Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140399 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
Mislim da treba dati sansu regionalnoj ligi jer ovako ocigledno ne ide. Zasto siliti i ne dati sansu? Pa, Boze moj, ako ne valja, ovakva liga nam nikada nece pobeci jer od ovog ne moze gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One M8
@idispavaj,slazem se u potpunosti sa tobom! Smile
I ja se nadam da ce doci do ovog kupa u Antaliji,to bi stvarno bio pun pogodak po meni...!Valjda bi onda svi shvatili da je moguce napraviti regionalnu ligu i da to nije tesko i neizvodljivo,samo malo da se zapne!
Mnogo klubova bi imalo koristi od te lige,ne samo velika cetvorka,nego i ovi manji klubovi koji bi tu igrali,jer bi svi imali mnogo jacih utakmica u nogama,a onda bi i prvenstvo bilo zanimljivije,a i u Evropi nas ne bi kantao ko kako stigne!Mamic je u pravu sve sto je rekao,primitivizam i jos neke gluposti nas ubijaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eventualno neki kup.....mozda kasnije, kad generacije stasale u vreme rata i ranije prestanu da budu aktivni navijaci. U suprotnom osnova cele lige ce biti pogresna i neodrziva.....mrznja.
DInamo ili Hajduk nikad nece biti toliki rival mojoj Zvezdi kao Partizan......sa druge strane nikad prema navijacu Partizana ne mogu osecati  intenzivna negativna osecanja kao prema ovima.....navijac Partizana mi je komsija, brat, Srbin, drug.....ovo je nesto drugo. Razmisljao sam i stvarno ne bih voleo da do toga dodje.....uz svo postovanje otvaracu ove teme. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Жешће сам против лиге. Бем ти Србе усране, уместо да радимо на себи ми тражимо излаз ван својих граница..Стока!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Tako su bile price kad se pravila Jadranska liga u kosarci,kao "dobro je to za sve,setite se samo koliko su bile pracene utakmice u bivsoj SFRJ......" i bla,bla bla.... Smile a ustvari  jedini koji su na neki nacin "profitirali" i izvukli neku korist iz te lige su Slovenci i Hrvati,ja mislim da je nasa liga sa tim samo oslabljena i da nista pametno i dobro ne bi bilo ni za nas fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Gotovo sam ubedjen da se po modelu jadranske lige(ne sa tim drzavama) moze obezbediti dovoljno kvalitetno takmicenje i na nacionalnom nivou i na regionalnom nivou... Basket se razlikuje od fudbala, mada i u basketu imamo dobre rezultate...
Za nove ucesnike u diskusiji, imam jedan kilometarski post, kako bi to moglo biti organizovano, pronaci cu link ka njemu pa cu ostaviti ako nekoga zanima...  Smile  

Ono sto ne valja je sto je dozvoljeno da Mamic pocinje da preuzima inicijativu, a i grobari za njim, dok Lukic daje jednu krajnje demagosku izjavu, ne bi li ispao veliki Srbin, a onda kada opet neko drugi uzme stvari u svoje ruke, onda ce nam biti kriv djavo i sto sudije sviraju protiv nas...

Ono sto je meni najveca smetnja u celoj prici je Hrvatska... Ona nam je neophodna zbog kvaliteta klubova tj. Dinamo i eventualno Hajduk, ali opet oni su nama oduvek bili neprijatelji, a i danas po anketama 50% ljudi tamo smatra Srbiju za neprijatelje, verujem da je i ovde procenat isti, pa stoga nisam siguran koliko je pametno ista sa njima raditi zajedno...
Takodje moze to da se posmatra i drugacije... Ako bi tu bili jos i Bugari, Kiprani, Madjari + eventualno Rumuni, nama onda Hrvati ne bi ni trebali... Bosna, CG, Makedonija, Slovenija ne mogu doneti potreban kvalitet, pa tako nam i ne trebaju njihove lige u zajednickoj...

Ok je kup, a sta mislite u nekim pocecima da se igra takmicenje sa 8-9 klubova po jednokruznom sistemu... Tj. da se igra samo jedna utakmica... Meni je to mozda i interesantnija solucija, jer igra svako sa svakim...
Naime, mi po ovom sistemu u kome sada igramo, tj. u JSL imamo 16 klubova odnosno ukupno 30 utakmica... Klubovi bi pored toga mogli da odigraju jos 7-8 utakmica u toj ligi, pa bi nas dovelo do brojke od 37-8 koja postoji u engleskoj i sl.

EDIT: Kao sto sam obecao, link ka mojoj 'studiji'  Smile kako bi liga mogla biti organizovana:

http://forum.burek.com/balkanska-regionalna-fudbalska-liga-t416495.msg7032292.html#msg7032292

« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 22:50:11 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Krstajić: "Stop regionalnoj ligi"

Kapiten Partizana protiv ideje o zajedničkom igranju jer smatra da treba poboljšati domaće takmičenje i da bi centri u Srbiji propali, kada ne bi igrali protiv Zvezde i Partizana.

