Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140450 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E590
Bugari sigurno imaju potrebu za regionalnom ligom, zato sto njihov fudbal je u istim problemima kao i nas, a mozda i u vecim.

Po meni je veca sansa da pravimo ligu sa Bugarima i Kipranima nego sa hrvatima i bosancima...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
@Dukim57

A sta ti imas protiv cevapa i bascarsije ????  Smile  Smile

Ћевапе ретко једем у задње време, а Башчаршија је нешто што ме баш и не занима, па сам је употребио у примеру. Smile Ништа лично, могла се ту наћи и нека знаменитост Подгорице или Скопља, али ми је ово прво пало на памет. Smile

Нисам ја неко ко носи у себи мржњу и комплексе, али ми је све што асоцира на yu прилично страно.

Vi ne zelite BiH, CG, MK, Hrvati ne zele vas, a cisto sumljam da bi i grci, rumuni, bugari zeljeli sa vama da igraju ligu, ili u opste takvu.

Грци и Румуни свакако не, јер су далеко испред нас. Са Бугарима би се могло покушати.

Хрвати не желе нас. Тако бар кажу. Ни ми као не желимо њих.

Међутим осуђени смо једни на друге. Нажалост, неки би рекли.

Al po mom misljenju ce te lige biti (SFRJ), jer ce se naci neko tu sa interesom, a najmanje ce se pitati oni koji bi se trebali pitati, tako ti je to u svemu...  

Гледај кад се правио нови концепт ЛШ, ту су одлучивали јачи и богатији. Смешно звучи кад те две речи ставиш у контекст са Србима и Хрватима, али тако је овде.

Једноставно властити интереси се морају стављати на прво место. Колико год да је српско првенство очајно, остала из бивше СФРЈ, са изузетком ХНЛ, су далеко гора.

Дакле једино онда остаје да се нађе неко други. Може и опција СФРЈ лиге, али зна се колико би незадовољства било због захтева да Срби и Хрвати заједно имају осам клубова, од рецимо шеснаест. Онда би се прешло на труле компромисе, а познато је шта то даље значи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
BBB protiv regionalne lige

Udruženje navijača zagrebačkog Dinama objavilo je na svom zvaničnom sajtu da je izričito protiv učešća u eventualnoj regionalnoj fudbalskoj ligi.

“Bed blu bojsi” su u svom saopštenju naglasili da nikada ne bi podržali regionalnu ligu u kojoj bi se Dinamo takmičio sa klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. U saopštenju stoji i da će se “Bed blu bojsi” svim sredstvima boriti protiv takve lige.
Saopštenje prenosimo u celosti:

“Udruženje navijača Dinama želi ovim putem da poruči da NIKADA neće podržati nijedan oblik takmičenja ili regionalnu ligu u kojoj će NK Dinamo nastupati zajedno sa klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Ovo se naravno ne odnosi na Ligu Šampiona ili Ligu UEFA.

Udruženje navijača Dinama i svi njegovi članovi boriće se svim sredstvima protiv takvog takmičenja i nastupa NK Dinamo u istom”.

Reakcija Dinamovih navijača došla je posle sastanka predsednika regionalnih liga koji je nedavno održan u Ljubljani.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković tada je izjavio kako je regionalna liga trenutno daleko od ostvarenja.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Roki_09

Mislio sam prije svega na Grke i Rumune...

Citat
BBB protiv regionalne lige

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

"O hrvatice,stigle Delije,da vas karaju,da vas pumpaju,o hrvatice."

Ajmo sad i Torcida da posalje poruku straha i to je to... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 5800 express mus
"Ajmo sad i Torcida da posalje poruku straha i to je to"

Upravo to  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Такође, убијеђен сам да Бугаре, Румуне и Аустријанце шаб габри за "балканском лигом".

Ma koji ce mi kurac oni.

SFRJ liga...Zagreb,Split,Sarajevo,Tuzla,Skoplje,PG... Smile Smile Smile

Јест, да су ово осамдесете ...  Smile
Не видим како ће то тузланска Слобода, НК Загреб или Вардар поправити стање српског фудбала.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pazi,mnogo je toga tu u igri.
Kvalitet bi se svakako vrmenom podizao.
Nije isto igrati neka gostovanja u Srbiji ili oticu u CG,HR eto i Bosnu.Mnogo bi napaljeni bili i to bi bile teske utakmice.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pre svega stvar je u sirini trzista... Generalno sto je vece trziste, realno je i da ce biti bolja liga...

Ali da li vrediti delimicno unistavati svoju ligu zarad nekog mizernog poboljsanja u vidu jedne utakmice godisnje sa Dinamom...  Smile
Mislim i nije toliko unistavanje, koliko je i ruzno prema ljudima u srbiji, da navijaci nekog zrinjskog, kopra i sl. mogu da gledaju Zvezdu, a da ljudi po srbiji ne mogu... 
Znaci verujem da ima mnogo jacih i finansijski i u pogledu kvaliteta drzava koje bi htele da igraju ligu sa nama a da nisu iz SFRJ... Ne trebaju nam ni hrvati ni... Zasto da zasnivamo ligu koja ce da postoji na mrznji...
A i ja hrvatima ne verujem, i nisam siguran koliko bi nasi igraci tamo bili bezbedni...

Realno mi ako bi igrali u onom formatu 12 ekipa u regionalnoj + 8 ekipa u domacoj, to bi bilo najbolje... To bi ispalo ukupno 36 utakmica nije previse, tj. taman...

