Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:09:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Baterija za netbuk  (Pročitano 3510 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Obe ove iz prvog posta su Li-ion. Sad sam skinuo i moju i ona je li-ion.

Ovu bih kupio ali ne vidim tu nikakve dimenzije

http://www.amazon.co.uk/UKOUTLET-110c-1000-110c-1001NR-110c-1010EA-110c-1010EE/dp/B00CERGBI2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1372452683&sr=8-15&keywords=compaq+mini+110c+battery

Mislis da kod nas kupim unutrasnjost baterije pa da prepakujem? Jesu li one unutra spajane nekako ili samo redjane u nizu? Koliko je tesko uopste otvoriti bateriju?

Ne verujem da bih ovu sa amazona mogao da prepakujem u moju jer je ona 6 celija (pretpostavljam da je ovo sto lici na klasicnu bateriju celija) dok je moja 3 celije.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 19:00:20 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Dobra je ta sa linka.

Da, kod nas imas ovih za prepakivanje. Spajanje punktovanjem. Ako je to problem naci onda malo vestine. Neka jaka lemilica, da ne kazem kao ona za oluke. Razlog, da joj se ne ohladi vrh brzo kada se nasloni na bateriju a daje dovoljno topline da se tinol razlije. I brzo pomeris kada vidis da se uhvatio i razlio. Ne mora neka velika povrsina. i 5mm u precniku je dovoljno. Ovo za grejanje kazem da se ne bi baterija zagrevala jer je toplota unistava.
Verovatno je lepljena. Kada krenes da skalperom seces spoj, ono dok krene, na dalje pocne cesto sam da pucka i odvaja se. Skines poklopac, sacuvas one izolatorske papirice, odpunktujes zice spojene na bateriju. Mozes i tankim secicama priljubljenim uz povrsinu.
Sve u svemu, da se odraditi i jeftinije se prodje. Iskreno, gledajuci ovu cenu na linku, proveri prvo cene, koliko bi kostalo i da li bi se na onu cenu isplatilo. Jer ono iznad mi deluje nekako malo.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 19:08:49 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Za lemljenje sam totalni laik. Morao bih da nadjem nekog da mi to odradi. Mislim da bih pre odneo bateriju na reparaciju nego sto bih ja petljao sa tim. Malocas sam naleteo na neki link gde naplacuju 2000-3000 i kazu da ubace potpuno nove celije. To je valjda ok resenje za te novce.

U svakom slucaju mi se mnogo vise svidja ideja da kupim ovu sa amazona i da je normalno koristim ako je ikako moguce jer je 6-celijska. Videcu neki hp forum ili cu da pisem mejl hp support ako to postoji pa ce oni valjda znati da mi kazu da li je kompatibilna.

Pretpostavljam da bi i u nekom nasem hp ovlascenom servisu morali to da znaju pa cu videti i tu da pitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Citat
Malocas sam naleteo na neki link gde naplacuju 2000-3000 i kazu da ubace potpuno nove celije.
Mislio sam i to da ti predlozim. Rade i to.

U svakom slucaju vidi kako ces najbolje proci. Imas nekoliko mogucnosti, pa sad', sta je najbolje za tebe, to odradi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ok

Hvala puno na konsultacijama Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia
Taman posla. nema na cemu.  Smile

Ziv bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Samo jos jedno pitanjce.

Ako uzmem ovu sa Amazona i ona po dimenzijama odgovara ne postoji opasnost da eventualno nesto sprzim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Trebalo bi da su ipak kompatibilne

http://www.shopping.hp.com/shopping/pdf/HP_NB_Battery_Compatibility_Chart.pdf

Malo me buni sto su stiklirali samo 6 cell bateriju kad netbuk u startu dolazi sa 3 cell.

Ali kljucno je da su Compaq Mini 110-1000 ubaceni kao jedinstvena grupa tako da kontam da svaki netbuk oznacen sa 110c-1xxx trosim istu bateriju Smiley
« Poslednja izmena: 30. Jun 2013, 14:24:50 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Uzmes instrument i izmeris...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sta da izmerim?

Kod ove se pominje moj model i ona je 10.8
http://www.drbattery.com/model/compaq/mini+110c-1030sf/lhp231.aspx

Ovu drugu hocu da kupim i ona je takodje 10.8
http://www.amazon.co.uk/UKOUTLET-110c-1000-110c-1001NR-110c-1010EA-110c-1010EE/dp/B00CERGBI2/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1372452683&sr=8-15&keywords=compaq+mini+110c+battery
Citat
Voltage: 10.8V£¨Compatible with 11.1V)

Lightsoft jos u prvom odgovoru rece da je napon ok
Citat
Inace napon i kapacitet su ok.

Ne znam sta bih vise uopste mogao da saznam merenjem.

Jedina mogucnost koja moze da mi napravi problem je da je eventuaalno ova baterija sa amazona drugih dimenzija ili da su kontakti drugacije rasporedjeni ili neka slicna glupost.

Po onom pdf-u svi compaq mini 110c-1xxx trose iste baterije tako da bi i ova sa amazona morala da odgovara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:09:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.