Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Banka uči decu da se rugaju siromašnima  (Pročitano 9929 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Verovao ili ne, sve ima uticaja na vaspitanje pa i ovakve stvari. Doduse, u pravu si da ono polazi od kuce i od roditelja.
Ma naravno, potpuno se ja slažem sa tobom da ima. I više nego što možda izgleda na prvi pogled, nažalost Smile Najgore od svega je što je teško decu zaštiti od toga Smile E tu bi država trebalo da uskoči i da ne dozvoljava ovakve stvari - a pošto smo mi banana republika, od toga nema ništa Smile Pa ko uspe da odgaji normalnu decu u ovo vreme, svaka mu čast!  Smile
Tako se pocinje a posle ide "Mama, tata, ajde da mi kupite to i to, video sam na nekoj reklami na TV-u da uzimaju kredite i kupuju". Recimo ni da taj pocetak nije dobar jer mu usadis ideju koju roditelji treba da "izbiju" iz njegove glave ako zele. Naravno da zavisi od roditelja ali samo pouka je losa. Samo ucenje da se zivot temelji na materijalnosti je lose po decu cak iako ima donekle istine u tome.

Novac ima svoju drustvenu vrednost ali ga forisrati i uciti decu tome je skroz pogresno

a zashto je pogreshno , kad je to istina : u judeo-liberalnom drushtvu novac je merilo chovekove vrednosti  Smile
Pa, da li bi zeleo da tvoje dete naucis tako da sve gleda kroz prizmu para?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Dal će b92 da napravi prilog o ovome a?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Pa, da li bi zeleo da tvoje dete naucis tako da sve gleda kroz prizmu para?

pa , pravo da ti kazem , iako mi se to ne dopada posebno , smatram da je roditelj duzan da obavesti svoje dete u kakvom drushtvu zivi i shta je najvaznije  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
pa , pravo da ti kazem , iako mi se to ne dopada posebno , smatram da je roditelj duzan da obavesti svoje dete u kakvom drushtvu zivi i shta je najvaznije  Smile .

Obavestiti da, vaspitati tako - ne, nikako. Oni koji tako vaspitavaju decu - ne treba ni da ih imaju, jer su i dalje na mentalnom nivou jazavca... Sa njima treba  Smile.
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Ljudima su danas tolko zinula dupeta za tim usranim komadima papira,da ce cak i zdravlje svoje zrtvovati radi njega,cak i celu svoju nasu planetu.  Smile

I,da,to JESTE samo komad papira.Ovo danas nije novac,niti reprezent bogatstva,to je obicna gomila papira,kojoj je vrednost vrlo relativna,a koja je s druge strane glavni uzrok 80% sranja u ovom svetu.  Smile

Potpisujem, odnosno slazem se sa navedenim potpuno. Sa druge strane, ovaj homo-sapiens je eksperimentisao sa svim i svacim pa opet nije islo. Komunisti su isli da ukinu pare pa ljudi opet nisu bili sretni. Eno, svima san "americki san", kapitalizam pa se sanja da ce bas oni da postanu milioneri od peraca tanjira.
Sa druge strane, da podelimo svo to bogatsvo sa siromasnima u drugoj "polovini" od 75% sveta, jedva bi imali dovoljno struje da napunimo mobini a to bas niko nece. Uvek ce neko morati da cisti ulice i kanalizaciju a neko da radi sa nekim hemijskim otrovima da bi mi imali recimo mobilne ili TFT i da zivi pored neke hemije da dobija rak od vode koju mora da pije jer nema drugog.
Ili kako mi je jedan Bosanac pricao, reka u njegovom mestu u kojoj pred rat nije bilo preporucljivo ni kupati se zbog industrije, za vreme rata su ljudi pili vodu iz nje jer se posle dve tri godine potpuno ocistila. A tamo gde su mine rasti prasuma i zivotinje uzivaju, nit iko krci sumu nit iko ide tamo da lovi.

Pa bre, neka zaradi sama da ne bi sedela pored praznog lonca. Neću valjda da je učim da se bogato uda - naučiću je da sama zarađuje svoj hleb, ne da bude udavača  Smile . Ako ne ume da zaradi za život, ja ću da je izdržavam, neću da je uvalim prvom sa parama koji naiđe  Smile

I još nešto: srećnija će biti pored praznog lonca sa dobrim i kvalitetnim čovekom, nego u petosobnom stanu u centru sa skotom. Tome treba učiti decu - a ne kako da budu "uspešni ljudi"  Smile

Pa prvo, posao se tesko nalazi, drugo, ako je trudna bas i ne moze da radi kao i posle porodjaja kad je dete malo. Tu mora muz da zapne za familiju. ALi kazem, svi se busaju nekim "vrednostima" ali kad dodje stani/pani e onda rikverc, ipak je u pitanju vlastito dete
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 19:21:12 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Potpisujem, odnosno slazem se sa navedenim potpuno. Sa druge strane, ovaj homo-sapiens je eksperimentisao sa svim i svacim pa opet nije islo. Komunisti su isli da ukinu pare pa ljudi opet nisu bili sretni. Eno, svima san "americki san", kapitalizam pa se sanja da ce bas oni da postanu milioneri od peraca tanjira.
Sa druge strane, da podelimo svo to bogatsvo sa siromasnima u drugoj "polovini" od 75% sveta, jedva bi imali dovoljno struje da napunimo mobini a to bas niko nece. Uvek ce neko morati da cisti ulice i kanalizaciju a neko da radi sa nekim hemijskim otrovima da bi mi imali recimo mobilne ili TFT i da zivi pored neke hemije da dobija rak od vode koju mora da pije jer nema drugog.
Ili kako mi je jedan Bosanac pricao, reka u njegovom mestu u kojoj pred rat nije bilo preporucljivo ni kupati se zbog industrije, za vreme rata su ljudi pili vodu iz nje jer se posle dve tri godine potpuno ocistila. A tamo gde su mine rasti prasuma i zivotinje uzivaju, nit iko krci sumu nit iko ide tamo da lovi.

U prevodu: dok jednom ne smrkne, drugom ne svane  Smile Poenta države je da se brine da se ne smrkne baš njenom narodu - a nešto nisam siguran da ova naša to radi  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Da se ne lazemo, u Srbiji je Srbima vlast uvek bila mrska  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Obavestiti da, vaspitati tako - ne, nikako. Oni koji tako vaspitavaju decu - ne treba ni da ih imaju, jer su i dalje na mentalnom nivou jazavca... Sa njima treba  Smile.

ne moraju da ih vaspitaju roditelji . dovoljno je shto ih vaspitava drushtvo , mediji i uopshte sam zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
[ne moraju da ih vaspitaju roditelji . dovoljno je shto ih vaspitava drushtvo , mediji i uopshte sam zivot  Smile

Upravo zato što ih vaspitavaju mediji i društvo, imamo nove generacije sebičnih, samoživih klinaca kojima je stalo samo do svog dupeta i koji bi za pare prodali i rođenu majku... Teško onome ko dopusti da mu mediji vaspitavaju decu - starost će na ulici dočekati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Dal će b92 da napravi prilog o ovome a?  Smile
B92 pušta ovo u najavi za reklame.

Interesantno je to što nigde ne stoji logo banke.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 19:38:51 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.