Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Београд, Нови Сад и Ниш оазе у демографској пустињи  (Pročitano 9298 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Generalno gledano....
Mislim, mozemo i mi da gledamo iz svoje pilece perspektive, ali x situacija kojima sam prisustvovala dovelo je do toga da imam takvo misljenje... i tu ne mislim na svoju porodicu, vec na meni poznate i nepoznate ljude...
Postoje oni koji brinu o porodici, ali kao sto je Imaginelo srocio na prethodnim stranicama, prosecan danasnji muskarac u Srbiji ne zeli da preuzme odgovornost.

Sto se tice braka, tu mozemo da teoretisemo... koliko sam shvatila, zene generalno u brak ulaze iz ljubavi i s nadom da ce on da se promeni... Na kraju zavrse sa x+1 detetom, s tim sto ovih x nekad i ode iz gnezda...

A sto se tice trudnoce, ona zaista unistava zenu... dete koristi njene organe i njeno telo kao svoje, a to bas i ne moze da se resi kljukanjem lekovima kao sto se radi...
Pa, ipak, majka ce da voli svog malog podstanara, nesebicno i bezgranicno, za razliku od one druge strane, koja mozda i ode kada mu se ukaze bolja prilika.
Gledajuci stopu razvoda u Srbiji, ta bolja prilika se vrlo cesto ukazuje.
Evo zasto je natalitet kod nas ovako mizeran.
Postoji mnogo ovakvih "pametnica" koje misle da ce da se mnogo ugoje u trudnoci, da ce im oteci noge, da je bolje da trce za nekim mizernim poslom i razvijaju karijeru umesto da radjaju decu.

Nema nista lepse od dece, imati decu je privilegija, a ko ne veruje uverice se jednog dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
da li si ikad gurnula glavu u kanalizaciju da proverish da li zaista smrdi  Smile ... da li znash da se mesechnim ciklusom materica regenerishe ,a da taj vulkan  hormona koji izaziva PMS povoljno deluje na zensko zdravlje. pogledaj malo kako bledo i uvelo deluju zene koje imaju neredovan ciklus pa ce ti sve biti jasno  Smile

Ima jedna izreka: "Misliti, kakiti i cvece brati nije isto"...
Npr. Cinjenicama je da se zenama u trudnoci kvare i ispadaju zubi... egzemplar... pogledati u celjusti svoje majke ili pitati iskreno svoju majku kako joj je bilo...

Ono sto hocu da kazem je da... zene voljno prihvataju sav teret trudnoce i materinstva, dok muskarci to prihvataju samo ako su dobro raspolozeni.
S druge strane, kao glavni krivci za nizak natalitet se uvek navode zene, a ne muskarci koji su vecite zrtve u ovom svetu, pa cak i kad je u pitanju trudnoca i odgoj dece (ona se deeeereeee na mene jer joj nivo hormona probija sve granice, ima zatvor vec tri dana, a noge su joj natekle ko u slona... ona neeeece da spava sa mnom jer se porodila pre nedelju dana i mora da hoda kao gejsa jer joj je pola organa raskasapljeno... onaaaa neeeeeceeee da mi kuva jer ne moze da stoji na nogama jer je citavu noc provela ljuljajuci bebu kojoj nicu zube... onaaaaa neeeeeceeee da izadjemo jer mora da pomogne detetu oko domaceg i da spremi rucak za sutra, pospremi kuci, opere i ispegla ves, i spremi svima nama preobuku za sutra... e, sad... odoh ja da trazim ljubavnicu)...

Citat
zene koje imaju problema sa cistama ginekolozi obicno savetuju da radjaju

A znas zasto? Smiley

Citat
Kako mislis majke ti da se radjaju ljudi bez trudnoce ako truidnoca unistava zenu zasto bi bilo koja zena bila luda da radja ne razumem,

Zasto citiras samo pocetak recenice i pasusa, a ne i razradu i zakljucak? Smiley
Onaj ko zna o cemu se radi, razumece, onaj ko ne urlace o feminizmu... Smiley

Citat
nisam ocekivao Anea ovakav muskomrzacki odgovor od tebe, barem ne bez ikakvog razloga zasnovan samo na nekim glupim statistickim podacima koji uopste ne moraju biti istiniti!
Na zalost mogu reci samo jedno, neka nam je Bog na pomoc ako skoro sve zene u Srbiji razmisljaju kao ti, onda nam definitivno nema spasa!

