Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Ko nema za porez, neka proda stan  (Pročitano 26424 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Kako nije stvar u tome koliko ko ima kvadrata,pa baš u tome je fora,po tome treba oporezivati,bez obzira o kome se radi.

Aha...  Smiley E,vidis,ti kad budes imao svoj grad ili drzavu,ti onda tako raspodeljuj kako oces.  Smile
Ono - Hamster style,Le Korbizje,kvadrat po coveku,i slicni kurci palci.  Smile

Dobre su vam te fore-optimizacija prostora. Selektivna optimizacija. Smiley Gradjani ne smeju da zive u 100 kvadrata,a politicMari i tatini sinovi smeju u 300/400/500. Smiley Do jaja,nema sta...

I bogataše ne treba samo tražiti na Dedinju,skokni naprimer do Medak padine,Bežanijske Kose,Višnjičke banje,selima u okolini Beograda,sve seljaci prepuni,nazidali kućerine od ko zna koliko kvadrata,sve to treba oporezivati,ko ima da napravi toliku kuću mora da plati porez,to bih ja nazvao porez na megalomaniju. Smile

Ma nemoj? A sto se onda ovudi porez na centar,i samo centar?  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:07:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Kako nije stvar u tome koliko ko ima kvadrata,pa baš u tome je fora,po tome treba oporezivati,bez obzira o kome se radi.

Aha...  Smiley E,vidis,ti kad budes imao svoj grad ili drzavu,ti onda tako raspodeljuj kako oces.  Smile
Ono - Hamster style,Le Korbizje,kvadrat po coveku,i slicni kurci palci.  Smile

Dobre su vam te fore-optimizacija prostora. Selektivna optimizacija. Smiley Gradjani ne smeju da zive u 100 kvadrata,a politicMari i tatini sinovi smeju u 300/400/500. Smiley Do jaja,nema sta...
Ajde pročitaj ceo post.

A odgovaraš kao da ćeš ti da odredjuješ porez.Pa odbijaš naše replike. Smile Smile Smile

Tvoji postovi nemaju veze sa porezom i kvadratima,samo je pljuvanje po vlastima,u principu,ti hoćeš da kažeš da ljude u vlasti treba oporezovai i sve bliske njima,i finansijere njihove,a ostatak Srbije treba da bude oslobodjen bilo kakvog poreza i obaveza,to je odprilike smisao tvojih postova.Samo si zaboravio da opozicija i vlast imaju iste prijatelje i finansijere i da je opozicija prepuna love i da bi i kod njih bilo dosta toga da se oporezuje.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:13:24 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Procitao sam ceo post.I,sta s njim?

Lepo sto si primetio da bogataske bagre ima i na Medaku,Bezaniji,i jos drugde.Ali,sta to meni znaci,kada oni nece placati porez,a oni koji zive u centru oce? Bez obzira sto rade 10 puta vise od njih,a primaju 3 puta manje.

Mene treba da grize savest sto u nekim starim zgradama,normalnim zgradama iz 30ih,nije popunjena svaka moguca soba u stanu?I da se sad isteruju,ili se,ko za vreme Tita,"spajaju" sa drugim?

Bole me dupe.Vratite se kroz vreme,u 30te i 20te,pa recite arhitektama da naprave manje stanove.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:15:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo

Lepo sto si primetio da bogataske bagre ima i na Medaku,Bezaniji,i jos drugde.Ali,sta to meni znaci,kada oni nece placati porez,a oni koji zive u centru oce? Bez obzira sto rade 10 puta vise od njih,a primaju 3 puta manje.
A ti meni kaži ako ja imam da kupim stan na vračaru od 100 kvadrata koji košta 250.000-300.000 evra,da li me treba oporezovati.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

A ti meni kaži ako ja imam da kupim stan na vračaru od 100 kvadrata koji košta 250.000-300.000 evra,da li me treba oporezovati.

E,vidis,tu je problem. Smiley

Vi pojedinci poistovecujete one koji imaju te stanove od ranije,koji su ih kupili pre 20 i vise godina,i one koji su sada puni ko brod,pa ih kupuju sad. Smiley

Plus,ovde vlada jos jedno ubedjenje-da svi koji zive u centru,da su svi dobili stanove,ili ih oteli od nekoga.
Da niko nije nista kupio svojim mukotrpnim radom i parama,nego da mu je sve poklonio Tito.Kako da ne. Smiley
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:21:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Mi pojedinci,a šta si ti,predstavnik mase. Smile

E,vidis,tu je problem. Smiley

Vi pojedinci poistovecujete one koji imaju te stanove od ranije,koji su ih kupili pre 20 i vise godina,i one koji su sada puni ko brod,pa ih kupuju sad. Smiley
Taj koji nema dinara a sedi u stančini od par storina hiljada evra,taj nije normalan.

