Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:35:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Barak Obama = predsednik  (Pročitano 65934 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
@Sale Nadj

Ma nemas ti pojma... Smile
Ako bf kaze da vas je manjina, onda ste manjina... Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 18:14:57 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch
Ah, pa tko je kriv bijelcima i bjelkinjama što imaju u prosjeku manje od jednog djeteta po paru?????

Naravno - Mexikanci, crnci, Filipinci i drugi imaju više djece, nitko bjelcima nije kriv što ne rade dovoljno na potomstvu, nego im je važnija karijera, $$$ i drugo. Tu nama bjelcima nitko nije više kriv nego sami MI.

@Niko79

Imam, imam...  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 18:15:36 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Pa ništa onda, pripremite se za svet u kojem belci više neće dominirati. Nisu di do sada bili najbrojniji, ali će se to odraziti i na ekonomskom nivou jer crnci nisu više robovi, nego evo vidimo i predsednici. Ja inače u tome ne vidim ništa loše
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ah, pa tko je kriv bijelcima i bjelkinjama što imaju u prosjeku manje od jednog djeteta po paru?????

Naravno - Mexikanci, crnci, Filipinci i drugi imaju više djece, nitko bjelcima nije kriv što ne rade dovoljno na potomstvu, nego im je važnija karijera, $$$ i drugo. Tu nama bjelcima nitko nije više kriv nego sami MI.

@Niko79

Imam, imam...  Smile

pa sad ko je kriv ,ako kazem uvrijedice se nash mod niki ,kao i na onoj temi o bombardovanju .... Smile Smile

a to nije toliko ni bitno - bitno je da ce takva populacija doneti i odgovarajucu drzavu ,kulturu i standard zivljenja , shto je upravo i pochelo da se deshava  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch
Kako nije bitno tko je kiv?  Smile

E moj Bf, najteže je vidjeti krivicu u svojim redovima. Nitko bjelcima nije kriv više nego sami bijelci. Bog nam je dao i pimpeke i lijepe ženke a mi se ne parimo dovoljno Smile neg tratimo vrijeme po raznim glupostima (uključujući u to i forumske rasprave). Gdje si vidio Mexikance na forumima? Nemaju oni vremena za to. Oni rade i guze, a mi - radimo, pa radimo sve i svašta a manje prašimo po ženskicama Smile

Dakle, ajmo, tastaturu u stranu, gaće dolje i prašit prvu koja nam da (ako da)  Smile

A sad, ajmo nazad na temu  Smile Smile Smile (ovo je cvijet dobre volje, nisam gay, ne brini se - ne upucavam ti se  Smile )
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 263
Zastava УБеркистан
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
 Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 18:58:23 od Elmahico »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230
E sada će neki reći da je jedni Amerika Dzordza Vašingtona, drugo je Amerika Vilsona, pa ona Kenedijeva, Bušova - menja se. Ali ako će neko da izadje iz krize kao novo društvo - pa to je upravo Amerika.

Nije to zbog Obame, nego zbog hiljada Štiglica koji danas tamo rade na krizi. Mi imamo situaciju i da je Vilsonova Amerika bila otvorena za najobrazovanije Srbe i Obamina. I iz toga bi mogli nešto da naučimo
I sada je Amerika otvorena za obrazovane. Uvek bila.Prosta statisticka racunica: jedan dolar ulozen u naucna istrazivanja donosi cetiri dolara profita.
Sto ne bi kupio skolovanog coveka za bud zasta, koji u svojoj drzavi trpi strahovite traume, ispljuvan, optuzen za petokolonasa (zato sto govori strani jezik), optuzen za ustastvo i pederstvo zato sto ima lepe manire i ponasananje vaspitanog coveka?
Uz to ne da ima malu platu, nego nema ni da radi.Iako radi, onda treba da mu polupismen bude sef, jer je rodjak po partijskoj liniji.
Pokupice ne samo oni, nego i drugi sve sto vredi ovde. Smile Smile Smile Od 45-e kada si pobio sve sto je bilo umno, tokom 60 godina je iz utrobe ovog naroda izvadjeno sve sto vredi i proterano tamo.

Kako ces sa cetvrtom ligom da postanes sampion, ne znam?

Obama je tipican primer drustva jednakih sansi. Siromah, crn, od jos crnjeg oca dokazao da se americki san moze ispuniti.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 21:00:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
NATO za veću pomoć Obami
26. januar 2009. | 20:59 | Izvor: Tanjug

Brisel -- NATO poziva svoje članice da učine više da pomognu predsedniku SAD da se obračuna s pretnjom od terorizma, oružja za masovno uništenje i nefunkcionalnih država.

