Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beba bačena kroz prozor stana na trećem spratu  (Pročitano 6720 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95

Ah, evo slepog kod istine  Smile
Izvini, ne znam kako drugacije da nazovem osobu koja naziva licemerima ljude koji se usudjuju da pitaju kako je moguce da osoba zivi sa nekim ko se svadja konstantno sa njom i bije je a ona ne odlazi od njega i ne cini nista u vezi toga. Pa na kraju on njihovo trece dete baci kroz prozor. Jer eto, feministkinje mogu da pomisle da cim potegnes to odmah prebacujes krivicu na majku pa si licemer. Eto, mozda sam i slep pa ne vidim kako je moguce da neko uopste vidi da napadas majku samo zato sto spomenes kako je mogla da zivi sa ludakom tolike godine.  Al eto, nisam feministkinja pa valjda ne vidim.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Citat
I nemojte mi to kako ne treba smrtna kazna, za ovakve treba jer ovo nije covek.

Jeste čovek, ali bolestan, nažalost.

Citat
treba kriviti onoga sto je dozvolio takvima da prave decu.

A šta je trebalo, kastrirati ga odmah nakon što mu je dijagnostikovana psihoza?

Mislim da je nezahvalno govoriti o ovom konkretnom slučaju dok se ne objavi više informacija o profilu dotične persone, te jedni kažu imao zavedenu dijagnozu, te nije... jer ako ima otvoren karton, sačekati g-đu Slavicu i muda iz Padinske Skele, i sestre na mestima lekara da se oglase zbog čega ovaj lik nije sklonjen i ušuškan kod njih i pod terapijom.

Sistem, Vučić, trula država, bla, bla, na stranu sve to, jednostavno... pored određenog broja pacijenata sa ovakvom šifrom (jutros na vestima rekoše registrovano 70ak  Smile) psihopata i šizofreničara ima mnogo više, šetaju slobodno, ne konzumiraju odgovarajuće lekove, možda im se i javljate svaki dan na ulici, i svi smo svesni toga koliko je ne-čitavih među nama, i ovo što se dogodilo jeste neizmerna tragedija... ali dođe nešto kao prirodna nepogoda, na šta i ne možeš da utičeš u velikoj meri, čovek je prsotina, u takvim trenucima pomračenog uma može da nastrada bilo ko. Njegovo dete je imalo tu nesreću, ali da nije tada pukao sigurno bi u nekom trenutku nastradao neko drugi, možda žena, možda kolega sa posla koji mu je zauzeo parking mesto, možda prolaznik na ulici... ( ne idem po zasluzi, samo kažem, žrtva bi postojala sigurno) i možda bi nastradao neko od strane tuđe ruke, nekoga ko i nije zaveden kao psihijatrijski bolesnik, od koga se to ni najmanje ne bi očekivalo. Tragedija, velika, ali jebiga, ne znam kakvo bi tu veliko rešenje moglo da spreči nešto ovako (pričam generalno, za ovakve napade ludila, u odnosu na celokupnu ljudsku skupinu na planeti).

Spominju ženine roditelje, dakle imala je kod koga da se skloni, ali je on trebalo da bude pod nadzorom definitivno ukoliko je uža porodica svesna njegove nestabilnosti  Smile Ne znam, ne mogu da je krivim što nije "jednostavno otišla u sigurnu kuću", ukoliko je bilo batina teško mi je da poverujem da je pored svojih živih roditelja mogla da ih prećuti. Cela priča je površno servirana za sada, tako da dok ne naprave konkretnu reportažu, ništa.

A komšije...  Smile Da su to stvarno bile teške batine, kao što su danas izveštavali, lakše im je bilo da izađu pred kameru i kake: jao jadna žena, šta je trpela, vika, galama, tuča... nego da okrenu muriju da bar malo izvidi situaciju, po ženu bi svakako bilo gore ukoliko on skonta da ih je ona nazvala, a ne neko rendom sa strane.

Da moram da slušam takvo mučenje u svojoj zgradi, sigurno bih to uradila, pišem ovo i stojim iza svojih reči.

Izjave:
Komšija: Fin čovek, vaspitan, kulturno se javljao
Komšije za tu porodicu kažu da su oni izuzetno fini i povučeni ljudi. "Svi smo u šoku, pa zar to naš komšija da uradi? Večito je bio nasmejan i tih, kulturno se javljao i odavao je utisak veoma srećnog i lepo vaspitanog čoveka", rekao je jedan komšija. Ipak, iako je preko dana B.Z. odavao utisak mirnog dobroćudnog diva, tokom noći je znao da se posvađa i potuče sa suprugom.

no vej Hoze  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2015, 23:53:29 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Citat
Mislim da je nezahvalno govoriti o ovom konkretnom slučaju dok se ne objavi više informacija

najrealnije procitano na ovoj temi Smile

I samo jos nesto na ovaj deo M.W. posta - moguce da covek funkcionise, nekako, uprkos ko zna kakvim zivotnim okolnostima i da samo (mislim, samo) u trenutku pukne, ima prekid svesti, kako god se to zvalo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Misliš baš na njega, na ovo da je delovao normalno, srećno i kulturno, malo je tukao (Smile)?
On je očigledno imao agresivne ispade i nije bio neprimetan u svom okruženju, iako se opet prenosi taj "ju bože zar on" efekat u vestima.