Ima naranvo i ljudi koji su tu decenijama,zato sam i rekao ko ima jedan stan,neke pristojne kvadrature,do nekih  da kažemo 70 kvadrata,to ne treba oporezivati.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Taj koji nema dinara a sedi u stančini od par storina hiljada evra,taj nije normalan.
Ima dinara za normalan zivot.nema za porez 1,porez 2,porez 3,porez 4,porez n,taksu 1,2,3,4,5...

Uostalom,izvini,a ko si pa ti pa da komentarises dal je neko lud sto nece da proda nesto sto je decenijama njegovo/u njegovoj porodici?

Citat
Ima naranvo i ljudi koji su tu decenijama,zato sam i rekao ko ima jedan stan,neke pristojne kvadrature,do nekih  da kažemo 70 kvadrata,to ne treba oporezivati.
Ma,ne,mislim,najbolje da vratimo Tita i njegove metode.
Oduzmes kome god oces stan,podelis ga na nekoliko manjih,po 20 kvadrata dovoljno,nabijes unutra po pet porodica,i u hodnik postavis onu proleter-babu sto po ceo dan motri ko prolazi i ko sta radi...   Smile

Alo,bre,zasto mene treba da boli dupe sto se nekome ne svidja sto nema zemljiste ili stan u centru,a moja porodica ima?

Zasto bi mene bolela patka za to,ne razumem? Smiley Ako mu se ne svidja,nek se vrati kroz vreme,u 20te,pa nek kaze arhitekti da napravi 2 stana od 50 umesto jedan od 100,ili neka kupi zemljiste,pa nek pravi sta oce.  Smile

Kucama i placevima preko puta Zemuna je sad skocila cena zbog izgradnje mosta.I,sta sad,po ovoj logici,ja sad treba da odem tamo,i krenem da otimam to ljudima,samo zato sto nisam bio pametan (i vidovit) i pokupovao ih pre 20 godina,za neku smesnu cenu? Smiley
Kako da ne.Reci ce mi isto sto i ja kazem ovde-bole nas dupe,bas cemo da ti damo.sto nisi kupio ranije?  Smile

p.s.
Mi pojedinci,a šta si ti,predstavnik mase. Smile
Ne,ja sam samo jedan od onih koji nece da dopusti da mu sacica lopova i muljatora odzme nesto za sta su njegovi preci mukotrpno radili decenijama.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:38:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
E,ajde pogledaj da ne sediš na ekseru,skačeš kao da sediš na ekseru,opusti se malo,šta god ja i ti mislili to neće uticati na odluku o porezu. Smile

Lupetaš neke gluposti,veze sa vezom nema,očigledno je da se prazniš,ajde sad do kupatila na umivanje ladnom vodom,pa jedan krug oko zgrade pa se vrati. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
E,ajde pogledaj da ne sediš na ekseru,skačeš kao da sediš na ekseru,opusti se malo,šta god ja i ti mislili to neće uticati na odluku o porezu. Smile

Lupetaš neke gluposti,veze sa vezom nema,očigledno je da se prazniš,ajde sad do kupatila na umivanje ladnom vodom,pa jedan krug oko zgrade pa se vrati. Smile
Zapocnes nesto,nalupas se ko konj,i onda posle glumis neko cudjenje...  Smile Obozavam takve likove.  Smile Sami sebe potapate.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 19:09:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Pazi,ja kapiram šta hoćeš da kažeš,na Vračaru ima porodica,naprimer deda bio profesor,pa dobio stan na vračaru,ili vojno lice,nebitno,sin nasledio,pa sa tu živi sa porodicom,radi običan posao i nije bogataš,ali eto ima taj stan koji vredi naprimer 200.000 evra,realno gledano i to je kapital,znači,on ima 200.000 evra,on nije siromašan,bez obzira što nema živu lovu,ima u nekretnini,tako se to gleda,mada ja kažem ovakve slučajeve ne treba oporezivati.

I ako njegov stan koji je tri puta lošije gradnje od enkog koji je na periferiji vredi po kvadratu 3 puta više,i to je luksuz.

Pre ili kasnije svi ti stanovi će biti prodati nekima koji imaju lovu,to nema greške.

A ne možeš nekome ko dobro zaradjuje da odrežeš poseban porez na imovinu jer zaradjuje,on plaća porez na to što zaradjuje,i to nema veze sa imovinom,može neko da ima stan na periferiji od 50 kvadrata,sam živi,ne treba mu veći stan ili u centru,a da zaradjuje pristojne pare,i šta sad,taj njegov stan treba oporezovati maksimalno jer zaradjuje,iako je na zaradu već platio porez.Ne može tako.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 18:51:43 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.