Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: U masovnoj tučnjavi smrtno stradala dva mladića  (Pročitano 22577 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
meni jeste normalno i radio sam to mnogo puta i radicu jos mnogo puta Wink  Smile

ako ti se ne svidja trazi azil u ameriku  Smile

što se mene tiče možeš i do 6 ujtru

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

« Poslednja izmena: 04. Dec 2008, 22:21:59 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
Могуће је нажалост. Економска криза је так начела државау и отпуштено је преко 150.000 радника, а ко зна колико је њих на принудним одморима.
А пази тек следеће године на лето долази прави талас рецесије.

За време Слобе се некако долазило до посла, зараде су биле мале, али ипак су млади били колико толико друштвено корисни.
Сада смо доживели да нам се враћа тај несрећни стандард из деведесетих, а да ће незапослених бити дупло више, као и пензионера.

Све је то плодно тло за овакве несрећне случајеве.
Da, sigurno je to nateralo momke od 19,20 godina da odu u kafanu, pijance do 4 ujutru i pobiju se oko toga ko je koga gledao.. Toga pre nije bilo Smile .. To je kulturoloska stvar. Ko je spreman da se pobije oko takvih stvari, a da pritom koristi i nozeve, svakako nije postao takav zbog ekonomske krize...
Ма немој да пребацујеш лопту на културу, јер незапосленост и низак стандард су у узроци тих проблема, пре свега.
Да је садашњи режим успео да обезбеди бољи стандард грађанима и смањи незапосленост, ови магарци не би имали времена да радним данима висе по биртијама.
Режим ће младе одгурати у криминал, јер нема друге алтернативе у земљи која је жртвовала своје сопствене привредне капацитете.
Да се разумемо режим контролише медије и подржава идеологију пинк+б-92 генерације.
Режим није успео ни да одржи ниво позитивне енергије од 2000. године. Данас 8 година од преврата, ти исти ''револуционари' се понашају као гуске у магли. Њихова идеологија је доживела крах, будућност је нејасна, обећања са запада су била само пусте жеље. Народ то види и улази у нову фазу колективног безнађа.
Слоба је био паметан, запосли стоку нека ради за 50 марака, али бар има неку обавезу.
Тадић је (от)пустио стоку, ово мало што је остало да ради, сада има већи обим посла и зарађују две Слобине плате из деведетих.

Да је искључиво проблем економске кризе говори нам и податак да су Срби изузетно добри радници на западу, да је то културолошки проблем, Срби би били на лошем гласу.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Делије-Хаос

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ma daj sta se primate na gluposti ovog munlajta.
Pustite ga nek se on tripuje u svom svetu.
Idi kradi kao i svi politicari i nemoj ti da pametujes kako roditelji ne treba da pustaju decu od 20 godina u grad posle 24h
Dva Zivota sa u ugasena zbog gluposti.
Neka m je vecna slava!!!
IP sačuvana
social share
Делије - Хаос!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Idi kradi kao i svi politicari i nemoj ti da pametujes kako roditelji ne treba da pustaju decu od 20 godina u grad posle 24h

ja nisam napisao da roditelji ne treba da puštaju decu posle 24h nego da treba da ih vaspitaju da sami shvate da nema smisla blejati radnim danom do 4h ujtru, bez ikakvog razloga u alkoholisanom stanju i sa nožem

i ja ne kradem, kradu ovi na vrhu i ovi na lokalu isto ali manje jer manje ima i para
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4

Туча као туча па било око девојака или не знам чега је било увек , било их је и пре 10 и пре 30 година, а биће их и сутра. Само су те туче некада биле мушке, 1 на 1 или 5 на 5. Биле су на руке и нису се користили ножеви.
Истина проблем јесте много насиља али је проблем и свеопшта криза морала у друштву, а држава као држава или нема намеру да тај проблем реши или га решава лицемерно да би замазала очи јавности.

drzava nije reshenje problema - nego uzrok   Smile

mladi ljudi nisu budale ,koliko god ih ovde pojedinci za to optuzivali . kad vidimo da su danas "najuspeshniji" u drushtvu upravo kriminalci iz milosevicevog i djindjicevog vremena , kad pogledamo koji krelac nam je predsednik drzave  Smile Smile , pa onda redom ,preko ministara , predsednika upravnih odbora , direktora aerodroma  Smile ,sudija , "privrednika"  - vidimo da je to najgori olos koji nema u sebi ni trunke morala   Smile

iluzorno je onda ochekivati da neko sa 17,18,19,20 .... godina i zivi u takvom drushtvu ,razmishlja o tome da li je fer tuci se pesnicama , ili je dozvoljeno upotrebiti i noz ,pishtolj .... i.t.d. .... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
najlakše je za sve što se dešava okriviti državu, ciu, papu, masone, koga sve ne... a lična odgovornost uvek na poslednjem mestu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
Pa koga konkretno treba okriviti? Americke filmove? Seriju "mocni rendzeri"? Ili cemo klasiku: "Ma to je zbog Slobe Milosevica"?Smiley
Nista se ne menja, samo postaje gore sto se tice omladine, a neko jeste za to kriv...
« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 03:33:09 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95-2 & 5800
Ja kad sam radio nisam imao vremena da ostanem u gradu do 23h a kamoli kasnije! 18. rodjendan mi je pao na radni dan i ja sam radio,okupio blize drustvo kuci i izblejao ljudski,kad je dosao vikend,napravila se neka vece zurka i to je to. Sta ja ima da vodim nekoga u kafanu za svoj rodjendan? Nema smisla. Da imaju neki posao ne bi mogli da ostanu do tako kasno,a ovako mogu da landaraju celu noc...Izlazio sam i danas izlazim kad mogu od popodne do sutra ujutru ali nenosim noz sa sobom i izlazim sa razlogom a ne da sedim u kafancini i ozderavam se alkoholom? Koji je cilj? Ma i ja serem previse...Znam kakvo se drustvo okuplja u Zutoj Gredi i ne znam zasto je slavljenik bash to mesto izabrao od toliko kafica i kafana u Beogradu? Kao da je to jedina? Necu vise da pametujem,samo mogu da kazem da je u ovoj drzavi sve gore i gore i nema nade da bude bolje...Imam 20 godina i ne mogu da nadjem normalan posao,a verujte mi konstantno ga trazim!  Smile Bice ovakvih slucajeva sve vise i vise...
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Dvojica osumnjičena za ubistva ispred kafane
Autor: P. Z. V. | Foto:J. Vučetić | 05.12.2008. - 05:00

