Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 57194 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Citat
Sigurno ne gurkom trolejbusa i razbijanjem izloga.
A to i gore od toga je prihvatljivo u slucaju rusenja "diktatora"?

Pa sada nije preko 40 godina na vlasti

Samo OVCA veruje u izbore posle 20 godina izbora kod nas...

Pa ne moras da ides na izbore, to ti je pravo a ne duznost. Odes lepo na pecanje i ne gubis vreme, u cemu je problem  Smile

Porodicna setnja nije bila protiv parade srama...

Jeste, tako je reklamirana i pod tim motom je isla  Smile

Znaci vlast ne slusa volju vecine i ja se bunim protiv toga...

Aha, to bio neki referendum o paradi pa se vecina izjasnila protiv  Smile

Ti mi reci kako da je sprecim da se postuju moja demokratska prava?

Pa demokratija je vlast vecine, a ti ne govoris ovde o mnozini vec samo o tebi. I meni se ne svidja pun*urac stvari al i ja moram sa vecinom  Smile

Citat
Pa oni su uzeli oruzje u ruke da ih ne bi gutao mrak, da unesu malo svetlosti u to sve, red je

ти си прави примерак за испитивање у релевантним институцијама Smile

Dobro, nego sta ona snajka dobila, musko il zensko  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 16:49:05 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.107
Citat
Aha, to bio neki referendum o paradi pa se vecina izjasnila protiv

A bio referendum za odrzavanje parade srama? Licemeru nemoj bre da se sramotis vise...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
Citat

A bio referendum za odrzavanje parade srama? Licemeru nemoj bre da se sramotis vise...  Smile

Kolko znam nije a to pokazuje zainteresovanost naroda za "Paradu". Ustvari nikoga nije bilo briga a svima su bili navr one stvari huligani zbog kojih je bio blokiran grad.
Inace, mozes sto godina da sedis ili mozes da uzmes papir u ruke pa da skupljas potpise za peticiju protiv parade, niko ti ne brani. Samo sto ce biti hiljadu potpisa i zdravo djaci. Dobijete mesto u medijima jedino kad polupate par izloga i onda kukate mesecima kad dobijete pendrek po ledjima  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 18:43:58 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ako nam je on prijatelj samo zato što nas nije bombardovao, onda popišaj ga. pa nije nas bombardovalo još 185 zemalja... jel to znači da su nam svi oni prijatelji?  Smile
Naravno da ne.ali su neki naklonjeniji prema nama nego drugi.

Citat
i kažem ti "sugeriše". niko nama ne naređuje i govori šta da radimo. može Tadić da se ogluši o tu sugestiju, niko njemu ne preti bombardovanjem ako i dalje bude dozvoljavao ulazak Lukašenku u Srbiju.... ali takva je situacija.

Nemojmo da se lazemo - kada EU "apeluje" na nesto,ona to naredjuje.  Smile kada nesto  "sugerise",ona tad zapoveda.  Smile
To mozda zvuci tako,kao..."apeluje", i slicno,ali nemojmo da se zajebavamo-zna se da je to vise od toga.  Smile
Pogotovu za drzave(idiote) poput nas koje pretenduju i pretenduju,i pretenduju...  Smile i tako decenijama pretenduju...  Smile da joj se pridruze,te nam se svaka nova brljotina(u koju spada i neposlusnost) moze itekako obiti o glavu.

Ponavljam,to je kao kad bih ja dosao,iz svoje vile na Dedinju,opasane zidom,tebe u kucu i naredio ti da ne smes da primis nekog svog poznanika(dakle samo je poznanik),jer,eto... nece da mi ljubi ruku kad me vidi na ulici.
Mozda zvuci smesno,ali bukvalno je tako.On je njima trn u oku samo zato sto ga boli dupe za njihove zahteve.
I naravno da treba da ga boli.Niko na ovom svetu,a pogotovu ne bivse Sovjetske republike,nemaju sta koj moj da polazu racune Evropi.  Smile I isto tako nema ni Evropa sta koj moj da nekoj ne-clanici odredjuje koga ce da primi.

