Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Ko nema za porez, neka proda stan  (Pročitano 26352 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pazi,ja kapiram šta hoćeš da kažeš,na Vračaru ima porodica,naprimer deda bio profesor,pa dobio stan na vračaru,ili vojno lice,nebitno,sin nasledio,pa sa tu živi sa porodicom,radi običan posao i nije bogataš,ali eto ima taj stan koji vredi naprimer 200.000 evra,realno gledano i to je kapital,znači,on ima 200.000 evra,on nije siromašan,bez obzira što nema živu lovu,ima u nekretnini,tako se to gleda,mada ja kažem ovakve slučajeve ne treba oporezivati.
E,to isto i ja pokusavam da kazem.
I ako njegov stan koji je tri puta lošije gradnje od enkog koji je na periferiji vredi po kvadratu 3 puta više,i to je luksuz.
Odakle ti to da su stanovi,stari stanovi u centru,losije gradnje nego novi na periferiji?Prvi put cujem da je cigla losijeg kvaliteta od jeftinog betona.

A st ose luksuza tice-kao sto rekoh,nema tu luksuza,radi se o sreci.Neko je imao srecu da sebi obezbedi dovoljno para,i kupi stan u centru,neko nije.

Kaznjavati sad te koji su imali,samo iz ljubomore,je prosto jadno.
Nisam ja kriv sto roditelji ovih krpelja nisu ranije imali dovoljno para da kupe stan koji oce.Ni ja,ni moj deda,koji je ceo zivot radio kao crnac i spartao po Srbiji lececi ljude,da bi skupio dovoljno para da kupi stan u centru.

Ako ikoga treba isterati,to su oni koji su dobili stanove u centru preko Tita i partije.
Oni koji su ih kupili svojim parama i radom,oni imaju pravo da zive u njima,i rade sa njima sta oce.To je njihovo pravo.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:59:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
hkj, браво!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Pazi,ja kapiram šta hoćeš da kažeš,na Vračaru ima porodica,naprimer deda bio profesor,pa dobio stan na vračaru,ili vojno lice,nebitno,sin nasledio,pa sa tu živi sa porodicom,radi običan posao i nije bogataš,ali eto ima taj stan koji vredi naprimer 200.000 evra,realno gledano i to je kapital,znači,on ima 200.000 evra,on nije siromašan,bez obzira što nema živu lovu,ima u nekretnini,tako se to gleda,mada ja kažem ovakve slučajeve ne treba oporezivati.
E,to isto i ja pokusavam da kazem.
I ako njegov stan koji je tri puta lošije gradnje od enkog koji je na periferiji vredi po kvadratu 3 puta više,i to je luksuz.
Odakle ti to da su stanovi,stari stanovi u centru,losije gradnje nego novi na periferiji?

A st ose luksuza tice-kao sto rekoh,nema tu luksuza,radi se o sreci.Neko je imao srecu da sebi obezbedi dovoljno para,i kupi stan u centru,neko nije.

Kaznjavati sad te koji su imali,samo iz ljubomore,je prosto jadno.
Nisam ja kriv sto roditelji ovih krpelja nisu ranije imali dovoljno para da kupe stan koji oce.Ni ja,ni moj deda,koji je ceo zivot radio kao konj i spartao po Srbiji lececi ljude,da bi skupio dovoljno para da kupi stan u centru.
Zavisi kako koji stanovi i kako koja zgrada,zgrade iz 20-ih i 30-ih godina su dosta zapuštene,ima nekih koje su gradjene sa drvenim gredama u zidovima,tako se tada gradilo,fasade poodpadale,u haustorima kao iz horor filmova,strujna instalacija ko zna kad je radjena,isto i za vodovod.Zgrade gradjene posle drugog svetskog rata su u dobrom stanju,ali one starije,ja iskreno tu ne bih živeo.

Na Vračaru su uglavnom mladje zgrade,ali na Dorćolu ima takvih jazbina da je to za ne poverovati,a da ne govorim o onim dvorištima iza zgrada sa nekoliko malih ulaza,toga ima i na Vračaru i na Dorćolu koliko hoćeš.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Hvala,Aleksa.

