Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140498 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One M8
                                   Karadžić: ''Imamo idealnu priliku za razgovor o regionalnoj ligi''

Predsednik FSS, zajedno sa generalnim sekretarom Lakovićem prisustvuje dvodnevnom seminaru u Ljubljani, u organizaciji UEFA. Otkriva da je bilo i reči na temu formiranja regionalne lige.

Seminar u Ljubljani pružio je i priliku čelnicima Saveza iz nekadašnjih jugoslovenskih republika da se okupe na jednom mestu i konačno započnu konkretnije razgovore na temu formiranja regionalne lige, što je ponovo aktuelizovano prethodnih dana.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić ističe da je tokom jučerašnjeg dana bilo neformalnih razgovora na tu temu, ali da bi nešto konkretniji sastanak mogao da se očekuje danas.

''Načeli smo juče temu formiranja regionalne lige, ali još uvek ništa konkretno. Danas ćemo više razgovarati o tome. Sada imamo idealnu priliku ta vidimo ko šta misli o ovoj temi, jer smo svi na okupu. Današnji sastanak biće od velike koristi za sve nas'', naglašava Karadžić i dodaje da će se sa čelnicima FS Slovenije razgovarati i o predstojećim kvalifikacijama za EP, obzirom da su Slovenci u istoj grupi sa Srbijom.

sportske.net

Dok Tole ne povuce,nema nista... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ако ће већ да се прави тако нешто, боље да ми будемо главни, него да нам други праве лигу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Neka se prvo ovi nasi dogovore medjusobno,sta hoce,sa kim hoce,koje zemlje su preioriteti,sa kim cemo prvo da pregovaramo oko toga,i sta ce biti "Srpski stavovi" po tom pitanju,pa onda poceti pregovore sa drugima...

A ne kao i obicno da se pocne sa pregovorima da se ne zna sta mi zelimo od toga,sta su nasi prioritieto i sta je "srpski interes" u celoj prici...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Прави проблем фудбала на Балкану дефинитивно су оронули стадиони, лош рад управа клубова и непостојање закона о спорту. Кад би се ове ствари ријешиле, сигурно би и фудбал изгледао боље на нашим просторима. Нема сумње да су лиге очајне, српски и хрватски клубови су тата-мате за босанске, црногорске и македонске, а ни они не могу ником парирати у Европи. Поставља се питање гледаности. Причате ту о НЛБ лиги ... погледајте дворане на утакмицама. Полупразне. Ако Партизан и Задар или Звезда и Цибона не могу напунити Пионир или Драженов дом, онда нешто није у реду. Не спорим јачину НЛБ лиге, али на фудбалском плану је гледаност итекако битна. Мислите да ће 50.000 људи доћи на Маракану да гледа Зрињски, Работнички или Могрен? Да ће Максимир бити пун када му дођу Јавор, Копер или Челик? Јел онда то правимо лигу због четири клуба, од којих су два на ивици банкрота већ годинама?
Такође, убијеђен сам да Бугаре, Румуне и Аустријанце шаб габри за "балканском лигом". Ако нисте примијетили, њихови клубови су све редовнији у Лиги шампиона, а разваљују у купу УЕФА, односно како се већ сад зове.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Јеби га, људи овде навалили да гледају бившу браћу, а кад виде на шта то личи кроз две године ће кукати на ту лигу, а стадиони ће опет бити празни.

Ако се било шта прави, сентименталност (и позитивна и негативна) мора у други план.

Ако нам је стало да клубови из Србије напредују, то сигурно неће урадити са клубовима из БиХ, Црне Горе, Македоније, већ ћемо ми њима подизати гледаност.

Дакле ова лига долази у обзир једино са Хрватима и још неким ко је на сличном нивоу. То је сасвим довољно.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2010, 14:05:58 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Такође, убијеђен сам да Бугаре, Румуне и Аустријанце шаб габри за "балканском лигом". Ако нисте примијетили, њихови клубови су све редовнији у Лиги шампиона, а разваљују у купу УЕФА, односно како се већ сад зове.

Pa i nisu bas... Sta vise u zadnje vreme imaju problema... Bugari sa klubovima, a rumuni sa reprezentacijom...

U sustini ispred nas su i Kiprani sto se kvaliteta klubova tice... Nama bi dobrodosla liga sa bar nekim timovima koji su u nekoj ravni sa ovim nasim... A veruj mi ima tu interesantnih zemalja koje su bile zainteresovane za to takmicenje...

Jednostavno prosto je smesno da Partizan ima npr. budzet 12 miliona i da igra protiv ekipa koje nemaju ni 500 000... Zasto placati te igrace...

Meni licno se ova SFRJ varijanta ne svidja... Kontam da je u Bosni relativno slab kvalitet fudbala, pratim ponekad pregled na SOS-u tih liga(ono balkanski spijun se zove), u makedoniji fudbal je u teskom sranju, u cg slaba liga, a i u sloveniji iako imaju kinte nije nesto preterano bolja situacija... Jedino hrvati, mada i kod njih postoji samo dinamo...

Jos povrh svega, ova prica se povela posle inicijative Mamica i sl. sto nikako ne valja... Vodi racuna Tole da te ne sjebu!

DuKiM57 niko nece bivsu bracu, ali se samo to u stampi nudi...

« Poslednja izmena: 18. Feb 2010, 14:12:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Такође, убијеђен сам да Бугаре, Румуне и Аустријанце шаб габри за "балканском лигом".

Ma koji ce mi kurac oni.

SFRJ liga...Zagreb,Split,Sarajevo,Tuzla,Skoplje,PG... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
DuKiM57 niko nece bivsu bracu, ali se samo to u stampi nudi...

Ма како бре неће!? Сви су овде васпитани, да балаве за том Југославијом.

Плус што ће се ови фосили у нашем ФС први заложити да се прими што више клубова из петоразредних лига, уз неки глупи изговор типа: "Сад и млађе генерације могу отићи у Сарејво, да пробају ћевап на Башчаршији" или нешто слично и подједнако ретардирано.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
@Dukim57

A sta ti imas protiv cevapa i bascarsije ????  Smile  Smile

Vi ne zelite BiH, CG, MK, Hrvati ne zele vas, a cisto sumljam da bi i grci, rumuni, bugari zeljeli sa vama da igraju ligu, ili u opste takvu.

Al po mom misljenju ce te lige biti (SFRJ), jer ce se naci neko tu sa interesom, a najmanje ce se pitati oni koji bi se trebali pitati, tako ti je to u svemu... 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
grci, rumuni, bugari

Ma ovo je totalna zabluda.
Nikad ali ni tad ove drzave ne bi prihvatile da igraju takvu ligu,jer nemaju potrebe...

Samo SFRJ.... Smile
Pa makar zbog cevapa.. Smile
Ovo ostalo bi bila najveca glupost koja bi se raspala za dvije godine..
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.