Generalni sekretar NATO-a Jap de Hop Shefer je na prvoj konferenciji za novinare od inauguracije novog američkog predsednika Baraka Obame upozorio da aktuelni problemi nisu "magično nestali" i da svet nije odjednom mirnije mesto, navodeći da je potrebna još veća saradnja Evope i Amerike.

On je ukazao na probleme nuklearnih programa Severne Koreje i Irana i upozorio da potonji preti da izazove "nuklearni domino efekat" na Bliskom istoku.

Prvi čovek NATO-a je kazao da se mora obratiti posebna pažnja na južnu Aziju, ocenivši da bi pobeda ekstremizma u Avganistanu i Pakistanu bila "katastrofa za međunarodnu zajednicu".

U Avganistanu je potreban regionalni pristup, a razgovori treba da uključuju sve regionalne igrače - Pakistan, Indiju, Kinu, Rusiju i, takođe, Iran, kazao je generalni sekretar NATO-a.

Govoreći o američkom planu da poveća broj vojnika u Avganistanu, de Hop Shefer je rekao da i Evropa mora da da svoj doprinos.

"Ako Evropljani očekuju od SAD da zatvori Gvantanamo, potpiše sporazume o klimatskim promenama, prihvatiti vođstvo EU u glavnim pitanjima, a da ne ponude ništa više od ohrabrenja, kao na primer u Avganistanu, onda bi trebalo da razmisle ponovo. Jednostavno, stvari se neće tako odvijati", poručio je on.

On je pozvao evropske zemlje da obrate više pažnje na oblast centralne Azije i Kavkaza, pozivajući se na političke, bezbednosne i probleme u vezi sa energentima.

NATO bi trebalo da ozbiljnije razmisli o svojoj ulozi u obezbeđivanju sigurnosti energetskih isporuka, a Evropa da, uprkos aktuelnoj ekonomskoj krizi, poveća svoje bezbednosne kapacitete i tako postane efikasniji partner SAD.

"Amerika ostaje spremna da vodi, ali ne može da vodi sama. Evropa treba da bude i voljna i sposobna da bude partner koji nova američka administracija traži", zaključio je de Hop Shefer.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N93

8 Years Of Bush in 8 Minutes! ~Olbermann

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Obamina "lula mira" islamskom svetu

Američki predsednik Barak Obama izabrao je arapsku televizijsku stanicu "Al Arabija" za svoj prvi zvanični intervju, kao deo napora da popravi odnose sa islamskim svetom koje je narušila prethodna administracija Džordža Buša.

U intervjuu koji je objavljen, Obama je podsetio i na svoje muslimanske korene i rođake, što je praktično bila tabu tema za vreme predsedničkih izbora, i naveo da muslimanima želi da prenese poruku da Amerikanci nisu njihovi neprijatelji.

Obama je za televiziju čije je sedište u Dubaiju, rekao da su SAD u prošlosti činile greške, ali da "nema razloga zašto ne bi bilo moguće obnoviti ono poštovanje i partnerstvo koje je Amerika sa islamskim svetom imala do pre samo 20 ili 30 godina".

Novi američki predsednik pozvao je na novo partnerstvo sa islamskim svetom, "zasnovano na uzajamnom poštovanju i zajedničkim interesima". Obama je govorio i o svom odrastanju u dominantno muslimanskoj Indoneziji.

Obamin intervju emitovan je u trenutku kada je njegov novi izaslanik za Bliski istok, bivši senator Džordž Mičel doputovao u Egipat, na početku turneje tokom koje će posetiti i Izrael, Zapadnu obalu, Jordan, Tursku i Saudijsku Arabiju.
U intervjuu, Obama je ocenio da je važno "odmah se angažovati" na Bliskom istoku i da je Mičela uputio da razgovara "sa svim važnijim uključenim stranama". Prema Obaminim rečima, njegova administracija će posle tih razgovora definisati svoju pristup.

"Ono što sam mu rekao je da sluša, pošto SAD isuviše često počinju time što diktiraju", rekao je Obama.

On je ponovio da SAD ostaju pri tome da je Izrael njihov saveznik i veruju u pravo te zemlje da se brani, ali je ukazao da će i Palestinci i Izrael morati da donesu teške odluke.

"Verujem da je trenutak zreo da obe strane shvate da put kojim kroče nije onaj koji će doneti prosperitet i bezbednost njihovim narodima", rekao je Obama, pozivajući na stvaranje palestinske države u kojoj bi postojala unutrašnja sloboda kretanja i koja bi mogla da trguje sa susedima.

Obama je osudio pretnje koje je Iran uputio Izraelu, nuklearni program Teherana i podršku terorističkim organizacijama, ali je ocenio da je za SAD važno "da budu voljne da razgovaraju sa Iranom, da veoma jasno ukažu gde leže razlike, ali i gde su putevi za eventualni napredak".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:35:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.