Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bankarski raj u Srbiji - menjaju uslove u pet do 12  (Pročitano 7582 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
не знам...немам посла са банкама...имам само текући рачун у комерцијалној на који ми леже плата...то што ми мазну 200-300 динара сваког месеца за неко "одржавање" сам им опростио Smile нек купе 200 грама кафе и флашу сока Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Citat
Treba, i ja kazem. A kad bi do toga doslo, jednostavno bi se strane banke povukle iz biznisa i naravno odneli svoj kapital sa sobom.
Gde, na Mars ? Ili mislis da ima jos puno drzava gde mogu da rade to sto rade ovde ?
Citat
A posto je domaca stednja pomalo siromasna, tj. ljudi bas nemaju nesto para da orocavaju u domacim bankama, znaci, uz niske kamatne stope ne bi bilo kredita za sve, neko bi dobio pare, neko ne jer jednostavno ih ne bi bilo.
Bolje da ne dobijes kredit, nego da nedelju dana mesecno radis za kamatu.
Problem je sto najvise tih prevara ima kod dugorocnih, stambenih kredita. Jebiga, porodica hoce da se osamostali, napravi proracun, a onda im banka podigne kamatu. I tako ko zna koliko godina ... Za ove sto uzimaju kredit za letovanje me zabole  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2011, 23:05:36 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Smile zamolio bih buduce funkcionere monitarnog fonda, da ljudima dozvole da napisu bar jedan svrsihodan odgovor na temu

jel neko dobio taj famozni poziv za anekse ??? ja cuh danas troje ljudi prevozu da jesu i da idu... samo bi hteo da cujem sta su ankesi ???

jel zna bre neko, nesto o novom pravilniku za banke u Srbiji....

i sta se desava sa provizijama, za uplate ??? i mozda isplate ... videh da ce i to da se menja.... samo ne i kako ....

P.S. zabole me za trolove, nemam kredit ali mozda se isplati sa ovim novim pravilima, jako me zanima da kad odem da platim racune ne dam na salteru 10% (svih mojih racuna) samo zato sto sam dosao do saltera....

mrgi izvini kucao si dok sam ja kucao, tvoj odgovor je svrsishodan.. rekao si da ne znas Smiley
medjutim bre placas racune, tako da imas malo i ti veze sa bankama , sem ako ti nije bitna provizija koju moras da im platis  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2011, 23:10:42 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
A inace se ovajdismo od banki... eno,podigose silne fabrike,vratise posrnule gigante u zivot,otvorise radna mesta,krenuse investicije...

Pa banke ne sluze za izgradnju fabrika, otvaranje radnih mesta i slicno vec za davanje kredita. O cemu ti pricas to su investicione banke a njih subvencionise drzava, mislim, ako ima sa cime. I tu ne dobija svako kredit nego onaj ko pokaze da je realno da ce ga i vratiti a uz to i pojacati privredu.
A pare za ove privatne kredite, za stanove, kuce, kola i slicne dzidza bidze dolaze sa zapada i imaju svoju kamatu. A nikoga ne tuku da uzima kredit ako nece. A kad vide koliko su u Srbiji sigurna radna mesta, inflacija i slicno, tu raste rizik koji se pokriva iz kamate, od njih deset jedan ne vrati kredit pa se iz kamate pokriva taj gubitak
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
не знам...немам посла са банкама...имам само текући рачун у комерцијалној на који ми леже плата...то што ми мазну 200-300 динара сваког месеца за неко "одржавање" сам им опростио Smile

A,jbg... Rade u teskim uslovima,i nepristupacnim mestima,izvrsavajuci izuzetno teske zadatke...  Smile razumi ih,nije im lako.  Smile Na kraju krajeva,nije fora da njihove kolege po svetu imaju tri kuce,a ovi ovde samo dve...  Smile

Inace,meni nista nije stiglo.Zasad.  Smile

Pa banke ne sluze za izgradnju fabrika, otvaranje radnih mesta i slicno vec za davanje kredita. O cemu ti pricas to su investicione banke a njih subvencionise drzava, mislim, ako ima sa cime. I tu ne dobija svako kredit nego onaj ko pokaze da je realno da ce ga i vratiti a uz to i pojacati privredu.
A pare za ove privatne kredite, za stanove, kuce, kola i slicne dzidza bidze dolaze sa zapada i imaju svoju kamatu. A nikoga ne tuku da uzima kredit ako nece. A kad vide koliko su u Srbiji sigurna radna mesta, inflacija i slicno, tu raste rizik koji se pokriva iz kamate, od njih deset jedan ne vrati kredit pa se iz kamate pokriva taj gubitak

Banke sluze za peljesenje.Tacka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Slazem se, priznaj da si iskucao i morao si da se ispostujes  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

Banke sluze za obrcanje novca, za orocavanje istog i za pozajmljivanje. Ako neko oroci novac u banci, on oce kamatu, a banka naplacuje kamatu od onoga kome pozajmi novac. Vrlo jednostavno.

Bolje da ne dobijes kredit, nego da nedelju dana mesecno radis za kamatu.
Problem je sto najvise tih prevara ima kod dugorocnih, stambenih kredita. Jebiga, porodica hoce da se osamostali, napravi proracun, a onda im banka podigne kamatu. I tako ko zna koliko godina ... Za ove sto uzimaju kredit za letovanje me zabole  Smile

Pa sloboda je, nikad kolko znam nisu zabranjivali uzimanje kredita pa ne mogu ni sada. A kako to u Srbiji ide, uzme Rasa kredit sa niskom kamatom, Dusko ga ne dobije jer nije stigo na red ili nema neku vezu. Rasi ne trebaju pare posto vec ima kucu i naravno vezu u banci pa on pozajmi pare Dusku da sagradi kucu, kupi stan... A Rasa naravno za to oce kamatu a posto je broj kredita ogranicen, Rasa oce tu kamatu i da nabije da ne bude bas dzabe.
A sada navodio sam ranije primere, cak ljudi kojih sam znao. Ziveli po tri generacije u dvosobnom stanu i cekali godinama na stan, skupe se ljudi kad nemaju. Danas eto mora novo auto, mora nov stan, namestaj, mobilni, ne ceka se vec se ode do banke koja odma da pare...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Banke sluze za obrcanje novca, za orocavanje istog i za pozajmljivanje. Ako neko oroci novac u banci, on oce kamatu, a banka naplacuje kamatu od onoga kome pozajmi novac. Vrlo jednostavno.

Dakle,jos jednom,recima mog bivseg profesora ekonomije...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

Dobro, ajmo ukinuti banke, ljudi drze pare u carapama i ispod kreveta ili u teglama na tavanu, a naravno onda ne nicu fabrike jer niko ne daje kredit za iste.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52

zato je i bivsi  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.