pa da, jebes bicikl.. svuda se kradu bicikli, to je sasvim normalna pojava i ne znam zasto mi uopste reagujemo na kradju bicikala.. drzava treba d abude potpuno nezainteresovana ni za jedan slucaj, jer to su SAMO bicikli.. nisu dzipovi.. ili Mona LIza..
ovaj slucaj je dospeo u novine zato sto je lik na proputovanju svetom na bajsu.. to ne radi svaki drugi covek na planeti.. mozda ga u nekim zemljama mediji i prate, u njegovoj zemlji sigurno.. slucajno taj lik NIJE iz Srbije, nego je iz inostranstva.. to je slucajno.. i sasvim je logicno da ovaj slucaj dospe u novine i da se pokusa da mu se nadje bicikl jer taj tip je medijski propracen..
i nije istina da policija ne trazi ukradene bicikle NASIH gradjana.. traze i nekima i vracaju.. mom komsiji su nasli bicikl i vratili su mu bicikl, doduse posle 4 meseca, ali su ga nasli.. vecini ne vracaju niti traze.. ali to je normalno, trebalo bi da imamo milion policajaca u korumpiranoj drzavi koji primaju platu da istrazuju put jednog bicikla.. u zemlji u kojoj vrh drzave krade najvise
a kradljivce bicikala posebno mrzim.. te ljude bih slala na prinudni rad da kopaju i grade prugu za obrok.. to je najgora narkomanska sljamcina koja postoji.. ja za moj bicikl ubijam.. jer znam koliko mi je trebalo vremena da ga sastavim kako sam ja htela i koliko sam para i zivaca ja ulozila u to.. i ja bih ovog raspada fizicki maltretirala..
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 14:04:32 od MunkaZe »
на крају се договориш с људима ... ајд не обијајте ми ауто више досадило ми да одкупљујем свој касетофон и поправљам браве ... ево вама лепо месечно 500 динара да се не јебавамо ...
није он направио грешку што је марнуо бајс у сред бела дана пред камерама ... да је то био бајс било кога другог осим страног држављана који доспе у вести ... тај краљ би у здрављу возао бајс годинама ...
Upravo tako... pre neki dana je neko postavio oglas lika kome su maznuli profi bajs i nikad ga vise nije video.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
MSIE8.0
HTC One
Pricam bas danas sa kolegama i iz njihovog iskustva saznajem da je kradja bicikala najnormalnija pojava apsolutno svuda, bez obzira na standard i kulturu zemlje. U Nemackoj su napravili onaj fazon javnih bajseva, stoje na "stajalistu", ubacis kovanicu, koristis ga i vratis na neko od "stajalista" kada ti vise ne treba. Za veoma kratko vreme se broj bajseva prepolovio, izgubili su se bez traga.
U Kopenhagenu su kolegi ukrali dva bajsa. Takodje, kaze da ima neko jezero blizu grada gde su omladina okuplja da cirka... i dignu bajs, odu na jezero, ponapijaju se i pobacaju bajseve u jezero... svaka dva-tri meseca jezero se cisti, a povadjeni bajsevi zavrse na aukciji u policijskoj stanici.
I jos dosta primera koje sam cuo za Grcku, Italiju, Austriju... posto smo bas pricali o ovoj kradji sto se desila.
на крају се договориш с људима ... ајд не обијајте ми ауто више досадило ми да одкупљујем свој касетофон и поправљам браве ... ево вама лепо месечно 500 динара да се не јебавамо ...