Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd na vodi vredan osam milijardi evra!  (Pročitano 174863 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nema to bas neke veze sa Srbima, Nesrbima, ovim, onim vec sa lovarnima i nelovarnima, ako imas kintu, kupis tamo tvoj ofis, ne pise na kinti koja si nacija  Smile

Pa i ima veze sa Srbima,jer nigde se ne odliva toliko para kao odavde,a niko zbog toga ne odgovara. Mi se čudimo zašto uvek kod nas dolazi najviše stranih perača novca, muljatora, izrabljivača, banaka i sličnih kuraca. Pa zato što vide na primerima svojih kolega kako ovde lepo rade,a izvlače finu kintu jer je narod spreman zbog krize da radi za smešne pare,a zbog gluposti da troši gomilu istih na stvari koje mu ne trebaju... i zato danas imamo pun kufer projekata, ''investitora'', banaka i lepih fantazija,ali jako malo napretka. To je ono što hoću da kažem,i što si ti takođe objasnio onim komentarom koji podseća ljude da Zajeb to gradi zbog zarade,a ne lepih i toplih osećanja prema Beogradu.

Inače,najbolje,najlepše a možda i najstarije rešenje za ceo taj deo grada jeste plan s kraja 70-ih. Iz doba kada su gradom još uvek upravljali stručni ljudi,a ne lelemudi i lopovi gladni para.

Naravno,ovaj isti plan bi se danas smatrao za jeres... Parking Servis bi verovatno bacio i bombu pod prozor svakome ko bi učestvovao u pravljenju.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 16:42:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Pa i ima veze sa Srbima,jer nigde se ne odliva toliko para kao odavde,a niko zbog toga ne odgovara. Mi se čudimo zašto uvek kod nas dolazi najviše stranih perača novca, muljatora, izrabljivača, banaka i sličnih kuraca.

Ima veze sa stanjem u zemlji, nacija nije nesto bitna. Bitno je to da ja ostvarim recimo nekih 50 miliona necega u jednoj Nemackoj, pa da me poreznici ne bi odrali na glupost, jer samo lud placa pun porez, i mislim da se takav pojavi, proglasili bi ga neuracunljivim  Smile
E, ja uzmem tu kintu lepo, i sasvim legalno napravim "investment" u jednoj Srbiji o odhebem poreznike jer sam kintu eto, sasvim zakonski ulozio pa nema sta da mi odbijaju jer je to kapital a ne moje bogatstvo, blago, sta ti ja znam. I onda razradim projekat koji je vredan 50 miliona, zgrade se sve cakle, lepe fasade, sve cisto, sekjuriti gleda da niko ne baca pikavce. Ali posto se u Srbiji sa parama se moze, moze i taj projekat od 50 miliona da se uradi za manje od pola para, mislim, svejedno, mozes da ugradis i lift koji ne radi, ionako tu nece niko da iznajmi poslovan prostor sledecih deset godina. A politicari se kasnije sa urednom kravatom slikaju, snimaju, reklamiraju ispred zgrada, doveli su bizmis u Srbiju   Smile
I svi zadovoljni, ti pola para sto bi platio porez na zapadu, jednostavno stavis u dzep, crne pare za crne dane. Zato se i rade ti silni Megatrendi i bizmismeni, jer pranje para je unosan posao. A posto Srbija nije u EU, tu i nema nekih kontrola a i pritisci su manji nego recimo u slicnim zemljama koje su clanice EU gde stezu kais, polako ali sigurno. Jos malo ce proci sasvim sezona pravljenja hoteslkih kompleksa u Rumuniji na Crnom Moru koji zvrje prazni.
Bitno je da se para vrti, a sitna raja gleda da se izbori sa EPS-om, infostanom, ugrabi koju rasprodaju, nadje negde najnoviji model nekog fensi telefona i tako to, sitna zanimacija za sitnu raju...  Smile

Citat
Inače,najbolje,najlepše a možda i najstarije rešenje za ceo taj deo grada jeste plan s kraja 70-ih. Iz doba kada su gradom još uvek upravljali stručni ljudi,a ne lelemudi i lopovi gladni para.

Tad su jos kolko tolko bili u sluzbi naroda  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2014, 17:25:41 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 6300
Овај план, који је део пројекта метроа из 70'их је најбољи јер подразумева уређење обе стране обале Саве у Савском амфитеатру. Арапски пројекат ће средити само шумадијски део, и гости ексклузивног арапског хотела ће имати предивни поглед на гето познат као насеље Старо сајмиште.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Maradiću - Dap. To je to.  Smile Sve si lepo opisao.  Smile

Tad su jos kolko tolko bili u sluzbi naroda  Smile

Ne samo naroda,nego i razuma. Skoro sam onako nasumično gledao snimke grada i uvideo nešto kod svih objekata starijih od 20 godina. Tačno vidiš kako su mnogi građeni tako da šta god da se desi oko njih, da je najbitnije samo da ne smetaju i ne budu na putu,posebno da ne štrče preko tokova ulica. Tad je bilo čak pet puta više cigamala,baraka,nesređenih ulica i neigrađenih delova grada... pa su opet imali neki plan šta i kako. Ko veli,ako ništa drugo,daj barem da gradimo tako da ničemu ne smeta i da može da se ''manevriše'' oko toga u slučaju da treba da se uvede parking, sprovedu cevi, proširi kolovoz,šta god...

A ovo sad liči na neku mešavinu Las Vegasa i Indijskih gradova. Kičeraj i sjaj uvaljan u đubre i zagađenje svih mogućih vrsta.

Овај план, који је део пројекта метроа из 70'их је најбољи јер подразумева уређење обе стране обале Саве у Савском амфитеатру. Арапски пројекат ће средити само шумадијски део, и гости ексклузивног арапског хотела ће имати предивни поглед на гето познат као насеље Старо сајмиште.

Čitam na netu da će ta rupčaga izgleda ostati još dugo Beogradski čir na dupetu jer je veći deo tih objekata tamo legal(izov)an,a para za eksproprijaciju i premeštanje neće biti još dugo.
Što možda i nije skroz loše,jer to znači da će to zelenilo u i oko njega potrajati još malo, umesto da bude pretvoreno u tržni centar ili parking za šeike,Trampove,kurce palce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 6300
Мени је насеље Старо сајмиште кул, јесте да му ту није место али боље и то него неки арапски хотели и тржни центри. Имам ту доста добрих пријатеља и доживео сам ту доста лепих тренутака те сам заволео тај за своју локацију недоличан кварт, једини НБГ блок само са кућама Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
staro sajmište nekada

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Yeap.. porusiti sve i lepo staviti park...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
neverujem da bi arapi hteli da gledaju spomen park posvećen jevrejima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Mi cemo biti taj most pomirenja na Bliskom istoku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
neverujem da bi arapi hteli da gledaju spomen park posvećen jevrejima.

Pa nece se doseliti tu da zive  Smile
Ali opet, kao stara garda nesvrstanih bi mogli napraviti taj projekat koji bi bio simbioza mira i tolerancije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 214
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.