Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograđani napadaju i kamenuju vozače GSP  (Pročitano 18099 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
aj molim te pitaj prvog vozaca autobusa koga sretnes, sta on misli o tome, da ti objasni da lupas gluposti.
ne moram da ih pitam,ja vec znam neke.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95-2 & 5800
juju, koja diskusija...Ajde sada, ta ista "stoka" koja vozi nase gradske autobuse, koliko puta je neko od vas koji odobravaju lemanje ih pustio da se ukljuce sa stanice nazad u saobracaj??? Koliko puta, stanem da pustim bus a onaj iza mi vileni po sireni i jebe mi sve po spisku sto pustam bus gde po zakonu to i trebam da uradim? Ti isti sto kamenuju i biju vozace rade to jer znaju da vozaci nemaju sa cime da im uzvrate. Kao sto neke rece, sto neko ne kamenuje policiju? Ili cak sta vise, taksiste? Zato sto taksista moze da stekne gvozdjuriju negde u kola, a vozac GSP-a ne moze... Nemam pojma, mozda i ja puno kenjam, ali razumem te vozace GSP-a ali opet negde ih i ne razumem, kao i taksiste...Oni su birali svoju profesiju, znaci da rade nesto sto vole,zar ne? Nema vise kulture u saobracaju ni malo, niko ni koga ne postuje, sad svi idu logikom da ti je svaki vozac neprijatelj, ne znam vise...  Smile
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
naravno, jadnici ne smeju da se suprotstave huliganima, pa se izdrkavaju na trudnicama, zenama s malom decom, penzionerima.
ko ne plati na mostu, plati na cupriji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
naravno, jadnici ne smeju da se suprotstave huliganima, pa se izdrkavaju na trudnicama, zenama s malom decom, penzionerima.
WOW,ti bi smeo da se suprotstavis 10 propalicama sa bakljama,nozevima i bokserima?  Smile
svaka ti cast!  Smile Smile Smile

i ponavljam ti opet,to zatvaranje vrata pred nosem rade neki,ne svi,zato ne ponavaljaj stalno jedno te isto.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 17:29:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ako ja nekoliko dana uzastopno vidim nekoliko razlicitih vozaca da to rade, onda je pomenuta linija dvadeset tri rezervisana za olos. nije mi vas uopste zao, imate velike plate i zaposljavate se iskljucivo preko vladajucih stranaka. dako da, opusti se malo covece  Smile  ima i onih koji vas vole. valjda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ako ja nekoliko dana uzastopno vidim nekoliko razlicitih vozaca da to rade, onda je pomenuta linija dvadeset tri rezervisana za olos. nije mi vas uopste zao, imate velike plate i zaposljavate se iskljucivo preko vladajucih stranaka. dako da, opusti se malo covece  Smile  ima i onih koji vas vole. valjda.
ti izgleda ne umes da citas,posto sam ja vec bio rekao da nisam vozac autobusa,niti da imam bas neke veze sa njima.

a,naravno,kao sto ima i ljudi koji vole te ljude od krvi i mesa,vozace autobusa,ili koji ih samo ne mrze,isto tako ima i balvana kojima uvek za sve mora da bude neko drugi kriv,slazem se.  Smile

a,inace,ovo za zaposljavanje preko stranaka ti je stvarno originalno...  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2009, 17:43:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ti izgleda ne umes da citas,posto sam ja vec bio rekao da nisam vozac autobusa,

mozda jesi, al te je sramota da priznas.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
WOW,ti bi smeo da se suprotstavis 10 propalicama sa bakljama,nozevima i bokserima?  Smile
svaka ti cast!  Smile Smile Smile

i ponavljam ti opet,to zatvaranje vrata pred nosem rade neki,ne svi,zato ne ponavaljaj stalno jedno te isto.
Ja ne idem sa balkljama i noževima,samo gole ruke 115 kg i 193 visine,kad mu se zatrčim u autobus,odmah menja liniju u ekspres i ne staje do zadnje.A na zadnjoj ga čekam da mu .ebem i oca i majku.. Smile

Bolje poruči prijateljima i kolegama da se paze kako voze,jer sam novac za auto krvavo skupljao i da me neki skot u tuđem autobusu unesreći,može,ali neka računaju da ću ih unerediti od batina,za jedno krilo na autu. Smile

I za tebe isto važi,pazi se u saobraćaju,ljudima ne padaju novci sa neba da bi im neki slepci uništavali imovinu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

trt mrt zivot ili smrt?

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Siemens cx40
...onda je pomenuta linija dvadeset tri rezervisana za olos...

Karaburma - Vidikovac  Smile pa kad smo kod olosa...   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bug DJ's     trt mrt zivot ili smrt?     Bug DJ's
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mozda jesi, al te je sramota da priznas.
pa,mozda si i ti klosar,al te isto sramota da priznas,ko zna...  Smile
mislim,ako cemo tom nekom logikom.  Smile
Ja ne idem sa balkljama i noževima,samo gole ruke 115 kg i 193 visine,kad mu se zatrčim u autobus,odmah menja liniju u ekspres i ne staje do zadnje.A na zadnjoj ga čekam da mu .ebem i oca i majku.. Smile
ja sam pricao o stoci iz teksta koja je bacala baklje u autobuse.
Bolje poruči prijateljima i kolegama da se paze kako voze,jer sam novac za auto krvavo skupljao i da me neki skot u tuđem autobusu unesreći,može,ali neka računaju da ću ih unerediti od batina,za jedno krilo na autu. Smile
uf,opasan si,vala.
nego,ne mogu da im porucim,jer mi nisu kolege(kao sto vec rekoh jedno 3 puta,al,dobro...  Smile),a ni prijatelji.  Smile
znas,kao sto se covek vremenom upozna sa prodavacicama u radnji pored,tako se nekad upoznas i sa pokojim vozacem,pogotovu kad ti je okretnica na par metara.
(ne piju oni naftu i bljuju vatru na sve oko sebe,kao sto neko moze da zakljuci iz vasih prica.  Smile )
al,to ne znaci da si ti obavezno prijatelj sa njima.
a,da budem iskren,i medju tim ljudima ima zaista super osoba.samo sto vi volite da generalizujete.
I za tebe isto važi,pazi se u saobraćaju,ljudima ne padaju novci sa neba da bi im neki slepci uništavali imovinu. Smile
pa,znam.ja sam na Vozdovcu polagao.  Smile sta god coveku padne na pamet,iskusio sam...  Smile bageri,babe,rupe,tramvaji,ujebane ulice,sve...
ma,Vojvode Stepe,sama po sebi,je dovoljan izazov...  Smile Smile
al ne vozim sad,nemam svoja kola.mada...i ne trebaju mi sad.  Smile mislim,nisu mi neophodna.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 20:11:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.