Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Београд, Нови Сад и Ниш оазе у демографској пустињи  (Pročitano 9262 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50161
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
PA, to je bas zestok zaokret u misljenju... osobe koja je tvrdila da ce biti u celibatu do braka.. Smiley
Inace, sto se tice dece, ono sto se precutkuje kada je tih "10 i vise" u pitanju je cinjenica da se posao muskarca svodi na 3-10sec, dok zena ustupa svoje telo na 9 meseci...
Znaci, mozda je priroda udesila da muskaraca ima 10 i vise dece, ali zene fizicki propadaju...
tipicno zensko sovinisticko misljenje Smile

Ja bih rekao radikalno feministicko misljenje. Zena treba da radja djecu. To je priroda tako odredila a ne ljudi. Za zenu trudnoca treba biti pozitivno iskustvo. Treba se pojaviti osjecaj ispunjenosti a ne tjeskobe.

A sto se muskarca tice, svakako da on treba tih 9 mjeseci biti uz zenu. Pomagati je, paziti i maziti. Medjutim, problem je u tome sto zene smatraju da danas sve moraju same... I uopsteno ljudi su se dosta otudjili.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 15:26:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
to ne lici na nju al ispada da muskarac treba zeni samo tih 10 sekundi a sve ostalo je na zeninim ledjima, pa molim vas deca se prave iz ljubavi i mi to radimo zajednicki zato sto zelimo a ne iz nekih drugih razloga! I to sto si rekao brate ispade da su muskarci krivi jer je priroda odredila da zene radjaju decu evo ja sam za to ako moze neka se promeni da muskarci radjaju decu a zene da budu samo nemi posmatraci Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Otac treba deci citav zivot, muz treba supruzi do smrti, ali u praksi, on odradi svoje za 10 sec i onda silji citav  zivot kakav je on otac i suprug. Nema tu sovinizma, to je zivotna cinjenica.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
Otac treba deci citav zivot, muz treba supruzi do smrti, ali u praksi, on odradi svoje za 10 sec i onda silji citav  zivot kakav je on otac i suprug. Nema tu sovinizma, to je zivotna cinjenica.
kako nema? o cemu ti pricas izvini o svom ocu ili generalno gledano, kako mozes da gledas tako generalno nije mi jasno ja cu da kazem da si potpuno pogresila u primeru mog oca ako generalno tako posmatras stvari ja coveka koji se vise zrtvovao za svoju porodicu dom i zenu ne poznajem, on to radi i dan danas iako su ga godine rada istrosile, ne razumem kako mozes da kazes za njega i za ljude kao sto je on a takvih je puno da brigu oko dece odrade za 10sec Smile

u cemu je onda poenta biti u braku sa muskarcem? nadji nekog ko ti se svidja neka ti napravi dete za 10sec. a dalje se o njemu brini sama jer ionako sta ce ti muskarac da ga trpis ceo zivot zbog tih 10sec. sta ce uopste brak kao pojava u drustvu to je cist visak Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2009, 14:00:49 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Generalno gledano....
Mislim, mozemo i mi da gledamo iz svoje pilece perspektive, ali x situacija kojima sam prisustvovala dovelo je do toga da imam takvo misljenje... i tu ne mislim na svoju porodicu, vec na meni poznate i nepoznate ljude...
Postoje oni koji brinu o porodici, ali kao sto je Imaginelo srocio na prethodnim stranicama, prosecan danasnji muskarac u Srbiji ne zeli da preuzme odgovornost.

Sto se tice braka, tu mozemo da teoretisemo... koliko sam shvatila, zene generalno u brak ulaze iz ljubavi i s nadom da ce on da se promeni... Na kraju zavrse sa x+1 detetom, s tim sto ovih x nekad i ode iz gnezda...

A sto se tice trudnoce, ona zaista unistava zenu... dete koristi njene organe i njeno telo kao svoje, a to bas i ne moze da se resi kljukanjem lekovima kao sto se radi...
Pa, ipak, majka ce da voli svog malog podstanara, nesebicno i bezgranicno, za razliku od one druge strane, koja mozda i ode kada mu se ukaze bolja prilika.
Gledajuci stopu razvoda u Srbiji, ta bolja prilika se vrlo cesto ukazuje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

A sto se tice trudnoce, ona zaista unistava zenu... dete koristi njene organe i njeno telo kao svoje, a to bas i ne moze da se resi kljukanjem lekovima kao sto se radi...

gluposti ....  Smile Smile da si malo posecivala casove biologije u sr.shkoli nauchila bi da trudnoca regenerishe zensko telo i da je to jedan od razloga shto zene u proseku duze zive  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
bf, da li si ti ikad bio trudan... ili bar imao mesecnicu? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
bf, da li si ti ikad bio trudan... ili bar imao mesecnicu? Smiley

da li si ikad gurnula glavu u kanalizaciju da proverish da li zaista smrdi  Smile ... da li znash da se mesechnim ciklusom materica regenerishe ,a da taj vulkan  hormona koji izaziva PMS povoljno deluje na zensko zdravlje. pogledaj malo kako bledo i uvelo deluju zene koje imaju neredovan ciklus pa ce ti sve biti jasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
zene koje imaju problema sa cistama ginekolozi obicno savetuju da radjaju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
Generalno gledano....
Mislim, mozemo i mi da gledamo iz svoje pilece perspektive, ali x situacija kojima sam prisustvovala dovelo je do toga da imam takvo misljenje... i tu ne mislim na svoju porodicu, vec na meni poznate i nepoznate ljude...
Postoje oni koji brinu o porodici, ali kao sto je Imaginelo srocio na prethodnim stranicama, prosecan danasnji muskarac u Srbiji ne zeli da preuzme odgovornost.

Sto se tice braka, tu mozemo da teoretisemo... koliko sam shvatila, zene generalno u brak ulaze iz ljubavi i s nadom da ce on da se promeni... Na kraju zavrse sa x+1 detetom, s tim sto ovih x nekad i ode iz gnezda...

Pa, ipak, majka ce da voli svog malog podstanara, nesebicno i bezgranicno, za razliku od one druge strane, koja mozda i ode kada mu se ukaze bolja prilika.
Gledajuci stopu razvoda u Srbiji, ta bolja prilika se vrlo cesto ukazuje.
Kako mislis majke ti da se radjaju ljudi bez trudnoce ako truidnoca unistava zenu zasto bi bilo koja zena bila luda da radja ne razumem, Smile ako je alkohol stetan nemoj da pijes ako je duvan stetan nemoj da pusis ako je trudnoca unistavanje organizma nemoj da ostanes trudna Smile
nisam ocekivao Anea ovakav muskomrzacki odgovor od tebe, barem ne bez ikakvog razloga zasnovan samo na nekim glupim statistickim podacima koji uopste ne moraju biti istiniti!
Na zalost mogu reci samo jedno, neka nam je Bog na pomoc ako skoro sve zene u Srbiji razmisljaju kao ti, onda nam definitivno nema spasa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.