Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140231 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Зато кажем, ако се прави, да се зајебе прављење нове Ју-лиге на уштрб квалитета и некакве излапеле сентименталности. Шта имаш од Жељезничара, Будућности и Работничког? Ништа, ама баш ништа.

Pa slazemo se onda u globalu,ali...

Neke stvari se jednostavno ne mogu tek tako,i sam znas...
Ako ulazimo mi,trazicemo mesta za 4 tima,racunaj Zvezda,Partizan,Vojvodina,i onaj ko da vise para i uslova da bude to cetvrto mesto(ja bih licno voleo da to bude Radnicki Nis,ili Kragujevac)

Ni Hrvati nece biti popustljivi da "daju" samo Dinamo i Hajduk...Zelece i oni 4 mesta,za Rijeku npr i za jos jednog...Madjari takodje,Bugari isto...
A onda ce da se jave prebogati Slovenci koji ce sponzorstvom i ko zna kojim drugim uticajima da traze da i oni tu ucestvuju,i prica se svakako malcice razvodnjava...to je neminovno da se razvodnji...

E u toj razvodnjenoj prici ja bih pre Sarajevo,jer se na Kosevu pravi novi mladi igrac i stice se sikustvo,mnogo vise nego u Segedinu...o tome ja pricam,ako me nisi razumeo

Niko nigde,a ja pogotov nisam sentimantalan i jugonostalgican,pogotovo sto bi se ja prvi zalagao za to da gostovanja ne bude(da mogu da se zalazem) jer bi krvoprolica bilo sigurno...

Само куп! Више волим да Звезда игра у Нишу Крушевцу Чачку Смедереву Крагујевцу Суботици него у Загребу Сплиту и још ко зна где. Ако може да се одради да се у Загрбе у и Сплиту игра у оквиру купа, онда сам ЗА.

super druze,sve to deluje lepo i patriotski,ali da li ces se ti nakaniti da dodjes na Zvezda-Subotica,ja sigurno hocu,a ti???Ali ako dodje Hajduk,ja sam siguran da ces biti tu,kao sto si bio i na derbiju u subotu...ako me razumes,opet nista licno,nego primer...
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 21:05:43 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Само куп! Више волим да Звезда игра у Нишу Крушевцу Чачку Смедереву Крагујевцу Суботици него у Загребу Сплиту и још ко зна где. Ако може да се одради да се у Загрбе у и Сплиту игра у оквиру купа, онда сам ЗА.
super druze,sve to deluje lepo i patriotski,ali da li ces se ti nakaniti da dodjes na Zvezda-Subotica,ja sigurno hocu,a ti???Ali ako dodje Hajduk,ja sam siguran da ces biti tu,kao sto si bio i na derbiju u subotu...ako me razumes,opet nista licno,nego primer...
Нећу доћи ни на једно ни на друго Smile Као што теби није битно против кога Звезда игра није ни мени. Ја имам неке друге разлоге, али то није битно за ову причу.
Твој одговор говори само о томе да ће више публике доћу на Хајдук него на Спартак. Па? Која је корист од тога?
Ова прича је да се побољша квалитет, а не да се повећа број људи на стадиону. Па ево ти повећао се број људи акцијом Делија. Мени је ово и превише људи обзиром шта је у понуди да се гледа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
regionalna liga je sranje Smile Ne znam kako mozete da pominjete grcku? pa u toj grckoj zapale po 200 baklji za tekmu i nikom nista, vodja se seta po tartan stazi i nikom nista.... Ovde se zapali 10 baklji na utakmici i odmah ide propaganda po medijima da je opasno voditi decu na utakmice hahaha ljudi su se posle 20 godina propagande odvikli od dolaska na utakmice i to nema veze sa kvalitetom Smile cist primer je Sloboda koja ima par iljada ljudi u trecoj ligi svaku utakmicu ili Vranje u drugoj isto tako Wink Problem malo ljudi na stadionu je u glavama ljudi ne u kvalitetu fudbala Wink

PS na utakmicu idem da gledam uvek i iskljucivo tim za koji navijam!
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 21:11:47 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Нећу доћи ни на једно ни на друго Smile Као што теби није битно против кога Звезда игра није ни мени. Ја имам неке друге разлоге, али то није битно за ову причу.
Твој одговор говори само о томе да ће више публике доћу на Хајдук него на Спартак. Па? Која је корист од тога?
Ова прича је да се побољша квалитет, а не да се повећа број људи на стадиону. Па ево ти повећао се број људи акцијом Делија. Мени је ово и превише људи обзиром шта је у понуди да се гледа.

povecao bi se i kvalitet a i brojnost publike...

ali stvarno je ovo jedna cisto neobavezna prica medju nama,ko zna da li ce se to ikada ostvariti...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ali stvarno je ovo jedna cisto neobavezna prica medju nama,ko zna da li ce se to ikada ostvariti...
Ма наравно, зато је Јакшомир и отворио ову тему..