10 jebenih godina oni ne mogu kobajagi da se usaglase oko naseg statusa kandidata(mislim,kao...),a zato su itekako efikasni i brzi kad treba da dodju i kazu nam koga smemo i ne smemo da primamo,i sta da radimo.
Aj,pali bre.  Smile (ne mislim na tebe)

A sto se prijateljstva u politici tice... da,uglavnom ga nema.Ali se nadje ponekad.Tako sam i ja mislio do skora,pa kad sam onda video sta su neki dosad uradili i rekli za nas,a da pritom posle ne da nisu trazili nikakvu uslugu za to,nego su nastavili da nam pomazu... onda sam video da se ponekad ipak nadje takav slucaj.
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 22:12:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
ne.ali su neki naklonjeniji prema nama nego drugi.

Mozda je i nemacka naklonjenija, njih su izorali samo tako  Smile

li.Niko na ovom svetu,a pogotovu ne bivse Sovjetske republike,nemaju sta koj moj da polazu racune Evropi. 

Sa prvim se slazem, nit vojno prete, nit prave "atomske" nit prave koncentracione logore. Da muti na izborima to je sto posto, ali nek to rese oni sami medju sobom, ako im se ne svidja nek se skupe i nek mu oderu kozu ako hoce, opet njihova stvar, nek resavaju sami.

I isto tako nema ni Evropa sta koj moj da nekoj ne-clanici odredjuje koga ce da primi.

Ne mogu oni da odredjuju ako neko nece al ovi na vlasti oce da im EU preuzme brigu o rupi u budzetu, po sistemu, brigo moja, predji na drugoga...
Sto se tice prijateljstva u politici, primer Gadafija koji je hteo da osnuje Panarapsku uniju ali pocele nesuglasice kad im je otkrio da on oce da bude sef tog lokala. Posle kad je video da ga ne hebu pricu je poceo da prosipa crncima koji su mu za pare bili prijatelji. Da im nije dao kesh, nista od prijateljstva.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2011, 00:39:02 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

Biće da su pederi najveći problem ovog društva, što kaže Mile Kitić "kvare našu idealnu sreću"..

Ta parada je baš poremetila idiličnu sliku društva. Nema dilera droge po školama, nema turske muzike i najgoreg primitivizma na televiziji, klinke se ne vaspitaju od malih nogu da je najbitniji minić, tri tone šminke i dečko sa džipom, klinci perspektivu vide po kladionicama ili da "zapale preko grane" a vrednuju se po tome ko ima kakve patike i ko je gde bio na letovanju a ko gde na zimovanju..ajde da budemo slepi i da se pravimo da svega toga nema, nego nam je parada stotinak pedera najveći problem ovog društva. Kako da ne.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2011, 02:53:09 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Citat
i kažem ti "sugeriše". niko nama ne naređuje i govori šta da radimo. može Tadić da se ogluši o tu sugestiju, niko njemu ne preti bombardovanjem ako i dalje bude dozvoljavao ulazak Lukašenku u Srbiju.... ali takva je situacija.

Nemojmo da se lazemo - kada EU "apeluje" na nesto,ona to naredjuje.  Smile kada nesto  "sugerise",ona tad zapoveda.  Smile
To mozda zvuci tako,kao..."apeluje", i slicno,ali nemojmo da se zajebavamo-zna se da je to vise od toga.  Smile
Pogotovu za drzave(idiote) poput nas koje pretenduju i pretenduju,i pretenduju...  Smile i tako decenijama pretenduju...  Smile da joj se pridruze,te nam se svaka nova brljotina(u koju spada i neposlusnost) moze itekako obiti o glavu.

Ma niko ne može da naredi nama nešto. Da je tako, naredili bi nam da priznamo Kosovo.

Nego je to princip usluge za uslugu... Šta bi sad ti hteo, da dobijamo donacije, investicije, pristup fondovima čuda muda, a za uzvrat da ne damo ništa? Pa to bi bilo ko kad bi ti sad bio u nekoj dubiozi, ja ti pomognem tako što ti dam pare, a onda mi kad mi nešto od tebe zatreba, ti me odjebeš. A pritom ne tražim od tebe nikakvu veliku žrtvu...

