечег изванрелигијског али ће нас то сигурно вратити на Бибилију па ћемно сами себи доказати да је иста књига Истина.

То тако ти мислиш. У филозофији је важно питање шта је то човјек. Груба материја јесте подложна деструкцији и изградњи, али је то вјероватно с разлогом да би се створиле напредније духовно структуре. Примјера ради, да би изградио вилу на мјесту куће прво мораш срушити кућу па онда градити вилу. Не можеш вилу изградити на кући. Овим се објашњава узрочност хаоса и реда. Важно је схватити дуалност овог свијета. Да би нешто било уништено, прије тога мора бити створено и обратно... А све се то диригује из више Божанске стварности.. зарад напретка и оплемењивања нижих - грубљих материјалних и духовних структура.

Ja razumem sta ti zelis da kazes ali  ti mene izgleda ne shvatas pa cu pokusati da budem vrlo sazet.
Pokusaj da gledas malo drugacije Univerzum u kome zivis i pokusaj da adaptiras svoje misljenje o celoj stvari na sve ljude ovog sveta a ne samo na jednu grupu.
Naravno da sve dolazi od sveobuhvatnosti ovog Univerzuma i on je samo kapljica u okeanu multi-univerzuma.
Naravno da Multi-Univerzum raste i sazreveva i ima put u svoje Evolucije to je opste znanje.
Od najmanjeg dela mikro-kosmosa pa do najveceg dela Makro-kosmosa sve je povezano i svi smo deo te celine.
To sto ja zovem Multi-Univerzumom a neko to smatra bogom je pitanje po sebi i dok ja smatram da je  Multi-univerzum jos uvek u ranom povoju i nema punu svesnost ka kojoj tezi i koja je njegov cilj, neki religiozni jludi smatraju da je on vec punosvestan i savrsen u kom slucaju samo postojanje ne bi imalo nikakvog smisla.
Slazem se da je materjalnost ovog sveta najnizi nivo postojanja i kao takav naravno da tezi  poboljsanju i rastu ka vise duhovnim energetskim novoima kao i sve u ovom Univerzumu evolucija i rast i progres su neizbezni,
i desice se bez obzira na tvoje postupke e sad ti mozes da das svoj doprinos tome kroz tvoj duhovni rad ,meditaciju ili molitvu i sa time "ubrzas" ceo proces prelaza na visi energetski nivo ,taj tvoj doprinos je je relativana stvar u vremenu naseg Univerzuma ,ali na manjoj skali svakodnevnog zivota i nase planete tvoj doprinos se stvarno racuna, Lepota koju nalazim u ovom svetu je to sto je tako lako manipulisati prirodne energije za sta god zelis samo ako imas recept kako?
Znanje,Rad,Fokus volje ,izvor energije,njegova prerada ili oblikovanje ,namena,slanje ,molitva,ispunjenje.
Ja verujem i znam da je sve u covecijoj sopstvenoj volji i njenoj jacini.
Isto je kao sto utices na molekule i atome predmeta koji posmatras tokom experimenta
Ulaganjem energije u odredjenu ideju ti joj dajes snagu i menjas njenu strukturu,
Osnovni princip Svh duhovnih i religioznih drustava je manipulisanje Energije da li to radis za sebe ili za drugog ,
da li to radis kroz molitvu,pismo ili tekst ,meditaciju ili ritualnu magiju ti ostavljas tvoj energetski trag iza sebe
ali neki ljudi  jednostavno ne mogu da shvate osnovne principe jer ih njihova religiozna postojeca ucenja ogranicavaju u tome.Ono sto je dobro za nekog mozda nije dobro za tebe,svaki covek mora da dodje sam do takvog saznanja, institucije i njihove knjige trebaju biti samo nezne pokazne linije mogucih pravaca i nista vise, sve sto ti je potrebno je tvoja volja a .. tvoj hram ili crkva je u tvom srcu.
Ljudima je potrebna Inspiracija,ne nalaze je svi u crkvama i zbog toga se i ide na hodocasce da li ces je ti imati na vrhu Panchicevog vrha po vedrom danu pre skijanja ili gledajuci kanjon Taru uz zalazak sunca ili setajuci plitvickim jezerima opet nije vazno,Isus je nasao u pustinji ,Muhamed u pecini a Buda ispod drveta ma svaki covek ima svoju inspiraciju i svoje vidjenje to upste ne znaci da bilo ko od njih jeste ili nije u pravu.
Ti trenutci inspiracije su rezultovali u pisanju lepih i interesantnih prica i textova ali one su samo to i nista vise kompilacija prica i tekstova, niko ti ne kaze da ih ne citas ili da nisu poucne ,one su pocetna tacka prenosenja iskustava drugih ljudi i predaka , kao takva biblija je jedna od njih i samo prvi korak i pocetak a ne kraj i Finalni Korak
Sve svete knjige imaju naravo-ucenije ,Filozofija,psihologija,religija ,prirodne nauke kao i kultura svih naroda
 i opste orazovanje su samo osnovni alati na tvom duhovnom obrazovanju.
Svako ima pravo na veru ma koliko god da je filozofija jedne bez valjane osnove.
Na kraju krajeva Shvati ono sta Verujes i Cemu se Nadas to ces i da Dobijes.
Multi-Univerzim  ili Bog je veliki i ima mesta za svakog.

