Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd na vodi vredan osam milijardi evra!  (Pročitano 175423 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Aaaa...nije sve jedno  Smile

Evo, sve se tresem sto puce grom u kip  Smile

Znam i vidim da nisi mogao da zaspis  Smile

Moćno izgleda!  Smile

Ako se odusevljavas na sve falusoidne oblike, razumljivo. Meni se bas ne svidja, obicna kicerica.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
Samo se bre kenja nesto moglo je ovako-onako  , kicerica , mnogima ne odgovara sto Arapi grade , svi  bre sve

znaju i samo kenjaju..... ma pustite ljude ako hoce da naprave to sto hoce neka grade , nece ti Arapi doci iz picke

materine i sa sobom povesti radnike zidare , armirace , tesare , fizikalce .... radice tu dosta nasih ljudi . A na

kraju i kad to jednog dana bude gotovo ( ako bude ) verovatno ce neko od vas Beogradjana naci tu neki posao...

Sta se u Beogradu gradilo-izgradilo za poslednjih 20. godina ... koliko znam u poslednje vreme samo most na Adi... jedna jebena zeleznicka stanica Prokop se gradi od '70-tih .....  Smile    Ako ovo jednog dana vidi "svetlost dana" meni ce biti drago i pored toga sto ne zivim u Beogradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ako misliš da se ovde kenja,idi na Beobuild forum.  Smile Tamo ćeš naći 300 zamerki za svaku stvar u gradu.

A mogao bi i malo da pročitaš poneki post ovde pre nego što uletiš tako i udariš kontra kritiku. Stvari koje se ovde kritikuju su uglavnom :
1. nepoštovanje regulative o spratnosti i visini objekata u tom delu grada
2. dopuštanje da jedna kompanija tek tako odseče deo grada i reke za sebe
3. Brzanje i pritiskanje da se ukinu koloseci Gl Žel - Pančevac samo zbog Arapa (a rekoše da je Đilasova petlja bila ishitrena...)
4. sudeći po nacrtima i planovima - izgradnja marine koja bi zauzela trećinu toka rede i
5. izgradnja mosta ispod kog može da prođe samo gondola na jednoj reci kao što je Sava

To je ono o čemu se najviše pričalo ovde. I naravno da ćemo da ''kenjamo'' za ono što ne valja,ja bar oću,jer mi je pun kurac da se stalno od Beograda pravi pičvajz svaki put kad se pojavi neko iz tri pičke materine, zamaše parama i okupi oko svojih nogu domaća govna i pseta iz uprave,koji će za tili čas razjebati šta god treba,samo da im legne kinta na račun.

Pola poslovnog prostora u Beogradu stoji prazno zbog visokih poreza,koje je Čović samo povećao (eto,kome Đilas nije odgovarao,sad će moći da svršava na mesiju Čolića), Ušće stoji poluprazno... a oni bi da grade još.
I to naravno ne u nekom od postojećih praznih hotela, poslovnih centara, vojnih objekata i sličnih zgrada kojih ima na pretek i koje čekaju kupca... nego naravno moraju da nasade svoj kurton nasred reke i da sruše ni manje ni više nego jedan Generalštab,jer je jebi ga, magnetno polje Zemlje najpovoljnije na tom mestu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 6300
Изградио се БГ лепо у задњих 20 година, само што многи пројекти нажалост нису завршени, као што је већ извикани Прокоп, обилазница, клинички центар. Цео пословни део Новог Београда је изграђен задњих 20 година, до тада НБГ је био велика спаваоница. Данас гужве на Бранковом мосту стварају људи који се из НБГ враћају са посла у стари део града.

Проблем је што се задњих 20 година све ради неплански. Највише стамбених инвестиција у задњих 20 година је у старом делу града, Врачар, Вождовац, Звездара, Карабурма, иако улична инфраструктура није у могућности да поднесе пораст становништва. Тако је урађено и ово насеље у бившој карасни Степа Степановић, тако се по Врачару међуратне петоспратнице надзиђују без икаквог стила, иако су улице веома уске и нема простора за паркирање. Е тако је и екипа СНС увалила овај Београд на води шеицима из УАЕ без икаквог размишљања о саобраћајном проблему, о метроу. Исто тако је Ђилас изградио петљу код новог моста на шуми бетонских стубова изнад пруге која ће да лети због измештања главне станице. Толико о планирању.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
4. sudeći po nacrtima i planovima - izgradnja marine koja bi zauzela trećinu toka rede i

Ma kakva marina, pa nije Jadran da suvim zlatom placas vez vec Sava Smile
Sad sto su to zamislili i nacrtali, ako bude cetvrtina od toga...

Citat
nece ti Arapi doci iz picke

materine i sa sobom povesti radnike zidare , armirace , tesare , fizikalce .... radice tu dosta nasih ljudi . A na

Tu si onako u pravu, bice neka sitna kinta, opet bolje nego nista

Citat
kraju i kad to jednog dana bude gotovo ( ako bude ) verovatno ce neko od vas Beogradjana naci tu neki posao..

