Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 05:30:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Baterija za netbuk  (Pročitano 3517 puta)
29. Jun 2013, 17:51:39
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da li je ova baterija

http://www.drbattery.com/model/compaq/mini+110c-1030sf/lhp231.aspx

kompatibilna sa istim modelima laptopova kao i ova

http://www.amazon.co.uk/UKOUTLET-110c-1000-110c-1001NR-110c-1010EA-110c-1010EE/dp/B00CERGBI2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1372452683&sr=8-15&keywords=compaq+mini+110c+battery

Kod ove jeftine se model mog netbuka ne pominje 110c-1110ex(ne treba ni da napominjem da sam bas na tu bateriju bacio oko)

Neki modeli sa liste kod jeftine baterije se ne pominju na listi kod skuplje

Ono sto me buni sto ima modela koji se pominju na obe liste (1001NR, 1010EA, 1020EI...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Trebalo bi da ide ok. S tim sto ova druga ima malo veci kapacitet. Tako da bi i punjenje nesto duze trajalo. Jedino ako nisu zeznuli i promenili raspored kontakta. Inace napon i kapacitet su ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kapacitet je jedna od stvari koje su mi se svidele kod nje. Uz cenu naravno  Smile

Ne vidim logiku sto bi bilo sta menjali kad su obe te baterije za compaq mini 110C. Valjda se svi ti modeli razlikuju po nijansama. Ako vec postoje modeli koji su kompatibilni sa obe baterije to bi moralo da znaci da je sve isto na njima?

Videcu da nekako kontaktiram ovog prodavca na amazonu i da postavim pitanje hp support. Prijateljica mi sad ide u London i mogu da je iscimam da mi donese. Kod nas je takva baterija poprilicnio skupa.

buni me sto se kod ove jeftine ne poiminje nijedan model koji pocinje na 1110. Moguce da su ti 1110 naslednici ove prve grupe a ovaj isti tekst i lista sa kompatibilnim modelima da stoji vec sto godina. Klimava teorija jer su i ti 1110 modeli daleko od novih ali trenutno nemam bolkju teoriju  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:18:56 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Ma to za kontakte sam rekao vise tek onako. I ja nesto nisam ubedjen da su tolike lujke da bi menjali na slicne modele. Al' rekoh, opet, ko zna. Svakojakih nas ima, pa i po tim firmama. Ponaosob u ovom vremenu strke i frke za lovom, pa te prinudjuju da uzimas bas to. Smiley

Kod nas koliko vidim baterije cepaju od 100e pa na gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ima da se nadje tih jeftinih baterija na amazonu i ebay-u ali se nigde ne pomiinje moj konkretan model.

Kontam da to prodavci gledaju da rasprodaju zalihe baterija za lapove kakvih sve manje ima na zapadu jer su zastareli. Meni bi ova od 6 celija za 12 funti legla ko budali samar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Itekako bi ti legla.

Nego jel' imas ti staru bateriju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Imam al dosta kilavo drzi.

Ovaj model se pominje kod obe baterije

1001NR

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01755273&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3979068

Koliko vidim jedina razlika u odnosu na moj je sto kod ovog prvog ide ssd dok moj dolazi sa hardom

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01891224&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=4039785

edit: ima jos jedna mala razlika lai kontam da je to pre greska na sajtu nego razlika. Pod microprocessor cache kod ovog prvog stoji 512KB L2 dok je kod mog 512 MB Level 2 cache. Sve i da nije greska kontam da je izmedju svih tih silnih modela razlika u nijanasama i da su kutija, baterija, ekran i procesor potpuno isti kod svih.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:38:12 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Ma to nema veze sa hardom.

Ako vec imas, sto ne otvoris i zamenis? Jedino malo problem pravi punktovanje ali ces jeftinije proci. Samo popamti polaritet, gde je koja kako bila vezana. Ono + i -. Na njima vec pise kojeg su kapaciteta. Kupis takve ili ako ima sa vecim kapacitetom a da su istih dimenzija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Mislis da otvorim obe baterije pa da zamenim ono sto je unutra? Pretpostavljam da bih se snasao. Al opet mi je problem sto ne znam tacne dimenzije ove baterije na amazonu pa ne mogu ni da znam pre kupovine da li bi moglo da se prepakuje.

Ubedjen sam da su potpuno iste te dve baterije.

edit: sad sam nasao neki part number na mojoj

530972-251

hp sajt naravno nije od pomoci..

Uz pomoc gugla izlaze mi neke baterije sa tom oznakom. Na amazonu postoje 3 kad se trazi preko toga ali su naravno sve tri oko 40 funti.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 18:51:18 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Imas dimenzije. Cesto pisu koje su. Ne samo na Amazonu. Imas i na Limundu, Kupindu i drugim koji prodaju baterije.
Malopre zaboravih, samo pored kapaciteta i napona, gledaj koji su tip. Li-ion, Ni-mh ili koje vec.

To su ti ovakve za prepakovanje:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 05:30:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.