Ko je sad pa Jelena Jokic? A oduvek se znalo da je Zagreb, a i cela Hrvatska puna pedera, pa je onda i normalnije, kako rece, "da su više stiliziovani"
A ovaj sto ga baca na stilizovane i sto spominje ubrajanje Obrenovca i Lazarevca treba da zna da je opstina Beograd manja od opstine Zagreb i da se u tih 1.1M ubrajaju sela iz pizde materine, a opet, grad Beograd, bez okolnih mesta ima vise stanovnika od tih tvojih 1.1M
Gde li nadje tih 1150000. Vidis i mi imamo net a oni su imali popis. Pa lepo ljudi izvestili a ti ne tupi vise svega ti. Hrvatska ima 4,29 milijuna stanovnika. U Zagrebu živi blizu 800.000 ljudi Novi podaci govore da Zagreb ima 792.875 stanovnika, u Splitu ih živi 178.192, u Rijeci 128.735, dok Osijek ima 107.784 stanovnika. Ko zeli vise da procita, moze ovde.
plus obrenovac i lazarevac. racunamo isto kao beograd - budimo posteni i casni!
Jao, sto volimo ove sto su od sveta videli samo Belu Palanku, pa komentarisu Zagreb kao pitaj boga kakvu metropolu
A gde je to komentarisala da je Zagreb metropola? I uostalom, koliko je ljudi iz Srbije videlo sveta? ne racunajuci sportiste, tajkune i obilaske evrope autobusom tri dana od stokholma do rima
Ne, ne, covek je napisao da je Zagreb selo naspram Beograda a ja sam kroz broj stanovnika odgovorio njemu da nije tako. Jeste manji grad, ali ne do te mere, cak i ako se uzmu u obzir ovi drugi podaci koje je dao lightsoft.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2012, 22:00:48 od maslinazelena »
Hhahaha ona zna ko ima vise stila Sto volim kad su ljudi tako sebicno zaljubljeni u sebe Pa se njihovo misljenje sluzi kao definitivni sud XD Cim je ona tako rekla .. onda je to tako XDDD
Ne poznajem doticnu inace...ali ako je ona ta koja treba da odredjuje ko ima vise stila...jebem te novino koja prenosis ovakve izjave
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Ne, ne, covek je napisao da je Zagreb selo naspram Beograda a ja sam kroz broj stanovnika odgovorio njemu da nije tako. Jeste manji grad, ali ne do te mere, cak i ako se uzmu u obzir ovi drugi podaci koje je dao lightsoft.
Ali on jeste selo u odnosu na Beograd (bez i sa, Lazarevcem i Obrenovcem) znatno je manji (duplo), ima mnogo manji broj stanovnika (duplo) i jeste selo u odnosu na Beograd