Ma ljudi moji, ovo je klasična krađa bajsa. Kako je lopov pa mogao da zna da je to madrfaking stranac koji oobilazi planetu ? Naravno da ne opravdavam lopova ali eto, čisto da se zna da na desetine bajsOva nestane svakog dana u Srbiji...
Da mu nisu našli bajs bilo bi ok da mu ga kupe. On je gost u zemlji a mi moramo da ga obeštetimo i to bi bilo ok.
Ono što smrdi je to što policija koju plaćaju gradjani ove zemlje, za one kojima je potrebna pomoć u potkrivanju lopova i nalaženju bicikl - u većini slučajeva ne mrda guzicom.
ovaj covek je na putu oko sveta biciklom.. mediji ga prate.. u svojoj zemlji je jako dobro poznat..
jel postoji neki razlog zbog koga to namerno necete da prihvatite ili sta.. prosvetlite me
и то је разлог зашто се диггла цела халабука око једног факинг бицикла? кога заболе што он обилази свет са бициклом? да му доделимо и орден народног хероја? да добије улицу и трг? да неку чесму назову по њему?
зато и јесмо бедни...не због кризе,ратова и свега осталог већ због тог ...не могу да нађем праву реч...нека буде: гњидисања
мош мислити...неком доконом удрикурцу из јапана украли јебено бицикло и дигла се кука и мотика...председник владе му враћа бицикло...јбт
Premijer i ministar policije zajedno sa direktorom policije pravi konferenciju za stampu povodom pronalaska bicikla?
Dobra prilika za slikanje i da se pokaze kako je u Srbiji policija efikasna + prilika da se "uvuku" Japancima koji daju ogromne donacije sto u parama, sto u opremi za Beograd i celu Srbiju. Kada razmislis, ima smisla...
Ali je stvarno smesno. Mislim, drago mi je da su resili slucaj i vratili coveku biciklo, ali ajde neka dolaze da se slikaju posle svake resene kradje.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"