Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140255 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung SGH-E590
Daj bre svaki drugi mesec neko pocne pricu o regionalnoj ligi i uvek ide ista rasprava...
Stvarno mislim da treba obrisati ovu temu zato sto je smorila!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Roki ako tebe smara tema, nemoj da je posecujes, niko te ne tera... Pusti ljude koje interesuje da diskutuju, a ti nadji svoju srecu na nekoj drugoj...  Smile

Evo linka ka pravom izvoru vesti, malo se mozda razlikuje, pa ko hoce neka procita i to:

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=17697

Sto se tice regionalne lige, to je prica koja ce na kraju morati da se desi...

Licno, misljenja sam da ako se to organizuje kako treba bice koristi i za domacu ligu i za centre regiona iz Srbije... Cak ce automatski porasti i poseta na tim utakmicama, ali o tome nesto vise mozda neki drugi put... Tj. taj post bi trebalo da objedini neke ranije postove i kompletira ceo plan kako bi to moglo biti organizovano...  Smile

Ono sto je evidentno je da su se komentari o pojavi neke ovakve lige, kako vreme prolazi, sve vise promenili u korist regionalne lige...

A to da ce nacionalno prvenstvo oslabiti, e pa izvinite molim vas, ali JSL gore od ovoga ne moze... Tj. mozda i moze, ali ono ce nastaviti i bez regionalne lige taj trend propadanja... Fakat je da iz Srbije tesko da ce moci da ima vise od 3 jaka kluba u nekim sirim okvirima, kao sto i u basketu imamo 3 eventualno 4, ali u sustini 3 jaka kluba...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 6700
ova liga ce da se igra tek za 20 i vise godina
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One M8
ova liga ce da se igra tek za 20 i vise godina

Mislim da ce biti mnogo ranije i treba sto pre...svakim danom nam klubovi sve vise i vise propadaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 6700
treba da se srede neke stvari da bi mogla liga normalno da funkcijonise
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC One M8
Naravno,zato bi sto pre trebalo poceti sa pripremanjem terena za regionalnu ligu,jer tesko cemo jos koju godinu ovako izgurati...vec smo pali mnogo,a pascemo i jos nize,ako se nista ne promeni...

Vec sada nam neki klubovi koji cak ni osrednji nisu dele packe,kako li ce biti za par godina ne smem ni da pomislim... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Velika četvorka ex YU sledeće zime u Antaliji?

Ideja potekla od čoveka koji je organizovao pripreme Dinama i Partizana. Zagrepčani podigli ruku "za", ostali će se izjasniti...

Tokom priprema u Antaliji rodila se ideja da naredne zime bude organizovan turnir klubova nekadašnje velike četvorke iz SFRJ.

„Već smo u razgovorima, treba sve to organizovati, igralo bi se na stadionu Mardan“, otkriva Emir Dizdarević, vlasnik agencije „Kultur“, preko koje su Partizan i Dinamo otišli na zimske pripreme.

On dodaje da bi to bilo prvi put posle 20 godina da se ova četiri tima, veliki rivali u nekadašnjoj državi, nađu na okupu.

U Dinamu nemaju ništa protiv ove ideje, ostali se još nisu izjasnili.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/velika-cetvorka-ex-yu-sledece-zime-u-antaliji-14539.html

I deo teksta sa B92, naslova: "Mamić: "Navijaću za Srbiju na SP""

...

Predsednik Dinama je ponovio da se zalaže za regionalnu ligu u kojoj bi učestvovali klubovi iz bivše SFRJ.

„Zbog te moje želje govorili su da sam protivnik Hrvatske, ali to su ekstremi. Klubovi ne razmišljaju o toj oideji, treba da se dogovorimo i onda da države dovedemo pred svršen čin. Naše države već odavno sarađuju na mnogim poljima, a samo ne na fudbalskom i za to su krivi klubovi. Fudbal nam propada jer smo glupi, nesposobni i primitivni“, rekao je prvi čovek Dinama.

Mamić je ponovio i da su Partizan i Dinamo ispred svih ostalih ekipa iz bivše Jugoslavije.

„Partizan i Dinamo dele prvo mesto. Sledi ih Zvezda, zatim Hajduk. Tu je još i Slaven Belupo, a peti je Široki Brijeg“, zaključio je Mamić.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=02&dd=04&nav_id=408876

E zbog ovakvih stvari ja kazem da mi trebamo preuzeti inicijativu... Nema sanse da je Slaven Belupo i sl. bolji od Vojvodine... Mislim mozda i jeste jedna ekipa bolja, ali vec i jos jedna nije(mislim Siroki i sl.)... Dakle ako dodje do ovakve pojave, tj. te regionalne lige, preuzeti inicijativu kako nam se ne bi desilo da nam opet drugi kroje sudbinu kao u basketu...

« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 16:16:50 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
I jos jednom Mamic...

Mamić: "Glupi smo i primitivni, zato nema regionalne lige"

"Alfa i Omega" Dinama ponovo pledira za regionalnu ligu. Jedino tako fudbal može da napreduje, ali po njemu, glupost fudbalskih ljudi sprečava formiranje tog takmičenja.

Zdravko Mamić potpredsednik Dinama, ali praktično prvi čovek Zagrepčana i jedan od najkontroverznijih ljudi u balkanskom fudbalskom milje, nastavlja da se zalaže za stvaranje regionalne lige.

„Samo budale i primitivci ne mogu da uvide da je to jedini spas za fudbal na bivšim prostorima. Bićemo preko EU u zajedničkoj državi, i umesto da se dogovorimo, istupimo pred UEFA i izdejstvujemo da se dobije prolaz preko ovog zajedničkog takmičenja u Ligu Šampiona, ili Ligu Evrope“, kaže Mamić, koji nema dlake na jeziku.

U Hrvatskoj ga optužuju za jugo nostalgiju, ali on samo gleda ekomonski interes.

„Budžet punimo, kao i Partizan, prodajom igrača. Nemamo prihode od navijača, TV prava“, uzdiše Mamić, koji je vodeći Dinamo napravio nekoliko astronomskim transfera, ali to nije pomoglo da se „modri“ dokopaju Lige Šampiona.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/mamic-glupi-smo-i-primitivni-zato-nema-regionalne-lige-14538.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
Ruku na srce, u pravu je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.78
Ne znam za vas,ali ja se nadam da ce doci do regionalne lige...
Budite realni...
Citam na sportal kaze partizan 57 najbolji klub,zvezda 120-a,pa zvezda 57 najbolji klub,partizan 120-ti, itd...
I onda se raspravljaju im smo vas pobedili,mi smo uzeli jesenju itd...A nikako da shvatimo da nismo ni za kurac,jedva ulazimo u ligu evrope(a neki ni ne ulaze) a kad udjemo samo nas karaju...
Nas fudbal se svodi na igre protiv Cukarickog i Mladog Radnika...E pa jebo ti to,ja to ne zelim da gledam...
Nadam se da ce doci do ovog malog kupa u antaliji a onda i stvaranje regionalne lige - sto pre...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.