Moraš da shvatiš da EU mnogo više nama treba, nego što mi trebamo EU.

On je njima trn u oku samo zato sto ga boli dupe za njihove zahteve.
I naravno da treba da ga boli.Niko na ovom svetu,a pogotovu ne bivse Sovjetske republike,nemaju sta koj moj da polazu racune Evropi.   Smile I isto tako nema ni Evropa sta koj moj da nekoj ne-clanici odredjuje koga ce da primi.

Slažem se. Ne bi trebalo da polažu račun. Niti bi Evropa trebalo da traži od nas to što traži... rekoh ti već, ni ja nisam srećan zbog toga. Kao što reče Maradić, Lukašenko muti na izborima, ali tamo nema nikakvog rata, nikakvog genocida nad manjinama... već samo neregularni izbori. To je nešto što sam narod Belorusije, ako hoće da se usprotivi, može da reši... ali kao što već rekoh tako je kako je. Evropa ima takvu politiku i mi tu ne možemo ništa, jer smo običan go kurac. Nismo članica EU i ne možemo da utičemo na istu niti na njenu spoljnu politiku. U stvari možemo... možemo da kažemo "e nećemo", a onda bi pregovori o integraciji opet stali ili bi se možda čak otkazali, možda bi ukinuli i viznu liberalizaciju, pare više ne bi dobijali i samim tim bi ga izuzetno popušili. I sad ja tebe pitam opet, jel nam se to isplati? Oće li Lukašenko da nama daje te pare?
Kažem ti, bolje da ćutimo, više nam se isplati. Stavi na jedan tas šta time dobijamo, a šta dobijamo ako ih ne poslušamo... Ako ti je zaista stalo do svog naroda odluka nije teška.

10 jebenih godina oni ne mogu kobajagi da se usaglase oko naseg statusa kandidata(mislim,kao...),a zato su itekako efikasni i brzi kad treba da dodju i kazu nam koga smemo i ne smemo da primamo,i sta da radimo.

Aj sad i ti ko da si juče došao u Srbiju... Nek Tadić uhapsi Mladića, da viš kolko bi im trebalo da nam daju status kandidata. Ne bi prošlo nedelju dana.

Citat
A sto se prijateljstva u politici tice... da,uglavnom ga nema.Ali se nadje ponekad.Tako sam i ja mislio do skora,pa kad sam onda video sta su neki dosad uradili i rekli za nas,a da pritom posle ne da nisu trazili nikakvu uslugu za to,nego su nastavili da nam pomazu... onda sam video da se ponekad ipak nadje takav slucaj.

Ko nam je pomogao i ne traži uslugu? Ja ne znam za takve... a ako ih ima, veruj mi tražiće je kad tad.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Ta parada je baš poremetila idiličnu sliku društva. Nema dilera droge po školama, nema turske muzike i najgoreg primitivizma na televiziji, klinke se ne vaspitaju od malih nogu da je najbitniji minić, tri tone šminke i dečko sa džipom, klinci perspektivu vide po kladionicama ili da "zapale preko grane" a vrednuju se po tome ko ima kakve patike i ko je gde bio na letovanju a ko gde na zimovanju..ajde da budemo slepi i da se pravimo da svega toga nema,

ти то описујеш деведесете или визију ђинђића после двехиљадите? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_belarus

Nas put je u jeuropu. Pa dobro lepo. A sta kad stignemo u jeuropu (gde vec jesmo?). Ce gu cveta evrichi na drvece. Pravi bre drzavu makar kolko je Milos napravio do 1835-e.
ja tebe zaista ne razumem.
kada neko drugi kaze da je blesavo tripovati da ce svi nasi problemi nestati cim udjemo u EU,ti lupas kontru i svoje umotvorine.
kada neko drugi kaze da nama ne treba potvrda iz Brisela da se mi nalazimo u Evropi,vec da i sami to znamo,ti lupas kontru i svoje umotvorine.
kada neko drugi kaze da nas oni stalno zajebavaju i s jedne strane pune laznim slatkim obecanjima,a s druge nas stalno zamajavaju i vrte u krgu,ti lupas kontru i svoje umotvorine.