Ја сам свој став већ изнео, и заснован је на искуству стварања исте лиге у баскету. Сад плачемо и кукамо да се створи наша лига. Зато ја ову нашу у фуци не бих никако распуштао, већ би правио иницијативу за неки куп или тако нешто. Национално првенство мора да постоји.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ма наравно, зато је Јакшомир и отворио ову тему..

Ја сам свој став већ изнео, и заснован је на искуству стварања исте лиге у баскету. Сад плачемо и кукамо да се створи наша лига. Зато ја ову нашу у фуци не бих никако распуштао, већ би правио иницијативу за неки куп или тако нешто. Национално првенство мора да постоји.

ok,znam sta mislis,ali fudbal i basket nisu isto... Smile ni kod nas ni kod drugih...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Па у чему би била разлика?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Поента је да би тим што ти Падрино предлажеш, Север постао још пунији, док би остале трибине и даље биле празне.

Стварно, али стварно ко би дошао да гледа неке босанске или црногорске клубове?

Можда би се зајебао једном и не више.

Овде се прича о подизању квалитета, а не набоја на утакмицама и међу играчима. То нигде не води. Јефтина забава, за заглупљен народ и ништа више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@Empty
Razlika bi bila u tome sto je u basketu Srpska kosarka mnogo toga izgubila,a dobila nesto onako,polu-normalno,a u fudbalu koji se do daske raspada bismo mogli samo da dobijemo...Jer kao sto vidis ni u Kragujevcu,Cacku nisu puni stadioni kada dodje Zvezda,a para nema nigde...Ovako bi se klubovi iz Srbije klali za ulazak u tu regionalnu ligu preko Srpske lige,time bi se znatno podigao kvalitet srpske,A Zvezda i partizan bi igrali sa donekle ravnopravnim timovima u toj regionaolnoj i u Evropi se nakon toga ne bi brukali...

Поента је да би тим што ти Падрино предлажеш, Север постао још пунији, док би остале трибине и даље биле празне.

Стварно, али стварно ко би дошао да гледа неке босанске или црногорске клубове?

Можда би се зајебао једном и не више.

Овде се прича о подизању квалитета, а не набоја на утакмицама и међу играчима. То нигде не води. Јефтина забава, за заглупљен народ и ништа више.

ma ok bre,stoji...ali igrac koji je odigrao na gostovanjima po bivsoj jugi ne bi pio petarde po evropi...a kvalitet bi se poboljsao jer igraci ne bi bezali glavom bez obzira iz nasih klubova,a ni klubovima ne bi bio interes da prodaju igrace jer ce biti odgovorni i za neke rezultate u toj ligi,a ne kao sada da  prodaju glavnog igraca,pola prvenstva kupe i nameste...Igraci bi ostali,pojavili bi se sponzori,napunili bi se vrlo lako i "zapad" i "istok" i liga bi pocela da lici na jednu ozbiljniju pricu...i klubovi bi dobili sponzore i liga bi postala vrlo takmicarski interesantna i za igrace i za gledaoce i za navijace....
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 21:47:34 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Razlika bi bila u tome sto je u basketu Srpska kosarka mnogo toga izgubila,a dobila nesto onako,polu-normalno,a u fudbalu koji se do daske raspada bismo mogli samo da dobijemo...Jer kao sto vidis ni u Kragujevcu,Cacku nisu puni stadioni kada dodje Zvezda,a para nema nigde...Ovako bi se klubovi iz Srbije klali za ulazak u tu regionalnu ligu preko Srpske lige,time bi se znatno podigao kvalitet srpske,A Zvezda i partizan bi igrali sa donekle ravnopravnim timovima u toj regionaolnoj i u Evropi se nakon toga ne bi brukali...
У баскету смо добили то да 4 клуба играју супер лигу, а остали труну. У том остатку квалитет жестоко опада. Пошто и Звезда и Партизан одатле црпе играче пропашће и они. Дакле крах због уништавања центара јер немају прилику а играју квалитетно такмичење.

У фудбалу су центри одавно пукли, а прва лига је (сад мало мање) попуњена клубовима из Београда. Е сад ти хоћеш да из те прве лиге одвучеш 3-4 најјача тима и остаје ти бућкуриш који ће да игра са нижелигашима. Е па онда можеш комотно да погасиш клубове по провинцији.

Ја мислим да фудбал неће напредовати разбијањем националног првенства. Мишљења сам да треба направити нову лигу и то на начин да се направи рез и да се у прву лигу убаце Крагујевац Суботица Крушевац Зрењанин Ужице... центри!! Дакле да се насилно промени структура. Овако нема сврхе, а уклањање најјачих клубова ће само убрзати пропадање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.