Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:43:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Barak Obama = predsednik  (Pročitano 65941 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije ni Amerika što je bila, kada njom vladaju čamuge. Ima da dovede Ameriku na nivo Kenije.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Pakistan: SAD da obustave napade
25. januar 2009. | 12:49 | Izvor: Beta, Tanjug

Islamabad, Kabul -- Pakistan je pozvao američkog predsednika Baraka Obamu da obustavi raketne napade SAD na uporišta Al Kaide na teritoriji Pakistana, kraj granice sa Avganistanom.

Pakistan ukazuje da civili ginu u napadima koji su počeli po inaguraciji Obame prošlog utorka. Pakistanske vlasti kažu da je među 22 poginula u dva napada u regionu Vaziriostan svega osam oslumnjičnih da su strani borci.

"S dolaskom nove vlade SAD, Pakistan se iskreno nada da će SAD preispitati politiku i prihvatiti celovitiji pristup u postupanju sa terorizmom i ekstremizmom", saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Pakistana.

SAD nisu direktno priznale ispaljivanje projektila za koje se veruje da su većinom lansirani iz bespilotnih letelica kojima daljinskim komandama upravlja CIA, a poleću iz Avganistana.

Obama nije komentarisao raketne napade. Međutim, on je kao spoljnopolitički prioritet postavio rat u Avganistanu i s njim isprepletanu borbu protiv Al Kaide u Pakistanu.

Malobrojni su posmatrači koji smatraju da će on odbaciti taktiku za koju američki zvaničnici kažu da je likvidirala niz ekstremističkih lidera koji predvode pobunu u Avganistanu i koji su možda kovali zaveru za nove terorističke napade na Zapadu.

Pakistanski lideri se žale da je više od 30 raketnih napada od avgusta razgorelo anti-američko raspoloženje i potkopalo napore njihove vlade da se suprotstavi islamskim ekstremistima.

Te žalbe su imale malo praktičnih rezultata što jača spekulacije da je proamerička vlada Islamabada, u besparici dala prećutnu saglasnost u zamenu za političku i finansijsku pomoć Vašingtona.

Pakistanska vlada ima slabu kontrolu nad graničnim regionom koji važi za verovatno skrovište šefa Al Kaide, Osame bin Ladena i drugih vođa terorista.

Avganistan: Protesti zbog civilnih žrtava

Hiljade Avganistanaca protestovalo je danas protiv predsednika Hamida Karzaija i Sjedinjenih Američkih Država zbog novih civilnih žrtava tokom najnovijeg američkog napada na talibanske ciljeve.

Pitanje civilnih žrtva je veoma osetljivo u Avganistanu i dovelo je do smanjanja podrške Karzaijevoj vladi i stranim trupama, koje ga podržavaju, preneo je Rojters.

Vojna operacija koja je izazvala proteste dogodila se tokom nedelje u istočnoj provinciji Lahman.

Američka vojska je saoštila u subotu da su njeni vojnici, podržani iz vazduha, ubili 15 ekstremista u opercaiji izvedenoj tokom noći.

Karzaijev savetnik, koji se bavi istragom o poginulima, Asadulah Vafa izjavio je, međutim, da je u operaciji ubijeno 16 civila, uglavnom dece i žena.

"Mi to snažno osuđujemo i želimo kraj toga (civilnih žrtava)", rekao je novinarima Vaha danas u Mehtar Lamu, glavnom gradu provincije Lahman, gde je održan protest.

Na hiljade ljudi je uzvikivalo slogane protiv Karzaija i SAD, uprkos jakoj kiši, koja je zahvatila Mehtar Lamu.

"Ako strane trupe ne okončaju operacije, mi ćemo pokrenuti džihad", izjavio je lider protesta Malik Hazrat.

Guverner provincije Lahman je pokušao da umiri demonstrante i pozove ih na razgovor s predstavnicima američke vojske. Oni su ga, međutim, gađali kamenjem i omeli njegov govor.

Portparol američke vojske izjavio je da je planirana zajednička istraga o incidentu sa avganistanskom vladom tokom nedelje.

U operacijama stranih i avganistanskih trupa od oktobra prošle godine poginulo je gotovo 700 civila.

Karzaji, koji je u više navrata tražio da strane trupe koordinišu svoje operacije sa vladinim snagama, izjavio je prošle nedelje da su pogibije civila glavni razlog nestabilnosti u Avganistanu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
E sada će neki reći da je jedni Amerika Dzordza Vašingtona, drugo je Amerika Vilsona, pa ona Kenedijeva, Bušova - menja se. Ali ako će neko da izadje iz krize kao novo društvo - pa to je upravo Amerika.

Nije to zbog Obame, nego zbog hiljada Štiglica koji danas tamo rade na krizi. Mi imamo situaciju i da je Vilsonova Amerika bila otvorena za najobrazovanije Srbe i Obamina. I iz toga bi mogli nešto da naučimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Nije to zbog Obame, nego zbog hiljada Štiglica koji danas tamo rade na krizi. Mi imamo situaciju i da je Vilsonova Amerika bila otvorena za najobrazovanije Srbe i Obamina. I iz toga bi mogli nešto da naučimo

zar ti ne shvatash koliko se etnichka struktura SAD izmenila od doba vudroa vilsona - i da su danas belci tamo manjina  Smile . i zar ti nije jasno da ako su negde afrikanci u vecini da ce to mesto  da lichi na afriku (primer detroita  Smile) ,odnosno da tamo gde su meksikanci u vecini - sve lichi na meksiko ( L.A i njegovi latino krajevi poznati po "bezbednosti"   Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
A Chinatown gde se ljudi rode, žive ceo život, rade i umru ne naučivši engleski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A Chinatown gde se ljudi rode, žive ceo život, rade i umru ne naučivši engleski.

cuti , to je sada jedna od svetlijih tachaka ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Каква је сада расна структура у САД? На попису из 2000. је кажу било 75% белаца.
Каква је расна структура новорођене деце?
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 17:03:28 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
zar ti ne shvatash koliko se etnichka struktura SAD izmenila od doba vudroa vilsona - i da su danas belci tamo manjina  Smile . i zar ti nije jasno da ako su negde afrikanci u vecini da ce to mesto  da lichi na afriku (primer detroita  Smile) ,odnosno da tamo gde su meksikanci u vecini - sve lichi na meksiko ( L.A i njegovi latino krajevi poznati po "bezbednosti"   Smile)

Sada hoćeš da me ubediš da su belci u manjini u SAD-u?
I nije baš da cela Amerika liči na Meksiko i Afriku, neće biti da je tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch

Imaš dijelove nekih gradova gdje Balkanci se rode, žive cijeli život, rade i umru ne naučivši engleski.

Btw. BF - bijelci još uvijek nisu manjina. C c c c c c c - očito nikad nisi bio ovdje Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
prema zvanichnoj demografiji belci ce postati manjina u SAD u 2042 (pre toga se to predvidjalo za 2050) .... danas se inache zvanichno vodi da belaca ima 66 , ostalih 34 posto ... inache vec danas vecina rodjene dece su nebelci  Smile

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=afLRFXgzpFoY&refer=home

ali

- prema zvanichnoj statistici i mnogi meshanci se rachunaju kao belci , kao i jevreji .

- ilegalni emigranti se takodje ne rachunaju u statistiku (a ima ih po raznim procena vishe desetina miliona ) ...

tako da ja mislim da su belci vec danas manijina u SAD .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:43:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.