i onda sad dodjes odjednom(na temi koja uopste nama veze sa EU,al,ajde...) i pocnes da pricas isto to sto si ranije opovrgavao,kad su drugi pricali o tome.

mislim,sta kog vraga...?
A kada si ti video da ja nesto cenim dogmu 'evropa'.
Ako neces u Evropu, dzi se Ivice i Tadica zauvek. Jedno pricaju, drugo rade. Sa druge strane, apsolutno je potrebno usvojiti njihove standarde, iz razloga same funkcionalnosti. To rade svi, ne samo u Evropi.
Ali coveka cenim, jer je shvatio kolike su mogucnosti populacije, a koliko regenerativnost zemlje i resursa.
I on se suocava sa istim problemom dispariteta cena. Gas, vestacko djubrivo, cena poljoprivrednih proizvoda.
Onda ides na intenzivnu poljoprivrednu proizvodnju, pravis sam sto ti treba, ali das seljaku da dane dusom.
Da ima koristi. Imas da jedes, imas da se oblacis i imas da stanujes. Ostalo se nadgradjuje.
Cenim sto ne drzi trutove po gradovima.
Ako bi u gradovima imao kritican broj naucnika, inzenjera itd, onda se isplati da radis na razvoj drugih stvari. Ovako pogledaj ceo istocni blok. Svi nagrnuse u gradovima a uskoro ce im sledi pushanjac. Jednostavno ova naduvena ekspanzija zbog evropskih pristupnih fondova, ne drzi vodu.
To je isto nasa situacija. Sa bukvalno svih preko 8 miliona hektara plodnih od kojih samo 5 poljoprivrednih, ti napravis pustinju da bi ziveo u gradu ko crv.
Tu je stvarno resio 50% problema, a zato seljak glasa za njega.
Ne znam detalje, ali vidim da ga masa sa sela podrzava, da je razvio poljorpivrednu industriju.
Jednom recju ima hrane, ali moras da savijes grbachu.

Pusti zmijurinama demokratiju pa ce imati Shoica kao kod nas. Na stotine.
Nasa evolucija ide ovako: nekada, je direktor imao 4 razreda i bio domacin u preduzecu. Sada je direktor inzenjer a nema nijedan razred jer je kupio diplomu.

Mi jednostavno nismo nacija za demokratiju, jednostavno imas 80% funkcionalno nepismenih.
Sta ces sa njima? Da razbijas Beograd jednom godisnje, pa da isto placas?
Jer hoce leba bez motike.
Jednostavno je sistem adaptirao realnoj situaciji, a sada seljak ima svoju zemlju, nije kao za vreme sssr-a.
Moze da kupi svoj traktor i ostalu poljoprivrednu podrsku. Verovatno da ima i institute po gradovima (MInska) koje rade na tom problemu.
Pokradeni izbori? Pa si gledao izjave seljaka? A njih je najvise.

Da ne zaboravimo da je cak i Hitler, smatrao bauera za hranitelja nacije.
Isti taj bauer mu je digao sadasnju Nemacku.