U opste se ne radi o statistickim podacima, vec kao sto sam jasno na pisala... situacijama iz zivota. Realnog zivota.

Muskarci u Srbiji nece da odrastu. Nece da preuzmu odgovornost. Nece da budu partneri u roditeljstvu.

Samo je to problem.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E

Muskarci u Srbiji nece da odrastu. Nece da preuzmu odgovornost. Nece da budu partneri u roditeljstvu.

Samo je to problem.

Ajmo ovako Anea sta po tebi konkretno treba muskarac da uradi i da radi da bi se to kategorisalo kao odrastanje, preuzimanje odgovorsnosti, biti partner u roditeljstvu?!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Na zalost mogu reci samo jedno, neka nam je Bog na pomoc ako skoro sve zene u Srbiji razmisljaju kao ti, onda nam definitivno nema spasa!

To sam i ja pomislio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ne. ne razmisljaju.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Muskarci nisu nista bolji od zena. Ako ih je vecina kao sto kaze anea onda opet nek nam je Bog na pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15

Samo je to problem.

Ajmo ovako Anea sta po tebi konkretno treba muskarac da uradi i da radi da bi se to kategorisalo kao odrastanje, preuzimanje odgovorsnosti, biti partner u roditeljstvu?!

Ukratko - zajednicka briga o materijalnom blagostanju, porodici i deci.

Muskarci nisu nista bolji od zena. Ako ih je vecina kao sto kaze anea onda opet nek nam je Bog na pomoci.

Sine, samo ti nemoj da izigravas moralistu.
Posebno sto nista od zivota nisi okusio, a o seksu i vezama tek da ne pricam.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E

Samo je to problem.

Ukratko - zajednicka briga o materijalnom blagostanju, porodici i deci.

Smile hoces da kazes da se prosecan muskaras u Srbiji ne brine o blagostanju, porodici i deci!!!

Ja ne znam ni jednog coveka u svom okruzenju niti sam upoznao makar jednog coveka koji se uklapa u opis stvora koga si ti opisala, debeli zarozani, neobrijani, polu pijani debil koga nije briga za sopstvenu decu i porodicu!
Ne kazem da takvih ljudi nema ali ako je to prosek onda sam za to da nas sve treba pobiti jer takvi stvorovi koji ner brinu o porodici i deci ne mogu da zive na ovoj planeti!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Da, mislim da je tako.
Primetila sam da muskarci u Srbiji mnogo cesce padaju u depresiju i samosazaljenje kada se suoce sa egzistencijalnim pitanjima.

Primer... koliko je zena koje su izgubile posao uslo u kucu i poubijalo svoje ukucane?
Ja znam da je jedna izvrsila samoubistvo prosle godine, ali se ne secam da je poubijala i svoje ukucane.

Tvoj problem je sto polazis od svoje okoline... polazim i ja, ali govorim i o ljudima sa kojima nisam u porodicno\komsijskim\prijateljskim odnosima.
Problem je u tome sto mi ne znamo sta se desava u nekim porodicama. Mislim, moze neko da izigrava dobrog oca i vodi decu na sladoled, ali to ne znaci da je od svakog dana posvecen svojoj deci i porodici, te da pice sa prijateljima i odlazak u kladionicu ne bi stavio ispred odlaska kod taste ili sa decom u Zoo...

Ne kazem ja da su zene idealne, ali muskarcima u Srbiji treba jedna dobra samarcina da se dozovu pameti.

U ostalom.. da su svi naklonjeni porodici, zar bi imali abortus kao sredstvo kontracepcije?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24

Sine, samo ti nemoj da izigravas moralistu.
Posebno sto nista od zivota nisi okusio, a o seksu i vezama tek da ne pricam.

Sta ovo treba da znaci ?

Da ne treba nikakve informacije davati o sebi u profilu kako bi mogao da ucestvujes u diskusiji...  Smile

OK. Shvatio sam.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2009, 20:32:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.