Ovaj svet je nista vise nego zrnce prasine u Okeanu vremena
ono sto mi za sada znamo je da su zemlju u proslost zadesile mnoge stvari ,one koje su imale ili ostavile najvise utiska su zabelezene ali ne zaboravi da je masta veliki deo ljudske psihe i da su ljudi takodje pisali fikciju
u to vreme .Osnova za bilo kakvu fikciju je uvek nalazena u Mitovima prenosenim kroz price sa usta na usta.
Od postojanja prvog covekovog pretka na dve noge je proslo 3 miliona godina
nista drugo osim kamene sekire nije izmisljeno citavih milion godina
najstariji nakit od skoljki je oko 120 hiljada godina star
najstariji grob oko  90 hiljada godina.
Covek je skoro izumreo pre 80 hiljada godina
Do pre 35 hiljada godina covek ili homo sapijens je delio ovu zemlju sa istocnim homo eraktusom i naendertalcem
i oni su bili covekoliki i imali jezik,odecu,obicaje ,nakit i pogrebne ceremonije.
najstarije ljudsko pismo ili slova su pisana pre oko 6,5 hiljada godina
poreklo prica u starom  zavetu je oko 3 -4 hiljade staro
i konacno biblija novi testamenat oko 1900  godina koliki je plus + ili  minus - par godina za neka jevandjelja

Biblija je samo skup popularnih prica ,i samo su najpopularnije objavljene,pre prvog printovanja 12 puta je bila odbijena pre konacnog stampanja,Ljudi koji su radili na njenom printovanju su bili nista drugo nego profesionalni prepisivaci poput resavske skole sa razlikom da su imali mnogo vise slobode u poetskom izrazavanju.

Iznenadjen sam da postoje osobe koje su obrazovane na podruciju  bivse Jugoslavije a koje veruju ovih dana  u text biblije rec za rec onako doslovno .
Mi smo stari narodi sa mutnom istorijom  ali smo i moderni narodi koji znaju vrednost postovanja tradicije
i  moramo da se borimo protiv gluposti i fanatizama u bilo kakvoj formi .
Pop nije potreban da se sece slavski kolac,
toliko smo para dali crkvi i gde su one otisle
umesto da se pomaze narod grade se crkve .
Ne vidim  crkvenjake u nikakvim dobrovoljnim radovima u vezi dece bez roditelja ili ocuvanju prirode ili borbi protiv korupcije u vladi i politici .
Prestanite da se zanosite sa Religioznim Ustanovama i Ljudima koji pricaju o milosrdju a nemaju racun da pokazu koliko su doprineli dobrotvornim svrhama i koliko su sati svog sopstvenog rada ulozili u dobrotvorni rad.

Trebamo njihove dobre radove da uporedimo sa troskovima i gubitcima koje imaju i stvaraju pomazuci samo interesima svoje "organizacije" i onda treba da odredimo koji su valjani a koji paraziti.
Ako bilo ko misli da je citiranje biblije dovoljno da ima posao za zivot ili ce da ga dovede do spasenja neka se ponovo priupita jer ce dobro da se naceka.
Svaki put kad je mala kriza ili rat religiozne ustanove izadju na povrsinu zeleci da vladaju,
nova vremena dolaze i narod ce progledati vrlo brzo ali samo ako je obrazovan bez ikakvih dogmi,
a onda ce sve sto treba jednom narodu vec biti tu u njihovom  srcu  .