Sto se tice nase lige, da ce da se delimicno unisti, mozda i hoce, mozda i nece... Ali opet i nije realno da mi imamo vise od 8 ozbiljnih klubova... Primera radi, Svajcarci igraju ligu sa 10 klubova... Pisali smo ispred sta bi sve moglo biti organizovano i kako i mislim da smo sklopili neki idealan model, pa da o tome ne bi trebali vise ni raspravljati... Videcu ja da uradim kompletno sve to, tj. da sklopim sve moguce ideje koje smo iznosili ovde(malkin, ranije i padrino, ja itd.)... Pa cu da udarim patent na to, pa da posaljemo u FSS da im prodamo to...  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 18. Feb 2010, 22:03:43 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Bina u svom stilu...  Smile  Smile Smile

Binić: "Toletu rano za regionalnu ligu? Pa, on ima 72 godine..."

Dragiša Binić je bio najglasniji na jučerašnjoj sednici Izvršnog odbora superlige. Najviše rasprave je izazvala izjava predsednika saveza, Tomislava Karadžića da je još rano za regionalnu ligu.

„Ne znam šta je njemu rano, ima 72 godine. To je jedini spas za srpski fudbal, mogli bismo da napunimo stadione, a manji klubovi će moći da prodaju igrače“, kaže Dragiša Binić.

Predsednik Napretka ima odgovor na bojazan za bezbednost.

„Pa, pre će se potući navijači Zvezde i Partizana između sebe, nego sa navijačima Dinama i Hajduka“, smatra „Bina“.

Zamerio je FSS na izgradnji kuće fudbala.

„Umesto da damo taj novac klubovima da izgrade reflektore i da srede infrastrukturu, mi gradimo centar koji će se koristiti dva – tri puta godišnje“, dodaje Binić koji je javno zapitao zbog čega nije građen na teritoriji Beograda, iako postoje lokacije, nego u Staroj Pazovi.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/binic-toletu-rano-za-regionalnu-ligu-pa-on-ima-72-godine-15510.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
SFRJ turnir
Slovenci predlažu revijalno takmičenje kao uvertiru za regionalnu fudbalsku ligu

Slovenci su napravili privatnu Jadransku košarkašku ligu, pa je logično što od preduzimljivog dela bivše SFRJ dolazi inicijativa za formiranje zajedničkog fudbalskog takmičenja.

Predsednik FS Slovenije Ivan Simić izjavio je da bi sledeće godine mogao da se odigra turnir između šampiona bivših jugoslovenskih republika, što bi bila preteča ozbiljnije lige na našim prostorima. Takav turnir bio bi lakmus papir, koji bi pokazao reakciju navijača, medija i potencijalnih sponzora. Na osnovu tih pokazatelja išlo bi se u dalju realizaciju plana ili bi, u slučaju negativnih odjeka, tema obnavljanja fudbalske lige nestala sa stola do nekih lepših dana.

- Pošto sledeće godine nema ni Evropskog ni Svetskog prvenstva, mogli bismo da organizujemo turnir na kom bi učestvovali šampioni zemalja iz regiona, odnosno oni koji su zainteresovani da budu deo ovog projekta. Na taj način mogli bismo da ispitamo interesovanje medija, sponzora i gledalaca za regionalnu ligu - rekao je predsednik Fudbalskog saveza Slovenije Ivan Simič.
Generalni sekretar FS Hrvatske Zorislav Srebrić bio je oprezniji u ocenjivanju mogućnosti za organizaciju nove Jadranske lige.

- Prema pravilima koja važe u mojoj fudbalskoj organizaciji, nemam dozvolu da istupam i govorim o važnim temama bez saglasnosti Izvršnog odbora. Međutim, mogu vam reći da takvo takmičenje, pre nego što zaživi, mora da zadovolji nekoliko kriterijuma. Pitanje bezbednosti pod broj jedan, a zatim da se reše problemi finansiranja, marketinga, datuma utakmica i odnosa prema nacionalnim ligama. Moramo konsultovati iskustvo baltičke lige, koja nije dala očekivane rezultate - rekao je Srebrić.

BBB: Nikad u takvu ligu

Navijača Dinama protiv su bilo kakvog oblika regionalne lige, o kojoj se toliko mnogo priča poslednjih dana.
„Udruženje navijača Dinama želi ovim putem da poruči da nikada neće podržati nijedan oblik takmičenja ili regionalnu ligu u kojoj će Dinamo nastupati zajedno s klubovima iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Ovo se naravno ne odnosi na Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Udruženje navijača Dinama i svi njeni članovi boriće se svim sredstvima protiv takvog takmičenja i nastupa Dinama u istoj“, stoji u službenom saopštenju.

Grubor: Kad bi se igralo?

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor kaže da se u Humskoj načelno slažu s idejom regionalne lige, ali da veliki problem predstavljaju termini odigravanja mečeva.
- Za realizaciju te lige postoji dobra volja i želja, ali glavni problem predstavljaju termini. Ukoliko bi se igralo u vreme odigravanja utakmica reprezentacija, to ne bi imalo nikakvog smisla budući da ne bismo mogli da računamo na najbolje igrače. Pitanje je koliko bi se UEFA složila s time, jer bi tako otvorila svojevrsnu Pandorinu kutiju, pa bi se javilo još mnogo zemalja koje bi želele nešto slično. Kad je bezbednost u pitanju, smatram da bi taj problem mogao najlakše da se reši, ali trenutno ima mnogo većih - kaže Darko Grubor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.