Zavisi kako koji stanovi i kako koja zgrada,zgrade iz 20-ih i 30-ih godina su dosta zapuštene,ima nekih koje su gradjene sa drvenim gredama u zidovima,tako se tada gradilo,fasade poodpadale,u haustorima kao iz horor filmova,strujna instalacija ko zna kad je radjena,isto i za vodovod.Zgrade gradjene posle drugog svetskog rata su u dobrom stanju,ali one starije,ja iskreno tu ne bih živeo.

Na Vračaru su uglavnom mladje zgrade,ali na Dorćolu ima takvih jazbina da je to za ne poverovati,a da ne govorim o onim dvorištima iza zgrada sa nekoliko malih ulaza,toga ima i na Vračaru i na Dorćolu koliko hoćeš.

Kada ce ljudi ovde nauciti da je kvalitet izrade jedno,a kvalitet odrzavanja drugo? Sto vazi za automobile,vazi i za zgrade,i za predmete.

Ja ti potpisujem da su sve petospratnice iz 20ih i 30ih daleko boljeg kvaliteta za zivljenje nego petospratnice posle Drugog rata.

Ali je problem u odrzavanju.Ako se ne odrzavaju kako treba,to ne vredi nista.

Jos jedan podatak,vezan za kvalitet :

U starijim delovima grada,80% svih Telekomovih podzemnih instalacija je gradjeno izmedju dva svetska rata.
Znaci ne kablovi,ne stubovi,nego podzemni prekidaci,stanice,i slicno.
Slicno je donekle i sa vodovodom i kanalizacijom.
I opet,sve to stoji i radi,tolike godine.

To mi je rekao covek koji radi u Telekomu nekoliko godina.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 19:19:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Ma gde bolje,pa ti stanovi su znatno jeftiniji nego nova gradnja na Dorćolu,i znatno se teže prodaju,godovim o zgradam pre drugog svetskog rata.

Ne bih baš da lupam,ali mi se čini da u tim zgradam nije korišćen beton,znam da su sigurno nisu koristilii armaturu,u plafonima trska,drvo je potpora,a drvo je podložno truljenju,pucanju,deformisanju,stari način gradnje,i te zgrade će pre ili kasnije da budu srušene.Ne može to da se poredi sa modernim zgradama.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 19:21:48 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
,sin nasledio,pa sa tu živi sa porodicom,radi običan posao i nije bogataš,ali eto ima taj stan koji vredi naprimer 200.000 evra

takvi sluchajevi su danas vec retkost . masa takvih je svoje stanove rasprodala josh 90-ih , a posle djindjiizacije i oni preostali . ostali su samo ljudi koji svoj stan u centu iznajme ,a sami zive kao podstanari za manje pare u drugim delovima grada , kao i poneki baba i deda koji su tu ziveli godinama i ne zele da se sele .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Takav i ja utisak imam,da je većina tih stanova davno promenila vlasnike,da je malo takvih porodica.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ma gde bolje,pa ti stanovi su znatno jeftiniji nego nova gradnja na Dorćolu,i znatno se teže prodaju,godovim o zgradam pre drugog svetskog rata.

Ne bih baš da lupam,ali mi se čini da u tim zgradam nije korišćen beton,znam da su sigurno nisu koristilii armaturu,u plafonima trska,drvo je potpora,a drvo je podložno truljenju,pucanju,deformisanju,stari način gradnje,i te zgrade će pre ili kasnije da budu srušene.Ne može to da se poredi sa modernim zgradama.

Ne.Ti mesas kolibe i male zgrade,sa petospratnicama iz 20ih i 30ih.

Nijedna petospratnica nema u sebi podove od trske,niti drvene grede.

Sto se betona tice-nije uvek beton najbolje resenje.Za stambene zgrade,mnogo je zdravija cigla.Svaki gradjevinac ce ti to potvrditi.

Takodje,starije su mnogo dugovecnije nego novije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Pa onda su zgrade u okolini Bajloni pijace kolibe. Smile

I imaju u plafonima trsku,i imaju drvene grede kao potporu,i haustori su kao iz pakla. Smile

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 21:57:45 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ali neko ko ima jedan stan,neko ko živi od plate,nema mnogo kvadrata,više stanova,naravno da ne treba da bude oporezovan,to je otimačina.

сви морају бити опорезовани...и они у гарсоњери а и они у становима од 200 квадрата Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.