Pozdrav

« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 13:22:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Iskreno da vam kazem, mrzelo me je da citam vase tekstove jer mi baratanje sa recima nikada nije bila jaca strana, a i mislim da se jako dobra rasprava ovakve tematike moze postici samo ako stanete u malo prometniju ulicu i viknete: "Bog (ne)postoji !!!". Ah, ta vecna briga "Ima li Boga? Koliko ih je? Kakav je (kakvi su)?" pa cak i "Kog je pola?"(ovo je moja omiljena odvala, da Bog, nestvoreno bice, sila, ima pol) od starih grka pa do danas nikad ne presaje da fascinira ljude. Moj odgovor na postavljeno tematsko pitanje je "Samo delimično je tačna" jer me to najvise vuce, ali nisam siguran... Na kraju krajeva, zar ne bi svako od nas radije brata nazvao ateistu koji ljubi sve ljude, koji pomaze babama da predju put (  Smile ), koji daje milostinju, koji pozajmljuje a ne ocekuje da mu vrate, nego svestenika koji daje milostinju samo kada ima ljudi oko njega, koji broji svaki pozajmljeni dinar, koji recima ljubi ali delima ne pokazuje, koji materijalno voli ali dusom ne... Zar nije sustina svega, narocito hriscanstva, ljubav.

"Sad pak ostaje vera, nada, ljubav, ovo troje; a ljubav je medju njima najveca." (Sv. apostol Pavle, Prva Poslanica Korincanima, 13:13)
« Poslednja izmena: 04. Apr 2009, 19:09:49 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48421
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
@Alex616

Схватио сам ја тебе, него када ће  књига ? Smile

@Jarooko

Одличан цитатц.  Smile

Велика истина коју морамо привити срцу.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Malo sam pregledao pocetne i srednje stranice teme, i shvatio sta tema tacno trazi da iskazemo... Primetio sam da Mateja ima dosta pristalica, sto je meni malo cudno. Zar vam se ne cini da je od sve cetiri jevadjeliste Mateja onako najfanaticniji, i uopste zasto ljudi podrazumevaju da je u pitanju Mateja carinik, jedan od Dvanaestorice. U redu, Beseda Na Gori, istina, najvise deluje "hristovski", ali zar i sama prorocanstva pre Hrista ne naglasise da ce sve da prica u pricama, pa sto onda ostale price nisu iste amplitude kao Beseda. Cudno je sve to... A i redovno sam, tokom vrljanja po temi, nailazio na spominjanje Otkrivenja Jovanovog...pa ljudi, ne mora to da bude Jovan apostol !!!

Za kraj, da ne rastezem, od svega iz Novog Zaveta mislim da je Matejino Jevandjelje najdalje od istine, tj. najvise doradjeno. A da komentarisem Stari Zavet jos nisam sposoban!!!  Smile (teska je to tema)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 22:01:34 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Jarooko ,

Niko ne moze da protivreci Ljubavi.
Ostajem prema tome da je Bog Sveobuhvatan Multiuniverzum cista Sila Prirode,mozda na nekom nivou "svestan"
i podlozan manipulisanju na nekoj maloj skali koja ce da odredi njegov pravac evolucije,
Ali za nas "same"samo od nas samih zavisi da li ce to biti Dobro ili Zlo.

Magic Master,

Hvala ,prva je vec stampana u tirazu od 50 komada samo za prijatelje ,i "originalni je ili najstariji skript"ako to moze da se kaze priziva Andjela Cuvara od Abreamelina maga bez ikakvih "ispravki"i kasnijih tumacenja i prevoda,
nadjen je od mog prijatelja Emona L. u francuskom muzeju i datum je circa 14 veka.
Muzej nije imao nikakvih problema sa reprodukcijom u tako malom tirazu.  

Sto se tice SciFi novele poput JC i ja imam svoju transformaciju i od Jedne su postale Tri i prva ce Nadam se biti u stampi do Avgusta.

Sa drugom sam Malo sam zaglavio kod jednog od paralelnih svetova koji nemaju "vreme"kao mernu jedinicu postojanja izmedju dva dogadjaja ali nije "Raj"."Vecnost" je interesantan pojam ali tek kad pises malo opsirnije o tome onda pocinjes da shvatas probleme koje nosi.

ps.Moje izvinjenje prijatelju Dr.Velsu ciji je zivot svakodnevni izazov ,njegov um daleko prvazilazi njegove fizicke sposobnosti ,ne mogu a da se ne divim njegovoj hrabrosti i optimizmu.
Takodje duboko izvinjenje svim invalidnim ljudima jer u jednom od prethodnih postova sam ih vrlo glupo napravio eror ne misleci dovoljno (jer ovaj forum je ipak samo zabava) i tako sam ih diskriminacijom osudio absolutno neduzne.
Nisam zeleo uopste reci da invalidni ljudi imaju manjak savesti vec samo da zbog toga sto su neki mentalno izazvani nemaju jasnu i cistu definiciju i samim tim im je tesko da naprave razliku izmedju dobrog i loseg.
Jos jednom svi primite moje duboko izvinjenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Biblijaje nepogresiva i apsolutna istina jedino je u njoj pobedjena smrt i nigde vise i na nijednom drugom mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jan 2025, 18:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.