Zanimljivo je mišljenje Mladena Krstajića o regionalnog ligi u fudbalu, za koju pledira čovek koji „vedri i oblači“ u Dinamu, Zdravko Mamić.

„To bi štetilo našoj ligi, vratili smo centre poput Kruševca i Subotice, gde je interesovanje za Partizan i Zvezdu enormno. U toj regionalnoj ligi bi igrala još eventualno i Vojvodina, ostali ne bi imali prolaz“, smatra Krstajić.

Po njemu, najveća draž je biti šampion svoje zemlje.

„Nisam za te akcije, a dovoljno je pogledati iskustvo iz košarke gde posle uvođenja Jadrana, ne znam više ekipe koje igraju u našoj ligi. Mislim da iza ideje o nekom zajedničnom takmičenju, stoje interesi pojedinaca koji žele brz i lak novac. Ja sam za to da poboljšamo svoje takmičenje“, rekao je kapiten Partizana.

Njegov kolega iz Zvezde, Nikola Lazetić nije tako decidiran, ali takođe veruje da bi bezbednost bila najveći problem i da navijači ne bi mogli da putuju, pa bi takmičenje izgubilo smisao.

Vladan Lukić o regionalnoj ligi: ''Svi bi da igraju protiv Zvezde''

Predsednik Crvene zvezde u reakciji na izjavu njegovog kolege iz zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića koji se založio za formiranje regionalne lige poručio da je njegovom klubu prioritet srpska liga i njen razvoj. On smatra i da je jedan od glavnih ciljeva ovakvih ideja želja klubova iz bivših jugoslovenskih republika da dobiju priliku da igraju protiv Zvezde.

Lukić  je u pisanom obraćanju medijima izrazio uverenje da je još uvek rano za realizaciju te i sličnih ideja, kad je fudbal na ovim prostorima u pitanju.

Stav kluba je da treba raditi na daljem unapređenju kvaliteta domaćeg takmičenja, što bi, ističe Lukić, trebalo da bude prioritetni zadatak ljudi koji vode fudbal u Srbiji.

''Da bi se ostvarila ideja o formiranju regionalne lige, trebalo bi da se ostvare brojni uslovi, ne samo bezbedonosni. Crvenoj zvezdi je cilj da se ojača srpska liga, da se poboljša infrastruktura, da liga bude neizvesnija. Verujemo da je to prioritetni cilj za sve u našem fudbalu, od FSS, pa nadalje'', poručio je Lukić.

Predsednik beogradskih crveno-belih smatra i da je motiv pokretača ove ideje želja da im Zvezda ''napuni stadion''.

''Ja mislim da se to pitanje i pokreće zbog Crvene zvezde, jer bi svi želeli da igraju protiv nas. Zvezda je jedini klub sa ovih prostora koji puni stadione'', tvrdi Lukić.

Izvor: Sportske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Sony 
pa možda bi bilo malo kvalitetnije takvo takmičenje , ali nešto nisam siguran da bi bilo sve ok , kad naši klubovi igraju na "Maksimiru" ili Hrvatski na "JNA" illi "Marakani"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pižon: "Fudbalski 'Jadran' odlična ideja"

Petrović polazi od toga da bi jedno takvo takmičenje poboljšalo kvalitet fudbala. Smatra da bezbednosni rizici nisu problem Srbije...

Dok se predsednik Zvezde, Vladan Lukić ne slaže sa idejom igranja regionalne lige, Vladimir Petrović smatra da je to odlična ideja.

„Valjda će se neko time pozabaviti. Nema sumnje da bi jedno takvo takmičenje donelo poboljšanje, veći kvalitet fudbala na našim prostorima“, smatra trener Zvezde.

On kaže da se problem bezbednosti ne vezuje za Srbiju.

„Druge republike nekadašnje Jugoslavije su opterećene dočekom naših timova. Kod nas to ne bi bio problem“, smatra Petrović.

On nije želeo da komentariše izjave Zdravka Mamića koji je kao nosioce ideje apostrofirao, po njemu dva najjača kluba iz ex – YU, Dinamo i Partizan.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pizon-fudbalski-jadran-odlicna-ideja-14595.html

Pizon kako vreme prolazi sve me vise odusevljava...  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One M8
Ma,ovi nasi klubovi nisu normalni,svako prica svoju pricu,nikad nemaju jedinstven stav! Smile
U zvezdi Lukic prica jedno,Pizon prica drugo...u partizanu Krstajic prica jedno,a uprava ima drugo misljenje 100%! Smile
Jos jednom se pokazuje da dok se srbi ne sloze,nema nista od posla... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.