Pipl in dženeral: zdrav čovek bi bio sposoban za nešto ovako stravično jedino pod dejstvom određenih hemijskih supstanci. Ukoliko prolazi kroz razne stresne situacije a držimo ga za relativno normalnog lika, i dođe do ovakvog loma, to suštinski nije zdrav čovek, on je zasigurno genetski predisponiran za pucanje po šavovima, čuči to duboko i ispliva kada se frustracije dovoljno natalože. Zdravim čovekom smatram onog ko je sposoban da se izbori bilo sa svakodnevnim stresom bilo sa krupnijim nedaćama, ko otvoreno priča o svojim problemima, ili ko je spreman da potraži pomoć i/ ili istu prihvati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
jel neko primetio da je ovo xy porodična tragedija u zadnjih ajde da lupim godinu dana. mislim da je to sve posledica nezadovoljstva životom, tačnije lošim standardom itd. uvek je bilo ubistava ali sad jbt. cele familije ginu odjednom  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2015, 03:39:46 od PaXon »
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Citat
Misliš baš na njega

ne njega  Smile

dobro si ovo opisala - to je ono "nekako" funkcionise ili barem tako izgleda

nadam se da se ovaj slucaj nece heukusno razvlaciti po medijima, kao neki iz skorijeg vremena

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Ovakve teme sluze da se ljudi najlakse popickaju na krv i noz. Isto kao sa narkomanima kad jedni smatraju da im treba pruziti sansu i lecenje a drugi da ih treba samleti u djubretarcu.. uvek je corsokak.

Nema ni blizu dovoljno informacija da se zakljuci scenario  Smile socijalna sluzba ne moze da nadgleda svaku disfunkcionalnu porodicu u Srbiji  Smile verovatno bi morali da imaju oko 10 000 zaposlenih strucnjaka na terenu. Cak i tada neko bi zavrljacio bebu kroz prozor a narod doziveo nervni slom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
mislim da razlog njegovog ludila (jer ne znam kako bi ovo drugacije nazvao)uopste nije bitan....
i ma kakav rrazlog  bio..opravdanje neko zdravstveno...
za ovaj gnjusan zlocin - nepostoji...

uglavnom..ovdje u regionu...svi smo mi u ku*** ..samo svak na svoj nacin.....
i svi imamo kamare razloga da ispizdimo svaki dan..bar po jednom...
pa opet ne idemo ulicama i ne pucamo po ljudima..ne gazimo ih kolima...
i sto je najvaznije...ne bacamo djecu kroz prozor....

covjek je bice koje svaka potentna budala moze da napravi...i to je cinjenica...
ali ...to je i problem...
dovoljno je da jedna seljancura rasiri noge..nekoj  budaletini... i eto...oni  stvore jedan novi zivot...
samo nazalost...tako... kako ga olako stvaraju... tako ga i oduzimaju...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95

Nema ni blizu dovoljno informacija da se zakljuci scenario 

vaistinu. novine nam govore šta treba da mislimo. srpske porodice se u novinama pominju samo negativno.
... jer porodica kao stub društva je prevazićena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Citat
A šta je trebalo, kastrirati ga odmah nakon što mu je dijagnostikovana psihoza?

Pa, ono... ako nisi sposoban sam da uzimas lekove, onda je prva stvar koja treba da se uradi oduzimanje poslovne sposobnosti.

Jer to je jedini nacin da nekoga lecis bez ugrozavanja njegovih "prava".

Da, da... bice zloupotreba... bla..bla... ali ja sam uvek bila pobornik ideje "bolje sto nevinih u zatvoru nego jedan kriv na slobodi"

Sto se pak, teme tice, opet je zakazao Centar za socijalni rad. Jedva cekam izjavu da nisu bili obavesteni.

A zatim i policija.

A onda i ta ludaca sto je zivela sa ludakom i dvoje male dece.

Inace, posto smo vec sbb kbb... moja majka bi u slicnoj situaciji lupila takvu osobu tiganjom ili necim cvrstim po glavi. Dobar advokat i krajnja nuzda i ajd' zdravo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.208 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.