Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Банда лоповска  (Pročitano 4681 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Благо теби ако је одраз нивоа каква кола возиш. Онда је за тебе Миле Китић уберкраљ.
... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Благо теби ако је одраз нивоа каква кола возиш. Онда је за тебе Миле Китић уберкраљ.

Nije mi Mile Kitic nikakav kralj, i stvarno ne vidim zasto bi mi namerao misljenje?

Ne izvrci reci i ne izvlaci iz konteksta, to nije lepo!
Bilo bi smesno videti recimo MSP u Jugicu ili nekom slicnom autu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Није никакво извртање, логичан закључак извучен из твог поста. По теби је испод нивоа возити се у слабијем аутомобилу. Сам о себи говориш, шта ти је ту могу, закључци се сами намећу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Није никакво извртање, логичан закључак извучен из твог поста. По теби је испод нивоа возити се у слабијем аутомобилу. Сам о себи говориш, шта ти је ту могу, закључци се сами намећу.

Nije mi ispod nivoa voziti se u jeftinijem automobilu, boze me sacuvaj. Samo ruzni ljudi pate od skupih stvari.
Rekao sam, ponovicu opet: Ministri i ljudi na vaznim polozajima. Ja jos nisam ni ministar niti na nekom vaznom polzaju. Tako da ne vidim kako tvoj komentar ima veze sa mozgom? Da li si pri jos jednom pokusaju da izmislis toplu vodu sam sebe spustio na nivo razmisljanja deteta iz obdanista ili sta vec... Necu ulaziti u tvoje metnalno stanje. Svima je jasno da je tvoj post nakon mog napisan cisto da bi me diskreditovao, jel tako?
Zasto to? Ja ti nisam neprijatelj. Razumem tvoje stanje i pomocicu ti, sve sto kazes je tacno! Imas pravo! Svi cemo biti tvoji svedoci ipak smo mi jaka i slozna zajednica na ovom forumu!

Nije ti jasno o cemu govorim? Nije moj problem. To ces morati sam sa sobom da resis kao sto si sam sebe nabedio da si ozbiljan politicki analticar, psiholog i ko zna sta sve....

« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 12:15:55 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Sta je tu problem? U kojoj drzavi se ministri voze u kolima jeftinijim od par desetina hiljada evra? Najnormalnija stvar je da drzavni sluzbenici na tom nivou imaju prevoz koji je bezbedan, a i pristojno izgleda. Uostalom, to nije njihovo licno vozilo vec u posedu drzave.
...dragi djecace,da li znas da postoje zemlje u kojima ministri na posao idu gradskim prevozom,biciklom,a neki i rolerima?i to u mnogo bogatijim drzavama od Srbije.ako ti koji se zalazes za prava svega i svacega ne vidis u cemu je problem,onda je bas problem.  Smile

Olof Palme
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sta je tu problem? U kojoj drzavi se ministri voze u kolima jeftinijim od par desetina hiljada evra? Najnormalnija stvar je da drzavni sluzbenici na tom nivou imaju prevoz koji je bezbedan, a i pristojno izgleda. Uostalom, to nije njihovo licno vozilo vec u posedu drzave.
...dragi djecace,da li znas da postoje zemlje u kojima ministri na posao idu gradskim prevozom,biciklom,a neki i rolerima?i to u mnogo bogatijim drzavama od Srbije.ako ti koji se zalazes za prava svega i svacega ne vidis u cemu je problem,onda je bas problem. Smile

Olof Palme
...pa i ovu,ime sam joj zaboravio,sto ju je roknuo onaj nas Srbin,dok je bila u sopingu.boc,boc,boc nekoliko puta sa nozem i nema vise.i sta se desilo?nista,ovog naseg zatvorili u ludaru,ali se nista bitno nije promenilo po pitanju limuzina i 1000 prstenova obezbedjenja,dok se nezaposli i onaj najdalji rodjak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Он је држављанин те државе, чак је и рођен тамо чини ми се.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2010, 16:07:19 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Nista, nek uzmu bolje krseve pa nek se i albanska vlada vozi u boljim vozilima  Smile
Nije Srbin ni Svedjan ni Urugvajac
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
А што је битно дал се Шипци возе у бољим колима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.