Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 56629 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ima i Moskva moderne obilaznice  Smile
Inace, mozes da vidis i ponekog biciklistu na putu izvan Minska, zapregu redje.
ma,jasno,inace svi idu pesaka,ili zastarelim gradskim prevozom.

kola imaju samo vladini ljudi,internet je luksuz,putevi su ocajni(ko sto smo i videli)...

u stvari,Belorusija se nalazi u Severnoj Koreji,samo sto svet to jos ne zna,jer Lukasenko ne prica o tome.
Citat
Taman posla, nek ih ostave na miru, moje najiskrenije misljenje, samo nek pojacaju kontrolu na granicama   Smile
pa,da.postoji rizik da iz gepeka iskoci kurati Rus na tenku,napije se benzina,i pocne da bljuje vatru po Evropljanima...
Citat
Poceli su sa Venecuelom, otkad im je Putin pruzio novi cenovnik    Smile
ma,nema,kraj...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 01:45:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

kola imaju samo vladini ljudi,internet je luksuz,putevi su ocajni(ko sto smo i videli)...

Pa ima i Novi Sad auto put, i to na evropskom nivou, ko u Svabiji  Smile

ma,nema,kraj...

Pa nije bas, al osetice malo to povisenje cena gasa i nafte od Rusa

pa,da.postoji rizik da iz gepeka iskoci kurati Rus na tenku,napije se benzina,i pocne da bljuje vatru po Evropljanima...

To samo Japanac moze da strpa tenk u gepek  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Лепо сам се насмејао, може и у одвале, стварно свака вам част дећки... Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 02:02:51 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
tek sad kapiram sta je mislio pod onim "nek pojacaju kontrolu na granicama".

moze doci do navale Belorusa u razvijene clanice Evropske Unije,jel tako,@maradicu?  Smile

znaci,stigosmo i do Beloruskih seoba i izbeglica.

od Severnokoreanskih,preko Srpskih,pa sve do Beloruskih.  Smile

ko je sledeci na redu?gde ce sledeci talas izbeglica?  Smile
mislim,znam gde ce-na zapad,u savrseni raj,nego mislim-odakle?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
tek sad kapiram sta je mislio pod onim "nek pojacaju kontrolu na granicama".

moze doci do navale Belorusa u razvijene clanice Evropske Unije,jel tako,@maradicu?  Smile

Ma moze doci do navale Beloruskinja i da mi opterete budzet  Smile Smile

ko je sledeci na redu?gde ce sledeci talas izbeglica?  Smile

Eno ih iz Rumunije i Bugarske, dizu satore po parkovima ali im se dogodio Sarkozi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_belarus

Nas put je u jeuropu. Pa dobro lepo. A sta kad stignemo u jeuropu (gde vec jesmo?). Ce gu cveta evrichi na drvece. Pravi bre drzavu makar kolko je Milos napravio do 1835-e.
ja tebe zaista ne razumem.
kada neko drugi kaze da je blesavo tripovati da ce svi nasi problemi nestati cim udjemo u EU,ti lupas kontru i svoje umotvorine.
kada neko drugi kaze da nama ne treba potvrda iz Brisela da se mi nalazimo u Evropi,vec da i sami to znamo,ti lupas kontru i svoje umotvorine.
kada neko drugi kaze da nas oni stalno zajebavaju i s jedne strane pune laznim slatkim obecanjima,a s druge nas stalno zamajavaju i vrte u krgu,ti lupas kontru i svoje umotvorine.

i onda sad dodjes odjednom(na temi koja uopste nama veze sa EU,al,ajde...) i pocnes da pricas isto to sto si ranije opovrgavao,kad su drugi pricali o tome.

mislim,sta kog vraga...?
A kada si ti video da ja nesto cenim dogmu 'evropa'.
Ako neces u Evropu, dzi se Ivice i Tadica zauvek. Jedno pricaju, drugo rade. Sa druge strane, apsolutno je potrebno usvojiti njihove standarde, iz razloga same funkcionalnosti. To rade svi, ne samo u Evropi.
Ali coveka cenim, jer je shvatio kolike su mogucnosti populacije, a koliko regenerativnost zemlje i resursa.
I on se suocava sa istim problemom dispariteta cena. Gas, vestacko djubrivo, cena poljoprivrednih proizvoda.
Onda ides na intenzivnu poljoprivrednu proizvodnju, pravis sam sto ti treba, ali das seljaku da dane dusom.
Da ima koristi. Imas da jedes, imas da se oblacis i imas da stanujes. Ostalo se nadgradjuje.
Cenim sto ne drzi trutove po gradovima.
Ako bi u gradovima imao kritican broj naucnika, inzenjera itd, onda se isplati da radis na razvoj drugih stvari. Ovako pogledaj ceo istocni blok. Svi nagrnuse u gradovima a uskoro ce im sledi pushanjac. Jednostavno ova naduvena ekspanzija zbog evropskih pristupnih fondova, ne drzi vodu.
To je isto nasa situacija. Sa bukvalno svih preko 8 miliona hektara plodnih od kojih samo 5 poljoprivrednih, ti napravis pustinju da bi ziveo u gradu ko crv.
Tu je stvarno resio 50% problema, a zato seljak glasa za njega.
Ne znam detalje, ali vidim da ga masa sa sela podrzava, da je razvio poljorpivrednu industriju.
Jednom recju ima hrane, ali moras da savijes grbachu.