BEOGRAD - Marko je trebalo da putuje za Sloveniju i da igra fudbal za jedan njihov klub. Pre tri dana dobio je sve papire. Spremali smo ga za put, a onda smo saznali da je ubijen. Bez razloga neko mu je zario nož u srce i stomak - kroz suze priča Radivoje Živojinović, otac Marka Živojinovića (20), koji je, kao i njegov drug Marko Milanov (21), ubijen prekjuče u masovnoj tuči ispred kafane „Žuta greda” na Vračaru.

U domu porodice Živojinović, u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Kumodraž, neizmerna tuga.
Komšije, familija i Markovi drugari, koji su došli da pruže utehu ocu Radivoju, majci Vesni i sestri Marini, ćutke su čekali da Markovo telo stigne sa Instituta za sudsku medicinu. Samo su se povremeno čuli jecaji majke Vesne: „Sine, šta ću ja bez tebe, zašto nisi otišao u Sloveniju.” Majka nije mogla da se pomiri s tim da Marka više nema.
- Bio je omiljen u društvu. Voleo je sport, igrao je fudbal za Dorćol i Torlak. Bio je vatreni navijač Partizana, često je išao na utakmice, ali nije bio problematičan. Moja porodica godinama živi ovde i mnogo nam je teško. Ćerka nije mogla da sedi kući i otišla je do „Žute grede” da mu tamo upali sveću - priča otac Radivoje.
U dvorištu kuće članovi porodice u neverici.
- Niko nas iz policije nije obavestio da je Marko ubijen. Kobnog jutra kod nas je došao jedan Markov drug i rekao nam da se dogodila tuča. Mislio sam da je ranjen, ali smo ubrzo videli vest na televiziji da je brutalno ubijen. Strašno - kaže vidno uzbuđeni rođak. Svi učesnici tuče su privedeni, a kako saznajemo, policija je podnela krivične prijave protiv Miloša B. (25) i Aleksandra L. (23) zbog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda. Oni bi danas trebalo da budu privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.
Očaj i neverica i u domu ubijenog Marka Milanova u Orahovoj ulici u Kumodražu. Šokirani članovi porodice nisu bili u stanju da razgovaraju sa novinarima
- Velika tragedija nas je snašla. Molim vas, imajte razumevanja - rekli su nam članovi porodice Milanov.
Marko Živojinović i Marko Milanov ubijeni su sa više uboda nožem u masovnoj tuči prekjuče u četiri sata ispred restorana „Žuta greda” u Ulici generala Horvatovića. U tuči koja je izbila zbog devojke teško povrede zadobio je N. D. (19), kome je po prijemu u Urgentni centar izvađena slezina. Kako saznajemo, njegovo stanje je stabilno i on nije životno ugrožen, a juče su ga na kratko posetile majka i sestra. Posekotine po licu i vratu zadobili su i A. L. i M. B.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ja kao prvo imam više od 20 godina a kao drugo ne sećam se kada sam poslednji put radnima danom ostao posle 24h u gradu, zapravo ne sećam se kada sam izašao i uostalom šta neko od 20 godina ima da traži u gradu posle 24h!?

Mislim da stvarno pretjerujes fino je receno slavili su rodjendan i tacka odlucili ljudi da ostano do 5 ujutro neka su rodjendan je.
Dalje oni nisu nosili oruzije oruzije su nosili ovi drugi.

Citat
da li je moguće da se nesporazumi rešavaju noževima i to za neku glupost - što znači da su im intelektualne sposobnosti na nuli

E ovo sto si rekao je glavni problem ostalo je sporedna stvar.
Citat
najlakše je za sve što se dešava okriviti državu, ciu, papu, masone, koga sve ne... a lična odgovornost uvek na poslednjem mestu

Treba reci i to da su mnogi u pravi ako mald covjek ima posao ili se bavi necim onda nema vremena za dangubljenje jer je preokupiran necim, medjutim to ne znaci da ne moze nekad da izadje i prolsavi rodjenadan ili bilo sta drugo do bilo kojeg vremena, stvar je u tome hoec li pri tom izgubiti zivot zato sto je pogleda nekog ( a taj neko to protumacio kao prijetnju ) hoce li izgubiti zivot zato sti je slucajno prosuo pice na tebe a ti si mu spreman glavu stucati na trotoaru.
Objesnost, ne znam sta cu sa sobom, bezidejnost, apatija, kriza vrijdnost na svkaom koraku, osecaj da si bezvrijedan da nikome nista ne znacis to su razlozi zasto danas mozes da izgubis glavu jer se ljudi okrecu drugim  vrijednostima sumnjivog kvaliteta.

« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 10:49:55 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.