Pa sad, bice poslica, ko sekjuriti, ciscenju, malo odrzavanja i to je to, posto ce objekti ionako zvrjati prazni
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma,kako su krenuli s fantazijama,biće na kraju Beograd na Egeju.  Smile  Smile Preko Bačevićevog kanala.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 
@ hkj

Nisam mislio samo na Burek nego kazem generalno. Ok , jeste da nisam u velikoj meri procitao postove sa ove teme u nazad....

Citat
5. izgradnja mosta ispod kog može da prođe samo gondola na jednoj reci kao što je Sava

Smile  

Cekaj, jel ne postoje u ovoj nasaoj usranoj drzavi neki propisi po kojima se tacno odredjuje minimalna visina mosta na plovnim rekama?  Smile  A drugo , ovu sto su Arapi predstavili pre neki dan , jel to nije Idejni plan ?

Pa sad, bice poslica, ko sekjuriti, ciscenju, malo odrzavanja i to je to, posto ce objekti ionako zvrjati prazni

Smile  

Arapi grade i na njima je da izdaju taj poslovni prostor i te lokale , to je njihova briga koliko sam uspeo procitati u nekim novinama.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ma,kako su krenuli s fantazijama,biće na kraju Beograd na Egeju.  Smile  Smile Preko Bačevićevog kanala.  Smile

Imas pravo, kad krenu bilioni, ima svasta da se napravi  Smile

Citat
Cekaj, jel ne postoje u ovoj nasaoj usranoj drzavi neki propisi po kojima se tacno odredjuje minimalna visina mosta na plovnim rekama?  Smile  A drugo , ovu sto su Arapi predstavili pre neki dan , jel to nije Idejni plan ?

Ma ovo je vise umetnicka vizija, renderig u 3d programu. Ko zna na cega ce to da lici kad bude bilo gotovo

Citat
Arapi grade i na njima je da izdaju taj poslovni prostor i te lokale , to je njihova briga koliko sam uspeo procitati u nekim novinama..

Arapi grade da smuljaju visak para i te pare fino operu, hebe se njima sta ce da bude posle sa njim, koliko ce se tu nakrasti, ko zna dal ce to i ispunjavati neke propise da se sme izdati i kad bi bila potreba, mada se zna da nece
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pazi,razumem ja tvoj stav,kao i od slaviše - mi jesmo generalno mnogo negativni. Ali ovde zaista ima razloga da se bude skeptičan ili barem da se malo postave pitanja pre nego što se krene s bilo čime.
Po meni su skroz negativni ljudi koji kažu da od toga neće biti ništa,ili da će biti samo zlo. Ja nemam takav stav - meni se sviđa što će se nešto napraviti,ali mi se ne sviđa što će se to platiti navedenim stavkama i nedostacima.

U vezi s tim mostom - hteo sam da dodam ispred rečenice : ''(sudeći po nacrtima)'',ali sam izostavio. Tako da slažem se da ne mora da znači da će on i u realnosti biti tako nizak. No... s obzirom da je ovo Srbija,gde je para bitnija i od zdravog razuma,ne bi me čudilo da ga i ovakvog naprave. Kao što su napravili izuzetak u vezi sa spartnošću i visinom objekata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Vučić o "Beogradu na vodi": Posao će biti završen

Muhamed Alabar, vlasnik kompanije koja je podigla najvišu zgradu na svetu Burdž Kalifa, spreman je da u projekat "Beograd na vodi" investira više od tri milijarde dolara

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u sprovođenju projekta "Beograd na vodi" državni organi i on uopšte neće obazirati na sve prepreke, da će se zakon poštovati, a posao biti završen.

"Mi ćemo poštovati zakonske procedure i u skladu sa zakonom ćemo sve doneti, ali tuđi novac se mora poštovati. Ako mislite da idemo u Evropu a da se sprdamo sa tuđim novcem, da je naša pamet mnogo preča i važnija nego nečije tri milijarde dolara, moram da vas pitam gde mislite da mi živimo", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je rekao da će u sprovođenju tog projekta preuzeti odgovornost. "Promenićemo lice Beograda i Srbije, izgledaće (grad) sto puta bolje nego što danas izgleda", rekao je prvi potpredsednik vlade.
"Na hrastu sam naučio lekciju, zbog toga što sam poslušao sve druge. Mi danas gubimo bezmalo dva miliona evra na godišnjem nivou zbog jednog drveta. Mnogo mi je drago to drvo, ali ta dva miliona evra mi treba da uzmemo od poreskih obveznika ove zemlje, pa vas pitam da li više volite da za taj novac izgradimo pet vrtića", kazao je Vučić.

Direktor novoosnovane kompanije "Eagle Hills" Muhamed Alabar predstavio je 18. januara u Beogradu projekat "Beograd na vodi" Vučiću, predsedniku Skupstine Srbije Nebojši Stefanoviću, predsedniku privremenog veća Beograda Siniši Malom i drugim članovima Vlade Republike Srbije.

Muhamed Alabar, vlasnik kompanije koja je podigla najvišu zgradu na svetu Burdž Kalifa, spreman je da u projekat "Beograd na vodi" investira više od tri milijarde dolara.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.