Btw Jel si gledao jedan insert sa Farme, gde se smeju Marjanu sto govori sa stokom.
Eto to ti je danasnje nase drustvo. Svaki seljak kad udje u stalu govori sa stokom, daje joj imena, smiruje je.
Stoka zna da ce biti naranjena, timarena, dozivljava ga kao hranitelja.
E 'stoka' sa Farme se tome smeje. Mala digresija.
Nije poenta u rmbanju, nego u razvijanju poljoprivrede. Kod nas je i propalo selo jer dobar deo poljoprivrede funkcioniše po sistemu rmbanja. Uzmi motiku i posej krompir jedno 40 ari, pre toga u jesen to izriljaj. Pa posle jedno 2-3 okopavanja plus zagrtanje ... sve ručno. Onda prihranjivanje, borba protiv bolesti i štetočina opet sve ručno sa prskalicom na leđa, pa 2-3 navodnjavanja u toku najvećih vrućina ... Zašto narod beži sa sela ... pa zato jer nemaš mehanizaciju, nemaš agrostanice sa stručnjacima koji su uvek u toku i mogu da ti daju savet i informaciju. Nemaš organizaciju na nivou celog društva, pa hraniš krave silažom umesto da po planinama imaš farme i koristiš najeftiniji resurs tj travu. Gde su Švajcarcima ravnice i plodne njive ... trava se koristi kao najjeftinija i najkvalitetnija ishrana, jer je ne gajis "s hemijom". Onda sama poljoprivreda nije organizovana regionalno prema lokalnim osobenostima zemljišta. Seješ po Šumadijskim brdima kukuruz na 40 ari Smile, a u Vojvodini žanješ nedozreo kukuruz da bi hranio goveda ... Lukašenko je klasična komunistička zadribalda, bez obzira na hvalospeve nekih u Srbiji. Prvo ... baja koji misli da je nezamnljiv ne misli dobro svom narodu, jer stvara lenj sistem koji nije u stanju da pravi pozitivnu selekciju sposobnih političara, najbolji primer je upravo naša zemlja. Imali smo Tita, Tito je bio car, e pošto je Tito bio car, nije razvijan sistem pozitivne selekcije koji stalno da štancuje nove "maršale" i tako obezbedi sebi kontinuitet. Elem, Tito umro ... ko što i svaki čovek i političar na kraju umro, a mi ostadosmo i bez maršala i bez sistema koji može da iskopa novog Tita da se figurativno izrazim. Mi možemo da mrzimo SAD jer nas je zbog svojih globalnopolitičkih interesa suzbile, al SAD i generalno zapad imaju razvijene dinamične političke sisteme stalne selekcije novog kvaliteta u politici. Posebno u Americi, čim neki talenat sa Harvarda ili nekog drugog prestižnog univerziteta završi faks, već se nalaz u kartoteci neke od političkih partija ili državnih institucija, u zavisnosti gde pokazuje talente i odmah kako izađe sa faksa biva vrbovan da krene putem politike ili državne administracije. Drugo, nemoguće je da se jedan čovek odrekne sebe na 15-20 ili više godina, da bi se sve vreme bavio društvenim interesima. Zato na zapadu postoji ograničenje na 2 mandata i čibe idi uživaj u penziji. Princip nezamnljivosti u politici ne postoji, to je uvek bila farsa i pokazatelj nerazvijenosti jednog društva. U suštini to je formalno demokratija, a u praksi feudalizam. Ekonomija u Belorusiji stoji kažu dobro, al Belorusi imaju povlastice na cene gasa i nafte i dobijaju nadoknadu za transport ruskog gasa prema EU. Treće, što se istočne Evrope tiče, na bi ja Belorusiju uzimao kao etalon uspešnosti, pored braće Čeha koji imaju dosta dobar standard a nemaju ništa od energetskih povlastica koje imaju Belorusi. I najvažnija stvar ... Belorusija, kao i Rusija, kao i Srbija, kao i većina drugih slovenskih država i naroda trpi tešku depopulaciju, što opet govori o nekim sistemskim društvenim problemima na istoku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Citat
Ta parada je baš poremetila idiličnu sliku društva. Nema dilera droge po školama, nema turske muzike i najgoreg primitivizma na televiziji, klinke se ne vaspitaju od malih nogu da je najbitniji minić, tri tone šminke i dečko sa džipom, klinci perspektivu vide po kladionicama ili da "zapale preko grane" a vrednuju se po tome ko ima kakve patike i ko je gde bio na letovanju a ko gde na zimovanju..ajde da budemo slepi i da se pravimo da svega toga nema, nego nam je parada stotinak pedera najveći problem ovog društva. Kako da ne.

Jel ti provaljujes kako vrdas sa teme i menjas teze... Ko je jebeno pricao o stanju u drzavi??? Ko te pitao?
Isto si radio i na temi o vojsci... Pricali o danasnjem stanju a ti odmah o JNA...  Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.