Pusti zmijurinama demokratiju pa ce imati Shoica kao kod nas. Na stotine.
Nasa evolucija ide ovako: nekada, je direktor imao 4 razreda i bio domacin u preduzecu. Sada je direktor inzenjer a nema nijedan razred jer je kupio diplomu.

Mi jednostavno nismo nacija za demokratiju, jednostavno imas 80% funkcionalno nepismenih.
Sta ces sa njima? Da razbijas Beograd jednom godisnje, pa da isto placas?
Jer hoce leba bez motike.
Jednostavno je sistem adaptirao realnoj situaciji, a sada seljak ima svoju zemlju, nije kao za vreme sssr-a.
Moze da kupi svoj traktor i ostalu poljoprivrednu podrsku. Verovatno da ima i institute po gradovima (MInska) koje rade na tom problemu.
Pokradeni izbori? Pa si gledao izjave seljaka? A njih je najvise.

Da ne zaboravimo da je cak i Hitler, smatrao bauera za hranitelja nacije.
Isti taj bauer mu je digao sadasnju Nemacku.

Btw Jel si gledao jedan insert sa Farme, gde se smeju Marjanu sto govori sa stokom.
Eto to ti je danasnje nase drustvo. Svaki seljak kad udje u stalu govori sa stokom, daje joj imena, smiruje je.
Stoka zna da ce biti naranjena, timarena, dozivljava ga kao hranitelja.
E 'stoka' sa Farme se tome smeje. Mala digresija.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2010, 07:37:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

naravno,naravno...

jasno se vidi...

Ima i Moskva moderne obilaznice  Smile
Inace, mozes da vidis i ponekog biciklistu na putu izvan Minska, zapregu redje.

bice ko Banglades ako ih Evropa ne spasi.  Smile

Taman posla, nek ih ostave na miru, moje najiskrenije misljenje, samo nek pojacaju kontrolu na granicama  Smile

+ ne saradjuju sa zapadom... uf,ma to je zagarantovana propast.  Smiley 1

Poceli su sa Venecuelom, otkad im je Putin pruzio novi cenovnik  Smile

џабе марадићу...твоје бедно лагање не може да прође Smile  пре ће бити да ти у тој твојој смрдљивој немачкој запиздини немаш асфалта а камоли аутопут Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
него...како си се чуо са ортакињом?претпостављам да је неки вид интернет комуникације јер много би било за ваш студентски џепарац да преносите преко мобилног вашу часну и праведну борбу противУ злог и диктаторског режима

Da, preko neta. To sto imaju pristup internetu ne znaci da rezim nije diktatorski. I u Severnoj Koreji postoji internet, ali uz ogromna ogranicenja. Slicno je i ovde te su imali napade na sajtove odredjenih medija, a ni sve socijalne mreze nisu bile dostupne non-stop upravo zbog ogranicenja komunikacije.

Citat
иначе...ово су биле најбројније демонстрације у белорусији...било је цирка Smile 3.000 људи...размишљам се да ли да их назовем хулиганима или хомофобима?

Vise od 10.000.
U Severnoj Koreji ne postoji čak ni mobilni telefon a kamoli internet. Odakle ti ta informacija??? Telefoni za gradjane su najstrožije zabranjeni a mnogi ne znaju ni da to postoji uopšte. To je Eqilibrijum država po istoimenom filmu. To je Half Life 2 početak igre i još gore X puta.

A ti Mrgec ne zajebavaj jer taj retard vlada vek i po jbt i lažira izbore. Zaboravio si kako je bilo ovde?

Naravno da će zapad da meša svoje prljave prste tamo i ja nisam za to ali za slobodu naroda jesam. Jebem ti sve despote na ovom svetu-sve bi ih pobacao u vrelo ulje majke im ga na*ijem!!!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
џабе марадићу...твоје бедно лагање не може да прође Smile  пре ће бити да ти у тој твојој смрдљивој немачкој запиздини немаш асфалта а камоли аутопут Smile

Hebo te, ja se pitam, gde si ti a napolju hladno za rostilj  Smile
Inace, ovde neki cicica napravio auto puteve pre 70 i kusur godina, al opet ga nesto ne vole danas, ne znam koji im je  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Hebo te, ja se pitam, gde si ti a napolju hladno za rostilj  Smile
Inace, ovde neki cicica napravio auto puteve pre 70 i kusur godina, al opet ga nesto ne vole danas, ne znam koji im je  Smile

ако у белорусији нема аутопутева према твојој тврдњи тек онда их нема у немачкој Smile
а таман је тај чича лепо наместио аутобанове да се русио прошетају и сравне са земљом то легло вашака и гована...којем и ти припадаш
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.